Lediga jobb hos Hovås Kallbadhus Restaurant AB
Vi söker en en kallskänka som även kan stå i varmkök. Fokus ligger på råvaror från havet! Kvalifikationer och egenskaper Ett brinnande intresse för mat, smak och textur! Du kan hacka grönsaker med speed och omsorg, värnar om uppläggningar, råvaror och smaker. Du är självklart SJÄLVGÅENDE i köket och kunna hantera både prepp, varm- och kallkök samt luckan. Struktur, hygien och egenkontroll är en självklarhet för dig. Yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på. Självklart är du en god lagspelare som vill utvecklas och dela med dig av din egen kunskap. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med vårt köksteam. Arbetet är dag- och kvällstid både vardag och helg. Tjänsten är en visstidsanställning till och med september med möjlighet till förlängning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Kenneth Johnsson, kökschef, [email protected] alternativt Charlotte Davidson, VD, 0709-423292, [email protected]. #jobbjustnu
Älskar du att ta hand om gäster och leda dina kolleger för bästa arbetsinsats? Tycker du om mat, dryck, och att skapa härliga upplevelser för gäster? Kan du para ihop ett vin med mat, skriva offerter, hantera back office för Caspeco och Trivec? Gillar du ordning, reda och att navigera genom tillfälligt kaos (soliga dagar)? Spendera sommaren som tillfällig restaurangansvarig hos oss - jag lovar, det blir kul!!
Vill du vara med och utveckla Göteborgs mest unika läge? Vi har fantastisk miljö, god mat och en egen strand. Vår nybyggda "Përlan" har en uteservering som hänger över vattnet. Vi söker dig med fantasi och lite "jävlar anamma" som vill sätta Hovås Kallbadhus på kartan för gästerna som söker något extra i Göteborg. Vi har daglig verksamhet med lunch samt à la carte på kvällstid. Bordsservering gäller både under lunch och kväll. Beställningsverksamhet så som bröllop, företagsfester, privata fester och minnesstunder äger rum löpande under året. Vi söker dig som är medveten om hur viktigt det är att få alla små detaljer att samspela för att skapa en fulländad helhet. Du är en ledare som ser varje dag på arbetet som en ny utmaning och som med trygghet och erfarenhet driver verksamheten framåt. Dina egenskaper • Har ett brinnande intresse för mat & dryck • Har förmåga att skapa ett sälj- och gästorienterat ledarskap • Skapar delaktighet genom egen operativ närvaro • Har förmåga att analysera ekonomiska resultat och agera självständigt Som person är du coachande och entusiasmerande och är trygg och ödmjuk i ditt ledarskap. Service är en genuin egenskap hos dig och du är mån om att personalen och gästerna trivs. Du är driftig och ansvarsfull och inser även att struktur och uppföljning är viktigt för att få en fungerande verksamhet. Restaurangchef på Hovås Kallbadhus har du huvudansvaret för att driva och utveckla restaurang- och konferensverksamheten. Du kommer med nya idéer på event och konferenser som du sedan genomför, tillsammans med vår chefskock. Du är operativ i den dagliga verksamheten. Budget- och personalansvar ingår i tjänsten.
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 3 av 3 jobb