Julins Restaurangverksamheter AB jobb

Lediga jobb hos Julins Restaurangverksamheter AB

Souschef på Julins Backyard Barbecue

Om jobbet Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även med catering och andra events som rör BBQ. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med en souschef. Egenskaper: Du är noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära, och att bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt. Du leder andra genom att vara coachande och inspirerande. Du är initiativrik, resultatinriktad och kan själv driva ditt arbete framåt. Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Vi söker dig som: Har erfarenhet av att leda ett team, du har haft en roll som inneburit personalansvar samt mångårig erfarenhet av arbete i kök. Du drivs av ständig förbättring och söker aktivt ny kunskap för att utveckla teamet, dig själv och produkten. Du ansvarar för: Operativt och administrativt leda det dagliga arbetet i köket. Säkerställandet av kvaliteten i den mat vi serverar genom att vara närvarande och aktiv i verksamheten. Kompetensutveckling, upplärning av ny personal och teamarbete i köket. Tjänsten innefattar: Nära samarbete med chef, delaktighet i beslut som gäller verksamhetsutveckling och produktutveckling. Implementera fattade beslut i verksamheten och i den dagliga driften. Du kommer att få lära dig att jobba med våra två smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit från J&R, båda importerade från Texas. Arbetstiden är varierad med morgon, dag, kväll och helgpass. Provanställning i sex månader innan tjänsten övergår till tillsvidareanställning. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. I din ansökan bifogar du ditt CV och ditt personliga brev. Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi avser att tillsätta tjänsten under april månad. Vi ser fram emot din ansökan.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Kock till Julins Backyard Barbecue

Om jobbet Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan jobba extra under våren samt jobba hela vår sommarsäsong juni-augusti. Möjlighet till förlängning finns. Egenskaper För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt. Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. Du kommer även i ordningställa och rulla iväg med vår Foodtruck på olika uppdrag. På sikt får du möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas. Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Ange i din ansökan om du innehar B-körkort.

6 maj 2024
Sista ansökan:
5 juni 2024