Jobbakuten Väst AB jobb

Lediga jobb hos Jobbakuten Väst AB

Göteborg: Platschef till Roots Café Götaplatsen

Vi söker dig som har flerårig vana från café & restaurang. Du är positiv och brinner för att arbeta med service och att göra ditt yttersta för att gästen skall känna sig välkommen och trivas hos oss. Du ansvarar för vårt café och arbetar största delen av din tid i cafét. Du älskar att skapa bästa stämningen i en arbetsgrupp och är väldigt bra på det. Välkommen att skicka din ansökan till. Är detta rätt utmaning för dig? Anställningen är på 100% och tillsätts inom kort.

7 december 2023
Sista ansökan:
5 januari 2024
Göteborg: Junior Platschef till Condeco Fredsgatan

Vi söker dig som har flerårig vana från café & restaurang. Du är positiv och brinner för att arbeta med service och att göra ditt yttersta för att gästen skall känna sig välkommen och trivas hos oss. Du ansvarar för vårt café och arbetar största delen av din tid i cafét. Du älskar att skapa bästa stämningen i en arbetsgrupp och är väldigt bra på det. Välkommen att skicka din ansökan till. Är detta rätt utmaning för dig? Anställningen är på 100% och tillsätts inom kort.

7 december 2023
Sista ansökan:
5 januari 2024
Kävlinge: Reparatör/verkstadsarbetare

Konvex söker reparatör Konvex söker en reparatör till sin fabrik i Kävlinge. Om företaget Konvex AB bearbetar animaliska biprodukter från svenska lantbruket och svenska slakterier. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S där den största ägaren är Saria. Bolagets uppdrag inom organisationen är att ta emot och förädla biprodukter från animalieprodukter i Sverige. Konvex förädlings- och omlastningsanläggning i Krutmöllan, Kävlinge kommun etablerades 1957. Här har vi tillstånd att bearbeta 80 000 ton animaliska restprodukter per år. Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material tillkretsloppet. Den bästa och mest effektiva resursåtervinningen av dessa restprodukter är idag att processa dem till miljövänligt biobränsle i form av Biomal. Om jobbet Dina arbetsuppgifter kommer vara att utföra reparation & underhåll för hela fabriksområdet och allt som hör därtill i den dagliga driften. Om dig Vi ser gärna att du som söker är: - Serviceinriktad - Självgående - Tycker om att jobba i team - Har ett glatt humör - Kan tala och skiva obehindrat på svenska Meriterande är om du har svetskunskaper och erfarenhet av att hantera maskiner, främst truck samt innehar B-körkort. Ansökan Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

4 december 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Västerås: Servicetekniker till CIAB

Vi direktrekryterar en Servicetekniker till CIAB Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet inom service och gärna mer specifikt som servicetekniker inom ett tekniskt område. Du arbetar strukturerat och ser till att få jobbet klart i tid, att dokumentera faller sig naturligt för dig. Du är ansvarstagande och gillar att lösa problem, är noggrann, har en hög servicekänsla samt är van vid att arbetshopningarna kommer vid olika tillfällen och sammanhang. Du bör vara flexibel och acceptera resor med övernattning med kort varsel för att hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt. För att lyckas i rollen: Allmänteknisk utbildning inom mekanik, el, elektronik eller motsvarande. Grundkunskaper i kemi och fysik är ett högt meriterande. B-körkort är ett krav. Svenska och engelska behärskar du utan problem både i tal och skrift.   CIAB, Chemical Instruments AB har ett team med service- och kalibreringsverkstad i Västerås samt huvudkontor i Stockholm. I denna spännande miljö med befintliga kunder inom processindustrin, läkemedel, livsmedel, universitet samt inom forskning kommer du jobba med mycket intressant teknik och ingen dag är den andra lik. Våra kunder är bland andra KTH, AstraZeneca, LKAB, Cloetta, Northvolt med flera. Att leverera hög kvalitet är en självklarhet för oss! Arbetet: Du kommer att ingå i ett team som supporterar ca 60–70 företag med analysutrustning på bland annat kundernas forskningsenheter. Arbetet är fritt och du erbjuds en ansvarsfull roll där det är du själv som styr och planerar din tid till största del. Arbetet sker både i service- och kalibreringsverkstaden i Västerås men också på plats ute hos våra befintliga kunder runt om i Sverige då instrumenten i många fall är både stora och ömtåliga. I serviceuppgifterna ingår till exempel att avhjälpa fel, installation samt utföra förebyggande service och användarsupport. De flesta jobben hos kund tar 1–3 dagar där övernattning i många fall förekommer. I ditt team kommer du samarbeta med mycket duktiga kollegor där fokus kommer ligga på kunskapsöverföring, det är därför viktigt att du är prestigelös och kan ta till dig information samt har ett brinnande intresse för avancerad teknik och försäljning. Utbildning hos våra leverantörer i USA, Tyskland och England förekommer. CiAB, Chemical Instruments AB, har ett kontor i Stockholm och en service- och kalibreringsverkstad i Västerås. CiAB marknadsför, installerar, reparerar och utför service på analysinstrument och annan laboratorieutrustning. Våra kunder finns inom bland annat forskning på universitet och högskolor, inom kemi – teknik - och läkemedelsföretag samt inom process- och livsmedelsindustrier och i hela landet. Läs gärna mer om oss på: www.ciab.se Ansökan Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på  Headscout, [email protected] OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mail!!

4 december 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Stockholm: Backend-utvecklare .NET

Sublime söker en erfaren Backend-utvecklare .NET  Innovation, användbarhet och hållbarhet står i centrum när vi utvecklar digitala tjänster åt våra kunder. Vi integrerar våra CMS-lösningar för redaktionellt innehåll med externa system som exempelvis CRM, fastighetsregister och PIM-system. Vår spännande resa behöver nu en ny besättningsman. Vi söker en erfaren backend-utvecklare som är redo att kasta loss tillsammans med oss. Välkommen till en varm arbetsplats där din erfarenhet värdesätts och din utvecklingspotential tas till vara! Ditt uppdrag som backend-utvecklare Backend-utveckling: Du kommer att arbeta med både nyutveckling och förvaltning av befintliga system. CMS & Integrationer: Ansvar för att utforma CMS-lösningar och säkerställa sömlösa integrationer med andra system och datakällor. Breddning eller fördjupning: Om du önskar, finnas möjligheter att utvecklas exempelvis inom frontend och bredda dina färdigheter. De flesta utvecklare hos oss ser sig som fullstack. Om du hellre vill fördjupa dig inom något specifikt område som rör backend så finns det också möjligheter! Vi ser att du har Mycket god kompetens (erfarenhetsnivå motsvarande minst fem år) inom: C# NET Framework, .NET Core ASP.NET, ASP.NET Core Microsoft SQL Server Utveckling av REST-API:er Azure DevOps Erfarenhet inom följande områden är önskvärd: Optimizely CMS Umbraco CMS HTML5, CSS, jQuery Språk: Goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt Vi tror att du Uppskattar att arbeta i team och är van vid ett agilt arbetssätt. Känner att du kan utvecklas tack vare hög kompetens hos dina medarbetare. Har ett prestigelöst förhållningssätt. Välj din arbetsplats - distans eller kontor Hos Sublime väljer du mellan två avtal, att jobba remote eller från vårt kontor. På distans jobbar du heltid från valfri plats och deltar digitalt i bl a dagliga stand-ups, projektmöten och måndagsfrukosten. En resepott finns för att besöka kontoret några gånger per år. Om du föredrar kontorslivet välkomnar vi dig till vårt ljusa och trevliga kontor på Södermalm där de flesta är på plats 4-5 dagar i veckan.   Ansökan Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

4 december 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Stockholm: Frontend-utvecklare till Sublime

Sublime söker Frontend-utevcklare med öga för detaljer Användbarhet och hållbarhet står i centrum när vi utvecklar digitala tjänster åt våra kunder. Vi tar hem hela projektet till vårt team och skräddarsyr allt från grunden, vare sig det är en nyhetslista, ett quizblock eller ett formulär. Vi jobbar både med nyutveckling och aktiv förvaltning och arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa en grym användarupplevelse över tid. Ditt Uppdrag som Frontend-utvecklare När vi tar oss an ett projekt, brukar vi inledningsvis dela upp det i två delar: frontend och backend, där frontend oftast börjar. Vårt utgångspunkt då är ett 'boilerplate'-projekt där robusthet, semantiskt korrekt markup och tillgänglighetsanpassning prioriteras högt. Som frontend-utvecklare hos oss förväntas du ha den kunskap och insikt som krävs för detta men också att avgöra när det kan vara nödvändigt att avvika från dessa standarder, samt förstå konsekvenserna av sådana beslut. Vår kod skrivs i SCSS och vi lutar oss ofta mot Vanilla-JS när vi bygger funktioner. Med tanke på att våra webbplatser ofta förväntas vara i drift i upp till ett decennium, är vi inte alltid först med att anamma de allra nyaste teknologierna. Dock uppmuntrar vi nytänkande och ser gärna att du som utvecklare har modet att utmana befintliga normer och utforska nya vägar framåt. Designaspekten av våra projekt hanteras huvudsakligen av vårt inhouse designteam som använder Figma. Vi tror starkt på ett nära samarbete mellan design och utveckling. Vi är stolta över att våra designleveranser håller en hög standard inte bara kring färg och form utan också kring teknisk genomförbarhet. Vi hoppas dock du som utvecklare kan ge feedback när en design upplevs för komplex i förhållande till värde eller när vissa designelement inte stämmer överens med projektets standarder. Ibland är det ett medvetet designval och ibland finns möjligheter att förenkla. Som en del av ett mindre bolag, kommer ditt öga för detaljer och dina idéer att vara högt värderade, särskilt när det gäller att förbättra  användarupplevelsen . Hos oss kan du välja att specialisera dig inom ett specifikt område, eller att utvidga din kompetens genom att dra nytta av din eventuella erfarenhet inom områden som fullstack-utveckling, design eller som en tech lead. Vi ser att du Har minst 5 års erfarenhet som frontend eller fullstack-utvecklare. Är van vid ett agilt arbetssätt. Uppskattar att arbeta i team. Känner att du kan utvecklas tack vare hög kompetens hos dina medarbetare. Har ett prestigelöst förhållningssätt. Välj Din Arbetsplats - Distans eller Kontor Hos Sublime väljer du mellan två avtal, att jobba remote eller från vårt kontor. På distans jobbar du heltid från valfri plats och deltar digitalt i bl a dagliga stand-ups, projektmöten och måndagsfrukosten. En resepott finns för att besöka kontoret några gånger per år. Om du föredrar kontorslivet välkomnar vi dig till vårt ljusa trevliga kontor på Södermalm där de flesta är på plats 4-5 dagar i veckan.   Ansökan Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan"

4 december 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Stockholm: Teach Lead/Teknisk projektledare

Tech Lead (teknisk projektledare) Välkommen till Sublime, där din tekniska expertis möter kreativ problemlösning och innovativa kundlösningar! Med en stabil grund och 27 år i branschen, öppnar vi våra dörrar för en ny Tech Lead som är redo att utforska och forma framtida tekniska lösningar tillsammans med oss. Ditt uppdrag som Tech Lead Innovation och Idégenerering: Ta del i och leda arbetet med att skapa innovativa lösningar för våra kunder, som exempelvis att integrera AI i våra lösningar. Teknisk expertis: Erbjuda teknisk stöd till våra projektteam och se till att våra lösningar är i teknisk framkant. Arkitekturansvar: Ansvara för arkitekturval och säkerställa skalbarhet och underhållbarhet genom hela livscykeln. Kunddialog: Agera som teknisk expert och rådgivare i kunddialoger, och översätt deras behov till konkreta tekniska lösningar. Samarbeten: Leda och delta i diskussioner med kunder och partners. Vi ser att du Har en robust teknisk bakgrund med en relevant akademisk bakgrund inom datavetenskap, systemvetenskap, ingenjörsvetenskap eller liknande. Kan förmedla tekniska koncept på ett klart och koncist sätt till olika intressenter. Är en problemlösare som är ständigt nyfiken på att lära och utforska nya tekniska lösningar och trender. Är kreativ, innovativ och inte rädd för att tänka utanför boxen för att hitta nya lösningar. Meriterande Erfarenhet med agila metoder och verktyg som Jira, Trello eller ClickUp. Tidigare erfarenhet som utvecklare inom främst .net Redaktörskunskap av CMS, exempelvis Optimizely eller Umbraco Erfarenhet i rollen som team lead eller scrum master Sublime präglas av flexibilitet och en lagom storlek som möjliggör en kombination av roller baserat på medarbetarnas kunskap och intressen. Om du har erfarenhet inom Design, UX, Utveckling, Microsoft365, Analys eller Digital marknadsföring, erbjuder vi möjlighet att integrera detta i din roll. Om Sublime Vi är stolta över att vi i snart 30 år har lyckats driva Sublime som ett framgångsrikt företag och samtidigt behålla det lilla och familjära. Vi är i dagsläget 20 trevliga och kompetenta kollegor som arbetar efter våra kärnvärden, som är framtagna med omsorg – Vi är Underlättande, Uppmuntrande, Uppriktiga och Utmanande. Våra kunder ger oss höga NKI-värden (nöjd kund-index) i våra undersökningar, vilket säger en hel del om både vår arbetsmiljö och vår förmåga att leverera resultat. Resultat som kräver passion, intresse och kompetens. Vi har en mysig kontorslokal på söder i Stockholm som de flesta av oss jobbar ifrån 3-5 dagar i veckan. På Sublime arbetar vi med spännande kunder och ny teknik. En lagom tillströmning med nya spännande uppdrag gör att vi ständigt utvecklas och har kul längs vägen. Vårt arbete utförs till allra största grad in house vilket leder till en trygg, trevlig och familjär stämning. Vi har mycket aktiva kunder som driver på vår utveckling genom att ständigt ge oss nya utmaningar att lösa. Några av våra största och mest aktiva kunder är SOS Alarm, Företagarna och Handelshögskolan. Företag som bidrar till samhällsnytta och värnar om hållbar utveckling, vilket ligger oss varmt om hjärtat. Hos oss får du även det där lilla extra vad gäller arbetsmiljö, kollegor, stämning och förmåner. Vi arbetar löpande med vår personalpolitik och vår arbetsmiljö för att alla ska känna glädje och harmoni på jobbet.  Vår vision är att ha branschens mest engagerade kollegor!  Ansökan Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

4 december 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Arlöv: Servicetekniker till ledande liftföretag

Vi rekryterar en Servicetekniker till MPR Lifts MPR LIFTS AB är ett av de ledande liftföretagen i Sverige, grundat 1977. MPR LIFTS är idag ett internationellt företag med försäljning i ca 45 länder dit ca 90 % av produktionen exporteras. Vi utvecklar och tillverkar liftar för äldre och funktionsnedsatta men importerar även trappliftar från några av Europas ledande tillverkare. Vi installerar liftar till den svenska sjukvården genom bostadsanpassning och gör hela det svenska samhället tillgängligt i alla typer av byggnader. Med marknadens starkaste produktprogram och långa erfarenhet har vi en unik position på marknaden. Om jobbet Vi söker en ny servicetekniker till vår serviceavdelning för den svenska marknaden. Du kommer självständigt att planera och utföra kontraktservice på ett effektivt vis i framförallt södra Sverige, men delvis även högre upp i landet, kring bl.a Stockholm. I tjänsten ingår även att delvis kunna montera liftar och utföra reguljär service vid behov. Tjänsten innebär mest kortare resor men ibland även lite längre med övernattning. Företaget tillhandahåller servicebil. Du kommer även att ha kontakt med våra huvudleverantörer i Europa beträffande teknisk support och reservdelar, vilket kräver god engelska i tal och skrift. Om dig Vi söker dig som har några års erfarenhet av mekanik och el. Vidare har du en god datorvana samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en social person med ett stort kundfokus och har en god samarbetsförmåga med såväl medarbetare som kunder. Vi ser även att du har egenskaper som ansvarskänsla, ärlighet, lojal och respektkännande. Du bör även vara van att hantera stressiga situationer på ett bra sätt. Övrigt Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Månadslön enligt överenskommelse Kollektivavtal finns. Ansökan Urval sker löpande! Du är välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, [email protected]

4 december 2023
Sista ansökan:
21 december 2023
Linköping: Tekniker/Installatör

Vi rekryterar en Tekniker/Installatör till StjärnaFyrkant StjärnaFyrkant i Linköping har en lång och gedigen erfarenhet av kommunikationslösningar för företag och organisationer. Om jobbet I din roll hos StjärnaFyrkant kommer du att få ett mycket varierande jobb med installation i både fordon och fastigheter. Jobben utförs i den egna verkstaden och på plats hos kunder som befinner sig i Östergötland. Du kommer ingå i ett litet och flexibelt team med 4 medarbetare, ni utgår från Linköping. I en del uppdrag jobbar du helt självständigt och i andra jobbar du i team med andra. Fordon: I den egna verkstaden kommer du att arbeta med montage och service av: Komradio, alkolås, taxameterutrustning, blixtljusramper, LED/extraljus, arbetsljus, körjournaler mm. Fastigheter: Du kommer arbeta hos kunder med installationer av: Komradioutrustning, mobilförstärkning, antenner, datanät, telefonilösningar mm.   Jobbet innebär även mycket kundkontakt. När du börjar kommer du få internutbildning. Om dig Vi söker dig med erfarenhet av tekniskt arbete, du har arbetat med installation/montage. Vidare har du har el-kunskaper, B-körkort och vana av att arbeta med datorer som verktyg. Det är meriterande om du har arbetat som fordonstekniker eller har kunskaper inom fordonsel. Du har ett intresse för bilar och teknik. Som person är du social, flexibel och har en mycket god samarbetsförmåga. Ansökan Du är välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Jobbakuten, [email protected]

4 december 2023
Sista ansökan:
21 december 2023
Slaktare/Styckare

Vi rekryterar en slaktare/styckare till ER Work Power ER Work Power är ett bemanningsföretag med kunnig personal inom slakteribranscher. Bolaget har kunder över hela landet och erbjuder kvalificerad personal för permanenta eller tillfälliga uppdrag. Om dig Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som slaktare/styckare. Om tjänsten Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Anställningsform: Provanställning tillämpas om 3-6 månader, därefter tillsvidareanställning.   Ansökan Du är välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore via [email protected]

4 december 2023
Sista ansökan:
17 december 2023