Urban Deli AB jobb

Lediga jobb hos Urban Deli AB

Urban deli Hagastaden söker engagerade kockar

Den 1 mars öppnar vi på Urban Deli vår femte enhet i fantastiska Hagastaden. Vårt butikskoncept kommer att finnas på plats liksom vår tolkning av en riktigt bra Deli. Vi öppnar också en av Stockholms största restauranger med vedeldad grill och 16 meter bardisk! Har du erfarenhet av att arbeta som kock och är sjukt sugen på ett kul jobb; läs mer här nedanför. Kanske vill du vara med på resan? Om Urban Deli Vår vision är att inspirera i omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en kul och stimulerande mötesplats. Idag finns vi på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen (där vi också har hotell och Takpark) och på Centralstationen. 2024 flyttar vi in i den nybyggda fastigheten Forskaren i Hagastaden. På Urban Deli jobbar drygt 250 medarbetare med samma önskan och drivkraft: Att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration om mat och dryck. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Om Koncepten I Forskaren kommer vi etablera två schyssta koncept i nybyggda lokaler. I den ena delen kommer det vara en uppdaterad Butik & Deli och i den andra kommer vi presentera vårt nya restaurangkoncept ”Urban Diner”. Koncept Restaurangen Urban Diner” är ett möte mellan ett franskt brasserie och amerikansk diner, med nordiska råvaror. Den höga takhöjden, miljön och atmosfären för tankarna till en mer exklusiv restaurant, men så fort du välkomnas av personalen så landar du i känslan av en kvarterskrog där du blir överraskande, omsorgsfullt omhändertagen. Alla känner sig som stammisar. Maten är tydlig och bekant, men smakerna förvånar. Kockarna planerar och väljer bland utstuderade tillbehör och genomtänkta såser. Till stor del lagas maten över öppen eld i det lika öppna köket. Vi har inga hemligheter och bjuder in gästerna att beskåda men också lära. Vi delar kunskap och inspirerar till helgens matlagning. Vill man köpa med sig en del av upplevelsen så finns butiken runt hörnet. Maten är straight forward, med massa smak och djup. I kombination med service som är omtänksam och ovanligt vänlig - utan att vara hövlig - skapar vi något nytt i Hagastaden och Stockholm. En restaurangupplevelse som kombinerar den pulserande brasseriestämningen med den personliga och familjära känslan på en diner. Urban Diner. Dina arbetsuppgifter Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass. Dina arbetsuppgifter är bland annat: - Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus - Säkerställa hygien, service, miljö och koncept - Säkerställa att alla rutiner följs Om dig Det viktigaste med dig är att du verkligen brinner för mat och dryck och gillar att jobba i team. Vi tänker att du, liksom vi, är prestigelösa lagspelare som sätter stor vikt vid samarbete och kommunikation mellan alla kollegor på våra avdelningar. Vi tror även att du triggas av att nå högt uppsatta mål och är en glad, positiv och energisk person med en servicekänsla utöver det vanliga. Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är nyfiken och kanske redan nu engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom! Du gillar högt tempo, har stor driv och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras och lära av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du vill vara med och ompröva det klassiska och inspirera till det oupptäckta när det kommer till matlagning. Om vårt erbjudande Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i Hagastaden i en spektakulär fastighet med fokus på life-science och forskning. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat! Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 75-100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Varmt välkommen med din ansökan! Länkar: Urban Deli www.urbandeli.se (http://www.urbandeli.se/) Forskaren www.forskaren.se (http://www.forskaren.se/)

26 februari 2024
Sista ansökan:
14 augusti 2024
Urban deli söker nytänkande souschef

Den 1 mars öppnar vi på Urban Deli vår femte enhet i fantastiska Hagastaden. Vårt butikskoncept kommer att finnas på plats liksom vår tolkning av en riktigt bra Deli. Vi öppnar också en av Stockholms största restauranger med vedeldad grill och 16 meter bardisk! Har du erfarenhet av att arbeta som kock och är sjukt sugen på ett kul jobb; läs mer här nedanför. Kanske vill du vara med på resan? Om Urban Deli Vår vision är att inspirera i omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en kul och stimulerande mötesplats. Idag finns vi på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen (där vi också har hotell och Takpark) och på Centralstationen. 2024 flyttar vi in i den nybyggda fastigheten Forskaren i Hagastaden. På Urban Deli jobbar drygt 250 medarbetare med samma önskan och drivkraft: Att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration om mat och dryck. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Om Koncepten I Forskaren kommer vi etablera två schyssta koncept i nybyggda lokaler. I den ena delen kommer det vara en uppdaterad Butik & Deli och i den andra kommer vi presentera vårt nya restaurangkoncept ”Urban Diner”. Koncept Restaurangen Urban Diner” är ett möte mellan ett franskt brasserie och amerikansk diner, med nordiska råvaror. Den höga takhöjden, miljön och atmosfären för tankarna till en mer exklusiv restaurant, men så fort du välkomnas av personalen så landar du i känslan av en kvarterskrog där du blir överraskande, omsorgsfullt omhändertagen. Alla känner sig som stammisar. Maten är tydlig och bekant, men smakerna förvånar. Kockarna planerar och väljer bland utstuderade tillbehör och genomtänkta såser. Till stor del lagas maten över öppen eld i det lika öppna köket. Vi har inga hemligheter och bjuder in gästerna att beskåda men också lära. Vi delar kunskap och inspirerar till helgens matlagning. Vill man köpa med sig en del av upplevelsen så finns butiken runt hörnet. Maten är straight forward, med massa smak och djup. I kombination med service som är omtänksam och ovanligt vänlig - utan att vara hövlig - skapar vi något nytt i Hagastaden och Stockholm. En restaurangupplevelse som kombinerar den pulserande brasseriestämningen med den personliga och familjära känslan på en diner. Urban Diner. Dina arbetsuppgifter Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass. Dina arbetsuppgifter är bland annat: - Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus - Säkerställa hygien, service, miljö och koncept - Säkerställa att alla rutiner följs - Möjliggöra samarbete och kommunikation mellan alla avdelningar - Vara en förebild i att leda, inspirera samt ge övrig kökspersonal den kreativa support och den coachning de specifikt behöver för att uppnå önskade resultat - Ge kreativ support så att Urban Deli följer och utvecklar matkonceptet framåt. - Alltid ta beslut med gästen i fokus. - Medverka i diverse möten som rör rollen. - Medverka i div. kurser ledningen tycker är viktiga för rollen. Om dig Det viktigaste med dig är att du verkligen brinner för mat och dryck och gillar att jobba i team. Vi tänker att du, liksom vi, är prestigelösa lagspelare som sätter stor vikt vid samarbete och kommunikation mellan alla kollegor på våra avdelningar. Vi tror även att du triggas av att nå högt uppsatta mål och är en glad, positiv och energisk person med en servicekänsla utöver det vanliga. Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är nyfiken och kanske redan nu engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom! Du gillar högt tempo, har stor driv och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras och lära av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du vill vara med och ompröva det klassiska och inspirera till det oupptäckta när det kommer till matlagning. Om vårt erbjudande Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i Hagastaden i en spektakulär fastighet med fokus på life-science och forskning. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat! Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 75-100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag 1 april. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Länkar: Urban Deli www.urbandeli.se (http://www.urbandeli.se/) Forskaren www.forskaren.se (http://www.forskaren.se/)

26 februari 2024
Sista ansökan:
14 augusti 2024
Butikschef på Urban Deli Nytorget

Om Urban Deli Vår vision är att accelerera omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en härlig och stämningsfull mötesplats. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Under 2024 flyttar Urban Deli in Forskaren, med fokus på life science, och därmed öppnar vi vår femte enhet. Denna gång i hjärtat av Hagastaden. Vi skryter gärna om vårt eget Matlabb i Sickla och vårt Hotell med 106 rum på Sveavägen 44, för att inte tala om vår Takpark på samma adress! På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda med samma önskan och drivkraft, att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Om Rollen Som Butikschef på Urban Deli Nytorget är du ytterst ansvarig för all verksamhet i din avdelning. Syftet med rollen är att leda enheten och dess medarbetare mot uppsatta mål för bl.a. medarbetar- och gästnöjdhet, försäljning och lönsamhet, samt att ständigt utveckla avdelningen gällande exempelvis erbjudanden, värdskap, upplevelser och arbetsmiljö. Du är medlem i den lokala ledningsgruppen som tillsammans arbetar för att nå målen och ni säkerställer att samtliga medarbetare på er enhet har rätt kompetens och rätt förutsättningar för att nå era mål. Du och ditt team samarbetar med övriga avdelningschefer och medarbetare för att finna synergier som stimulerar till kompetensåterföring, effektivitet och bättre gästupplevelser inom Urban Deli’s organisation. Förutom kollegorna på din och de övriga enheterna så har du ett Servicekontor som stöd, där bland annat resurser inom HR, sälj, marknad, ekonomi, IT, inköp och innovation finns att tillgå. I rollen som Butikschef kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara: - LEDARSKAP: Leda dina närmaste medarbetare samt inspirera till en god ledarskapskultur präglad av förtroende, tydlighet och utveckling. - ORGANISATION: Planera och organisera verksamheten baserat på budget och övriga mål. - KOMPETENSSÄKRA: Säkra kompetens genom utbildningsinsatser och/eller nyrekrytering. - LÖNSAMHET: Säkerställa att bemanning och inköp sker i enlighet med vår försäljningsförmåga, med avsikt att ständigt navigera mot att överträffa budgeterade mål. - UTVECKLA: Driva och/eller vara behjälplig vid innovations- och utvecklingsprojekt på enheten. - ADMINISTRATION: Hantera det löpande arbetet med attestering och kontering av fakturor för att underlätta bokslut, samt säkra ordning och reda vad gäller daglig uppföljning, schema, anställningsavtal, arbetsbeskrivningar och övrig administration. - SAMARBETEN: Hantera kontakten och sköta samarbetet med övriga avdelningar & Servicekontorets resurser. - VARUMÄRKE: Ansvara för att avdelningens verksamhet ständigt representerar Urban Deli’s varumärke och att all kommunikation - i skrift såväl som i tal, tonalitet och värdskap - kommuniceras på rätt sätt. Om Dig Så, vem är du då? Det vi vet är att du är en stark ledare i branschen med goda referenser och drivs av försäljning & lönsamhet. Du vill vara en del av vår vision och bidra till omställningen för mer hållbar, god och näringsrik mat. Du älskar mat och dryck i olika upplevelseformat och tycker att det är spännande att utforska gränslandet mellan butik, deli, bar och restaurang. Vi vet också att du har erfarenhet från liknande roller inom butik och/eller restaurang och haft ansvar för budget och medarbetare. Därmed vet vi också att du är en fena på Driftsekonomi inom framför allt butik och har lärt dig många smarta knep för att överträffa uppsatta mål. Vi tror en del om dig också. Bland annat att du är nyfiken och kommer finna nya sätt att skapa attraktiva erbjudanden i en ständigt föränderlig värld. Vi tror också att du är lika delar inlyssnande, empatisk och lagspelare som du är tydlig, kravställande och ansvarstagande. I punktform så tror vi också att du: - Känner att det är naturligt för dig att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. - Har god administrativ förmåga och gärna behärskar program som Office365 (Teams, Word, PowerPoint, Excel mm), Caspeco, Palette, Axbo etc. Om vårt erbjudande Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det. Vi erbjuder dig en pulserande arbetsplats med verksamheter från tidig morgon till sen kväll. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog att få vara med och accelerera omställningen till framtidens mat! Välkommen med din ansökan!

17 januari 2024
Sista ansökan:
5 juli 2024
Barchef på Urban Deli Nytorget

Om Urban Deli Vår vision är att accelerera omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en härlig och stämningsfull mötesplats. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Under 2024 flyttar Urban Deli in Forskaren, med fokus på life science, och därmed öppnar vi vår femte enhet. Denna gång i hjärtat av Hagastaden. Vi skryter gärna om vårt eget Matlabb i Sickla och vårt Hotell med 106 rum på Sveavägen 44, för att inte tala om vår Takpark på samma adress och inte minst Söders finaste uteservering på Nytorget! På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda med samma önskan och drivkraft, att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Vi söker nu en Barchef till vår enhet på Nytorget! Om Rollen Som Barchef på Urban Deli Nytorget är du ytterst ansvarig för all verksamhet i din avdelning. Syftet med rollen är att leda avdelningen och dess medarbetare mot uppsatta mål för bl.a. innovation, kvalitet, medarbetar- och gästnöjdhet, försäljning och lönsamhet, samt att ständigt utveckla avdelningen gällande exempelvis erbjudanden, värdskap, upplevelser och arbetsmiljö. Du rapporterar till Restaurangchef och tillsammans arbetar ni för att uppnå era mål och säkerställer att samtliga medarbetare har rätt kompetens och rätt förutsättningar. Du och ditt team samarbetar med övriga avdelningschefer och medarbetare för att finna synergier som stimulerar till kompetensåterföring, effektivitet och bättre gästupplevelser inom Urban Deli’s organisation. Förutom kollegorna på din och de övriga enheterna så har du ett Supportkontor som stöd, där bland annat resurser inom HR, sälj, marknad, ekonomi, IT, inköp och innovation finns att tillgå. I rollen som Barchef kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara: - LEDARSKAP: Leda dina närmaste medarbetare samt inspirera till en god ledarskapskultur präglad av förtroende, tydlighet och utveckling. - ORGANISATION: Planera och organisera verksamheten baserat på budget och övriga mål. - KOMPETENSSÄKRA: Säkra kompetens genom utbildningsinsatser och/eller nyrekrytering. - LÖNSAMHET: Säkerställa att bemanning och inköp sker i enlighet med vår försäljningsförmåga, med avsikt att ständigt navigera mot att överträffa budgeterade mål. - UTVECKLA: Driva och utveckla avdelningens produkter i enligt med gällande policys samt inköps- & samarbetsavtal. - ADMINISTRATION: Hantera det löpande arbetet med attestering och kontering av fakturor för att underlätta bokslut, samt säkra ordning och reda vad gäller lagerhållning, inventering, daglig uppföljning, schema, anställningsavtal, arbetsbeskrivningar m.m. - SAMARBETEN: Hantera kontakten och sköta samarbetet med övriga avdelningar & Supportkontorets resurser. - VARUMÄRKE: Ansvara för att avdelningens verksamhet ständigt representerar Urban Deli’s varumärke och att all kommunikation - i skrift såväl som i tal, tonalitet och värdskap - kommuniceras på rätt sätt. Om Dig Så, vem är du då? Det vi vet är att du är en stark ledare i branschen med goda referenser och drivs av att stå i baren och möta våra gäster med försäljning & lönsamhet. Du vill vara en del av vår vision och bidra till omställningen för mer hållbar, god och näringsrik mat och dryck. Du älskar mat och dryck i olika upplevelseformat och tycker att det är spännande att utforska gränslandet mellan butik, deli, bar och restaurang. Vi vet också att du har erfarenhet från liknande roller inom bar och/eller restaurang och haft ansvar för budget och medarbetare. Därmed vet vi också att du är en fena på Driftsekonomi inom framför allt bar och har lärt dig många smarta knep för att överträffa uppsatta mål. Vi tror en del om dig också. Bland annat att du är nyfiken och kommer finna nya sätt att skapa attraktiva erbjudanden i en ständigt föränderlig värld. Vi tror också att du är lika delar inlyssnande, empatisk och lagspelare som du är tydlig, kravställande och ansvarstagande. I punktform så tror vi också att du: - Känner att det är naturligt för dig att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. - Har brett kontaktnät inom branschen - Har vana att arbeta med tydliga riktlinjer gällande koncept, avtal, inköp - Är innovativ och har vana att driva en verksamhet mer stor variation under året och förstår dess utmaningar - Har god administrativ förmåga och gärna behärskar program som Office365 (Teams, Word, PowerPoint, Excel mm), Caspeco, Palette, Trivec etc. Om vårt erbjudande Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det. Vi erbjuder dig en pulserande arbetsplats med verksamheter från tidig morgon till sen kväll. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog att få vara med och accelerera omställningen till framtidens mat! Välkommen med din ansökan!

6 januari 2024
Sista ansökan:
24 juni 2024