Bingofunktionär/Bingovärd/Bingovärdinna

Sök bland 4 lediga jobb som Bingofunktionär/Bingovärd/Bingovärdinna och börja ditt nya yrkesliv idag!

Extrajobb som bingovärd i Gävle!

Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök extrajobb som Bingovärd i Gävle! Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som Bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Samtidigt får du ta ansvar och arbeta självständigt för vi tror att ansvar får människor att växa. Arbetet innebär försäljning, sätta gästen i fokus och att ansvara för en positiv spelupplevelse. Vi ger internutbildningar till alla våra nyanställda därför behöver du inte ha tidigare arbetslivserfarenhet även om det är meriterande. Viktigast är att du är beredd att ge oss ditt engagemang. I utbyte hjälper vi till att bygga på din CV, utvecklar dig och ger dig en rolig arbetsmiljö. Allt vårt överskott går till föreningar, sedan 1979 har Idrottens Bingo gett mer än 1,3 miljarder till föreningslivet. Det är ytterligare skäl som gör det roligt att arbeta hos just oss. Vi vill att du är serviceinriktad, flexibel, ambitiös, stresstålig. Du ska tycka om att jobba med människor och klara av att jobba självständigt. Det är bra om du är bekväm att tala i mikrofon inför människor och har lite ”skinn på näsan”. Huvudräkning och pengahantering får inte vara några problem och god datavana är ett måste. Våra arbetsuppgifter innefattar bla. brickförsäljning, caféförsäljning, underhålla gästerna, städ och bingoredovisning. Då vi är ett litet team som arbetar tillsammans kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hos oss råder laganda och det är viktigt att du har en utpräglad teamkänsla och värdesätter samarbete. Intervjuer kommer att ske löpande. Våra hallar har öppet de flesta dagar om året så arbetet som Bingovärd innebär att vi jobbar både dag, kväll och helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på ca 5 timmar/vecka. Vi förväntar oss att du även kan hoppa in och jobba extra vid bla sjukdom och semester. Passar dig som vill ha ett extrajobb vid sidan om exempelvis studier. Krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år, pratar svenska och vill utvecklas inom försäljning och service. Vi har öppet: Mån-tor kl 10,15-21,30 Fredag 10,15-22,30 Lördag 11,45-18,00 Sön kl 11,45-21,30 Tycker du att detta låter som en rolig utmaning? Skicka in din ansökan och berätta mer om dig själv, varför du söker och gärna lite kort om vad du gjort innan oavsett om det är studier eller jobb.

26 februari 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024
Personal sökes till Bingopalatset

Bingospelandet har en lång tradition i Karlstad. Under åren har det funnits flera olika varianter av bingohallar och tillfälliga bingoarrangemang. Bingoalliansen i Karlstad består av ett 40-tal idrottsföreningar i Karlstad kommun som driver två bingohallar. Bingopalatset finns i centrala Karlstad och på Bergvik köpcenter. Vi söker nu en medarbetare som kan hoppa in extra vid behov, vid ledighet och sjukdom. Beskrivning av kvalifikationer: Du ska ha fyllt 18 då det är 18års gräns för att vistas i lokalen, ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Du har ett väl utvecklat sinne för ordning & och reda, är stresstålig och gillar högt tempo. Som person är du social, självständig, drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra kunder ett varmt mottagande. Vi lägger stor vikt på att du har bra kund fokus och har lätt till att samarbeta. Ett plus är om du har bra sinne för siffror och är snabb lärd. Som bingovärd hos oss på Bingopalatset innebär följande arbetsuppgifter: Brickförsäljning Caféförsäljning Städ Utrop mm I det personliga brevet vill vi att du berättar om varför du är intresserad av tjänsten samt vad du kan tillföra vår arbetsplats. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen då tillträde är omgående.

21 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Jobba som bingovärd i Luleå!

Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök jobb som Bingovärd i Luleå! Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Samtidigt får du ta ansvar och arbeta självständigt för vi tror att ansvar får människor att växa. Arbetet innebär försäljning, sätta gästen i fokus och att ansvara för en positiv spelupplevelse. Vi ger internutbildningar till alla våra nyanställda därför behöver du inte ha tidigare arbetslivserfarenhet även om det är meriterande. Viktigast är att du är beredd att ge oss ditt engagemang. I utbyte hjälper vi till att bygga på din CV, utvecklar dig och ger dig en rolig arbetsmiljö. Allt vårt överskott går till idrotten, sedan 1979 har Idrottens Bingo gett mer än 1,3 miljarder till idrottslivet. Det är ytterligare skäl som gör det roligt att arbeta hos just oss. Vi vill att du är serviceinriktad, flexibel, ambitiös, stresstålig och klara av att jobba självständigt då man jobbar en hel del ensam. Det är bra om du är bekväm att tala i mikrofon inför människor och har lite ”skinn på näsan”. Huvudräkning och pengahantering får inte vara några problem och bra på att "ta folk" är ett måste. Våra arbetsuppgifter innefattar bla. brickförsäljning, caféförsäljning, underhålla gästerna, städ och bingoredovisning. Då vi är ett litet team som arbetar tillsammans kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hos oss råder laganda och det är viktigt att du har en utpräglad teamkänsla och värdesätter samarbete. Intervjuer kommer att ske löpande. Våra hallar har öppet de flesta dagar om året så arbetet som Bingovärd innebär att vi jobbar både dag, kväll och helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på ca 30 timmar/vecka, med stora chanser att jobba upp sina timmar. Krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år, pratar svenska, har fokus på att jobba och vill utvecklas inom försäljning och service. Vi har öppet: Mån och tor-fre kl 11,45-21,00 tis-ons 10,15-20,00 Lördag 10,15-18,00 Sön kl 11,45-21,00 Tycker du att detta låter som en rolig utmaning? Skicka in din ansökan och berätta mer om dig själv, varför du söker och gärna lite kort om vad du gjort innan oavsett om det är studier eller jobb.

19 februari 2024
Sista ansökan:
3 mars 2024
Jobba som bingovärd i Linköping!

Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök jobb som Bingovärd i Linköping! Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Samtidigt får du ta ansvar och arbeta självständigt för vi tror att ansvar får människor att växa. Arbetet innebär försäljning, sätta gästen i fokus och att ansvara för en positiv spelupplevelse. Vi ger internutbildningar till alla våra nyanställda därför behöver du inte ha tidigare arbetslivserfarenhet även om det är meriterande. Viktigast är att du är beredd att ge oss ditt engagemang. I utbyte hjälper vi till att bygga på din CV, utvecklar dig och ger dig en rolig arbetsmiljö. Allt vårt överskott går till idrotten, sedan 1979 har Idrottens Bingo gett mer än 1,3 miljarder till idrottslivet. Det är ytterligare skäl som gör det roligt att arbeta hos just oss. Vi vill att du är serviceinriktad, flexibel, ambitiös, stresstålig. Du ska vara okej med att jobba självständigt då ensamarbete förekommer. Det är bra om du är bekväm att tala i mikrofon inför människor och har lite ”skinn på näsan”. Huvudräkning och pengahantering får inte vara några problem och god datavana är ett måste. Våra arbetsuppgifter innefattar bla. brickförsäljning, caféförsäljning, underhålla gästerna, städ och bingoredovisning. Då vi är ett litet team som arbetar tillsammans kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det förekommer mycket ensamarbete så det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Våra hallar har öppet de flesta dagar om året vilket innebär att man jobbar både dag, kväll och helg. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 20 timmar i veckan. Vi förväntar oss även att du ska kunna hoppa in extra vid sjukdom och semester. Krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år, pratar svenska och vill utvecklas inom försäljning och service. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi har öppet: mån, tor - fre kl 11.45-21.00 tis-ons 10.15-20.00 lördag kl 10.00-18.00 söndag kl 11.45-21.00 Tycker du att detta låter som en rolig utmaning? Skicka in din ansökan och berätta mer om dig själv, varför du söker och gärna lite kort om vad du gjort innan oavsett om det är studier eller jobb.

16 februari 2024
Sista ansökan:
3 mars 2024