Kreativa CV-mallar

För dig som letar efter en kreativ cv mall kan vi erbjuda ett flertal varianter. Skapade av rekryteringsexperter för att uppfylla alla krav som rekryterare gillar. Du kan se alla exempel nedan. Starta ett gratiskonto och testa.

Våra kreativa cv-mallar

Kreativ CV mall

En kreativ cv mall skapar uppmärksamhet när du söker jobb. Den visar din kreativa sida och passar därför självklart extra bra till jobb där kreativitet, konstnärlighet och andra skapande personlighetsdrag ses som en fördel. Om du vågar testa en kreativ mall så har du många möjligheter att anpassa den till jobbet du söker eftersom vår cv byggare är fylld med funktioner att anpassa färger och fonter. När du söker ett kreativt jobb som tex designer, kreatörer, fotograf eller andra liknande yrken passar den kreativa mallen perfekt. Men även du som gillar att skapa uppmärksamhet kring ditt jobbsökande kan definitivt överväga att använda den här mallen.

Ladda ned och skriv ut som PDF

Med Aspirantus cv byggare kan du alltid ladda ned dina cv:n som PDF. När du gör det får du alltid ett perfekt utseende på ditt cv. PDF är alltid att föredra före Word eftersom utseendet blir likadant på alla enheter utan att förvrängas.

infografik fördelar med kreativ cv mall