Nöjesbutiken i Karlskoga AB jobb

Lediga jobb hos Nöjesbutiken i Karlskoga AB

Butiksansvarig, Go Banana Karlskoga

2023-11-20 Vi växer! Vill du hänga med? Butiksansvarig Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och känner att serviceyrket är något du brinner för. Du gillar bra service, är organiserad och tar egna initiativ till att utveckla verksamheten. Då är det kanske just dig vi letar efter! Arbetet är varierat och innefattar alla delar inom butiksverksamhet på en ledande nivå. Omfattning: Heltid, Flexibla arbetstider. Arbetsbeskrivning: Som butiksansvarig har du en av de viktigaste funktionerna i företaget. Du är ansiktet utåt mot kunderna och personalen, så det är viktigt att du har en hög servicekänsla, är stresstålig, strukturerad och har lätt för att leda och coacha dina medarbetare. Samt självklart kunna coachas av din chef. Första prioritet är att alltid sätta kund- och försäljningsfokus i första hand. Du kommer att arbeta med olika typer av uppgifter varje arbetspass. Allt från schemaläggning, redovisning, skyltning, beställningar av varor, kassaarbete, varuleveranser, kundvård och personalvård till varupåfyllning samt självklart att hålla rent och snyggt i butiken! Du kommer ha ett nära samarbete med de andra butiksansvariga samt din närmsta chef. Kvalifikationer: För att klara av rollen som butiksansvarig i servicebranschen är det viktigt att du alltid har kunden i fokus och att du drivs av att utvecklas i din roll. Vi söker en glad, social, driven och utåtriktad person som är villig att ta i när arbetet kräver det. Du ska ha en hög servicekänsla samt ha lätt för att samarbeta men inte vara rädd för att ta egna intiativ. Har du tidigare haft en ledande roll är detta självklart meriterande, men inget krav. Du bor i, eller i närheten av Karlskoga. Om Go Banana Butikskedjan Go Banana erbjuder stort utbud av kvalitétsgodis av utvalda märken och regelbundna specialerbjudanden, för att göra oss till den enda godisbutiken du kommer behöva besöka när du letar efter kvalitét till rimliga priser. Butikerna erbjuder visst utbud av service och tjänster, från spel och tobak till pakettjänster. Varje butik är expert på sitt område och anpassar sitt utbud efter människorna som lever där. Kedjan drivs framåt och utvecklas snabbt! Detta mycket tack vare butikernas starka engagemang och kunskap. Lösgodis, chokladaskar, TikTok-trender, snacks, tobak, lotter, samt ett stort utbud av dryck. Vi har alltid extremt bra erbjudanden. Ansökan tas endast emot via mejl. Mejla CV, Personligt brev, inkl bild till [email protected] Skriv "Butiksansvarig" i ämnesraden. Urval kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

19 november 2023
Sista ansökan:
20 januari 2024
Butiksmedarbetare, Go Banana & Lekextra

Butiksmedarbetare till Go Banana & Lekextra Datum: 2023-11-17 Vi växer! Därför behöver vi kanske just dig? Butiksmedarbetare 1 plats Vi söker dig som har erfarenhet av butik och känner att serviceyrket är något du brinner för. Du kanske är redo att ta ett steg upp och ta lite ansvar? Gillar du bra service, är organiserad, har arbetsglädje, kan ta instruktioner men även komma med egna initiativ? Då är det kanske just dig vi letar efter! Platser: 1 plats Omfattning: 75-100% Arbetstider: Varierande arbetstider, Dag/kväll/helg. Ansök senast: Vi satsar på att hitta rätt personer, därför kommer urval att ske löpande. Placeringsort: Karlstad, Bergvik Arbetsbeskrivning: Som butiksmedarbetare har du en otroligt viktig funktion. Det är du som är ansiktet utåt! Du kommer att arbeta med olika typer av uppgifter varje arbetspass. Främst kassaarbete, pakethantering, leveransmottagning, påfyllning av varor samt att såklart alltid hålla rent och snyggt i butiken. Kvalifikationer: - Du har hög servicekänsla där kunden alltid är i fokus. -Du är en frisk fläkt som tycker om att ha roligt på jobbet! -Du är lojal och tar ditt arbete på stort allvar. - Du är stresstålig och ser när det är dags att lägga i nästa växel. - Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du lätt kan kommunicera med våra kunder, kollegor och andra intressenter, både i tal och skrift. - Du har lätt för att samarbeta samt för att ta och följa instruktioner. Har du tidigare jobbat inom handeln, kanske i godisbutik eller leksaksbutik? Då är detta självklart meriterande! Om Go Banana & Lekextra Butikskedjan Go Banana erbjuder stort utbud av kvalitétsgodis av utvalda märken och regelbundna specialerbjudanden, för att göra oss till den enda godisbutiken du kommer behöva besöka när du letar efter kvalitét till rimliga priser. Butiken erbjuder stort utbud av godis, snacks, dryck, leksaker, tobak, och pakettjänster. Kalasgrejer och mängder av heliumballonger. Varje butik är expert på sitt område och anpassar sitt utbud efter människorna som lever där. Kedjan drivs framåt och utvecklas snabbt! Detta mycket tack vare butikernas starka engagemang och kunskap. Lösgodis, chokladaskar, snacks, tobak, lotter, samt ett stort utbud av dryck. Vi har alltid extremt bra erbjudanden. ANSÖKAN TAS ENDAST EMOT VIA E-POST, Skicka CV, personligt brev samt bild till: [email protected] Märk med: GBS2023 Vi tar alltså inte emot ansökningar gjorda på andra vis än detta. #jobbjustnu

17 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Butiksansvarig, Go Banana Karlskoga

2023-09-03 Vi växer! Vill du hänga med? Butiksansvarig Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och känner att serviceyrket är något du brinner för. Du gillar bra service, är organiserad och tar egna initiativ till att utveckla verksamheten. Då är det kanske just dig vi letar efter! Arbetet är varierat och innefattar alla delar inom butiksverksamhet på en ledande nivå. Omfattning: Heltid, Flexibla arbetstider. Arbetsbeskrivning: Som butiksansvarig har du en av de viktigaste funktionerna i företaget. Du är ansiktet utåt mot kunderna och personalen, så det är viktigt att du har en hög servicekänsla, är stresstålig, strukturerad och har lätt för att leda och coacha dina medarbetare. Samt självklart kunna coachas av din chef. Första prioritet är att alltid sätta kund- och försäljningsfokus i första hand. Du kommer att arbeta med olika typer av uppgifter varje arbetspass. Allt från schemaläggning, redovisning, skyltning, beställningar av varor, kassaarbete, varuleveranser, kundvård och personalvård till varupåfyllning samt självklart att hålla rent och snyggt i butiken! Du kommer ha ett nära samarbete med de andra butiksansvariga samt din närmsta chef. Kvalifikationer: För att klara av rollen som butiksansvarig i servicebranschen är det viktigt att du alltid har kunden i fokus och att du drivs av att utvecklas i din roll. Vi söker en glad, social, driven och utåtriktad person som är villig att ta i när arbetet kräver det. Du ska ha en hög servicekänsla samt ha lätt för att samarbeta men inte vara rädd för att ta egna intiativ. Har du tidigare haft en ledande roll är detta självklart meriterande, men inget krav. Du bor i, eller i närheten av Karlskoga. Om Go Banana Butikskedjan Go Banana erbjuder stort utbud av kvalitétsgodis av utvalda märken och regelbundna specialerbjudanden, för att göra oss till den enda godisbutiken du kommer behöva besöka när du letar efter kvalitét till rimliga priser. Butikerna erbjuder visst utbud av service och tjänster, från spel och tobak till pakettjänster. Varje butik är expert på sitt område och anpassar sitt utbud efter människorna som lever där. Kedjan drivs framåt och utvecklas snabbt! Detta mycket tack vare butikernas starka engagemang och kunskap. Lösgodis, chokladaskar, TikTok-trender, snacks, tobak, lotter, samt ett stort utbud av dryck. Vi har alltid extremt bra erbjudanden. Ansökan tas endast emot via mejl. Mejla CV, Personligt brev, inkl bild till [email protected] Skriv "Butiksansvarig" i ämnesraden. Urval kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

3 september 2023
Sista ansökan:
30 november 2023