REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN jobb

Lediga jobb hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Vi söker en timanställd sjuksköterska till Mobila Närvårdsteamet

Vill du arbeta timmar på en fantastisk arbetsplats? Vi söker en sjuksköterska som vill arbeta i ett litet team med sjuksköterska och läkare. Vårt uppdrag är att skapa trygghet och kontinuitet samt ge vård till äldre personer i en instabil situation. Arbetssättet i teamet grundar sig på hembesök där vi får ta del av en helhetsbild vilket gör att man kan arbeta mer proaktivt. Ett mål är att undvika onödiga inläggningar på sjukhuset. Hoppas du ser möjligheten att utvecklas både själv och tillsammans med andra. Är du intresserad ring gärna till oss. Vi hoppas på att höra från dig! ARBETSUPPGIFTER I det Mobila Närvårdsteamet arbetar två sjuksköterskor på heltid och två läkare som arbetar 50 % var. Sjuksköterskans arbetsuppgifter innebär mycket kontakt och samordning med övriga vårdgivare. Teamet utgör en fast vårdkontakt för ett mindre antal patienter. Patienterna kan vara bosatta över hela regionen. Som sjuksköterska planerar du för vården för dina patienter och gör hembesök ofta tillsammans med läkare. KVALIFIKATIONER Sjuksköterskeutbildning Erfarenhet från specialiserad vård, distriktssköterska eller specialistsjuksköterska inom vård av äldre är meriterande. B-körkort ÖVRIGT Urval och tillsättning kan ske löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

1 mars 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024
Leg Psykolog till Nära Vård Berg Bräcke Ragunda

Du som är legitimerad psykolog, se hit: Ett spännande arbete med stor möjlighet till påverkan av utvecklingen av våra psykosociala mottagningar. Nära Vård Berg Bräcke Ragunda består av Hälsocentralerna i Myrviken, Svenstavik, Bräcke, Kälarne, Hammarstrand och Stugun. Dessutom filialer i Storsjö kapell, Gällö och Bispgården, även ambulansstationerna i Svenstavik, Bräcke och Hammarstrand ingår. Våra verksamheter är till största del fullbemannade med erfarna medarbetare och arbetsplatserna präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkesgrupperna. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus. Du har en placering i Svenstavik eller Bräcke utifrån överenskommelse, du har möjlighet att arbeta delar av din tid på distans. Varmt välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar vi med rätt använd kompetens, RAK, där du som psykolog deltar i arbetet med att ta fram arbetsformer för att just din kompetens används på bästa sätt för våra patienter. Du ingår i vår psykosociala mottagning (PSM) tillsammans med kuratorer, socionomer med grundläggande psykoterapiutbildning och lång erfarenhet. Psykolog finns i Hammarstrand och vi skapar förutsättningar för nätverk med kollegor inom primärvården. Som psykolog har du tillsammans med kollegor på PSM en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med psykisk ohälsa samt att leda patienter till rätt behandling. Vi har ett väl fungerade multimodalt team, med sjukgymnast, rehab koordinator och läkare där psykologen kommer ha en självklar plats och ett stort ansvar för patienter med psykisk ohälsa. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, och internet KBT och ha gruppverksamhet. Handledning ingår. Vi arbetar med utveckling av Nära vård i glesbygd i projektform där du har möjlighet att vara med i utvecklingsarbeten. KVALIFIKATIONER Legitimerad psykolog, KBT-inriktning. Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet ÖVRIGT Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Om du har frågor är du varmt välkommen natt höra av dig! Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

1 mars 2024
Sista ansökan:
24 mars 2024
ST-läkare med intresse av Nära Vård till Lits Hälsocentral

Söker du efter en ST-tjänst där du kan växa, utvecklas och lära dig? Nu finns chansen att ansluta till vårt härliga gäng i Lit!. Som Läkare på Lits Hälsocentral jobbar du med ett mer personligt anpassat uppdrag med egen patientlista och ansvar för våra mest sköra äldre. Arbetssättet innebär ökade möjligheter till hembesök och därmed kunna förmedla trygghet till de patienter som behöver det bäst Lits Hälsocentral har en stabil läkargrupp med ett öppet och frågvist klimat där vi tar tillvara varandras kompetens och lär av varandra vilket är ett bra arbetsklimat för en ST-läkare. Vår arbetsplats är en välfungerande, med bra rutiner och gott samarbete blandat med en stor portion nytänk. Vi samarbetar med alla våra kollegor inom olika yrkeskategorier för att skapa god vård och ge bra förutsättningar för patienterna. Lits hälsocentral ligger strax norr om Östersunds centrum och har i nuläget ca 3700 listade patienter. Vi har ansvar för SÄBO inklusive korttidsplatser och ett välfungerande samarbete med kommunens sjuksköterskor i hemsjukvård. Varmt välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en ST-läkare i allmänmedicin. En kombination av en engagerad studierektor, en bra ST-utbildning med lärande och fortbildning i fokus tillsammans med en trivsam arbetsplats och härliga kollegor. Denna kombination kommer att ge dig en bra start i yrkeslivet och en möjlighet att få växa i din karriär som läkare. Som, en av totalt två, ST-läkare hos oss kommer du att ingå i ett team av läkare i olika faser av sitt yrkesliv. Vi satsar på strukturerade läkarmöten där vi, med stöd i vetenskap och evidens, delar med oss av vår erfarenhet och fortsätter att utveckla verksamheten . Hos oss möter du patienter i alla åldrar från BVC till äldrevård vilket ger dig en spännande bredd i arbetet. Du kommer att ha ansvar för ett geografiskt område med mottagningsbesök, hembesök, kvalificerade telefonbesök och videobesök. KVALIFIKATIONER Legitimerad läkare. Erfarenhet av arbete som läkare är meriterande, gärna från flera olika verksamheter och primärvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete och kommunikation samt stort intresse för allmänmedicin. Vi önskar att du är nyfiken, ställer frågor och kommer med tankar, inspel och goda idéer. ÖVRIGT Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

1 mars 2024
Sista ansökan:
24 mars 2024
Akutmottagningen söker medicinska sekreterare för sommarvikariat

Akutmottagningen har hand om akuta sjukdomstillstånd och olycksfall som inte kan tas om hand på vårdcentralen. På Östersunds sjukhus har vi en akutmottagning som är öppen dygnet runt, årets alla dagar. Du som vill jobba på länets enda sjukhus, vara en viktig del i patientens vård – som en i ett team – och vill utvecklas i din profession – kommer att trivas som medicinsk sekreterare på vår akutmottagning! Varje år tar vi emot ca 40 000 akut vårdsökande patienter i alla åldrar. Förutom ett väl utbyggt system för triage är verksamheten indelad i kirurgi-, ortopedi-, och medicinteam samt observationsplatser. Under jourtid tar vi även hand om patienter inom barn-, gyn-, öron- och ögonkliniken. Vi strävar alltid efter en hög patientsäkerhet och ett professionellt bemötande. Vi jobbar ständigt med förbättringar för att utveckla mottagningen för att möta patientens behov på bästa sätt. ARBETSUPPGIFTER Som medicinsk sekreterare på akutmottagningen kommer du att ha ett utvecklande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal. Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, samt övriga administrativa uppgifter. Arbetet är förlagt till dagtid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic. Du som läkarstuderande är även välkommen att söka efter att ha läst blocken i kirurgi, ortopedi och medicin. Även du som studerar till medicinsk vårdadministratör är välkommen att söka! Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Du har ett genuint intresse för språk då du som medicinsk sekreterare kontinuerligt kvalitetsgranskar patientdokumentationen för att patienten ska kunna läsa och förstå sin egen journal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

1 mars 2024
Sista ansökan:
24 mars 2024
Välkommen till ett roligt och varierande arbete som operationsplanerare på

Vi söker nu ytterligare en medarbetare som operationskoordinator på Kirurgkliniken. Här får du en vardag med stor variation och självständigt arbete. Du kommer att arbeta i en grupp om tre sjuksköterskor där det är ett öppet arbetsklimat med högt i tak. Arbetstiderna är vardagar, måndag-fredag. Inga kvällar, helger eller röda dagar. Du har även möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar om så önskas. ARBETSUPPGIFTER Som operationskoordinator har du ansvar över och leder planeringen av kirurgklinikens operationer. Du samordnar kontakter runt operationer samt bokar och kallar patienter. Patientkontakt sker telefon- och brevledes. Du har ett nära samarbete med klinikens kirurger, inskrivningsenhet och mottagning. Utöver detta så samarbetar du med perioperativa avdelningen och centraloperation, samverkar med kirurgens verksamhetschef, enhetschefer, sektionsledare och övriga operationskoordinatorer på sjukhuset. Journalsystem som används är Cosmic och operationsplaneringssystemet är TM. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har några års erfarenhet inom yrket och gärna kunskap om operationsflödet. Personliga egenskaper som god planerings- och administrativ förmåga, strukturerat arbetssätt, självständighet och flexibilitet efterfrågas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

1 mars 2024
Sista ansökan:
14 mars 2024
Biträdande enhetschef till Bräcke hälsocentral välkomnas!

Vi söker en hängiven och lyhörd biträdande enhetschef som drivs av ledarskap. Vill du med ditt utvecklande ledarskap tillsammans med våra medarbetare på Bräcke Hälsocentral och Kälarnes Hälsocentraler vara med på vår utvecklingsresa? Just nu händer många spännande saker inom Primärvården. Vi utvecklar den digitala tekniken i vården och hittar nya sätt att möta patienters behov. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många yrken. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Nivån av ansvarstagande är mycket hög och vi är måna om god service och kvalitetssäkrade rutiner till befolkning och kollegor. Bräcke Närvårdsområde består av hälsocentralen i Bräcke, hälsocentralen i Kälarne och distriktssköterskemottagning i Gällö. Totalt arbetar här ca 30 medarbetare, bestående av distriktsläkare, medicinska sekreterare, barnmorska, distriktssköterskor/sjuksköterskor, röntgensjuksköterska, undersköterskor, fysioterapeuter, psykolog, socionomer och rehab- koordinator. Till området hör även ambulansstationen i Bräcke med en dygnsbemannad bil med elva medarbetare. På Hälsocentralen i Bräcke har vi ca 4 100 listade patienter och på Kälarne hälsocentral har vi ca 1 000 listade patienter. Vi ser oss som ett team och hjälper varandra över gränserna för att få till den bästa vården till patienterna. Hos oss möter vi patienter i alla åldrar - från BHV till äldrevård. Viktiga lokala samarbetspartners för hälsocentralerna och ambulanssjukvården är kommunen, övriga enheter inom närvårdsområdet i Region Jämtland Härjedalen. Bräcke centralort ligger 7 mil öster om Östersund och 12 mil väster om Sundsvall. E14 och järnvägen går genom samhället så kommunikationerna är goda. Om detta låter som en spännande tjänst och något för dig: skicka in din ansökan idag! Varmt välkommen till Bräcke och Kälarnes Hälsocentraler! ARBETSUPPGIFTER Arbetet är i huvudsak administrativt och du kombinerar chefsuppdraget med ett vårdyrke på resterande 40% av arbetstiden på hälsocentralen. Som biträdande enhetschef på Bräcke och Kälarnes hälsocentraler har du ett nära ledarskap tillsammans med enhetschefen på enheten. Du bistår enhetschef i operativa arbetsplatsfrågor och administrativa arbetsuppgifter. Du ska även kunna ersätta enhetschef vid deras frånvaro. Du har en operativ ledarroll och visst personalansvar avseende fördelning av personalresurser och bemanningsfrågor. Ansvar för löne- och medarbetarsamtal åligger enhetschefen. Arbetsmiljöansvar ligger på enhetschef. Som biträdande enhetschef förväntas du kunna stötta våra medarbetare i sin yrkesroll och hantera arbetsrelaterade frågor som uppkommer i det dagliga arbetet. Praktiska uppgifter som fakturahantering, leveranskontroll och viss uppföljning av verksamheten kan även det vara en del av ditt uppdrag. Att delta i utvecklingen av våra processer och arbetssätt ingår också i uppdraget. Arbetet är föränderligt med många nya uppdrag och ibland förändrade beslut. Verksamhetens behov speglar ditt arbetsinnehåll. Du erbjuds en tillsvidareanställning i grunden med ett fyraårigt förordnande som biträdande enhetschef. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård. Meriterande är arbetslivserfarenhet från primärvården samt ledarskapserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll, särskilda ansvarsområden eller andra särskilda arbetsuppgifter som du kan ha nytta av i din roll som biträdande enhetschef. Ledarskapsutbildning och/eller Teamledarroll är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ser möjligheter och kan entusiasmera, är engagerad och drivande i förbättrings- och utvecklingsfrågor. Du kommunicerar tydligt och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du är drivande i utvecklingsarbete och uppföljning och har viljan att ta ansvar och visa ett stort engagemang. Du förväntas vara initiativrik, analyserande och ha förmågan att på ett naturligt sätt leda en grupp och ha ett stort intresse av att motivera andra. Planering är en naturlig del i ditt arbetssätt och du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat för att nå utsatta mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och din ledarförmåga. ÖVRIGT Övriga fackliga kontaktpersoner: • Kommunal Lena Sörensson [email protected] • Vision Gunvi Dahlström [email protected] Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden. Välkommen med din ansökan och hör av dig om du har frågor!

1 mars 2024
Sista ansökan:
24 mars 2024
Storsjötappen i Östersund söker sjuksköterska eller undersköterska

Laboratoriemedicin, Östersunds sjukhus, Region Jämtland Härjedalen, söker sjuksköterska eller undersköterska till Storsjötappen. Laboratoriemedicin är en ackrediterad verksamhet som har ett stort och varierande diagnostiskt panorama inom specialiteterna Klinisk kemi, Klinisk mikrobiologi och Transfusionsmedicin inkl. Storsjötappen. Vi bedriver en högklassig diagnostik och ger patienter och remittenter en hög grad av service. Vid enheten utförs ca 2,5 miljoner analyser samt ca 5000 blodtappningar/år. Aktuellt laboratoriedatasystem är ProSang inom transfusionsmedicin och Flexlab inom klinisk kemi. Laboratoriemedicin har ca 60 medarbetare med följande professioner; legitimerade biomedicinska analytiker, legitimerade sjuksköterskor, kemister, mikrobiologer, undersköterskor, laboratoriebiträden och medicinska sekreterare. Arbetstiden är förlagd till dagtjänstgöring måndag, tisdag, onsdag och fredag samt kvällstid till 18:30 på torsdagar. Sommarperioden är det dagtjänstgöring måndag tom fredag. ARBETSUPPGIFTER Huvudsakliga arbetsuppgifter är tappning av våra givare på blod, plasma eller trombocyter. Hantering och produktion av blodkomponenter förekommer dagligen. Det är viktigt att förmedla en trygg och trevlig upplevelse för blodgivarna, socialkompetens är en stor del av det dagliga arbetet. Handhavande av två typer av aferesmaskiner är också centrala i verksamheten för givning av trombocyter och plasma. Detta kräver gott handhavande med avancerad medicinsk utrustning kopplad direkt till givaren. Blodverksamheten kontrolleras återkommande av IVO, Läkemedelsverket och läkemedelsindustrin, det är av stor vikt att känna till och arbeta i enlighet med de direktiv och avtal som styr verksamheten varför det åligger dig att hålla dig uppdaterad med interna arbetsbeskrivningar och rutiner. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand, kan även anpassa dig och omprioritera när det behövs. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är sjuksköterska eller undersköterska för arbete vid Storsjötappen. Vi tror att du har ett stort engagemang med hög samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Arbetsbelastningen kan variera mycket under arbetsdagen då verksamheten bygger på att givarna kommer frivilligt, i första hand på drop-in men det förekommer även tidsbokning. Vidare har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser att Du har förmåga att se helheten och en ambition att skapa arbetssätt som främjar intern och extern samverkan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är om du har erfarenhet från provtagning eller liknande. ÖVRIGT Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

1 mars 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024
Laboratoriemedicin i Östersund söker Legitimerade biomedicinska analytiker.

Laboratoriemedicin, Östersunds sjukhus, Region Jämtland Härjedalen, söker legitimerade biomedicinska analytiker (BMA) till klinisk kemi/transfusionsmedicin. Laboratoriemedicin är en ackrediterad verksamhet som har ett stort och varierande diagnostiskt panorama inom specialiteterna Klinisk kemi, Klinisk mikrobiologi och Transfusionsmedicin. Vi bedriver en högklassig diagnostik och ger patienter och remittenter en hög grad av service. Vid enheten utförs ca 2,5 miljoner analyser samt ca 5000 blodtappningar/år. Aktuellt laboratoriedatasystem är Flexlab inom klinisk kemi och ProSang inom transfusionsmedicin. Laboratoriemedicin har ca 60 medarbetare med följande professioner; legitimerade biomedicinska analytiker, legitimerade sjuksköterskor, kemister, mikrobiologer, undersköterskor, medicinsk biolog, laboratoriebiträden och medicinska sekreterare. Klinisk kemi/transfusionsmedicin inkluderar allmänkemi, hematologi, preanalys och serologi. Rotering sker inom dessa placeringar. Här finns möjligheter för personlig utveckling samt för aktivt deltagande i verksamhetens utveckling. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll- och helgtjänstgöring och/ eller nattjänstgöring. Regionen äger ca 400 bostäder genom Landstingsbostäder i Jämtland AB, där det finns stora möjligheter för en legitimerad BMA att kunna hyra en lägenhet. Östersund har en egen flygplats (Åre Östersund Airport) med flera dagliga avgångar till och från Stockholm (Arlanda och Bromma). ARBETSUPPGIFTER Arbetet innefattar såväl dagtid som obekväm arbetstid med rotation inom enheten. Huvudsakliga arbetsuppgifter, beroende på placering, är laborativt arbete, bedömningar, tekniskt godkännande, felsökningar och kundkontakter. Dina analyser och bedömningar av mät- och undersökningsresultat utgör en stor del i säkerställandet av att patienterna får rätt diagnos och behandling. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand, kan även anpassa dig och omprioritera när det behövs. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är Legitimerad biomedicinsk analytiker för laboratoriearbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi tror att du har ett stort engagemang med hög samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser att Du har förmåga att se helheten och en ambition att skapa arbetssätt som främjar intern och extern samverkan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande. Språkkunskap i svenska motsvarande C1 enligt Europarådets nivåskala. Erfarenhet från laboratoriearbete eller liknande. ÖVRIGT Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

1 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Specialist i allmänmedicin till Svenstaviks hälsocentral

Är du den vi söker? Vill du vara med och utveckla framtidens sjukvård, söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? På Svenstaviks hälsocentral har vi ett fint samarbete mellan de olika yrkeskategorierna och där alla tjänster bemannas av tillsvidareanställda. Är du en Team person? Vi kommer påbörja TEAM-arbete där läkare och sjuksköterska/distriktssköterska har ansvar över samma patienter. Vi har i dagsläget datumindelning på våra listade patienter. Är du nyfiken på Nära Vård? Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral i omställningsarbetet mot Nära Vård. Det innebär bland annat ett personligt anpassat uppdrag med egen patientlista och ansvar för våra mest sköra äldre. Arbetssättet innebär ökade möjligheter till hembesök och därmed kunna förmedla trygghet till de patienter som behöver det bäst. Svenstaviks hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil där vi arbetar tillsammans som ett team. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeut och rehabiliteringskoordinator. Vi har egen röntgenmottagning med röntgensjuksköterska, psykosocial enhet med kuratorer samt sjukgymnastik med fysioterapeuter som delas med Myrvikens hälsocentral. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter Att arbeta som distriktsläkare hos oss innebär att du bedömer, utreder, behandlar och ger råd till patienter i primärvården, med olika typer av besvär och problematik. Du arbetar med hälsofrämjande arbete, gruppverksamhet och du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen. Du kommer jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i gruppverksamhet och via internet. Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser, för goda levnadsvanor och för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten. Som person ser vi att du är positiv, ödmjuk och föredrar att arbeta lösningsorienterat. Därtill ser vi gärna att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du bör ha god initiativförmåga, ha ett öppet sinnelag samt vara öppen för förändringar inom verksamhetsområdet. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och professionellt ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan ska innehålla nedan medföljande dokument: • Ett strukturerat CV • Intyg om läkarexamen från det eller de lärosäten där läkaren fullgjort sin grundutbildning. Detta gäller även läkare utbildade inom annat EU-land och i land utanför EU. • Legitimationsbevis från Socialstyrelsen • Specialistkompetensbevis från Socialstyrelsen • Intyg/dokumentation om undervisningserfarenhet och eventuellt andra pedagogiska meriter. • Om aktuellt intyg om akademisk grad, exempelvis medicine doktor eller docent, samt datum för disputation och titel på avhandlingen. • Dokumenterad handledarutbildning • Om tillämpligt fullständigt uppdaterad publikationslista. • Eventuellt ytterligare dokumenterad meritering avseende exempelvis klinisk kunskap/erfarenhet, kliniskt utvecklingsarbete, ledningserfarenhet och annat som den sökande vill framhålla som meriterande för den sökta befattningen. Om du vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

1 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Vi söker en anestesisjuksköterska på deltid till Specialistvården Campus!

På Specialistvården Campus blir du en del i ett litet team där alla hjälper varandra för att ge patienterna ett bra bemötande och ett proffsigt omhändertagande. Verksamheten bedrivs i lokaler med 2 operationssalar, egen uppvakningsdel och mottagning. Vi arbetar utifrån ett flödestänk och tar hand om patienten före, under och efter operationen. Eftersom en av våra kollegor ska vara föräldraledig en längre period så söker vi dig som är intresserad av att vara med och fortsätta vårt arbete med att utveckla dagkirurgin på Specialistvården Campus. Välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Som anestesisjuksköterska på Specialistvården Campus kommer du att arbeta i ett litet team där du varierar mellan att en dag söva på sal för att en annan dag arbeta med pre- och postoperativ vård. Målet för patienten är att gå hem samma dag och vi utvecklar anestesier och smärtlindring för att det ska ske så smidigt som möjligt. I arbetet ingår också uppföljning av verksamheten, vi både registrerar i kvalitetsregister och kontaktar patienten efter operation. Arbetet innebär dagtidstjänst och vi arbetar måndag till fredag. Under vissa veckor per år stänger Campus och då förstärker vi som jobbar där i andra delar av vår verksamhet utifrån vår grundkompetens. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med specialistkompetens inom anestesisjukvård och som har minst fem års yrkeserfarenhet från operationsverksamhet. Som medarbetare på Specialistvården Campus arbetar du självständigt med stort egenansvar. Du förväntas ha förmåga att snabbt ställa om vid olika situationer och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Att ta egna initiativ och fatta beslut utifrån ditt kompetensområde ingår. Du har god förmåga att kommunicera, ska vara lyhörd för patientens- och verksamhetens behov liksom i samarbetet med kollegor. Vi förväntar oss att du är positiv till att förändra och utveckla vården och dess arbetsmoment, med ett tydligt fokus på patienten. ÖVRIGT Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Vill du veta mer om tjänsten eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, kontakta gärna enhetschef. Varmt välkommen med din ansökan!

1 mars 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024