Sogeti Sverige AB jobb

Lediga jobb hos Sogeti Sverige AB

Business Intelligence BackEnd utvecklare

Sogeti Göteborg går en mycket spännande framtid till mötes. Vi satsar för fullt och behöver fler som dig! Vill du växa med oss och utveckla både dig själv och spännande BI-backendlösningar? Vi söker nu Business Intelligence utvecklare med back-end fokus. Vi erbjuder: - Spännande uppdrag hos kund, ofta i en internationell miljö med globala leveranser - Prisbelönt balans mellan arbete, familj och fritid - Mycket goda möjligheter till kompetensutveckling genom bl a Next - Gemensamma aktiviteter som teammöten, sommarfest, kompetensluncher, kvartalsträffar, julfest och After-Works - Kollektivavtal och försäkringar - Event och mässor - Sportklubb - Friskvårdsbidrag - Marknadsmässig lön Hos oss kännetecknas arbetsmiljön av trevliga kollegor där vi värnar om individen. Här kan du läsa mer om en av våra duktiga utvecklare. Vem är du? Som person är du driven, engagerad och trivs i rollen som konsult, samt uppfattas även som en ledare av din omgivning och har: - God erfarenhet av ETL-utveckling på plattformar såsom Informatica & Microsoft Power BI - God kunskap inom datalagersmodellering med Datavault, Kimball samt skapa Data Marts med SSAS och stjärnmodeller - Universitetsutbildning inom IT - Kunskap och erfarenhet av agila metoder - Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift Utöver detta är meriterande om du har några års erfarenhet av Business Intelligence Back-End utveckling. Du är även bekväm i sprida din kunskap och vara en viktig del i arbetet kring business intelligence Back-end utveckling. Varmt välkommen med din ansökan Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

28 februari 2024
Sista ansökan:
12 april 2024
Business Intelligence FrontEnd utvecklare

Sogeti Göteborg går en mycket spännande framtid till mötes. Vi satsar för fullt och behöver fler som dig! Vill du växa med oss och utveckla både dig själv och spännande BI-front endlösningar? Vi söker nu business intelligence utvecklare med front-end fokus. Vill du växa med oss? Vi erbjuder: - Spännande uppdrag hos kund, ofta i en internationell miljö med globala leveranser - Prisbelönt balans mellan arbete, familj och fritid - Mycket goda möjligheter till kompetensutveckling genom bl a Next - Gemensamma aktiviteter som teammöten, sommarfest, kompetensluncher, kvartalsträffar, julfest och After-Works - Kollektivavtal och försäkringar - Event och mässor - Sportklubb - Friskvårdsbidrag - Marknadsmässig lön Hos oss kännetecknas arbetsmiljön av trevliga kollegor där vi värnar om individen. Här kan du läsa mer om en av våra duktiga utvecklare. Vem är du? Som person är du driven, engagerad och trivs i rollen som konsult, samt uppfattas även som en ledare av din omgivning och har: - Kunskaper inom verktygen QlikSense och Microsoft Power BI - God erfarenhet av att bygga rapport- och dashboardlösningar - Universitetsutbildning inom IT - Kunskap och erfarenhet av agila metoder - Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift Utöver detta är meriterande om du har några års erfarenhet av Business Intelligence front-end utveckling. Du är även bekväm i sprida din kunskap och vara en viktig del i arbetet kring business intelligence utveckling. Varmt välkommen med din ansökan Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

28 februari 2024
Sista ansökan:
12 april 2024
Testare med erfarenhet av SAP

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt - då söker vi dig! Sedan många år har Sogeti placerat sig i toppen på världskartan när det gäller test och kvalitetssäkring. Analytiker som Gartner, Forrester, NelsonHall är rörande överens om det. Att vara bäst på test är helt enkelt en passion för oss. För vad är ett nytt system eller ny applikation som inte fungerar som den ska? Våra testares ögon på allt vi levererar är verksamhetskritiskt, både för våra kunder och oss. Vår expertis inom test och kvalitetssäkring en källa till stolthet. Vi har varit med och utvecklat metoder, tekniker och processer för effektiv testning och kvalitetssäkring i över 20 år. Som testexperter är vi en otroligt viktig del av våra kunders digitala transformation. På Sogeti arbetar över 6200 personer, varav 250 i Sverige, med test och kvalitetssäkring. Vår storlek inom test möjliggör ett erbjudande av spännande uppdrag, projekt och kunder inom olika branscher. På Sogeti finns även möjlighet till vidareutveckling inom (och även utanför) testområdet genom att lära sig nya tekniker, metoder och axla nya roller. Hos oss får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta experter inom test. Som konsult hos oss på Sogeti kan du ta del av vårt enorma E-universitet, certifieringar och dela en sann arbetsglädje. Vi söker dig som har erfarenhet av test inom SAP. Du har antagligen arbetat några år som ansvarig testare i ett eller flera införande- eller utrullningsprojekt av SAP. Du vet vilka processer och verktyg som behöver finnas på plats och tvekar inte för en utmaning. Du utgår från något av våra kontor i Skåne - Malmö eller Helsingborg men kommer jobba ut mot våra fantastiska kunder. Du bor eller verkar antagligen redan idag i Sverige och har nödvändiga tillstånd för att göra så även framöver. Till denna tjänst måste du kunna svenska flytande. Vi leder utvecklingen inom test och kvalitetssäkring – led den med oss. Ansök via länken. Det tar bara någon minut och du kan bifoga din LinkedIn-profil. Du kan också gärna höra av dig till mig, Patrik Nilsson på telefonnummer 0702-360479 så tar vi en dialog kring möjligheterna hos oss på Sogeti. Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

28 februari 2024
Sista ansökan:
9 april 2024
Test manager inom SAP

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt - då söker vi dig! Sedan många år har Sogeti placerat sig i toppen på världskartan när det gäller test och kvalitetssäkring. Analytiker som Gartner, Forrester, NelsonHall är rörande överens om det. Att vara bäst på test är helt enkelt en passion för oss. För vad är ett nytt system eller ny applikation som inte fungerar som den ska? Våra testares ögon på allt vi levererar är verksamhetskritiskt, både för våra kunder och oss. Vår expertis inom test och kvalitetssäkring en källa till stolthet. Vi har varit med och utvecklat metoder, tekniker och processer för effektiv testning och kvalitetssäkring i över 20 år. Som testexperter är vi en otroligt viktig del av våra kunders digitala transformation. På Sogeti arbetar över 6200 personer, varav 250 i Sverige, med test och kvalitetssäkring. Vår storlek inom test möjliggör ett erbjudande av spännande uppdrag, projekt och kunder inom olika branscher. På Sogeti finns även möjlighet till vidareutveckling inom (och även utanför) testområdet genom att lära sig nya tekniker, metoder och axla nya roller. Hos oss får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta experter inom test. Som konsult hos oss på Sogeti kan du ta del av vårt enorma E-universitet, certifieringar och dela en sann arbetsglädje. Vi söker dig som har lång erfarenhet av test inom SAP. Du har antagligen arbetat mer än 5 år som testarkitekt, testledare eller ansvarig testare i ett eller flera införande- eller utrullningsprojekt av SAP. Du vet vilka processer och verktyg som behöver finnas på plats och tvekar inte för en utmaning. I ditt arbete kommer du att vara med och utveckla vår satsning runt kvalitetssäkring av SAP på flera nivåer och även vara med och dra upp riktlinjer för vår väg framåt. Du utgår från något av våra kontor i Skåne - Malmö eller Helsingborg. Du bor eller verkar antagligen redan idag i Sverige och har nödvändiga tillstånd för att göra så även framöver. Till denna tjänst måste du kunna hantera svenska i tal & skrift på en hög nivå Vi leder utvecklingen inom test och kvalitetssäkring – led den med oss. Ansök via länken. Det tar bara någon minut och du kan bifoga din LinkedIn-profil. Du kan också gärna höra av dig till mig, Patrik Nilsson på telefonnummer 0702-360479 så tar vi en dialog kring möjligheterna hos oss på Sogeti. Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

28 februari 2024
Sista ansökan:
5 april 2024
Backendutvecklare med expertis inom AWS

Har du kommit en bit i din karriär som systemutvecklare och hunnit arbeta upp erfarenhet inom olika tekniker, ramverk och plattformar? Bra, då har vi nästa utmaning i din karriär hos oss på Sogeti! Vi letar efter dig som har minst fem års erfarenhet inom backendutveckling. Vi värdesätter dock dina tekniska och personliga egenskaper högst, eftersom vi har lärt oss att de är mest betydelsefulla. Du är en person som brinner för problemlösning och utveckling. Du har förmågan att samarbeta i team och både inspirera och bli inspirerad av andra. Dessutom kan du skapa förtroende och ta ansvar i kundrelationer och för den teknik vi använder. Du kommer ingå i ett team som fokuserar på framtagandet av lösningar inom digitala kanaler, så som e-handel, webbplatser, intranät och mobila lösningar. Inom teamet har vi vår Cloud Tribe som helt fokuserar på Cloud-teknologier, där du kan få en nyckelroll i arbetet framåt. Teamet leds av Nathalie Bylén & Jonas Nilsson. Läs gärna mer om Cloudområdet på Sogeti här: https://www.sogeti.se/losninga... Läs mer om några av de många anledningarna som finns för att jobba hos oss - Din utveckling - Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv. - Våra förmåner - Här hittar du en översikt av de förmåner vi erbjuder på Sogeti. Vi ser gärna att du gjort följande: - Kandidatexamen inom Datavetenskap/Systemutveckling eller annan som har liknande motsvarighet - Har minst 5 års erfarenhet av backendutveckling (Java, Kotlin) - Erfarenhet och kunskap av & inom AWS (SNS, ECS, RDS, Lambda, S3, KMS, Secrets Manager, etc.) - CI/CD verktyg (Git, Gitlab CI, Nexus, Sonar, Maven, AWS CDK) - Arbetat agilt (Scrum, SAFe, Kanban) - Flytande i svenska - tal och skrift - Är flexibel, ansvarsfull och är gillar att anta nya utmaningar Har du även erfarenhet inom Kubernetes och Nodejs samt varit konsult tidigare så är det meriterande. Varmt välkommen med din ansökan idag, urval sker löpande! Hoppas vi ses! Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidssäkrade lösningar inom Quality Engineering & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

28 februari 2024
Sista ansökan:
17 april 2024
Cloud-arkitekt inom AWS

Vill du arbeta strategiskt med Cloud-arkitektur på några av Skånes största internationella företag samt vara med och utveckla Sogeti Skånes fantastiska team? Då har vi jobbet och rollen för dig! För denna roll ser vi att du har gedigen erfarenhet som arkitekt av molnlösningar. Du har förmågan att designa system genom att kombinera olika molntjänster och att integrera dessa med befintliga system i hybridlösningar. Vi ser även att du har förståelse för hur designval kan och bör förändras i en molnkontext. Du är intresserad av att förstå helheten och tar stort eget ansvar. Känner du till eller har arbetat med PaaS, Serverless, micro services, low-code-plattformar, löst kopplad arkitektur, säkerhet, API-management, Kubernetes, NodeJS, React? Då tror vi att du har en bra grund att stå på! Du kommer ingå i ett team som fokuserar på framtagandet av lösningar inom digitala kanaler, så som e-handel, webbplatser, intranät och mobila lösningar. Inom teamet har vi vår Cloud Tribe som helt fokuserar på Cloud-teknologier, där du får en nyckelroll i arbetet framåt. Teamet leds av Nathalie Bylén & Jonas Nilsson. Läs gärna mer om Cloud-området hos oss på Sogeti: https://www.sogeti.se/losninga... Läs mer om några av de många anledningarna som finns för att jobba hos oss: - Din utveckling - Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv. - Våra förmåner - Här hittar du en översikt av de förmåner vi erbjuder på Sogeti. För denna tjänst letar vi efter någon med följande erfarenheter: - Kandidatexamen inom Datavetenskap/Systemutveckling eller annan som har liknande motsvarighet - 3 års erfarenhet som arkitekt - 5 års erfarenhet som utvecklare inom AWS - Kan flytande svenska och engelska i tal & skrift - Innehar flera certifieringar inom AWS Det är meriterande om du tidigare jobbat som konsult. Personliga egenskaper som vi söker efter i dig: - Lösningsorienterad - Ansvarstagande - Kommunikativ - Samarbetsorienterad Har du läst ner hit och är fortsatt intresserad av att höra mer vad vi gör så skicka i väg din ansökan till oss redan idag då vi jobbar med löpande urval. Kontakta gärna rekryteraren Olivia Veal om ni har frågor eller funderingar ([email protected]). Hoppas vi hörs och ses! Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidssäkrade lösningar inom Quality Engineering & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

28 februari 2024
Sista ansökan:
3 april 2024
Data Engineer till Norrköping

Världen förändras och vi behöver ta kontroll över det viktigaste vi har i det nya samhället – vår information. Information är den nya valutan, och på Sogeti konverterar vi den till värde! Vill du jobba med Data & Analytics hos oss ska du läsa vidare här. Hos oss på Sogeti kommer du att hjälpa våra kunder både genom strategiska och operativa förbättringar. Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder och deras verksamhet genom att skapa informationslösningar som hjälper kunderna att bli ännu bättre. Om du värdesätter glädje och prestigelöshet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig. Läs mer om några av de många anledningarna som finns för att jobba hos oss: - Våra förmåner - Här hittar du en översikt av de förmåner vi erbjuder på Sogeti. - Din utveckling - Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv. Vem söker vi? Du trivs i rollen som konsult, med möjlighet att växa och få ett omväxlande arbete. Vi tror att du är fokuserad, lösningsorienterad och analytisk. Du kan arbeta självgående och du brinner för ditt område och vill ha möjligheter att vidareutvecklas. Vi tror att du har några av följande: - Relevant teknisk högskoleutbildning - Erfarenhet av Azure Data Platform - Erfarenhet av Microsofts- eller Oracles databasprodukter - Erfarenhet av Python, SQL eller DAX - Du talar och skriver flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska. Förutom spännande uppdrag är man också en del av vårt Data och Analytics team som lokalt verkar för att kompetensutveckla och utbyta erfarenheter. Ansök via länken. Det tar bara någon minut och du kan bifoga din LinkedIn-profil Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidssäkrade lösningar inom Quality Engineering & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

28 februari 2024
Sista ansökan:
2 april 2024
Testledare till Sogeti Norrköping

Sedan många år har Sogeti placerat sig i toppen på världskartan när det gäller test och kvalitetssäkring. Att vara bäst på test är helt enkelt en passion för oss. För vad är ett nytt system eller ny applikation som inte fungerar som den ska? Våra testares ögon på allt vi levererar är verksamhetskritiskt, både för våra kunder och oss. Vår expertis inom test och kvalitetssäkring en källa till stolthet. Som testare har du ett brinnande intresse för testautomatisering och stimuleras av utmaningar. För att trivas som testledare tror vi på förståelse, kunskap och framförallt nyfikenhet kring olika testverktyg och testmetoder och hur de kan användas effektivt i testarbetet. Du vet också hur testarbetet behöver bedrivas på olika delområden såsom t.ex. integrationstester, prestandatester, användbarhetstester och är med att samordna och lägga upp testplaner och testfall. Du trivs att koordinera och driva arbetet framåt. Vi tror att du har: - Tidigare erfarenheter inom test eller testledning - Erfarenhet från ett eller flera automatiseringsverktyg såsom Selenium, Tosca & Robot Framework - Kunskap inom API Testning såsom Postman, SoapUI, ReadyAPI - Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift. Inom regionen finns ett team inom test som stöttar varandra i erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Sogeti präglas av en positiv anda där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Vi prioriterar dig och din utveckling. Därför är vi extra stolta över vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult. På Sogeti ser vi dig som anställd som vår absolut främsta tillgång och är därför lyhörda och ständigt på jakt efter lösningar som gör att du kan leverera ett strålande jobb oavsett var du befinner dig i livet. Utöver att erbjuda utvecklande uppdrag och tillgång till utbildning samt ett nätverk av fantastiska kollegor har vi en mängd andra förmåner du kan ta del av. Vi värderar en balans mellan privat- och arbetsliv. Vad kan jag förvänta mig i rollen som testledare och/eller testare? Som testledare kommer du arbeta med både strategiska samt operativa frågeställningar kring testbarhet i systemutvecklingen. Du behöver kunna förstå helheten kring vilka intressenter som är i behov av vilken typ av information och hur denna kan nå intressenterna som mest resurseffektivt. Med rätt förutsättningar kommer du tillsammans med hela utvecklingsteamet skapa en enhetlig trygghet i att leverera värde till våra slutanvändare. Som testare kommer du att arbeta som en digital utredare med frågeställningar kopplade till systemets förmåga att leverera värde. Du kommer att analysera underlag, utföra tester på systemet vi utvecklar samt förmedla information i syfte att erbjuda förståelse för systemets beteende så att människor kan ta evidensbaserade beslut. Du kommer säkerligen jobba med att förstärka din förmåga att utföra ditt arbete med hjälp av automation i alla dess former. Läs mer om några av de många anledningarna som finns för att jobba hos oss: - Våra förmåner - Här hittar du en översikt av de förmåner vi erbjuder på Sogeti. - Din utveckling - Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv. Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidssäkrade lösningar inom Quality Engineering & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

27 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Testledare till Sogeti Linköping

Sedan många år har Sogeti placerat sig i toppen på världskartan när det gäller test och kvalitetssäkring. Att vara bäst på test är helt enkelt en passion för oss. För vad är ett nytt system eller ny applikation som inte fungerar som den ska? Våra testares ögon på allt vi levererar är verksamhetskritiskt, både för våra kunder och oss. Vår expertis inom test och kvalitetssäkring en källa till stolthet. Som testare har du ett brinnande intresse för testautomatisering och stimuleras av utmaningar. För att trivas som testledare tror vi på förståelse, kunskap och framförallt nyfikenhet kring olika testverktyg och testmetoder och hur de kan användas effektivt i testarbetet. Du vet också hur testarbetet behöver bedrivas på olika delområden såsom t.ex. integrationstester, prestandatester, användbarhetstester och är med att samordna och lägga upp testplaner och testfall. Du trivs att koordinera och driva arbetet framåt. Vi tror att du har: - Tidigare erfarenheter inom test eller testledning - Erfarenhet från ett eller flera automatiseringsverktyg såsom Selenium, Tosca & Robot Framework - Kunskap inom API Testning såsom Postman, SoapUI, ReadyAPI - Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift. Inom regionen finns ett team inom test som stöttar varandra i erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Sogeti präglas av en positiv anda där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Vi prioriterar dig och din utveckling. Därför är vi extra stolta över vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult. På Sogeti ser vi dig som anställd som vår absolut främsta tillgång och är därför lyhörda och ständigt på jakt efter lösningar som gör att du kan leverera ett strålande jobb oavsett var du befinner dig i livet. Utöver att erbjuda utvecklande uppdrag och tillgång till utbildning samt ett nätverk av fantastiska kollegor har vi en mängd andra förmåner du kan ta del av. Vi värderar en balans mellan privat- och arbetsliv. Vad kan jag förvänta mig i rollen som testledare och/eller testare? Som testledare kommer du arbeta med både strategiska samt operativa frågeställningar kring testbarhet i systemutvecklingen. Du behöver kunna förstå helheten kring vilka intressenter som är i behov av vilken typ av information och hur denna kan nå intressenterna som mest resurseffektivt. Med rätt förutsättningar kommer du tillsammans med hela utvecklingsteamet skapa en enhetlig trygghet i att leverera värde till våra slutanvändare. Som testare kommer du att arbeta som en digital utredare med frågeställningar kopplade till systemets förmåga att leverera värde. Du kommer att analysera underlag, utföra tester på systemet vi utvecklar samt förmedla information i syfte att erbjuda förståelse för systemets beteende så att människor kan ta evidensbaserade beslut. Du kommer säkerligen jobba med att förstärka din förmåga att utföra ditt arbete med hjälp av automation i alla dess former. Läs mer om några av de många anledningarna som finns för att jobba hos oss: - Våra förmåner - Här hittar du en översikt av de förmåner vi erbjuder på Sogeti. - Din utveckling - Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv. Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidssäkrade lösningar inom Quality Engineering & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

27 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Nu söker vi IT-projektledare till Borlänge

Drömmer du om att leda framtidens teknikteam? Vi på Sogeti gillar människor. Och teknik. Med teknikens hjälp gör vi vardagen bättre för människor och företag och bygger lösningar som effektiviserar och håller, länge. Gillar du också människor och teknik och vad vi kan åstadkomma tillsammans? Trivs du med att arbeta i en ledande roll, nära kunder och medarbetare? Är du lösningsorienterad, kommunikativ och bra på att se helheten? Då kanske du är en av oss. För att trivas i rollen ska du helst har flera års erfarenhet av att leda komplexa IT- projekt, alltifrån digitala kanaler till olika typer av affärssystem. Som person är du social, driven och gillar utmaningar. Projektledarrollen kan bland annat innefatta: - Ansvar för att leda och driva IT-projekt från start till mål, säkerställa att affärs-och tekniska krav uppfylls samt levereras i tid och inom budget. - Förvaltning av ett eller flera IT-system genom att styra det operativa arbetet och hantera olika intressenter och stakeholders. - Nära samarbete med olika intressenter för att förstå och definiera projektaktiviteter, inklusive resursallokering, riskhantering och kvalitetssäkring. - Att fungera som mentor och ledare för teamet och främja en kultur av samarbete, lärande och kontinuerlig förbättring. - Att utveckla och underhålla starka arbetsrelationer med interna och externa intressenter för att säkerställa ett smidig projektgenomförande. ** ** Vi söker dig som: - Har drivit IT-projekt framgångsrikt och kan visa på tydliga resultat. - Har förståelse för teknikens värld och brinner för att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna. - Är självgående och tar initiativ för att överträffa förväntningarna, - Har god kännedom om agila metoder och har erfarenhet av att coacha team. Bland det viktigaste av allt är dock att du som person är positiv, driven och flexibel. Om du har funderingar kring tjänsten kan du alltid kontakta Sofia Wikblom på 076-119 69 92 så berättar hon gärna mer. Annars söker du via länken nedan. Det tar bara någon minut och du kan bifoga din LinkedIn-profil. Vi ser fram emot att höra från dig! Livet på Sogeti i Borlänge: Hos oss finns det utrymme för personligheter. Hur är en typisk sogetiare? Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med Lars Larsson som jobbar som projektledare hos oss: Lars Larsson, Projektledare -#LI-AD1 Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

26 februari 2024
Sista ansökan:
14 april 2024