Lediga jobb hos kullaservice AB
sommarrjobb på Mölle Krukmakeri i restaurangen. För dig som fyllt minst 20 år finns möjlighet för sommarjobb under juni juli och augusti. Är du betydligt äldre är det ännu bättre, sök du med! Heltid, deltid eller timmar. Långa perioder eller enstaka veckor. För dig som bor nära finns det möjlighet att jobba vid behov precis hela året. Vi söker dig som är genuint intresserad av att ta hand om dina medmänniskor, att ge dom en oförglömlig upplevelse där dom för en kort stund fick lämna vardagen och den grå tristessen och guidas runt av just dig i vårt lilla universum där ute i Mölle vid vägs ände i världens trevligaste vattenhål. Du behöver INTE vara snabbast i världen, ha bäst meriter eller gapa högst. Det räcker om du bara är ett helt vanligt supervänligt antitrumptroll som gillar att jobba och som gillar att jobba för att andra ska må bra! En fullblodsservicemänniska helt enkelt! Du behöver inte kunna allt redan från början, vi hjälper dig på traven. Viktigast är att du är ödmjuk inför uppgiften, för jobbet är svårt och tar tid att lära sig. Runt dig har du varje dag 20-25 kollegor som fångar dig om du faller och som garanterar att du har någon att skratta med. Hos oss är det aldrig vi & dom, hos oss är det bara vi! Verksamheten har flera delar som tillsammans sedan 1997 bildar Mölle Krukmakeri, ett udda ställe på mathimmelen där det allra viktigaste benet är att ge våra gäster en upplevelse dom inte visste att dom ville ha så att säga. Mat från alla hörn i världen, service i världsklass, musik du aldrig har hört tidigare. Buller o bång, flams o trams och massor med framåtanda, nyfikenhet och upptäckarglädje bland alla oss som jobbar ihop där ute i Mölle. Dom övriga benen vi balanserar på är vår keramikproduktion, frukostrestaurangen, lunchrestaurangen, cafe/bageriet, kvällsrestaurangen, pensionatet med 4 lägenheter och ett antal rum, klädbutiken, catering och festverksamheten samt vår nybyggda kyrkoliknande eventlokal som vi håller bröllop, utställningar och liknande i. Och så vårt eget bageri ej att förglömma, vi älskar att baka! Vi har en ganska platt ledning där ingen har något behov av att sätta sig över någon annan utan alla arbetar tillsammans och har kul, väldigt kul på jobbet, vilket passar dig perfekt. Jobbet är inte som något annat, det är mycket roligare, mycket friare och mycket mer stabilt än branchen i övrigt. Vi har brassat käk på elspis, vedspis och oljefat sedan 1997. Vi ger oss aldrig och vi tågar glatt ut i strid hand i hand alla dagar, även middagar:) Det finns möjlighet att hyra boende i vårt personalhus om du är långväga gäst. Är du svenne? kul för dig. är du från någon annan del av planeten? precis lika kul! Alla kan söka, ja även om vi inte fattar ett ord av vad du säger så kan det funka. Du behöver bara vara en skicklig, ödmjuk och supervänlig helt vanlig människa! Skicka en kort berättelse om dig själv och rada upp utbildningar men framförallt så många av dina ev tidigare arbetsplatser som möjligt. Gärna referenser och hur mkt du önskar jobba samt vilka veckor du är tillgänglig. Glöm inte ditt telefonnummer:) Har du vägarna förbi så kom inom o skaka tass. mvh Lotta och alla vi andra på planeten krukan.
Härmed utlyses en tjänst på deltid/timmar/vid behov året runt på Mölle Krukmakeri som pizzaiolo / pizzabagare. Under perioden juni juli augusti september finns möjlighet till heltid. Övriga året: enstaka dagar/ timmar För dig som önskar en deltid där du extrajobbar lite då o då årets alla månader är detta en perfekt chans. VI är i nuläget 4st deltidspizzabagare som stöttar ordinarie fastanställda vid behov. Tex hoppar du in fredag eftermiddag/kväll, kör 8h på lördagen, är kanske ledig 6-7 dagar och så kör du ett pass igen. Kanske har du ett annat jobb och behöver lite extra timmar här hos oss? Då är du hjärtligt välkommen! Du arbetar vid ugnen förstås men även vid preppen. Du får även utbildning så att du kan hjälpa till vid a la carten vid behov. Runt dig har du ett surrande vänligt gäng av riktigt glada goa kollegor från världens alla hörn. Tempo då? Håller vi sådant där högt stressigt tempo i köket nån gång? Jo ibland arbetar vi i 200km/h och svetten lackar! Men du är i goda vänners lag så oroa dig inte vi hjälps åt och klarar det alltid. Vår verksamhet följer årstiderna och är väl egentligen en säsongsverksamhet i den mening att vi har olika säsonger, och där sommaren sticker ut med kanske 1200 sittande gäster/dag i juli och ett 30-tal / dag i januari. Stora variationer alltså vilket i sin tur ställer krav på en extrem flexibilitet och skicklighet avseende oss i personalen omkring hur vi hanterar dessa stora skillnader utan att tumma på kvalitet eller svinn. Vi har öppet 365 dagar / år, oftast 08-21(22)(23). På sommaren är vi mer än 25 personer/ dag medan vintern är mer blygsam med 3-10 personer i personalen. Verksamheten har flera delar som tillsammans sedan 1997 bildar Mölle Krukmakeri, ett udda ställe på mathimmelen där det allra viktigaste benet är att ge våra gäster en upplevelse dom inte visste att dom ville ha så att säga. Mat från alla hörn i världen, service i världsklass, musik du aldrig har hört tidigare. Buller o bång, flams o trams och massor med framåtanda, nyfikenhet och upptäckarglädje bland alla oss som jobbar ihop där ute i Mölle. Hos oss är det aldrig vi och dom. Hos oss är det bara vi. Dom övriga benen vi balanserar på är vår keramikproduktion, frukostrestaurangen, lunchrestaurangen, cafe/bageriet, kvällsrestaurangen, pensionatet med 4 lägenheter och ett antal rum, klädbutiken, catering och festverksamheten samt vår nybyggda kyrkoliknande eventlokal som vi håller bröllop, utställningar och liknande i. Och så vårt eget bageri ej att förglömma, vi älskar att baka! Jobbet är inte som något annat, det är mycket roligare, mycket friare och mycket mer stabilt än branchen i övrigt. Vi har brassat käk på elspis, vedspis och oljefat sedan 1997. Vi ger oss aldrig och vi tågar glatt ut i strid hand i hand alla dagar, även middagar:) Det finns möjlighet att hyra boende i vårt personalhus om du är långväga gäst. lön enl HRF och FORA. Är du svenne? kul för dig. är du från någon annan del av planeten? precis lika kul! Alla kan söka, ja även om vi inte fattar ett ord av vad du säger så kan det funka. Du behöver bara vara en skicklig, ödmjuk och supervänlig pizzaiolo! Skicka en kort berättelse om dig själv och rada upp utbildningar men framförallt så många av dina tidigare arbetsplatser som möjligt. Glöm inte ditt telefonnummer:) Har du vägarna förbi så kom inom o skaka tass. mvh Lotta och alla vi andra på planeten krukan.
Kock och/eller pizzaiolo/pizzabagare de luxe vikariat mars- siste september. Med tillträde from medio mars 2025 finns nu ett vikariat för en superflexibel och kreativ kock med möjlighet till tillsvidareanställning för den rätte. Tjänsten är heltid eller deltid och inkluderar ett rullande schema med kvällsarbete och helgarbete om vartannat. Vår verksamhet följer årstiderna och är väl egentligen en säsongsverksamhet i den mening att vi har olika säsonger, och där sommaren sticker ut med kanske 1200 sittande gäster/dag i juli och ett 30-tal / dag i januari. Stora variationer alltså vilket i sin tur ställer krav på en extrem flexibilitet och skicklighet avseende oss i personalen omkring hur vi hanterar dessa stora skillnader utan att tumma på kvalitet eller svinn. Vi har öppet 365 dagar / år, oftast 08-21(22)(23). På sommaren är vi mer än 25 personer/ dag medan vintern är mer blygsam med 3-10 personer i personalen. Verksamheten har flera delar som tillsammans sedan 1997 bildar Mölle Krukmakeri, ett udda ställe på mathimmelen där det allra viktigaste benet är att ge våra gäster en upplevelse dom inte visste att dom ville ha så att säga. Mat från alla hörn i världen, service i världsklass, musik du aldrig har hört tidigare. Buller o bång, flams o trams och massor med framåtanda, nyfikenhet och upptäckarglädje bland alla oss som jobbar ihop där ute i Mölle. Hos oss är det aldrig vi och dom. Hos oss är det bara vi. Dom övriga benen vi balanserar på är vår keramikproduktion, frukostrestaurangen, lunchrestaurangen, cafe/bageriet, kvällsrestaurangen, pensionatet med 4 lägenheter och ett antal rum, klädbutiken, catering och festverksamheten samt vår nybyggda kyrkoliknande eventlokal som vi håller bröllop, utställningar och liknande i. Och så vårt eget bageri ej att förglömma, vi älskar att baka! (är du kanske bagare och kock? då får du 4 extra stjärnor direkt!) Som kock förväntas du ta fullt ansvar för att det alltid finns allt vi har på menyn, att kvaliteten är i topp och hygienen likaså. Du bryr dig så mycket om dina rätter att du aldrig skickar ut något som inte är perfekt. Du lämnar ofta köket och pratar med gästerna. Kollar läget, snackar lite skit och så är du bums inne i köket igen och trollar. Du bygger broar mellan servisen och köket och du intresserar dig för precis, exakt kökskonst och om du och dina kollegor vill kan ni ta ut svängarna och göra nästan vad som helst, men inte förrän allt i ordinarie meny sitter perfekt. Rutiner och ordning är ditt ledord och du använder aldrig hårda ord i köket. Du är klar över att det är roligare att ha roligt än att ha tråkigt så det är nära till skratt o leende. En vänlig ton mellan superprofessionella människor som kämpar sida vid sida för att lyfta vanligt utmattat folk ur den gråa tristessen. Vi har en ganska platt ledning där ingen har något behov av att sätta sig över någon annan utan alla arbetar tillsammans och har kul, väldigt kul på jobbet, vilket passar dig perfekt. Mycket inför vår och sommarsäsongen är redan planerat och vi gör inga menyskiften under juli /augusti men annars har du stora möjligheter att mattrolla vareviga dag! Och så dänger vi massor, ja tiotusentals napoletanska pizzor. För pizza napoletana är sedan många år ett stående inslag hos oss och kombineras med en a la carte meny. Vi var väldigt tidiga med just napoletana och om du jobbar med oss kommer du inte undan utan även du måste lära dig den svåra konsten att dänga napolidegar. Jobbet är inte som något annat, det är mycket roligare, mycket friare och mycket mer stabilt än branchen i övrigt. Vi har brassat käk på elspis, vedspis och oljefat sedan 1997. Vi ger oss aldrig och vi tågar glatt ut i strid hand i hand alla dagar, även middagar:) För dig som bor i trakten, är bubblande kreativ och känner att du vill ha ett långsiktigt utvecklande riktigt kockjobb där allt är tillåtet och inget är omöjligt, men där anställningen är lika stabil som på kommunen, så har du hittat rätt. Ett vikariat med möjlighet till evig förlängning för den rätte. Det finns möjlighet att hyra boende i vårt personalhus om du är långväga gäst. Lön efter meriter. Är du i början av din karriär gäller lön enl HRF och FORA. Är du svenne? kul för dig. är du från någon annan del av planeten? precis lika kul! Alla kan söka, ja även om vi inte fattar ett ord av vad du säger så kan det funka. Du behöver bara vara en skicklig, ödmjuk och supervänlig kock! Skicka en kort berättelse om dig själv och rada upp utbildningar men framförallt så många av dina tidigare arbetsplatser som möjligt. Glöm inte ditt telefonnummer:) Har du vägarna förbi så kom inom o skaka tass. mvh Lotta och alla vi andra på planeten krukan. p.s det finns även jobb för pizzaiolos, hovmästare, servitörer och servitriser d.s
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 3 av 3 jobb