Enkla cv mallar

För dig som letar efter en enkel cv mall kan vi erbjuda ett flertal varianter. Skapade av rekryteringsexperter för att uppfylla alla krav som rekryterare gillar. Du kan se alla exempel nedan. Starta ett gratiskonto och testa själv.

Alla
Enkel
Modern
Kreativ

När passar en enkel cv mall?

Den enkla cv mallen är den mest klassiska varianten av alla mallar. Den fokuserar helt på att hålla ditt cv enkelt och korrekt. Om du är osäker kan du alltid välja enkla eller klassiska cv mallar eftersom de passar för de flesta typer av arbeten. Den kännetecknas av en avskalad och klassisk design utan extra element som kan distrahera en rekryterare. Vanliga jobbkategorier som väljer den här typen av mall är jurister, läkare, vårdpersonal, administratörer och handläggare. Men du misslyckas aldrig med en enkel layout – den är helt enkelt tidlös.

Infobild fördelar med enkel cv mall

Ladda ned som PDF

Med Aspirantus cv byggare kan du alltid ladda ned dina cv:n som PDF. När du gör det får du alltid ett perfekt utseende på ditt cv. PDF är alltid att föredra före Word eftersom utseendet blir likadant på alla enheter utan att förvrängas.

banner cv byggare