Hotellet vid Lilla Apelviken AB jobb

Lediga jobb hos Hotellet vid Lilla Apelviken AB

Frukostkock
Hotellet vid Lilla Apelviken AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

God morgon! Är du ny frukostkock på Restaurang Severins? I den här tjänsten får du chansen att ge våra gäster den bästa starten på dagen. Severins serverar idag en frukostbuffé med ett par utvalda rätter på à la carte. Vi har högt ställda mål på att utveckla morgonens à la carte framåt – var med och gör det möjligt! Om dig Du är en noggrann kock och servicemänniska med stort intresse för mat. Du arbetar strukturerat och inspireras av allt gott som tillagas världen runt. På Severins blir du en naturlig del i frukostteamet där samarbete är A och O för att varje dag servera en frukost vi är stolta över. Fakta Omfattning: 80% inkl. arbete varannan helg Anställningsform: Tillsvidareanställning Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Kontakt Oskar Samuelsson, director of food and wine, [email protected]

16 dagar sedan
Sista ansökan:
31 juli 2025
Flexibel Servis
Hotellet vid Lilla Apelviken AB
Hovmästare och servitörer

EXTRA: FLEXIBEL SERVIS En flexibel servicetjänst för dig som har stor talang för att möta gäster, samtidigt som du vill ha ett extraarbete rikt på variation. I den här tjänsten får du träffa gäster på pass inom reception, spa och restaurang. Främst på kvällar och helger. Perfekt för dig som pluggar! Om dig Du älskar att möta människor! Kanske har du arbetat inom spa, café eller restaurang förut – eller så har du bara en naturlig känsla för att göra gästernas vistelse ännu lite bättre. Du är snabb på att ta till dig ny information, du tar initiativ och du är en fena på att samarbeta. Fakta Omfattning: Kvällar och helger Anställningsform: Extra Start: Omgående Placeringsort: Varberg Kontakt Malin Svensson, HR-chef, [email protected]

16 dagar sedan
Sista ansökan:
11 juli 2025
Servis
Hotellet vid Lilla Apelviken AB
Hovmästare och servitörer

En sommar vid havet 2025? Ta en plats i servisen på storsatsande Severins på Varbergs Kusthotell. Alltid på bra råvaror i säsong med mycket nyfångat på menyn. Om dig Du kan service och är förhoppningsvis väldigt intresserad av god vällagad mat. Helst sprider du också det intresset till gäster genom din fina attityd och vänliga personlighet framme vid bordet. Fakta Omfattning: 80-100% Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Kontakt Oskar Samuelsson, Food & Wine Director [email protected]

16 dagar sedan
Sista ansökan:
11 juli 2025