Boqueria Åre öppnade vintersäsongen 2019 och ligger ett stenkast från Åre Torg. Matsalen och baren integrerad i vårt öppna kök vilket skapar en levande atmosfär. En unik typ av bar i Sverige där inspirationen är hämtad från tapasbarer i London och Madrid. Vi har också ett Chambre Separée och vinrum där vi kan ta emot sällskap upp till 20 personer. Nu söker vi en erfaren köksmästare till Boqueria Åre Arbetet: Du kommer att arbeta i vårt hektiska kök. Där kommer du att vara en del av vårt fantastiska team på härliga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Boqueria arbetar med öppet kök mot matsalen så köket och matsalen jobbar tätt tillsammans. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som Köksmästare. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Erfarenheter du tar med och delar med oss: Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du talar flytande engelska eller ett skandinaviskt språk. Erfarenhet av budgetering och annat arbete i ledande befattning är meriterande. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en 100% heltidsanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Boqueria Åre öppnade vintersäsongen 2019 och ligger ett stenkast från Åre Torg. Här står maten i centrum, där vi samlas för att umgås och njuta av härlig spansk mattradition. Det livliga bordet där allt delas, från mindre tapas till större raciones. Matsalen och baren integrerad i vårt öppna kök vilket skapar en levande atmosfär. En unik typ av bar i Sverige där inspirationen är hämtad från tapasbarer i London och Madrid. Vi har också ett Chambre Separée och vinrum där vi kan ta emot sällskap upp till 20 personer. Nu söker vi en kock med kärlek för det spanska köket till Åre Arbetet: Du kommer att arbeta i vårt spanska kök. Där kommer du att vara en del av vårt fantastiska team på härliga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Boqueria arbetar med öppet kök mot matsalen så köket och matsalen jobbar tätt tillsammans. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt tidigare erfarenhet som kock. Du är effektiv och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Erfarenheter du tar med och delar med oss: Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt 3 års erfarenhet som kock. Vi ser gärna att du talar engelska och ett skandinaviskt språk. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda timanställning extra med möjlighet till fast anställning. Alla anställningsformer startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete på kvällar samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Boqueria Åre öppnade vintersäsongen 2019 och ligger ett stenkast från Åre Torg. Matsalen och baren integrerad i vårt öppna kök vilket skapar en levande atmosfär. En unik typ av bar i Sverige där inspirationen är hämtad från tapasbarer i London och Madrid. Vi har också ett Chambre Separée och vinrum där vi kan ta emot sällskap upp till 20 personer. Nu söker vi en Restaurangchef Arbetet: Restaurangchefen ansvarar för restaurangens dagliga drift. Dennes ansvar inkluderar rekrytering och utbildning av personal, samordning av anställdas scheman och att se till att företagets protokoll och policys följs. Restaurangchefen planerar även menyer med de övriga ansvariga, beställer leveranser, hanterar budgetar och tar hand om kundfeedback. Restaurangchefen är sambandet mellan restauranganställda och företagets huvudkontor och ägare. Restaurangchefen ansvarar för att inkomma med rapporter, uppfylla intäktsmål och erbjuda råd för hur de ska driva verksamheten mest effektivt. Restaurangchefen arbetar även dagligen i driften av matsalen på golvet tillsammans med hovet och resten av personalen mot det gemensamma målet - att se till att alla gäster är glada och nöjda! Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse och har tidigare erfarenhet av att arbeta som restaurangchef. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en 100% tillsvidareanställning med månadslön som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Välkommen till Nytorget 6, en personlig och charmig kvarterskrog i sydeuropeisk bistroanda. Här har vi något för alla, oavsett tillfälle. Vi är ditt andra vardagsrum för kaffe på söndagspromenaden och lunchkrogen du tar dina kollegor till för att imponera på. Vi är cocktailbaren där du dricker drinkar i världsklass med vännerna och din självklara restaurang för middag med familjen såväl som helgbrunchen med mimosas. Vi är helt enkelt en skön kvarterskrog med det lilla extra! Vi söker nu en erfaren kock som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som köksmästare. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. "Du blir en del av vårt team som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse" Arbetet Du kommer vara en del av vårt team som arbetar i köket som tillsammans jobbar mot samma mål - att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse. Vi söker Nytorget 6 söker en kock som har erfarenhet från yrket och brinner för ditt arbete. Du strävar alltid efter att leverera välsmakande och välpresenterade rätter till våra gäster. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Du har - 3+ ars beprovad erfarenhet som kock på restaurang. - En lagspelare som gärna går en extra mil när det behövs - Förblir flexibel och positiv om arbetsmoment eller inriktning behöver ändras - Du kommunicerar snabbt och effektivt - Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel Vi ser fram mot din ansökan med bifogad CV.
Välkommen till Nytorget 6, en personlig och charmig kvarterskrog i sydeuropeisk bistroanda. Här har vi något för alla, oavsett tillfälle. Vi är ditt andra vardagsrum för kaffe på söndagspromenaden och lunchkrogen du tar dina kollegor till för att imponera på. Vi är cocktailbaren där du dricker drinkar i världsklass med vännerna och din självklara restaurang för middag med familjen såväl som helgbrunchen med mimosas. Vi är helt enkelt en skön kvarterskrog med det lilla extra! Vi söker en nu erfaren köksmästare som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som köksmästare. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. "Du blir en del av vårt team som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse. Arbetet Du kommer ha övergripande ansvarar för arbetet i köket. Där kommer du att vara en del av vårt team som tillsammans jobbar mot samma mål - att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse. Vi söker Nytorget 6 letar söker en köksmästare med betydande drivkraft. Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete. Du vill spela en viktig roll och strävar alltid efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Du har - 5+ ars beprovad erfarenhet som kock på restaurang. - Gärna tidigare erfarenhet som köksmästare. - En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs - Förblir flexibel och positiv om arbetsmoment eller inriktning behöver ändras - Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation - Du kommunicerar snabbt och effektivt - Du kan hantera och inspirera teamet - Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel Vi ser fram mot din ansökan med bifogad CV.
Boqueria Stockholm som ligger i MOOD Gallerian centralt i Stockholm. Det är en spansk restaurang som består av två delar, matsalen och Torget. I matsalen, som är integrerad med ett öppet kök, serverar vi hela menyn med tapas, raciones, paella m.m. Det råder en familjär stämning i en stimmig miljö - med spansk mattradition i centrum. Torget är Boquerias mötesplats och är som en saluhall och servering i ett, där alla platser och bord är lediga för drop in. Det är här vi håller våra event med DJs eller liveakter. På Torget säljer vi även spanska delikatesser som ostar, charkuterier, konserver och autentiska pintxos. Nu söker vi en erfaren kock till vårt team i köketTycker du om människor, högt tempo, har erfarenhet från yrket och en stjärna i köket? Då är vi arbetsplatsen för dig! Arbetet: Du kommer att arbeta i vårt spanska kök. Där kommer du att vara en del av vårt fantastiska team på härliga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Boqueria arbetar med öppet kök mot matsalen så köket och matsalen jobbar tätt tillsammans. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt tidigare erfarenhet som kock. Du är effektiv och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Erfarenheter du tar med och delar med oss: Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du talar flytande engelska och ett skandinaviskt språk. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda timanställning extra med möjlighet till fast anställning. Alla anställningsformer startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete på kvällar samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Boqueria Åre öppnade vintersäsongen 2019 och ligger ett stenkast från Åre Torg. Matsalen och baren integrerad i vårt öppna kök vilket skapar en levande atmosfär. En unik typ av bar i Sverige där inspirationen är hämtad från tapasbarer i London och Madrid. Vi har också ett Chambre Separée och vinrum där vi kan ta emot sällskap upp till 20 personer. Tycker du om människor, högt tempo, har erfarenhet från yrket och gillar att ge personlig service? Då är vi arbetsplatsen för dig! Arbetet: Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår matsal. Där kommer du att vara en del av vårt team av servispersonal tillsammans med hovmästare och runners som tillsammans med köket och baren jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet från servisyrket. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Du får gärna bo i Åre med omnejd. Vi erbjuder: Vi erbjuder en säsongsanställning med arbete både dag- och kvällstid samt helger. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Boqueria är inspirerad av gemenskapen, glädjen och smakerna som finns i den spanska matkulturen. En livlig restaurang där maten står i centrum, där vi samlas för att umgås och njuta av härlig spansk mattradition. Det livliga bordet där allt delas, från mindre tapas till större raciones. ¡Bienvenidos! Boqueria Stockholm som ligger i MOOD Gallerian centralt i Stockholm. Det är en spansk restaurang som består av två delar, matsalen och Torget. I matsalen, som är integrerad med ett öppet kök, serverar vi hela menyn med tapas, raciones, paella m.m. Det råder en familjär stämning i en stimmig miljö - med spansk mattradition i centrum. Torget är Boquerias mötesplats och är som en saluhall och servering i ett, där alla platser och bord är lediga för drop in. Det är här vi håller våra event med DJs eller liveakter. På Torget säljer vi även spanska delikatesser som ostar, charkuterier, konserver och autentiska pintxos. NU SÖKER VI EN ERFAREN SERVIS TILL VÅRT TEAM! Arbetet: Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår matsal. Där kommer du att vara en del av vårt team av servispersonal tillsammans med hovmästare och runners som tillsammans med köket och baren jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse och har fem års erfarenhet från servisyrket. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Vi ser fram emot att läsa din ansökan med CV och foto!
På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas. Nu söker vi bagare till Blå Porten ArbetetDu kommer att vara en del av ett arbetsteam som tillsammans med ledning och kökschef jobbar mot samma gemensamma mål - att ge våra gäster en fantastisk upplevelse. Vi sökerBlå Porten letar nu efter en kunnig konditor/bagare med god kunskap och erfarenhet.Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete och njuter av att kreera vackra smakupplevelser. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av konstnärligt uttryck och utsmyckning i din arbetsvardag. Vi erbjuderHos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Du har möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Du ärDu har mer än tre års beprövad erfarenhet som konditor och bärgare. Du är en lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs. Förbli flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras. Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation. Du kommunicerar snabbt och effektivt och kan hantera och inspirera teamet. Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel. KravspecifikationVi rekommenderar att du skickar din ansökan med CV så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer hålls kontinuerligt. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. AnställningstypProvanställning 6 månaderTillsvidareanställning Blå Porten grundades på Djurgården så tidigt som 1916 och är ett av Stockholms mest älskade vattenhål och en nära samarbetspartner med konsthallen Liljevalchs. Restaurangen har byggts om och renoverats i flera etapper. Nu senast 2017 för renovering och tillbyggnad tillsammans med Liljevalchs Konsthall. Sommaren 2021 öppnade vi ett nytt vegetariskt café med namnet Blå+. Blå Porten och Blå+ drivs tillsammans med Boqueria Group.
På Agaton har vår ambition alltid varit att alla ska känna sig välkomna! Efter ett svårt år börjar vi ana ljuset i tunneln och söker därför en kökschef som kan leda vårt kök och som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar. Vi söker dig med minst 5 års dokumenterad erfarenhet som köksmästare och har stor passion för det italienska köket och även en övergripande insikt i det svenska och franska köket. Som köksmästare är du bland annat ansvarig för inköp av matvaror, egenkontroll samt en liten del administration så som inventering, kalkylberäkning och planering framåt. Du inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övrig personalstyrka. Vi är en liten grupp så det är viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter. Du kommer givetvis få assistans från din souchef för att få alla delar att fungera. Men det är framförallt dig vi söker, du som är ”Agaton”. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd mestadels till kvällstid fördelat på vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF. Bifoga gärna bild i CV
Välj ett jobb för att visa detaljer