Personligt brev mall

Omslagsbild för guide till personligt brev
Här tittar vi närmre på de olika mallarna som finns tillgängliga för ditt personliga brev.

20 olika mallar för ditt personliga brev

När du använder Aspirantus cv byggare kan du välja mellan 20 professionella mallar för ditt personliga brev. Vi ger dig möjligheten att skapa cv och brev med matchande layout. En konsekvent design på dina ansökningsdokument visar en potentiell arbetsgivare att du är seriös och har ansträngt dig för att ge ett gott intryck. Det ser professionellt ut helt enkelt.

Ladda ner ditt brev med ett enkelt klick

Efter att du har valt mall för ditt personliga brev kan du ladda ned det som PDF. Vi erbjuder inte nedladdning i word av den enkla anledningen att utseendet kan förvrängas beroende på den enhet man läser på. De flesta rekryterare använder också mjukvara som endast fungerar med PDF. Vi rekommenderar därför att du alltid använder PDF när du skickar in cv och personligt brev.

De olika mallarna

Låt oss titta lite på de olika mallarna som finns tillgängliga och vad som kännetecknar dem. Om du har läst våra rekommendationer kring cv layout så känner du till att val av cv mall till stor del styrs av jobbet eller företaget du söker till. Vi erbjuder tre olika kategorier av mallar för ditt personliga brev för att du alltid ska kunna välja en lämplig layout oavsett vilket jobb du söker eller din egen bakgrund.

Tänk på:

När du söker arbete i mer traditionella branscher kan du välja kategorin klassiska mallar för att understryka din egen fokusering och professionalitet. Om du känner dig osäker på vilken mall som är lämpligast kan du alltid välja en klassisk mall eftersom den fungerar vid alla tillfällen.

Den moderna mallen kan vara det rätta valet när det är ok att uttrycka lite mer personlighet, kanske du vill visa rekryteraren att du är insatt i den senaste utvecklingen och vill hjälpa till att föra företaget framåt.

Kreativa mallar fungerar då du söker arbeten där kreativiteten står i centrum och du vill göra ett färgstarkt intryck och stå ut från mängden. Ett sätt att låta din personlighet få lite större utrymme.

Våra olika mallar

Med hjälp av vår cv byggare kan du enkelt och smidigt skapa dina egna cv:n och personliga brev samt ge dem ett professionellt utseende anpassat till den branschen du du söker jobb. Varje personligt brev är matchat till cv:t för ett enhetligt utseende. Alla funktioner och mallar är 100% gratis att använda för dig som är arbetssökande – ”det ska inte kosta pengar att söka jobb!”. Klicka på knappen nedan för att starta ditt cv nu.

Varför är det helt gratis?

Alla andra aktörer tar betalt för samma tjänst som vi ger dig gratis - Varför? Det är helt enkelt en viktig pusselbit i vår vision om att "alla människor ska arbeta med det de var födda till att jobba med".

20 olika mallar

Vi erbjuder dig 20 olika professionella mallar som är godkända av rekryterare. Byt mall med ett enkelt knapptryck. Hitta den perfekta mallen för ditt jobbsökande

Cv och personligt brev

Både ditt cv och personliga brev får en matchande layout vilket ger ett professionellt intryck. Sluta kämpa med Word dokument

Dela artikeln

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email

Liknande artiklar