Anfasteröd Utveckling AB jobb

Lediga jobb hos Anfasteröd Utveckling AB

Hovmästare vid havet i Ljungskile

Vill du vara vår hovmästare och leda arbetet i vår restaurang? Vi söker dig som vill skämma bort våra gäster i restaurangen och vara del av att skapa en helhetsupplevelse för dem som besöker vår semesteranläggning. I vår restaurang vid strandkanten utanför Ljungskile serverar vi a la carte samt middagar till större sällskap och event. Vi serverar traditionella rätter från havet och skogen och har hållbarhet i fokus. Maten vi serverar utgör en del av en helhetsupplevelse för våra övernattande gäster och övriga gäster som kommer för att uppleva platsen och naturen här. Vår restaurang är öppet från april till oktober och serverar primärt frukost och middag till sällskap och incheckade gäster. Under vår högsäsong, juli-augusti, har vi öppet alla dagar i veckan och ett tiotal personer arbetar i restaurang-teamet. Under den perioden serverar vi frukost, enklare lunch och middag dagligen. Under för- och eftersäsong arbetar du primärt själv i restaurangen i hop med kocken. I din roll som hovmästare arbetar du primärt kvällstid med fokus på helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: Planera och leda arbetet i matsalen Ansvara för utbudet i baren Vara bryggan mellan kök och servering Vi är ett lite team som jobbar tätt ihop och du kommer att ha stor möjlighet att påverka hur vi jobbar i restaurangen. Vi ser gärna att du har egna idéer. Vi utgår ifrån att du brinner för mat och dryck. Vi ser även att du är ordningsam, tar ansvar och gillar att samarbeta. Vilka är vi? Anfasteröd Gårdsvik är en semesteranläggning vid havet för den som vill uppleva en naturnära och bekväm semester. Vi började vår resa 2017 och idag har vi 200 säsongscampingtomter, 20 hotellstugor, glamping och restaurang. Utöver detta erbjuder vi en mängd aktiviteter kring hav och skog. Hållbarhet och platsens historia är viktiga byggstenar i vår verksamhet och vi gillar naturupplevelser och nya idéer. Under högsäsong är vi ca 35 personer. Under vintersäsongen är vi ca 7 personer. Vi växer så det knakar vilket innebär att det finns möjlighet att på sikt ta ett större ansvar inom organisationen. Bredden i verksamheten innebär också att det finns möjlighet att testa en mängd arbetsområden. Vem är du? Du är pålitlig och ansvarstagande. Du har förmågan att själv planera din arbetsdag samt att leda andra. Du är kvalitetstänkande, månar om hållbarhet och förstår värdet i begreppet ”matupplevelse” Du kan arbeta både självständigt och i grupp och du känner stolthet i att leverera ett väl utfört arbete. Du är glad och positiv. Våra krav: flera års serveringsvana B-Körkort du ska kunna kommunicera väl på svenska och engelska Omfattning: Tjänsten omfattar 100% i snitt. Skicka ditt CV till [email protected] och motivera i ett medföljande brev varför just du skulle passa hos oss.

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Kock vid havet

Vill du vara vår kock och leda arbetet i vår restaurang? Vi söker dig som vill skämma bort våra gäster i restaurangen och vara del av att skapa en helhetsupplevelse för dem som besöker vår semesteranläggning. I restaurangen serverar vi a la carte samt middagar till större sällskap och event. Vi serverar traditionella rätter från havet och skogen och har hållbarhet i fokus. Maten vi serverar utgör en del av en helhetsupplevelse för våra övernattande gäster och övriga gäster som kommer för att uppleva platsen och naturen här. Vårt kök är öppet från april till oktober och serverar primärt frukost och middag till sällskap och incheckade gäster. Under vår högsäsong under juli och augusti har vi öppet alla dagar i veckan och ett tiotal personer arbetar i restaurang-teamet. Under den perioden serverar vi frukost, enklare lunch och middag dagligen. Under för- och eftersäsong arbetar du själv i köket och med ett fåtal kollegor i matsalen. I din roll som kock arbetar du primärt kvällstid med fokus på helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: Planera, förbereda och tillaga mat Köpa in råvaror Utföra alla i köket förekommande arbetsuppgifter Utformning av rutiner för köket och genomförandet av egenkontroller Vi är ett lite team som jobbar tätt ihop och du kommer att ha stor möjlighet att påverka menyer och hur vi jobbar i restaurangen. Vi ser gärna att du har egna idéer. Vi utgår ifrån att du brinner för mat och dryck. Vi ser även att du är ordningsam, tar ansvar och gillar att samarbeta. Vilka är vi? Anfasteröd Gårdsvik är en semesteranläggning för den som vill uppleva en naturnära och bekväm semester. Vi började vår resa 2017 då vi tog över en anläggning med 60 år på nacken. Idag har vi 200 säsongscampingtomter, 20 hotellstugor, glamping och restaurang. Utöver detta erbjuder vi en mängd aktiviteter kring hav och skog. Hållbarhet och platsens historia är viktiga byggstenar i vår verksamhet och vi gillar naturupplevelser och nya idéer. Vi växer så det knakar vilket innebär att det finns möjlighet att på sikt ta ett större ansvar inom organisationen. Bredden i verksamheten innebär också att det finns möjlighet att testa en mängd arbetsområden. Vem är du? Du har flerårig erfarenhet från kockyrket, gärna från anläggningar med en kombination av mat, boende och upplevelser. Du har förmågan att själv planera din arbetsdag och arbetet i köket Du är kvalitetstänkande, månar om hållbarhet och förstår värdet i begreppet ”matupplevelse” Du kan arbeta både självständigt och i grupp och du känner stolthet i att leverera ett väl utfört arbete. Du är glad och positiv. Våra krav: Flerårig erfarenhet av kockyrket B-Körkort Du ska kunna kommunicera väl på svenska och engelska Omfattning: Vi erbjuder en tillsvidare-anställning som omfattar ca 80% på ett år med en fast månadslön alternativt en säsongsanställning baserat på de timmar du jobbar. Den mesta av arbetstiden fördelat på mars till november, med en fördelning av fler timmar under högsäsong och färre under lågsäsong. Skicka ditt CV till [email protected] och motivera i ett medföljande brev varför just du skulle passa hos oss.

9 april 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024