Lediga jobb i Kiruna

Sök totalt 295 lediga jobb i Kiruna

Leg sjuksköterska till BUP, bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till BUP i Norrbottens län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Fördelar: -Hög ersättning -Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal -Enkelt och kostnadsfritt -Inget bindande Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

20 april 2024
Sista ansökan:
20 maj 2024
Ambulanssjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som ambulanssjuksköterska till ambulans i Norrbottens län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Fördelar: -Hög ersättning -Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal -Enkelt och kostnadsfritt -Inget bindande Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

20 april 2024
Sista ansökan:
24 april 2024
Jobbe Hjemme

Søk jobben som selger hos Rojdix for å jobbe hjemme! Snakker du flytende norsk & vil jobbe hjemme? Søk jobben nå! Når du har søkt jobben, kommer du få booke en telefonintervju. Svar i tide på telefonintervjuet for å få jobben & jobbe hjemme. Søk Nå! 😃 Tilbys: ∙ Garantilønn & provisjon ∙ Jobbe hjemme/på våre kontorer ∙ Salgstrening & coaching Krav: ∙ Flytende norsk i tale & skrift ∙ Vil selge & har jobbet med salg ∙ Har PC, internett & headset

20 april 2024
Sista ansökan:
20 maj 2024
Signaltekniker

Arbetsbeskrivning Är du redo för en utmanande och givande position hos Alstom i Kiruna? Alstom, är en global ledare inom transportsektorn och innovativ leverantör av system, utrustningar och tjänster till järnvägsbranschen. Vi söker nu en erfaren Signaltekniker för ett uppdrag på minst 4 månader. Där kommer du ha möjlighet att arbeta i spännande och tekniskt avancerade projekt, där din expertis spelar en avgörande roll för att säkerställa effektiv och säker järnvägstrafik. Som konsult hos Randstad omfattas du självklart av kollektivavtal och har förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och rabatt på träningskort och mycket mer. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får utveckla din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Uppdraget kommer att pågå under minst 4 månader heltid. Placeringsort: Kiruna Har du några funderingar så hör gärna av dig till någon av oss som jobbar med rekryteringen: Sandra Enbom, Konsultchef, [email protected] Ansvarsområden I rollen som Signaltekniker kommer du att arbeta med installation, underhåll och felsökning av signalanläggningar för järnväg. Du blir en viktig del av vårt team och bidrar till att underhålla och förbättra infrastrukturen för en säker och pålitlig järnvägstrafik. Huvudsakliga arbetsuppgifter Installation och underhåll av signalteknisk utrustning. Testning, felsökning och reparation av signalanläggningar. Genomförande av regelbundna kontroller och underhållsåtgärder enligt säkerhetsföreskrifter. Dokumentation av utfört arbete och rapportering till projektledare. Kvalifikationer Har minst 3 års erfarenhet som signaltekniker, specifikt inom järnvägsbranschen. Besitter god kunskap om järnvägens signalanläggningar och relevanta säkerhetsföreskrifter. Har förmåga att analysera tekniska problem och hitta effektiva lösningar. Är självgående, noggrann och har en hög säkerhetsmedvetenhet. Kunskap att avläsa ritningar Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

19 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Fjärrvärmekoordinator

Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken! Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, att de minsta har säkra lekplatser och att vi har gott vatten i kranarna. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten som Fjärrvärmekoordinator kommer du tillsammans med enhetschef, planera, slutdokumentera, följa upp uppdrag som inkommer samt avsluta dessa. Du kommer att arbeta tätt med driftpersonal men även med FJV-ingenjör, FJV-handläggare och andra personer inom vår avdelning. Du kommer också delta och koordinera vissa projekt. I tjänsten ingår att genomföra kunders behov/beställningar av fjärrvärmeanslutningar, planera projekt, utveckla och följa upp energiförbrukning. I rollen ingår det också att ha ansvar för bokningar av nya energimätare och fjärrvärmeväxlare, mätaravläsningar samt utveckla och bygga ut vårt system Kamstrup för digitala avläsningar. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du vid behov gå in som ställföreträdande enhetschef. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som tycker om att samarbeta med både interna och externa personer samt med våra kunder. För detta krävs att du som person har en god kommunikations- och organisationsförmåga. Du ska vara en problemlösare och kunna lösa de uppgifter som dyker upp vilket innebär att du ska kunna arbeta såväl i grupp som självständigt och kunna ta egna initiativ. Som koordinator ska du ha förmågan att se helheten och kunna koordinera flera uppgifter mellan olika personer. Detta kräver att du som person är flexibel och snabbt kan ställa om ifall det behövs. Eftersom det även ingår att vid behov gå in som ställföreträdande enhetschef krävs det att du tycker om att arbeta med människor och har förmågan att leda människor utifrån ett tillitsbaserat ledarskap. Då tjänsten till stor del sköts via dator krävs det att du har tidigare vana av datorer samt att du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vänta inte för länge med din ansökan, urval sker löpande. ÖVRIGT Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor.

19 april 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Vacant Sverige söker sjuksköterskor till sommaruppdrag 2024!

Om jobbet Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024? Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet. Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen. Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB, och sedan uthyrd till våra kunder. Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål! Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns. Kvalifikationer Vi söker dig som: - är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet - är van vid självständigt arbete - är flexibel - har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga Företagsbeskrivning Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige. Vi etablerades i Sverige 2019 och ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000. Om företaget - Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens. - Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad. - Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort. - Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats. - För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år. - Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!

19 april 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
AnnSam söker 👩‍⚕️Sjuksköterskor👨🏼‍⚕️ Uppdrag i Kiruna!

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Allmän- och Specialistsjuksköterskor för olika uppdrag i Kiruna!   Perioden: Tidsperioden varierar beroende på uppdrag. Berätta för oss när du kan jobba! Arbetstid: Enligt senare schema. Erfarenhet: Specialistsjuksköterska eller  Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. HLR utbildning genomförd under senaste året. Ev. övrigt: Hör av dig så berättar vi mer. Ref.nr:  Olika inriktningar - urval sker löpande. Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder. Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra. Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag. Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.   AnnSam erbjuder sina konsulter: - Tydlig och ärlig information. - Personlig kontakt och service. - Konkurrenskraftiga löner. - Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag. - Tjänstepensions lösning. - Möjlighet till löneväxling. - Semesterersättning. - Sjuklön. - Reseersättning vid arbete på annan ort. - Försäkring under ditt arbete. - Inskolning så att du kan känna dig trygg. - Boende i samband med uppdraget. - Arbeta som underkonsult via eget bolag. För att bli anställd hos oss så behöver du:   - Godkänd svensk Sjuksköterskeleg. - Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.   - Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.   - Vana av att arbeta med databaserade journalsystem. - B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag. - Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!   Om AnnSam AB:   AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.   För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.   Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.     AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas! Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!   Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!   www.annsam.se   [email protected] Tel: 016-55 12  450

19 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Specialistläkare inom internmedicin sökes till Norrbotten!

Går du i tankarna att testa något nytt? Vi söker just nu dig som är specialistläkare inom internmedicin och vill arbeta i Norrbotten. Krav att du ska kunna utföra självständiga hjärtultraljud. Du ska kunna arbeta självständigt, flexibelt och vara S-HLR Vuxen. Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra! Period: 2024-07-01 - 2024-08-31 Schema: Dagtid och jour Kvalifikationer Vi söker dig som är specialistläkare inom internmedicin med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan. Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra. Om oss Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar. Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner: · Tjänstepension · Övriga försäkringar · Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad · Ekonomisk ersättning för boende & resor · Utbildningar Ansökan Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se Telefon: 08-50 90 8000 Mail: [email protected] Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt! Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. #jobbjustnu

19 april 2024
Sista ansökan:
24 april 2024
Restaurangbiträde till Restaurang Magnetiten i Kiruna

Tillsvidare, deltid 90% Tillträde så snart som möjligt Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin. Om Restaurang Magnetiten Magnetiten består av två restauranger, en ovan jord som skickar mat till vår mottagningsrestaurang som ligger nere i gruvan Restaurang 1365. Vi är 11 personer som arbetar tillsammans för att säkerställa leverans av mat och catering till våra restauranger. Arbetstiderna är förlagda på både förmiddagar, kvällar och helger. Som restaurangbiträde hos oss kommer du att arbeta i bägge restaurangerna, du ett varierande arbete och möjlighet att växa inom restaurangyrket. Är du en person som har stor ansvarskänsla och brinner för service. Inte har problem med ensamarbete men även fungerar i grupp, så tveka inte att skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vem är du? • Du är över 18 år • Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt • Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen • God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska • Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

19 april 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Enhetschef till Medicin/Rehab/Stroke, Kiruna sjukhus

Är du en chef och ledare som motiveras av att tillsammans med dina medarbetare utveckla och förbättra verksamheten? Då söker vi Dig till uppdraget som enhetschef för Medicin/Rehab och stroke till Kiruna sjukhus! Kiruna sjukhus är Sveriges nordligaste sjukhus och ett av fem sjukhus i Norrbotten. Avdelningen Medicin/Rehab och stroke har 24 vårdplatser. På vår avdelningar arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i ett nära samarbete. Vi vårdar och behandlar patienter med akutmedicinska tillstånd, vi bedriver rehabilitering efter stroke och vi vårdar patienter som har en palliativ diagnos. Rehabiliteringen bedriver vi i nära samarbete med paramedicinsk personal.  Vi söker Vi söker dig med adekvat akademisk utbildning inom hälso-och sjukvård. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet som chef eller ledare.  Som ledare motiverar att ger du andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamt uppsatta mål. Du handlar i linje med fattade beslut, mål och riktlinjer och prioriterar dessa med lätthet. Du är kommunikativ och lyhörd och anpassar dig till andra. Du bidrar till att ge rätt förutsättningar för ett öppet och positivt klimat i arbetsgruppen där alla känner delaktighet och kan vara med och bidra till utveckling och en god arbetsmiljö.  Du värderar goda samarbeten, leder och motiverar medarbetare för att tillsammans uppnå gemensamt uppsatta mål. Du är strukturerad och du säkerställer att ditt budskap når fram i olika situationer. Vidare ser vi att du som söker har förmåga att ta initiativ, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i förändringar. Det här får du arbeta med Tjänsten innebär ett delat ledarskap tillsammans med din enhetschefkollega. Som enhetschef för Medicin/ Rehab/Stroke ansvarar du för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Arbetsmiljöansvar är en viktig del av uppdraget där du ser vikten av och arbetar för en god arbetsmiljö. Du leder, planerar, organiserar, stödjer och motiverar medarbetarna mot uppsatta mål. Du är med och skapar förutsättningar för förbättringsarbetet inom verksamheten tillsammans med medarbetarna. Du arbetar för en säker vård och initierar och driver förbättring av patientsäkerhet. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i Internmedicin Kirunas ledningsgrupp, där du förväntas bidra till utveckling och uppfyllelse av verksamhetens mål. Du samarbetar med och får stöd av andra erfarna chefer inom verksamhetsområdet.  Det här erbjuder vi dig -Chefs- och ledarskapsutveckling - Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård - Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag - Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/ Information om tjänsten Heltid, dagtidsarbete. Anställningen är en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande under tre år. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och rekrytering sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024