Chefskock
Sök bland 24 lediga jobb som Chefskock och börja ditt nya yrkesliv idag!
Vi söker en erfaren indisk kock till vår restaurang i Västerås som är en ambitiös och driven individ och som strävar efter att förse våra gäster med högsta nivå av service och gästfrihet. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och goda kunskaper inom indisk matlagning.
KÖKSCHEF Nu söker vi en engagerad kökschef Vi söker en erfaren och engagerad kökschef för att leda teamet för vår nyöppnade restaurang i Bromma Blocks. Som kökschef kommer du ha en central roll i att säkerställa att våra gäster får en utmärkt matupplevelse och att menyn håller hög kvalitet. Till denna roll söker vi dig med gedigen erfarenhet som kökschef och restaurangbranschen. Vad innebär rollen Den som passar för denna roll gillar lika mycket att stå i köket som att vara ute bland sina gäster. Som operativ kökschef är du högst delaktig i den dagliga driften. Arbetet innebär mycket närvaro i köket för att säkerställa livsmedelskvalitet, hälsosam drift och god kontroll. Du ansvar för våra gästers totala matupplevelse och för att upprätthålla en god arbetsmiljö. För denna tjänst krävs det att du är en glad, ansvarsfull person och har en hög kommunikativ förmåga. Du är en person med hög ambition, är uppmärksam på detaljer och passionerad för matlagning. Du är flexibel och lösningsorienterad. Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt. Ansvarsområden Planera och organisera kökets verksamhet, inklusive menyplanering, inköp av råvaror och personalhantering. Utveckla och skapa menyer enligt koncept och som tilltalar våra gäster. Övervaka och säkerställa att matlagningen och presentationen av rätterna uppfyller våra kvalitetsstandarder. Genomföra fullständig inventering, månadsvis Rekrytera, utbilda och coacha kökspersonalen för att upprätthålla en hög nivå av professionalism och arbetsprestation. Lägga schema för kökspersonal i samråd med administration Hålla koll på nödvändigt underhåll och ev. reparation av köksutrustning samt planera och utföra regelbunden städning av köket. Tätt samarbete och tydlig kommunikation med övrig personal och ansvariga, för att säkerställa en smidig och effektiv drift av restaurangen. Hantera kostnadskontroll och budgetering för könsrelaterade utgifter. Vad erbjuder vi Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du kan utnyttja din kreativitet. Frihet under ansvar och möjlighet att planera din tid. Självklart har vi kollektivavtal och är en trygg och utvecklande arbetsplats där vi ser alla medarbetare. Vi tror på att bygga starka team och erbjuda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Kvalifikationer och färdigheter Erfarenhet av att arbeta som kökschef eller i en liknande befattning inom restaurangbranschen. Gedigen kunskap om matlagningstekniker, livsmedelshantering menyplanering och kalkylering Förmåga att skapa kreativa och lockande menyer som passar konceptet. Starkt ledarskap med förmåga att motivera och coacha kökspersonal. Kunskap om hälso- och säkerhetsföreskrifter, livsmedelshygien och egenkontroll inom restaurangverksamhet. Utomordentlig organisation och förmåga att arbeta effektivt under tryck. Flexibilitet att anpassa sig till förändrade krav och snabbt fatta beslut. Du kan kommunicera bra på svenska och/eller engelska, både i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av svensk husmanskost eller liknande. Kontraktstyp Heltid, tillsvidareanställning (provanställning 6 mån), med start omgående. Lön Vi tillämpar lön enligt Visita kollektivavtal Är du vår nya kökschef som tillsammans med ditt team kommer leverera matupplevelser på hög nivå, ser vi fram emot att läsa din ansökan! Då vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Varmt välkommen med din ansökan till! [email protected]
Arbetsuppgifter Tillagning av mat svensk husmanskost. Kvalifikationer - Har erfarenhet och Goda kunskaper om matlagning och hygien. - Flexibel och ansvarsfull. - Goda samarbetsförmågor. Vi erbjuder - En trivsam arbetsplats med ett härligt team - Goda arbetsvillkor Ansökan Skicka din ansökan med CV till [email protected]. Välkommen med din ansökan!
Erfaren Lunchkock med passion för svensk husmanskost sökes! Vi letar efter en passionerad och erfaren lunchkock som delar vår kärlek för svensk husmanskost. Om du brinner för att jobba på en trevlig och intensiv restaurang, har en gedigen erfarenhet av köksarbete och vill vara en del av vårt fantastiska team - då är du den vi letar efter! Ansök nu och bli en viktig del av vår kulinariska resa. Välkommen till ett kök där smaker och tradition möts! 🍲🔪
Söker en kock som älskar o laga mat.Ett mindre kök där vi arbetar nära varandra,man ska vara noggrann o kunna sammarbeta.Vi driver en liten säsongs resturang på sommaren ,stor del består av catering med stort fokus på bröllop hela sommaren .Känns detta intressant välkommen o höra av dig till Hanna’s kök Gränna ab.
Göteborgs äldsta och mycket omtyckta japanska restaurang söker duktiga kockar och serveringspersonal som har passion för det japanska köket. Mikado, med teppanyaki och bar, står för japansk mat i världsklass och arbetar med de bästa råvarorna som går att hitta. Du bör ha erfarenhet av liknande arbete, ställa höga krav på dig själv och din omgivning , vara självgående och klara att arbeta i ett högt tempo. Att du talar svenska eller engelska är ett måste. Vi hoppas att just du vill söka dig till oss på Mikado! Sökes: kökschef sushikock souschef serverings- och barpersonal på heltid och deltid Anställningsstart från 1 januari 2024. Skicka din ansökan till oss på [email protected] Whatsapp +46706 900061 med sms Gothenburg first and highly appreciated Japanese restaurant is looking for talanted chefs and serving staff who have a passion for the Japanese cuisine. Mikado stands for world-class Japanese food and works with the best ingredients to be found. You should have experience in similar work, set high expectations on yourself and those around you, be self-motivated and like to be busy. That you speak Swedish or English is a must. We hope that you will apply to us at Mikado. Wanted Kitchen manager Sushi chef Assistant manager Full-time and part.time serving- and bar staff. Start 1st of January 2024 Please send your applications to us at [email protected] Whatsapp:+46 706 900061 by sms
Vi söker dig som vill utveckla Hotel Stranas restaurangkoncept som just nu har en spännande framtid framför sig! Din roll är otroligt viktig för att skapa en genuin restaurang med fokus på råvaror och smakupplevelse i världsklass. Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Som kökschef kommer du att ha huvudansvar för utveckling av matkoncept och för att skapa attraktiva middagar, konferensmiddagar, luncher, festmiddagar samt á la carte. Du ska samarbetar bra med andra, är självgående och har hög arbetsmoral. Var med på resan och se både dig själv och företaget utvecklas i en rofylld miljö! Daglig mice en place inför service och genomförande. Köksekonomi, inköp och lagerstyrning. Styra det dagliga arbetet i köket. Du ska med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka Hotel Stranas varumärke. Följa de rutiner kring egenkontroll som hotellet satt upp. Du är stresstålig, lugn och metodisk. Tillsammans med övriga teamet jobba för utveckling och kvalitet i konceptet. Du kan kommunicera bra på svenska och/eller engelska, både i tal och skrift. Du har minst 2-3 års yrkeserfarenhet inom liknande jobb. Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse. Varierande arbetstider dag, kväll och helg förekommer. Vi anställer löpande, så skicka in din ansökan direkt.
Kock sökes för tillagning av vietnamesisk samt kina mat. Förbereda alla såser och ta hand om beställningar av varor.
Vi är familjeföretag och arbetar tillsamman som en familj. Vi söker i första hand en ansvarsfull och självständig kock/kokerska. Vi söker dig med 1- 2 års erfarenhet inom asiatiskt kök. Dina arbetsuppgifter är bl.a. tillagning av thaimat, förbereder matvaror, städning efter matlagning.
What is Cane Rum Society? A fusion of Authentic Caribbean cuisine and Rums from around the world served in a laid-back & friendly environment. Our mission? To bring a unique culinary dining and drinking experience for people who are searching for this type of cuisine, spirit, culture, atmosphere and togetherness. Who are you? A committed and present leader who loves to lead the kitchen team daily. Someone who has an in-depth knowledge of Caribbean & West Indian cuisines. You are someone who can help and assist the owner/general manager in the smooth running of the business in their absence. You are responsible and driven as you have planning, cost and profit responsibility. You want and can analyse results, prices, product and proactively forge plans for how we can develop and become better. You recruit new employees and understand the importance of giving everyone new the best introduction to the company. Main responsibilities. What are the overall expectations of the role? Economics - Monthly budget meetings & fixed costs of goods targets in keeping with forecast sales figures Use of menu engineering, pricing and portion size of products to achieve a high and stable profit margin o Staff - Manage the kitchen team (sous chef, chef de partie, cold kitchen & dish washer). A responsibility that involves efficient employee dialogues, training and further development of staff. o Planning and execution – Together with the owner/general manager continuously have a dialogue regarding concept development and development of the relationship between all the parties. Setting menus and ensuring that everyone in your group is well understood with what's expected from them. Every plate that leaves the kitchen is up to quality and standard. Main duties. You should perform the following tasks on a more or less daily basis. o To be responsible for the day-to-day running of the kitchen and always assist in the smooth running of the kitchen, especially during busy service shifts on Friday & Saturday nights. o To prepare the staff schedule to always ensure adequate cover taking into account the seasonality of the business and to keep overtime to a minimum and work within agreed budgeted limits. o It is mandatory to keep all recipe folders in good order and up to date with pictures and available when requested by the owners or general manager. o Regularly carry out a stock take of food items and costs to always ensure an adequate supply and to inspect the quality of food items. o Help to prevent food wastage of any kind and over production to mis-en-place. Keep food order from store or supplies to a minimum. Help to minimise the consumption of gas, electricity, and water. o Conduct regular staff demonstrations of existing and new dishes to ensure good production knowledge and allergy lists for all dishes.
Visar 1 till 10 av 24 jobb