Lediga jobb hos Fabrique Stockholm II AB
Älskar du doften av nybakat bröd och den härliga stämningen i ett levande bageri? Vill du vara med och skapa oförglömliga smakupplevelser för våra gäster? Leva Kungslador och Rute Stenugnsbageri, en del av Fabrique-familjen, söker passionerade bageri- och pizzabagare för sommarsäsongen 2025. Om Leva Kungslador Beläget bara några minuters cykelavstånd från stora torget i Visby, är Leva Kungslador en oas av bröd, bullar, god mat och dryck. Här kombinerar vi ett charmigt stenugnsbageri med en mysig gårdsbutik och en vacker trädgård. Vi bakar sedan 2008 med äkta, naturliga råvaror på ett hantverksmässigt sätt. Vår passion för bröd är grunden i allt vi gör, och vi vill göra detta tillsammans med dig! Om Rute Stenugnsbageri I nordöstra Gotland, på öns enda kulle, ligger Rute Stenugnsbageri – ett hantverksmässigt och vänligt sinnat litet sommarbageri. Varje år, när gotlandsfåren släpps ut på bete och varmare vindar sveper in, öppnar vi upp Rutes trädgård, eldar på i stenugnen och ägnar kommande sorglösa sommardagar åt det vi älskar allra mest: att baka bröd i stenugn, med rena och naturliga råvaror. Vi söker dig som: Har ett brinnande intresse för bageri och/eller pizzabakning. Har erfarenhet av hantverksmässig bakning, gärna med surdeg och stenugn. Är en lagspelare och trivs med att arbeta i ett team. Är flexibel och kan anpassa dig till varierande arbetsuppgifter och arbetstider. Är positiv, engagerad och bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Anställningsform: Vi söker både heltid- och deltidspersonal. Träning och utbildning kan ges på plats i Stockholm före sommaren eller direkt på Leva i början av sommaren. Lön: Enligt kollektivavtal. Är du redo att bli en del av vårt team? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!
Nattbagare till Fabrique! Om tjänsten Vi söker nu en bagare som vill jobba hos oss på Fabrique. Arbetstiderna förläggs på olika 8-timmarspass under veckans alla dagar. Det är en heltidstjänst med tillträde så snart som möjligt. Som bagare hos Fabrique får du jobba i hjärtat av verksamheten i en fartfylld miljö som är fysiskt krävande och som ställer höga krav på både noggrannhet och tempo i arbetet. Men du är inte ensam – hos oss blir du del av ett sammansvetsat gäng som har roligt på jobbet och som delar intresset för mat, bröd och bakverk! Hos oss är det detaljerna som avgör och vi bakar därför allt från grunden med högsta kvalitet och med de bästa råvarorna. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad bagare och som har ett brinnande intresse för mat, bröd och bakverk. Du har ett par års erfarenhet av yrket och har du tidigare arbetat med surdeg är det meriterande. Vidare söker vi dig som trivs bra i en fartfylld miljö, har god fysik och som gillar att arbeta tillsammans med andra. Du gillar detaljer och känner en stolthet i det du producerar. Om Fabrique Fabrique Stenugnsbageri grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.
Nattkallskänka till Fabrique! Om tjänsten Vi söker nu en kallskänka som vill jobba natt hos oss på Fabrique. Det är en heltidstjänst fördelad på veckans alla dagar med tillträde så snart som möjligt. Som kallskänka hos Fabrique får du jobba i hjärtat av verksamheten i en fartfylld miljö som ställer höga krav på både noggrannhet och tempo i arbetet. Men du är inte ensam – hos oss blir du del av ett sammansvetsat gäng som har roligt på jobbet och som trivs allra bäst i kallköket. Hos oss är det detaljerna som avgör och vi gör därför allt från grunden med högsta kvalitet och med de bästa råvarorna – allt ifrån goda frukostmackor till smoothies, yoghurt och nyttiga sallader. Kvalifikationer Vi söker dig som är intresserad av kallköket och har erfarenhet av arbete med livsmedel. Det är meriterande om du är utbildad kallskänka eller om du tidigare arbetat i bageri. Vidare söker vi dig som trivs bra i en fartfylld miljö och som gillar att arbeta tillsammans med andra. Du gillar detaljer och känner en stolthet i det du producerar. Om Fabrique Fabrique Stenugnsbageri grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 3 av 3 jobb