Moderna mallar för personligt brev

Ett personligt brev med en modern mall ger dig många valmöjligheter. Mångsidigheten i designen kombinerat med funktionaliteten gör detta till det självklara valet för många yrken.

Alla
Enkel
Modern
Kreativ

Den moderna mallen är mångsidig och vår mest populära

Våra moderna mallar är kanske de mest mångsidiga mallarna vi har för personligt brev. De har fördelen att vara både visuellt tilltalande men också strukturerade och fokuserade. Resultatet är att dessa brevmallar har blivit väldigt populära hos dem som skriver cv med Aspirantus cv-byggare. Att söka jobb i dagens samhälle behöver inte vara superformellt. Det är ofta ok att få in lite snygg design som tilltalar ögat hos den som rekryterar. Ledorden när vi skapade de här mallarna har således varit modernitet och funktionalitet.

När passar en modern mall för ditt personliga brev?

Hitta identiteten hos företaget du söker jobb hos. Anpassa sedan din brevmall till företagsprofilen. Besök deras hemsida och studera jobbannonsen. Hur pratar de om sig själva? Använder de ord som ”ungdomligt” ”entreprenörsdrivet” eller liknande beskrivningar? Då kan du överväga den moderna mallen. Söker du jobb inom it eller sälj eller kanske ett annat modernt yrke vill du ge garanterat ge ett självsäkert intryck. Då är den moderna brevmallen det självklara valet. Läs gärna vår guide om att skriva personligt brev för att få en djupare kunskap om strukturen i ett brev.

5 anledningar till att välja en modern mall

  • Du vill framstå som både modern och professionell
  • Jobbet kräver att du är målmedveten och progressiv
  • Du vill kombinera design och funktionalitet
  • Du vill fånga rekryterarens uppmärksamhet utan gå till överdrift
  • Brett användningsområde – passar för många olika jobb
banner cv byggare