Lediga jobb hos Restaurang Vin & Vänner Östanå AB
Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår nystartade Restaurang Vin & Vänner vid Östanå Slott från 1700-talet och ligger ca 1,5 mil nordost om Åkersberga utanför Stockholm. Vår inriktning är i första hand ost, chark och vin, men vi kommer förstås ha en välsmakande varmrättsmeny bestående av mestadels klassiska maträtter som Club Sandwich, Toast Skagen, Biff Rydberg, Entrecote med tillbehör, smörstekt Röding m.m. Vi kommer också servera Pinsa, matvåfflor, något vegetariskt och veganskt. Har du intresse/kunskap om och för goda viner gör det inget. Vi kommer tillsvidare ha säsongsöppet från mitten på Juli till sista helgen i oktober fre-sön. Med ett positivt genomslag hos våra besökare kan detta förstås snabbt ändras. Våra tänkta öppettider är fredagar 17-22, lördagar 11-23 och söndagar 11-15. Tjänsten motsvarar ca 60 procent av en heltid. Vi följer självklart de branschvillkor som finns vad det gäller rekommenderade löner, OB, arbetstider etc. Lön utifrån meriterad erfarenhet. Vi ser gärna att du har genuina kunskaper i yrket, då vi sätter stort värde just på kontakten mellan oss på Vin & Vänner och våra gäster. Ett leende är alltså ett av dina främsta verktyg.
Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår nya Restaurang Vin & Vänner belägen vid Östanå Slott ca 1, 5 mil nordost om Åkersberga i Stockholm. Vår huvudsakliga inriktning är ost, chark och vin, men där förstås en härlig varmrättsmeny ska finnas med. Den kommer inte vara överdrivet stor och vi hjälps åt med att sätta menyn, men tanken är klassiskt svenskt. En Club Sandwich, en Toast Skagen, en Biff Rydberg, en Entrecote med tillbehör, en smörstekt röding m.m. Vi vill också erbjuda våra gäster en Pinsa, en god matvåffla, något vegetariskt och veganskt alternativ, dock utan att tillhandahåll en gigantisk meny. Vi kommer inledningsvis ha säsongsöppet från mitten på juli till sista helgen i oktober, men med rätt genomslag hos allmänheten ser vi inga problem med att utöka detta. Vi kommer i första hand ha öppet fre-sön och med öppettider 17-22 fredag, 11-23 lördag, 11-15 söndag. Dessutom räknar vi med att ha mat och vinprovningar, slutna sällskap, abonnemang, Quiz-kvällar m.m. I grund motsvarar tjänsten ca 60-65 procent av en heltid, men med diverse arrangemang mer än så. Erfarenhet är förstås en merit och ett krav är att du är hemmastad i ett restaurangkök. Du behöver inte ha haft en ledande befattning, men aktiv i beredningen av maten. Du ska alltså känna dig trygg i tillagning av de rätter vi t.ex. nämnde ovan. Ålder är inget vi bryr oss om. Ditt leende är viktigare. Du kan komma färsk från en kockskola likväl som du kan vara en pensionär som inte riktigt känner sig klar med arbetslivet.
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 2 av 2 jobb