Abisko Mountain Lodge AB jobb

Lediga jobb hos Abisko Mountain Lodge AB

Självgående kock som vill njuta av sommaren i fjällen!

Abisko Mountain Lodge är Guldkantshotellet i Abisko. Vi har stor andel gäster som återkommer regelbundet till oss på grund av vår härliga atmosfär och fantastiska mat. På Brasserie Fjällköket är det råvarorna som styr vad som ska serveras. Vår mat är naturlig och smakrik med den svenska smakbilden av salt, sötsurt och rökt. Vi använder oss av svenska råvaror och av producenter som vi litar på och tycker om. Beroende på säsong plockar vi själva av vad naturen har att erbjuda. Vår ambition är att ett besök hos oss ska upplevas som familjärt och okomplicerat med en meny där det bästa svenska råvarorna just nu erbjuds. Vår Lodge är en bas för en mängd aktiviteter, det finns något att göra för alla. Vi som arbetar är ett gäng som verkligen gillar att vara utomhus på vår fritid och det tycker vi är en viktig egenskap även hos dig som kommande medarbetare. Du ska ha en kockutbildning i grunden, sedan behöver du även ha några års erfarenhet. Vi värnar om våra svenska smaktraditioner samtidigt som vi hämtar inspiration från hela världens olika kök. Du ska ha koll på den svenska smakpaletten och vi erbjuder mat som är naturlig och smakriktig. Vi skapar menyer med lekfullhet, humor och ett genuint kunnande. Du arbetar tillsammans med ett team som består av 2-4 andra i köket på Brasserie Fjällköket. Vi serverar á la carte sju dagar i veckan, med enbart kvällsöppen restaurang. Brasseriet ligger på Abisko Mountain Lodge, som även är hotell med frukostmatsal. Vill du vara med i vårt team och ta oss till nästa nivå? Goda chanser till förlängd anställning för kommande säsong. Vi vill anställa dig som har ett genuint intresse av branschen men som också vill ha en fritid med många möjligheter för utomhusaktiviteter i skön miljö *Personalboende finns

16 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Souschef, blivande kökschef

Vi söker efter en kock med dokumenterad erfarenhet av att vara i en ledande position. Du kommer att börja i juni som souschef under vår kökschef, som slutar i september och då är planen att du axlar manteln som kökschef. Med tre månader i ryggen som souschef och med en god överlämning tror vi att det ska bli en smooth sail! Som kökschef ser vi att du ansvarar för all daglig drift i köket på Abisko Mountain Lodge. Från menyplanering till servering. Från frukost till middag. Beställa, inventera och schemalägga ligger också på ditt bord. Du är med och rekryterar personalen till köket men kommer ha grymma kollegor till din hjälp. Du ska ha koll på din köksekonomi. Du är social, ordningsam, strukturerad och effektiv. Du är en lagspelare med goda kommunikativa egenskaper. Vi erbjuder a la carte dagligen kvällstid, beroende på säsong en enklare sopplunch och under heliskisäsongen packade lunchlådor med varm lunch till våra heliskigäster. Frukostbuffé dagligen. Vi är en säsongsbetonad anläggning men anställningen är helårsbaserad. Under ett år på Abisko Mountain Lodge avverkar vi norrskensperioden som övergår i skidsäsong och den fantastiska vårvintern. Efter ett kort uppehåll i maj/juni öppnar vi upp när midnattsolen lyser starkast och välkomnar fjällvandrare eller kanske bara fjällnjutare. Sommaren övergår i höst och åter dansar norrskenet på himlen. Under detta år har du träffat och serverat gäster från jordens alla hörn. Abisko Mountain Lodge är Guldkantshotellet i Abisko. Vi har stor andel gäster som återkommer regelbundet till oss på grund av vår härliga atmosfär och fantastiska mat. På Brasserie Fjällköket är det råvarorna som styr vad som ska serveras. Vår mat är naturlig och smakrik med den svenska smakbilden av salt, sötsurt och rökt. Vi värnar om våra svenska smaktraditioner samtidigt som vi hämtar inspiration från hela världens olika kök. Du ska ha koll på den svenska smakpaletten och vi erbjuder mat som är naturlig och smakriktig. Vi använder oss av svenska råvaror och av producenter som vi litar på och tycker om. Beroende på säsong plockar vi själva av vad naturen har att erbjuda. Vår ambition är att ett besök hos oss ska upplevas som familjärt och okomplicerat med en meny där det bästa svenska råvarorna just nu erbjuds. Vi som arbetar är ett gäng som verkligen gillar att vara utomhus på vår fritid och det tycker vi är en viktig egenskap även hos dig som kommande medarbetare. Vill du vara med i vårt team och ta oss till nästa nivå? *Personalboende finns

16 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Servis Sommarsäsong Abisko Mountain Lodge

Fjällmys med stämning till max! Här, i det storslagna fjällandskapet samlas locals och fjällentusiaster året om. Den varma och inbjudande restaurangen utgör sista anhalten innan vildmarkens vidder tar över. Oavsett placering i fjällkökets brasserie kan du följa kockarnas skapande i det öppna köket. Här är det inte enbart maten som står för lockelsen. Upplevelserna, människorna, värmen, utmaningarna och segerglädjen över att ha bemästrat Kungsleden, eller någon topp i regionen, lyfter intrycken ytterligare. Det är mycket av allt – utan att det för den skull blir för mycket. Så skriver White Guide om Abisko Mountain Lodge och Brasserie Fjällköket, vi kan bara hålla med. Till sommaren söker vi fler stjärnor till vårt matsalsteam. Erfarenhet är meriterande men din personlighet och vilja är det vi sätter främst. Du behöver vara en team player med viljan att ge våra gäster en personlig serviceupplevelse utöver det vanliga. Du brinner för mat & dryck och vill gärna utvecklas och lära dig mer! Vi serverar á la carte sju dagar i veckan, med enbart kvällsöppen restaurang så det kommer att finnas gott om tid för aktiviteter ute på fjället. Vi ser fram emot din ansökan och förhoppningsvis få välkomna dig som en del av vårt team. Säsongen startar 14 juni och sträcker sig fram till slutet av oktober. Vi anställer löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag så kanske just du får spendera sommaren med oss på Abisko Mountain Lodge. Goda chanser till förlängd anställning för kommande säsong. *Personalboende finns

16 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Hotellstäd Abisko

Pågrund av ett sent avhopp letar vi nu efter vår sista pusselbit för sommar/höstsäsongen. Vi söker bara efter dig som kan jobba hela säsongen 14 juni till 27 oktober. Tag chansen att förena nytta med nöje i sommar. Att jobba i Abisko ger dig fantastiska möjligheter för en rik fritid. Vandring, fiske och upptäckter - fjället är din bakgård. Från midnattssol till norrsken! Sommar och höstsäsongen ger dig den spirande försommaren, högsommar med iskalla bad, hösten med bär och svamp och fantastiska färger i naturen och i oktober, norrsken och första snöfallet! Som hotellstädare kommer du att vara en del av ett städteam på 3 personer som jobbar under ledning av vår städledare. Lodgens städteam är ansvariga för städning av hotellrum, stugor och gemensamma utrymmen. Du kommer även att ha ansvar för vår utemiljö och återvinning. Vi söker dig som är en teamplayer med nogrannhet och effektivitet som beskrivande egenskaper. Du är van att arbeta självgående och tycker att det är kul att få vara en del av en gemenskap där de flesta sökt sig hit för friluftslivet. Rekryteringen sker löpande. Abisko Mountain Lodge är Guldkantshotellet i Abisko. Vi har stor andel gäster som återkommer regelbundet till oss på grund av vår härliga atmosfär och fantastiska mat. Anläggningen har 19 rum och 4 stugor samt matsal för 80 personer. Vi har frukost samt kvällsservering. Det finns även en relaxavdelning för hotellets och stugornas gäster som är öppen varje eftermiddag. *Arbetstiden är dagtid mån-sön *Personalboende finns. Vi har hälften utländska, hälften svenska gäster på anläggningen, vi behöver därför ha personal som talar både svenska och engelska. Anställningen är på 90% säsongsanställning med start 14 juni 2024- 27/10 2024 Lön enligt kollektivavtal. Goda möjligheter till förlängd anställning från och med 21/11 2024 Skicka ditt cv till Paula på [email protected]

10 april 2024
Sista ansökan:
2 maj 2024