Workation Group AB jobb

Lediga jobb hos Workation Group AB

Souschef/Matkreatör

Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag och entreprenörerdär service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2024. Nu söker vi en kreativ Souschef/Matkreatör som älskar att laga mat på lokala, närodlade kvalitativa produkter.Är du vår nya Souschef? Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.Du ska ha arbetat som kock i ett antal år ochsom Souschef i minst 3 år. Du harskapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket. Vi hoppas att du gillar att inspirera våra gäster och hålla i matlagningsaktiviteter. Har du även ett intresse för bakning så är det bara ett plus. Kanske har du jobbat på krogen, sena kvällar och är redo för något nytt. Hos oss får du ett roligt och varierande jobb,där hållbar gastronomi,arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi! Vad vi erbjuder dig: Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb Fantastisk arbetsmiljö med hälsosam och god mat Friskvårdsbidrag Bra arbetstider Semesterbonus För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gillaresor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema måndag-fredag. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i ochgrymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

25 april 2024
Sista ansökan:
12 oktober 2024
Mötesplanerare/konferensansvarig

Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag, där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård Boutique Houseär även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer. Nu söker vi en Innesäljare/MötesplanerareI rollen ärdu den som tar emot alla förfrågningar på mail och telefon, gör behovsanalys,skickar offert, gör avslutoch bekräftar och planerar evenemangen. Du ansvarar för att de 13 lokalerna är möblerade rätt och att detaljerna sitter. Du arbetar dagligen ivårt hotellbokningssystem Visbook, vårt CRM-system Pipedrive samt signeringssystemet GetAccept. Du arbetar dagligen med värdskap, planering och merförsäljning, att boka aktiviteter, teknik och transporter, möblering och piff av lokaler och gästkontakt, konferensservice, incheckning och utcheckning samtuppföljning av våra mötesarrangemang. Du älskar att få vara med våra gäster hela vägen med målet att ge dem framgångsrika konferensdagar och att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är van att samarbeta över avdelningsgränserna och kommer att ha ett nära samarbete med restaurang och kök där du veckovis håller i planeringsmöten för att säkerställa driften. Vem är du?Vi söker dig som är glad och positiv och kan vara en tillgång för både gäster och kollegor. Som person tycker du att helheten såväl som detaljerna är viktiga. Du är en driven säljarej, men ävenen kreativ person och älskar att planera, fixa och skapa ordning och göra det där lilla extra när gästerna kommer. Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete på konferensanläggning eller i hotellreception. Du har arbetat i minst ett hotellsystem och du är van vid att ta betalt i reception. Du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift då vi har mycket internationella gäster. Vi erbjuder dig: En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster Bra arbetstider, dagar och kvällar måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov. Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling. Semesterbonus efter två år. Arbetspassen är förlagda till mestadels dagar men även kvällar och helger då och då.Tjänsten är heltid med start efter sommaren. Lön enligt överenskommelse som speglar kompetens, erfarenhet och tidigare meriter. Självklart har vi kollektivavtal. Är du den vi söker och känner igen dig i ovan beskrivning – tveka inte då att söka nu. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!

18 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Kock med genuint intresse för gastronomi

Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer. På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örtersjälva. Det vi inte hittar i vår odling,i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första handfrån speciellt utvalda lokala och regionalaproducenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltidkunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser. Nu söker vi en kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service. Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Är du intresserad av närodlat, härodlat och hållbar livsmedelsproduktion och brinner du för svenskt mathantverk? Dåär det kanske dig vi letar efter.Du ska ha kockutbildning och hararbetat som kock i minst treår och framför allt ska du älska ditt yrke. Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi,arbetsglädje och ständig utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi! Vad vi erbjuder dig: Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb Hälsosam och god personalmat Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gillaresor, inredning och design. Miljöfrågor är sjukt viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destinationär ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra,så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt ifantastisk natur med grymma kollegor! – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

15 april 2024
Sista ansökan:
2 oktober 2024
Kock med genuint intresse för gastronomi

Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023. På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örtersjälva. Det vi inte hittar i vår odling,i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första handfrån speciellt utvalda lokala och regionalaproducenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltidkunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser. Nu söker vi en kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service. Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Är du intresserad av närodlat, härodlat och hållbar livsmedelsproduktion och brinner du för svenskt mathantverk? Dåär det kanske dig vi letar efter.Du ska ha kockutbildning och hararbetat som kock i minst treår och framför allt ska du älska ditt yrke. Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi,arbetsglädje och ständig utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi! Vad vi erbjuder dig: Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb Hälsosam och god personalmat Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gillaresor, inredning och design. Miljöfrågor är sjukt viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destinationär ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra,så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt ifantastisk natur med grymma kollegor! – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

13 april 2024
Sista ansökan:
30 september 2024
Restaurangansvarig

Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för möten, utbildningar och representationsmiddagar, känt för sin fina miljö och sitt fantastiska kök. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med de bästa tänkbara råvaror där vi i första hand väljer ekologiskt och närproducerat. Vår ambition är att erbjudahållbar gastronomi och viserverar alla våramåltider med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast. Nu söker vi en Restaurangansvarigtill vårt team då Sandra ska börja plugga i höst. Ettsuperroligt och omväxlande arbete med en del administration, men med mycket gästkontakt och service.Du planerar och har kontakt med kund och säkerställer driften,du jobbar med merförsäljning av aktiviteter och drycker, du läggerschema och arbetsleder servis/konferensvärdinnor och du arbetar själv i service med värdskap, serveringoch att inspirera gäster till att äta och dricka god och vällagad mat och dryck.Vi söker dig som: har minst fem årserfarenhet av ledarskap inom restaurang samt ansvarar för inköp, planering och bemanning älskar att arbeta med gästkontaktoch service är noggrann och van vid att använda datorer och hotell/restaurangsystem kan svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella gäster är flexibel och gillar att arbeta i ett litet team där alla hjälps åt att ge bästa service till våra gäster Dryckeskunskaper och sommelierutbildning är ett extra plus. Vi erbjuder dig: En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut Ett nära samarbete med såväl kökschef som platschef och en nyckelroll i utvecklingen av restaurang och dryckesutbud En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster Bra arbetstider, dagar och kvällar måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov. Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling Semesterbonus efter två år. Tjänsten är heltid med start efter sommaren. Lön enligt överenskommelse som speglar kompetens, erfarenhet och tidigare meriter. Självklart har vi kollektivavtal. Är du den vi söker och känner igen dig i ovan beskrivning – tveka inte då att söka nu.Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!

12 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
CONTENT CREATOR

Workation Group äger och driver Görvälns Slott Boutuique Hotel och Hufvudsta Gård Boutique House i Stockholm, Resebloggen Hotelhunters samt Boutiquehotellet Ocho Suites & Kitchen och restaurangen Le Bistro i Palma de Mallorca. Vi söker nu en kreativ Content Creator till vårt marknadsteam. En person som ska ansvara för att skapa och publicera kreativt innehåll på våra digitala plattformar för våra fyra varumärken. Våra sociala kanaler är primärt Facebook, Instagram och Pinterest samt LinkedIn och vi jobbar självklart både rörligt och bild i medinlägg, Reels och Storys. Som Content Creatorär du ansvarig för att innehåll produceras och publiceras enligt plan och att allt content följer våra varumärkens brand manuals och tonalitet för språk, bild och känsla. Som Content Creator ansvarar och arbetar du operativt med att skapa, publicera och uppdatera intressant och relevant innehåll i våra digitala kanaler och du jobbar aktivt med attskapa relationer med våra gäster, kunder och följare. Du sätter upp mål, producerar och publicerar content och du analyserar resultaten av olika aktiviteter för att ständigt förbättra synligheten och överträffa affärsmålen. VEM ÄR DU? Du som söker jobbet ska ha en eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation samt några årsarbetslivserfarenhet inom digital kommunikation och Sociala Medier.Sociala medier är din grej! Du gillar att skriva, både korta och långa texter. Du har koll på hur en kamera fungerar och gillar att skapa foto samt film - för du vet vad som får människor att känna "Där vill jag vara!" Du har mycket goda kunskaper i sociala medier som Instagram, Facebook, LinkedIn och stort intresse i utvecklingen inom SoMe som alla vet går väldigt snabbt idag. Du vet hur algoritmer fungerar och du tycker det är superkul att skapa communities och att nätverka. Du har även mycket god kunskap i Indesign och Photoshop och du har erfarenhet av att driva engagemang och leads via sociala kanaler och du vet hur du följer upp alla aktiviteter i Google Alalytics, och skapar rapporter till ledningen. SEO-kunskaper och erfarenhet från arbete med Paid social är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat (pratar du också spanska är det ett plus) och har mycket lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift. Som person är du självgående, initiativrik och har ett välutvecklat strategiskt tänk. Du är innovativ, nyfiken, social och prestigelös. Du har ett intresse för färg, form och trender inom SoMe men är också analytisk och resultatfokuserad samt förstår vikten av att skapa och inte minst följa upp såväl organiska aktiviteter som sälj- och marknadskampanjer. Har du erfarenhet från arbete med starka varumärken inom mode och lifestyle är det meriterande. Privat gillar du att resa. Du tycker träning och rörelse är viktigt och det är en fördel om du gillar mat & dryck, inredning, mode och design. VI ERBJUDER DIG Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb Hälsosam och god personalmat Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop Utvecklingsmöjligheter Lön enligt överenskommelse.För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp. Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet, skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.Hoppas att vi hörs!

4 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Diskare & allt-i-allo

Görvälns Slott är ett boutiquehotell med 45 fantastiska hotellrum och sviter, utnämnt till Stockholms bästa hotell av TripAdvisor flertalet gånger och känt för sitt förstklassiga kök. Vi har ett unikt koncept där njutning genomsyrar allt från hotellrumsdesign och sovkomfort till mat och dryck. På Görvälns Slott skall vi erbjuda våra gäster den bästa boutiquehotellupplevelsen i Sverige där maten som serveras i första hand tillagas med lokala råvaror, gärna från våra egna odlingar och från naturen. Nu söker vi en diskare och allt i allo till vår restaurang. Vi ser gärna att du harerfarenhet från liknande arbete, men det viktigaste är rätt attityd och att du gillar att jobba. Det är viktigt att du är stark och frisk och vi vill att du talar svenska och/eller engelska. Passen är varierande medi huvudsak kvällstid tisdag-lördag. Vad får du hos ossHos oss får du ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett otroligt härligt gäng där matglädje, arbetsglädje och utveckling är viktigast. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi! Miljön på Görvälns Slott är magiskt och personalmaten vi serverar är både god och nyttig. Fast lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.Görvälns Slott ligger i Görvälns naturreservat, 5 kilometer från Jakobsberg och 2 mil norr om Stockholm. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss. Känner du att det här är en utmaning för dig, skicka din ansökan till med CV och personligt brev snarast möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Varmt välkommen!

3 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Souschef med intresse för hållbar gastronomi

Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer. På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örtersjälva. Det vi inte hittar i vår odling,i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första handfrån speciellt utvalda lokala och regionalaproducenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltidkunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser och under våren kommer vi att lansera ett nytt restaurangkoncept. Nu söker vi en Souschef som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service och som tycker att kött och fisk skall köpas in med stor hänsyn till både människan, djuren och vår miljö.Är du vår nya Souschef? Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.Du ska ha kockutbildning och hararbetat som kock i ett antal år ochsom Souschef i minst 3 år. Du harskapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket. Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi,arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi! Du som söker jobbet ska ha: Kockutbildning och gedigen kunskap om internationell och svenskmatlagning Minst 5 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang/restauranger Stort intresse av mat och dryck Höga ambitioner inom ditt yrke Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, Vad vi erbjuder dig: Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb Hälsosam och god personalmat Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gillaresor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg.Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss. Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt ifantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

2 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024