Bockholmen Gruppen AB jobb

Lediga jobb hos Bockholmen Gruppen AB

Dryckesansvarig

Österlånggatan 17 söker nu en Dryckesansvarig Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare. Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan. Sitt på övervåningen och blicka ut över Stockholms mest anrika gata, eller häng på i markplan där vi dessutom stoltserar med en av stadsdelens mest charmanta barer. Som Dryckesansvarig är din uppgift att driva och utveckla restaurangens utbud efter de ramar som är satta av ledningen i Bockholmengruppen och dig (tillsammans med restaurangchef). Som dryckesansvarig har du ansvar för att ha helhetskoll på hela vinsortimentet. Du är även ansvarig för att bemöta våra gäster på ett professionellt och välkomnande sätt. Du förväntas kunna både mat och dryckesmenyn för att kunna guida våra gäster i vinlistan för den perfekta kombinationen mellan mat och dryck. Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden - Ansvarig för dryckessortiment i samråd med restaurangchefen och barchefen - Känna till och arbeta efter restaurangens avtal - Kalkylera all dryck som finns på restaurangen samt ekonomisk uppföljning månadsvis - aktiv - Känna till och arbeta efter Bockholmengruppens vision och mallar inom dryck - Ytterst ansvarig för personalutbildning av dryck inom din restaurang - Ytterst ansvarig för att hålla och boka vinprovningar - Ytterst ansvarig för säljtävlingar på din restaurang - Ansvarig för att säkerställa att rutiner och lagar följs på din restaurang - Ansvarig för att upprätthålla restaurangens rutiner och policy - Ansvarig för, i samråd med restaurangchef -Klagomålshantering -Månadsavslut - Inventering - Kontrollera och attestera fakturor -Beställningar och returer - Närmsta chef är Restaurangchefen

7 mars 2024
Sista ansökan:
24 augusti 2024
Sommarpersonal - Servis

Österlånggatan 17 i Gamla stan söker nu servis till sommaren. Anställning kan komma att förlängas efter sommaren om behovet finns. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Om dig Vi söker dig som - är minst 20 år - har 2 års erfarenhet av bordsservering - är stresstålig - är social, trevlig och utåtriktad - är flexibel och strukturerad - är problemlösare - är initiativtagande - kan jobba bra i grupp och ensam - är en teamplayer Om tjänsten Dina ansvarsområden - stationsansvar - säker alkoholservering - lära dig och ha kunskap om vår mat- och dryckesutbud - kassahantering och betalning - öppning/stängning av restaurangen Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

29 februari 2024
Sista ansökan:
17 augusti 2024
Meatballs For The People

Vi söker 1 kockbiträde till vårat team under kvällar och helger. Du ska kunna jobba i stress och grupp. Du kan jobba i högtempo och har kunskap om matlagning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter så som ålder samt telefon nr. Tjänsten är på 75%.

28 februari 2024
Sista ansökan:
29 mars 2024
Souschef

Souschef till Paraden Paraden Kvarterskrog & Barservering Kvarterskrogen Paraden är lite som Lustiga Huset, här har vi skapat liv i varje hörn. Ät i trappan, i baren eller i matsalen. Leta dig upp till övre etage och sitt på balkongen, blicka in i det öppna köket eller låt en söndagsflaska rött gå runt vid det stora familjebordet. Nedervåningens ölbar lockar till småprat över ett glas mikrobrygd, och från köket kommer smårätter med inspiration från Sydeuropa, eller kanske en helstekt svensk bondfågel att dela på. Paraden är döpt efter kvarteret och biografen som huserade i dessa lokaler på 1930-talet, och var den självklara knytpunkten för vardagsnöjen på norra Östermalm. I dag har filmen bytts ut mot mat och dryck, men andan om en plats för upplevelser och inspiration lever vidare. Denna gång med kniven, gaffeln och gästerna i huvudrollen. Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader Lön: Enligt överenskommelse Om jobbet Vi letar efter en person som är lika proffsig som rolig, och som är redo att bli Paradens mega ⭐️ - souschef! I rollen som souschef är du en nyckelspelare i köket, hjärtat på restaurangen. Du skapar positiv energi och mat i världsklass tillsammans med teamet! Vi vill att du är någon som tar ansvar och är lyhörd för både gäster och kollegor. Att du brinner för att ge varje gäst en härlig matupplevelse och att du trivs med att vara den inspirerande coachen för ditt team. Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och luncher. Det enda som är säkert är att du kommer ha kul och göra skillnad vare dag! Sammanfattning av rollen: - Medansvarig för driften av köket tillsammans med köksmästaren - Arbete mot att uppnå den angivna planen Viktiga funktioner: - Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås - Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för köket tillsammans med köksmästaren - Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklas Du kommer vara medansvarig för: - inventering, månadsvis - beställningar och returer - receptdokumentation - upplärning av nya rätter Övrigt: Goda kunskaper i Officepaketet Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

27 februari 2024
Sista ansökan:
15 augusti 2024
Souschef

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX. Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog" WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig - som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök. - som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - som är social och trevlig - är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - att upprätthålla företages rutiner och policy - egenkontroll - HACCP - leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för - inventering, månadsvis - beställningar och returer - säkerställa kvalitén på maten som serveras - recept dokumentation - upplärning av nya rätter - att uppnå uppsatta matprocentmål - optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Souschef

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX. Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog" WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig - som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök. - som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - som är social och trevlig - är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - att upprätthålla företages rutiner och policy - egenkontroll - HACCP - leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för - inventering, månadsvis - beställningar och returer - säkerställa kvalitén på maten som serveras - recept dokumentation - upplärning av nya rätter - att uppnå uppsatta matprocentmål - optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Souschef

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX. Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog" WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig - som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök. - som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - som är social och trevlig - är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - att upprätthålla företages rutiner och policy - egenkontroll - HACCP - leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för - inventering, månadsvis - beställningar och returer - säkerställa kvalitén på maten som serveras - recept dokumentation - upplärning av nya rätter - att uppnå uppsatta matprocentmål - optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Köksmästare

Bockholmengruppen söker nu köksmästare till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang. Bockholmen hav & Restaurang Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 20 år. I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid. På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider. Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll. Om Bockholmengruppen Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för 20 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé! Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen nio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som Köksmästare kommer du vara delaktig med att utveckla och förnya köket. Din uppgift är att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, dig och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med restaurangchefen. Om dig För att lyckas i denna tjänst ser vi att du - har minst 4 års erfarenhet av liknande tjänst - har en passion för mat, dryck och människor - är lyhörd för trender men samtidigt förstå värdet av att vara publik - är en naturlig ledare - är duktig på att arbeta strukturerat och vara bra på att planera i god tid - är tydlig i din kommunikation gentemot alla som arbetar på restaurangen - är van att samarbeta och förstå värdet av att delegera - är bra på att lära ut och skapa förståelse - är bekväm med att ta svåra samtal med personal - van att arbeta i dem vanligaste datorprogrammen - Office - är lojal gentemot restaurangen och ägarna Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för att - leda det dagliga arbetet i köket - menyer tas fram i god tid - göra kalkyler, inventeringar och kontera fakturor - leda och medverka vid möten - bemanna köket och schemaplanering - all rekrytering i köket - upprätthålla företages rutiner och policy Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Lön efter överenskommelse. Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

6 februari 2024
Sista ansökan:
25 juli 2024
Köksmästare, sous-chef och kockar

Nu söker vi kökspersonal till Bockholmen Hav & Restaurang inför säsongen 2024 Vi söker efter: Köksmästare Sous-chefs Kockar Vi söker dig som, tillsammans med oss och andra kollegor vill skapa en trivsam miljö och en prestigelös professionell service till våra gäster. Vi söker dig som är glad, positiv, lyhörd och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av den positionen du söker. Vi erbjuder en bra och seriös arbetsplats i livlig skärgårdsmiljö. Rullande schema med varierande arbetstider på dag, kväll och helg. Lön efter överenskommelse och erfarenhet. Vi öppnar upp för säsong i maj och för rätt personer så kommer det att finnas möjlighet att förlänga anställningen över hösten och julen. Om Bockholmengruppen Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 20 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé! Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen nio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare. Bockholmen hav & Restaurang Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 18 år. I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid. På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider. Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.

19 januari 2024
Sista ansökan:
7 juli 2024
Matsal

Nu söker vi matsalspersonal till Bockholmen Hav & Restaurang inför säsongen 2024 Vi söker efter: Hovmästare Servis Runners Vi söker dig som, tillsammans med oss och andra kollegor vill skapa en trivsam miljö och en prestigelös professionell service till våra gäster. Vi söker dig som är glad, positiv, lyhörd och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av den positionen du söker. Vi erbjuder en bra och seriös arbetsplats i livlig skärgårdsmiljö. Rullande schema med varierande arbetstider på dag, kväll och helg. Lön efter överenskommelse och erfarenhet. Vi öppnar upp för säsong i maj och för rätt personer så kommer det att finnas möjlighet att förlänga anställningen över hösten och julen. Om Bockholmengruppen Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 20 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé! Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen nio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare. Bockholmen hav & Restaurang Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 18 år. I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid. På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider. Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.

19 januari 2024
Sista ansökan:
7 juli 2024