Ystads Matbod AB jobb

Lediga jobb hos Ystads Matbod AB

Vill du också bli ett Tryffelsvin!?
Ystads Matbod AB
Hovmästare och servitörer

Nu är vi i inne i vår femte säsong i Kivik! På Tryffelsvinet hittar ni det som vi själva älskar att äta och att laga. Italienska köket är kärnan, det avlånga landet där matkulturen kan variera stort från region till region. Tryffelsvinet vill vi ska vara en plats där alla känner sig välkomna! Vi håller det enkelt och gott med höga smaker, bra råvaror och med fokus på detaljer och familjär service. Familjär, personlig , genuin, glad stämning och känsla bland personalen är för oss självklar. Vi ger så mycket av oss själva och av vår vakna tid. Man ska tycka om att gå till jobbet. Du som känner att detta är lika viktigt för dig, har jobbat inom a la carte servering i minst 3 år och har genuint intresse för mat och dryck och viljan att lära då är det här något för dig. Vi ser tidigare erfarenhet som ett krav. Har du inte tidigare jobbat med Italiensk mat eller italienska viner så var inställd på att det kommer bli lite "plugg". Något som vi bara tycker är roligt och så länge din vilja och ett intresse finns, kommer det gå strålande. Öppet dag som kväll sex dagar i veckan under högsäsong. Vi söker personal från och med maj/juni, heltid med varierande schema med fokus kväll och helg. Vill man jobba extra under lågsäsong finns det alltid möjlighet då vi har öppet 9 månader om året samt att vi var nyöppnade systerrestaurang i Ystad. Märk din ansökan med "servis". Observera att för denna tjänst krävs det att du har tidigare erfarenhet av a la carte servering!

22 dagar sedan
Sista ansökan:
30 juni 2025
Servis i sommar på nya Tryffelsvinet YSTAD
Ystads Matbod AB
Hovmästare och servitörer

Tryffelsvinet vill vi ska vara en plats där alla känner sig välkomna! Vi håller det enkelt och gott med höga smaker, bra råvaror och med fokus på detaljer och familjär service. Familjär, personlig, hjälpsam, genuin, glad stämning och känsla bland personalen är för oss självklar. Vi ger så mycket av oss själva och av vår vakna tid. Man ska tycka om att gå till jobbet. Du som känner att detta är lika viktigt för dig, har jobbat med a la carte servering i några år och har ett genuint intresse för mat och dryck och viljan att lära skicka oss ett mail så hör vi av oss och bokar in en träff. För oss är det viktigt att kunna ge den service som vi strävar efter och några erfarenhet är ett krav. I september 2024 fick Tryffelsvinet Kivik utökning då vi öppnade upp i stationshuset i Ystad. På Tryffelsvinet hittar ni det som vi själva älskar att äta och att laga. Italienska köket är kärnan, det avlånga landet där matkulturen kan variera stort från region till region. Öppet dag som kväll fem-sex dagar i veckan. Möjlighet till deltid/extra under lågsäsong finns. Märk din ansökan med "servis". Då vi söker flera tjänster finns risken att din ansökan kommer bort om du inte märker vilken tjänst du söker.

22 dagar sedan
Sista ansökan:
30 juni 2025
Kock som extra under sommaren
Ystads Matbod AB
Kockar och kallskänkor

Vi hoppas och känner att vi också bland personalen har en familjär, personlig och härlig stämning. Vi ger alla så mycket av oss själva och av vår vakna tid, det är viktigt att tycka om att gå till sitt jobb. Du som söker vill vi ska en bra dos av yrkesstolthet i det du gör och ett genuint intresse för mat och hela branschen. Några års erfarenhet inom a la carte kök är ett KRAV. Saker som bra arbetsmoral, komma i tid, jobba bra i team och inte med hierarki, hålla sig uppdaterad och påläst, ha bra ordning och hålla rent är för oss inte en fråga om bra egenskaper utan det är en förutsättning för oss. Kanske känner du till Tryffelsvinet i Kivik, det lilla huset mitt på torget som med djup inspiration från Italien och medelhavet kört på sedan mars 2021. Under sensommaren 2024 öppnade vi Kiviks ”lillasyster” Tryffelsvinet Ystad i det gamla stationshuset. Båda restaurangerna speglar oss, det vi inspireras av och det vi älskar! Fokus på detaljer, grymma råvaror, utveckla och ”enkelt” med höga smaker. Proffsig och kunnig service utan att det blir stelt, personligt, genuint och avslappnat det trivs vi med. Tryffelsvinet vill vi ska vara en plats där alla känner sig välkomna! I Ystad har vi öppet februari tom slutet av december. Dag som kväll 5 dagar i veckan. Märk din ansökan med den tjänst du söker

22 dagar sedan
Sista ansökan:
30 juni 2025