Majola Restaurangkonsult AB jobb

Lediga jobb hos Majola Restaurangkonsult AB

Säsongsjobb i Dalarna – À la carte-servis till mysigt hotell & spa
Majola Restaurangkonsult AB
Hovmästare och servitörer

Vi söker dig som har erfarenhet av à la carte-servering och brinner för att ge gäster ett varmt och personligt bemötande. Du är självgående, van att jobba strukturerat, kan ha många bollar i luften, är trygg i din roll och trivs i en miljö där kvalitet och service står i fokus. Du kommer att arbeta på ett anrikt, familjeägt hotell med spa i hjärtat av Dalarna. Här möts tradition och modern komfort i en genuin och hemtrevlig miljö. Köket håller hög nivå med fokus på lokala råvaror och klassisk matlagning med en modern touch. Om jobbet: – Start: Omgående – Slut: Mitten av augusti – Arbetstid: Varierande enligt schema, mestadels kvällar – Gästprofil: Semesterfirare, konferenser och spa-gäster – Du arbetar i matsal, bar och vid servering av middag i à la carte Det här ingår: – Boende på plats – Personalmat – Ersättning för resa och restid Du blir en del av ett sammansvetsat team där alla hjälps åt. Vi värdesätter engagemang, flexibilitet och gott humör! Intresserad? Skicka din ansökan så snart som möjligt! vi intervjuar och anställer löpande! OM MAJOLA OCH TJÄNSTERNA: Majola är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Hos oss får du en trygg anställning på ett auktoriserat bemanningsföretag – självklart med kollektivavtal, OB-tillägg och semestersättning. Eftersom vi samarbetar med restauranger, hotell och konferensanläggningar i hela Stockholms län så kan vi erbjuda ett stort antal olika arbetsplatser, med olika typer av uppdrag inom fine dining, à la carte, festvåning, café etc. Ju bredare erfarenhet du har som kock eller inom servering, desto fler uppdrag får du att välja mellan. Omfattningen på bemanningsuppdragen varierar och du kan antingen gå på långvariga tjänster eller regelbundet byta arbetsställe för att få variation. Du bestämmer själv om du tackar ja eller nej till de uppdrag du erbjuds. Majolas trevliga team med personalkoordinatorer bokar på ett personligt och engagerat sätt ut dig på arbetspass och följer dig i din anställning hos oss. Eftersom samtliga av dem själva har flera års erfarenhet som matsals- eller kökspersonal, så vet de hur en god arbetsmiljö bör se ut och säkerställer att du alltid bokas ut på seriösa och välfungerande ställen. OM DIG SOM SÖKER: Bemanningsuppdragen kommer att öka under hösten och vi letar efter dig som vill jobba mycket och som har både talangen och intresset för ditt yrke! Du ska vara positiv, driven och engagerad, och alltid ha fullt fokus på gästen. Vi vill att du har utbildning från restaurangskola eller har motsvarande (och dokumenterad) arbetslivserfarenhet från branschen. Det är även viktigt att du är flexibel och är öppen för olika arbetsplatser med varierande arbetstider. Det uppskattas om du kan ta arbetspass med kort varsel samt om du smidigt kan ta dig till olika delar av Stockholm. Körkort är mycket meriterande, och då även tillgång till egen bil, men Majola erbjuder lån av firmabil när det behövs. Vi på Majola är måna om att du har det bra under din arbetsdag och vi finns alltid till hands bara ett telefonsamtal bort. Vill du hellre träffa oss över en kopp kaffe så står dörren till kontoret alltid öppen. Som anställd på Majola trivs man och ingen dag är den andra lik! Skicka in din ansökan idag så hoppas vi att du snart blir en del av vårt gäng! I våra rekryteringsprocesser gör vi bakgrundskontroller innan anställning.

10 dagar sedan
Sista ansökan:
1 juli 2025
Kockar sökes till Majolas bemanningsverksamhet!
Majola Restaurangkonsult AB
Kockar och kallskänkor

Nu söker vi på Majola dig med erfarenhet från kockyrket som vill ha ett flexibelt jobb med stor variation. Vi erbjuder dig heltids- såväl som deltidstjänster och du får arbeta efter egna önskemål inom allt från skolkök till à la carte . OM MAJOLA OCH VÅRA UPPDRAG: Majola RestaurangKonsult är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Vi bemannar restauranger, hotell, skolor, kursgårdar, caféer & personalrestauranger i främst Stockholms län men även på andra orter runt om i Sverige. Som kock i Majolas bemanningsverksamhet kan du jobba extra, deltid eller heltid och bestämmer själv vilka dagar och tider du jobbar.  Som erfaren kock har du även stora möjligheter att själv välja vilken typ av verksamhet du vill arbeta i - ju större kunskaper desto fler arbetsställen kommer du ha att välja mellan.  På Majola tycker vi att det är viktigt med personliga relationer och vi brinner för att bygga och vårda dessa. Vårt mål är att du ska trivas, utvecklas och känna att du bidrar när du arbetar för oss. OM DIG SOM SÖKER: Inför sommaren söker vi dig med några års erfarenhet av kockyrket. Du är en glad och positiv person som arbetar självständigt, är stresstålig och driven. Det är positivt om du har arbetat inom olika typer av verksamheter och är flexibel när det gäller arbetstider samt var i Stockholm du kan arbeta. Då många av våra uppdrag ligger strax utanför city så är körkort och bil meriterande. Har du körkort men ingen egen bil finns Majolas firmabilar att tillgå när det behövs. Som anställd på Majola har du en personlig kontakt med oss som arbetar på kontoret. Vi har alla jobbat i restaurangbranschen och vet vad som är viktigt för att du ska trivas på arbetsplatsen. Vi ser fram emot att höra ifrån! Skicka din ansökan direkt via annonsen/vår hemsida!

15 dagar sedan
Sista ansökan:
28 november 2025
Köksmästare sökes till Eatery i Sundbyberg!
Majola Restaurangkonsult AB
Köksmästare och souschefer

OM EATERY: Eatery Sverige AB  driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Restaurang, möten och fest! Eatery vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Frukost på väg till jobbet, en prisvärd och vällagad lunch, en konferens i härlig miljö med modern teknik, catering till företaget eller en after work för att fira veckans prestationer. En konferens i historiska Lumafabriken, samla kollegorna för möte och därefter gemensam middag på Gärdet eller vad sägs om en födelsedagsmiddag i Sundbyberg eller Kungsholmen? Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår. Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/  OM TJÄNSTEN: På Eatery Sundbyberg vill man att gästerna ska känna sig hemma! Här är alla välkomna och det ska finnas något för var och en som kommer. En härlig lunch, en kaffe eller ett glas vin med tilltugg eller en vällagad middag med familj eller vänner. Eller för dig själv  och din hund kanske, för här är även våra fyrfotade vänner välkomna. Potentialen är stor och för rätt person så finns det mycket att utveckla och göra. Om man även tar tillvara på de lokalas intressen och är lyhörd inför deras önskemål så finns det all möjlighet att utöka verksamheten. Det serveras lunch måndag - fredag, middag onsdag - lördag samt brunch lördag och söndag. I lokalerna finns även ett konferensrum för enskilda möten med modern utrustning  som också är möjligt att boka för privata fester och middagar. Framöver är planen att hålla restaurangen öppet de flesta kvällarna i veckan. Som köksmästare för denna enhet ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingen i köket. Du hanterar inköp och leverantörskontakter men är också aktiv i det operativa, dagliga arbetet. Du schemalägger och arbetsleder dina medarbetare i köket och säkerställer engagemang och motivation i teamet. Inom koncernen finns en central meny framtagen men du som köksmästare har möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. OM DIG SOM SÖKER: Till Eaterys enhet i Sundbyberg söker vi nu en driven, positiv, kreativ och flexibel köksmästare som tillsammans med restaurangchefen vill driva restaurangen framåt. Du har några års erfarenhet av liknande roller och du är en social och framåt person som tycker att mötet med dina gästerna är det roligaste som finns. Du har ett eget kommersiellt driv och låter dig inspireras av trender inom matlagning. Vi tror att du har dessa egenskaper och kunskaper: Du har erfarenhet av traditionell husmanskost samt högkvalitativ matlagning för konferenser och festvåning Du har god kunskap av internationell matlagningskunskap och erfarenhet av att arbeta med rätter från olika delar av världen vilket ger en bred och kreativ kulinarisk repertoar. Du är social och gillar att möta gästerna och har förmågan att skapa en bra atmosfär och kundupplevelse Du är kreativ och lösningsorienterad i köket med förmågan att hitta innovativa lösningar under pressade situationer Du har god ekonomisk kunskap och är bra på att hålla koll på matkostnader, portionsstorlekar och maximera resurser utan att kompromissa på kvaliteten Du har starka ledarskapsförmågor och kan leda ett team och kan skapa en positiv arbetsmiljö och säkerställa att arbetet genomförs effektivt. Du har hög kunskap inom matsäkerhet och egenkontroll vilket är avgörande för att säkerställa att alla livsmedel hanteras korrekt och att alla regler följs Du har goda kunskaper i svenska och engelska för att lätt kunna kommunicera med både personal samt gäster        Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid behov samt vid beställningar och events. Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen!  För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta [email protected]

17 dagar sedan
Sista ansökan:
27 november 2025
Köksansvarig rekryteras till Oh My good!
Majola Restaurangkonsult AB
Köksmästare och souschefer

OM OH MY GOOD: Oh My Good vill erbjuda fler människor lyxen att äta en god måltid, fylld av smakupplevelser, on the go! Upptäck fräscha, frikostiga bowls och mackor fyllda med sanslöst goda smaker och råvaror! Alltid med läckra såser och tillbehör som ger dig en hel meny av nya favoriträtter Ready and good to go! Oh My Good är ett lokalt kök och produkterna tillagas i ett helt nybyggt produktionskök i Arlandastad norr om Stockholm. Alla rätterna görs på extra fina råvaror och tillbehör med mycket oh my good-känsla. För att varje måltid ska vara en stund av njutning, även en snabb lunch eller middag från färdighyllan. Thank goodness! Oh My Good har under det senaste åren jobbat med sitt färdigmatkoncept som har en public premium position, dvs. väldigt hög kvalitet till ett bra pris. Maträtterna säljs idag i Mälardalen både inom dagligvaruhandeln och hotell -& restaurangsegmentet. Genom sin säljkår och existerande distribution så täcks redan idag allt mellan Uppsala, Norrköping och Västerås med över 800 dagliga leveranspunkter. Mer om Oh My Good! går att läsa här: https://ohmygood.se/  OM TJÄNSTEN: Nu söker vi en ansvarig person som vill driva utvecklingen i köket framåt. Du är delaktig i den dagliga verksamheten i driften men är idérik och vill vara med och utveckla sortimentet. I dagsläget satsar man mycket på ett växtbaserat sortiment av varmrätter men även kyckling och fisk i det kalla sortimentet men för den kreativa går detta att utveckla med flera rätter. Du tillsammans med dina kollegor planerar och säkerställer att den höga kvalitén av maten efterhålls, bevaras och utvecklas. Du är ansvarig både för varmköket och för kallköket. Kollektivavtal med Livs finns och arbetstiderna kan variera men är förlagda främst söndag till torsdag dagtid. Vi hoppas på att tillsätta tjänsten fortast möjligt. Du blir anställd direkt av Oh My Good efter att Majola har genomfört rekryteringen. OM DIG SOM SÖKER: Du är en utbildad kock med restaurangutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i både varm- och kallkök samt har jobbat i en arbetsledande position tidigare. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet på minst 3 år. Du har goda kunskaper kring hygien och är organiserad, pålitlig, har god teamkänsla och passion för ditt yrke. Självklart så är du självgående och har en vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Vi tror att: Du har goda ledaregenskaper och vet hur man bygger starka team. Du har goda kunskaper om allergener och specialkost. Du kan hantera stora produktionsvolymer. Du har erfarenhet av att jobba efter recept. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. VEM ÄR DU? Du har ett glatt humör och en positiv inställning Du är en engagerad medarbetare och ledare Du gillar att ta initiativ och ansvar Du vill lära dig mer för att kunna utvecklas Du är en stolt representant för varumärket Låter detta som tjänsten för dig? Ansök då direkt via vår annons!

17 dagar sedan
Sista ansökan:
6 juli 2025
Restaurangchef rekryteras till Welcome Hotel i Barkarby
Majola Restaurangkonsult AB
Restaurang- och kökschefer

"Vi vill ha Dig som älskar service, drivs av att leverera en gästnöjdhet som slår kundens förväntningar och som trivs i en operativ roll där du utgör kärnan av verksamheten. Vi satsar på miljö, mat, modern teknik och framför allt gästnöjdhet." Welcome Hotel & SPA har under de senaste åren genomgått en stor förvandling. Idag är det ett modernt och personligt hotell med ett fantastiskt SPA. Det har genomförts ytterligare satsningar på produkten och söker därför Dig som kan hjälpa Welcome med att utveckla ett destinationshotell med fokus på såväl privatresenärer med SPA paket som den mer traditionella affärsresenären. Verksamheten innefattar 146 rum, Welcome SPA, Bistro, konferens, Co-office samt 16 långtidslägenheter. Hotellet ligger mitt i växande Barkarbystaden med ett mycket bra läge endast 15 minuter till Stockholm C och 30 min till Arlanda. Verksamheten är privatägd, inom Welcomegruppen ingår även anrika Wärdshuset Lasse Maja som ligger endast ett stenkast från hotellet med moderna konferenslokaler för upp till 240 personer. Inom verksamheten finns stora utvecklingsplaner för området med utbyggnad av SPA, fler hotellrum samt restaurang. Läs mer på www.welcomehotel.se och www.welcomehotel.se/lassemaja/ för mera information. OM TJÄNSTEN: Som restaurangchef på Welcome Hotel blir du en nyckelspelare som leder restaurangen och personalteamet i driften men även spelar en viktig roll i den nyskapande fas som restaurangen ska gå in i. Som ett modernt hotell beläget i expansiva Barkarby finns stor potential för hotellet att fortsätta växa och utvecklas till en ledande verksamhet i norra Stockholm. Du är ansvarig för hotellets restaurang, serveringen vid konferenser och för festvåningsverksamheten. Du kommer vara med och ta fram koncept, planera långsiktigt för restaurangens framtid och samtidigt var högst operativ tillsammans med din personal som består av både heltids- och extraanställda.  Du tycker om att jobba över gränserna för avdelningarna och tänker på hela hotellet som din arbetsplats. Du samarbetar tätt med Welcome Hotels köksmästare och ingår i ledningsgruppen.   Till Welcome Hotell hör även intilliggande Wärdshuset Lasse Maja som är Sveriges näst äldsta restaurangverksamhet med anor från 1600-talet. Där ligger många av konferensrummen och här serveras även konferensmiddagar och festvåningstillställningar i charmig och historisk miljö.  Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid, på veckodagar och helger efter verksamhetens behov. Tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar rätt person med tillträde enligt överenskommelse. Du blir anställd direkt av Welcome Hotel efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.   OM DIG SOM SÖKER: Till denna tjänst söker vi dig som är trygg och säker i din roll och är van att jobba självständigt. Du har grundliga restaurangkunskaper och förstår samtidigt hur hotell- och konferensverksamhet fungerar. Du är ansvarstagande, trivs i en operativ roll samtidigt som du är driven i organisatoriska frågor och vill ha en påverkande roll i hotellets framtid. Du är nytänkande samtidigt som du planerar långsiktigt och har stort tålamod. Du förstår att en förändring tar tid men vill gärna vara den som är med och genomför den. Vi ser att du har flera års erfarenhet i en ledande position inom restaurang och gärna även av hotell/konferens. Du är ambitiös och innovativ, har en positiv attityd och är en god och engagerad kollega som trivs i ett relativt litet team. På Welcome Hotell erbjuds du en härlig arbetsplats där det kommer hända mycket under de närmaste åren! Sök tjänsten idag via vår annons! För frågor kontakta [email protected]

17 dagar sedan
Sista ansökan:
29 juni 2025
Köksmästare sökes till Eaterys Voco Stockholm - Kista!
Majola Restaurangkonsult AB
Köksmästare och souschefer

OM EATERY: Eatery Sverige AB  driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår. Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/ Vi söker nu en köksmästare till Eatery Garden som öppnade i september 2024 i Kista på Voco hotel. Voco Hotel är ett fyrstjärnigt hotell som vänder sig främst till företagsgäster för övernattning och konferenspaket i veckorna. Privata gäster erbjuds olika erbjudanden för helg- och spapaket. På hotellet finns utöver en restaurang  och bar även lounge och spaavdelning med solterrass och ett fullskaligt gym.  ARBETSUPPGIFTER: På Voco serveras frukost, lunch, middag och beställningar till konferenser. I rollen som Köksmästare leder du det operativa arbetet i köket och kvalitetssäkrar mat och menyer. Du är synlig, närvarande och aktiv i den dagliga verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst.  Du har ett stort gastronomiskt intresse med en gedigen erfarenhet och kompetens inom matlagning. Ditt fokus förutom att bibehålla hög kvalitet och nöjda gäster är att utveckla och driva teamet och enheten framåt. I rollen har du utöver ditt operativa arbete även ett administrativt ansvar så som ekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten och bidrar till ett gott samarbete mellan kök, restaurang och konferensdel. Du har personalansvar för kök och disk. OM DIG: Vi tror att du har följande erfarenheter och egenskaper: Du är en erfaren och serviceinriktad köksmästare med mångårig bakgrund inom hotellkök där fokus legat på frukostbuffé, traditionell lunch, à la carte samt högklassig matlagning för konferenser. Du har en bred internationell kulinarisk erfarenhet och är van att anpassa menyer efter både internationella gäster och förfrågningar. Du är van att arbeta i miljöer där mat och gästupplevelse går hand i hand. Du är social, tillmötesgående och trygg i att möta både hotellgäster och konferensdeltagare vilket bidrar till en positiv helhetsupplevelse. Du är flexibel och lösningsorienterad – van att arbeta under press och samtidigt leverera på hög nivå. Du har god förståelse för hotellverksamhet och dess flöden och kraven på samarbete mellan kök, restaurang, servicepersonal och övriga avdelningar. Du har goda kunskaper inom köksekonomi: arbetar effektivt med inköp, råvaruhantering, portionskontroll och minimering av svinn – utan att tumma på kvalitet och presentation. Du är en trygg ledare med förmågan att skapa ett gott arbetsklimat och bygga team. Du har mycket goda kunskaper inom matsäkerhet och egenkontroll. Du pratar svenska och engelska obehindrat och har god kommunikativ förmåga gentemot både kollegor och gäster. Omfattning:  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid beställningar och events.    Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen!  För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta [email protected]

17 dagar sedan
Sista ansökan:
29 juni 2025
Restaurangchef rekryteras till vackra Öster Malma!
Majola Restaurangkonsult AB
Restaurang- och kökschefer

Restaurangchef med passion för dryck, service och gästupplevelser! I hjärtat av Sörmland hittar du Öster Malma. Med naturen, barockslottet, de vilda djuren och matupplevelser med det vilda i fokus nära till hands, kan du som gäst skapa minnen för livet oavsett om du är här med kollegorna, din käresta, familjen eller kompisgänget. Öster Malma har varit en självklar del av det sörmländska landskapet sedan 1600-talet. Omgivet av sjöar, skog och viltrika marker, står det vackra barockslottet som en symbol för både kulturarv och levande landsbygd. Här möts du av historisk charm, vild natur och smakupplevelser i hjärtat av Södermanland. Sedan 1947 drivs Öster Malma av Svenska Jägareförbundet, som här har sitt centrum för utbildning, viltförvaltning och naturvård – något som fortfarande genomsyrar platsen i dag. På Öster Malma står hållbarhet och närproducerade råvaror i fokus. Kockarna skapar menyer med viltkött från deras egna gårdsslakteri kombinerat med lokala råvaror. Varje måltid – från luncher i Restaurang Jägaren till festmiddagar i slottet – är en hyllning till det vilda och det hållbara. Oavsett om du kommer för en slottsvisning, en god lunch eller middag i historisk miljö, ett bröllop, en konferens eller bara en promenad i parken, bjuder slottet på en unik upplevelse där dåtid och nutid möts i en av Sörmlands mest natursköna miljöer. Mer om Öster Malma kan du läsa här: https://www.ostermalma.se/ och om Wildlife Park här: https://www.ostermalma.se/oster-malma-wildelife-park/ Öster Malma - där historia, natur och framtid möts! Om tjänsten På Öster Malma serveras det både frukost, lunchbuffé och middagar i unika miljöer. Här kan man bland annat boka sin konferens, ett slott till sitt bröllop eller ett avkopplande weekendpaket. Vi söker en engagerad och driven restaurangchef till Öster Malma – en unik destination med fokus på viltkött, hållbar gastronomi och en naturnära upplevelse. Som restaurangchef har du en central roll i verksamheten och ansvarar för att skapa en förstklassig dryckes- och serviceupplevelse för våra gäster. Dina arbetsuppgifter: Ansvara för den dagliga restaurangdriften, inklusive vin, dryck, bar och service Leda och motivera personalen för att säkerställa en professionell och välkomnande service Arbeta strategiskt för att utveckla och förbättra verksamheten i samarbete med ledningsgruppen Säkerställa att restaurangen följer lagar och riktlinjer gällande alkoholhantering, hygien och arbetsmiljö Planera och ansvara för personal och schemaläggning inom disk, frukost och matsalsservice Ansvara för budget, inköp och lönsamhet inom sitt ansvarsområde Utveckla och implementera dryckesutbudet med fokus på vin och hållbarhet Ha en aktiv roll i marknadsföring och kundrelationer, samt arbeta för att attrahera nya gäster och samarbetspartners Vara en aktiv del av driften och leda genom att själv delta i det dagliga arbetet Vi söker dig som Har tidigare erfarenhet som restaurangchef eller i en liknande ledande roll inom restaurangbranschen Är en inspirerande ledare med förmåga att bygga starka team och skapa en positiv arbetsmiljö Har ett starkt intresse för dryck och service, gärna med erfarenhet av vin och hållbar dryckeskultur samt goda vinkunskaper  –  sommelierutbildning är meriterande Är van vid att arbeta resultatorienterat och har god ekonomisk förståelse Är serviceinriktad, flexibel och har en förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift Vi erbjuder En unik arbetsplats i en naturskön miljö Möjlighet att vara med och utveckla en restaurang med fokus på hållbarhet och lokala råvaror Ett inspirerande och dynamiskt arbetsklimat med engagerade kollegor Konkurrenskraftiga anställningsvillkor Är du den passionerade restaurangchef vi söker? Välkommen med din ansökan!

52 dagar sedan
Sista ansökan:
23 oktober 2025
Köksmästare sökes till Eatery!
Majola Restaurangkonsult AB
Köksmästare och souschefer

OM EATERY: Eatery Sverige AB  driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Restaurang, möten och fest! Eatery vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Frukost på väg till jobbet, en prisvärd och vällagad lunch, en konferens i härlig miljö med modern teknik, catering till företaget eller en after work för att fira veckans prestationer. En konferens i historiska Lumafabriken, samla kollegorna för möte och därefter gemensam middag på Gärdet eller vad sägs om en födelsedagsmiddag i Sundbyberg eller Kungsholmen? Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår. Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/  OM TJÄNSTEN: Till en av Eaterys enheter söker vi nu en driven och kreativ köksmästare som vill driva restaurangen framåt.  Här serveras både frukost och luncher men i lokalerna i huset finns även flera konferensrum och möjlighet att boka lokalerna för privata fester och middagar. Här erbjuds en härlig miljö för allt ifrån frukost till middagsbjudningar! Som köksmästare för denna enhet ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingen i köket. Du hanterar inköp och leverantörskontakter men är också aktiv i det operativa, dagliga arbetet. Du schemalägger och arbetsleder dina medarbetare i köket och säkerställer engagemang och motivation i teamet. Inom koncernen finns en central meny framtagen men du som köksmästare har möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. OM DIG SOM SÖKER: Du har några års erfarenhet av liknande roller och du är en social och framåt person som tycker att mötet med dina gästerna är det roligaste som finns. Du har ett eget kommersiellt driv och låter dig inspireras av trender inom matlagning. Vi tror att du har dessa egenskaper och kunskaper: Du har erfarenhet av traditionell husmanskost samt högkvalitativ matlagning för konferenser och festvåning Du har god kunskap av internationell matlagningskunskap och erfarenhet av att arbeta med rätter från olika delar av världen vilket ger en bred och kreativ kulinarisk repertoar. Du är social och gillar att möta gästerna och har förmågan att skapa en bra atmosfär och kundupplevelse Du är kreativ och lösningsorienterad i köket med förmågan att hitta innovativa lösningar under pressade situationer Du har god ekonomisk kunskap och är bra på att hålla koll på matkostnader, portionsstorlekar och maximera resurser utan att kompromissa på kvaliteten Du har starka ledarskapsförmågor och kan leda ett team och kan skapa en positiv arbetsmiljö och säkerställa att arbetet genomförs effektivt Du har hög kunskap inom matsäkerhet och egenkontroll vilket är avgörande för att säkerställa att alla livsmedel hanteras korrekt och att alla regler följs Du har goda kunskaper i svenska och engelska för att lätt kunna kommunicera med både personal samt gäster Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid beställningar och events.    Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen!  För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta [email protected]

74 dagar sedan
Sista ansökan:
1 oktober 2025
Köksmästare sökes Eaterys Lumafabriken!
Majola Restaurangkonsult AB
Köksmästare och souschefer

OM EATERY: Eatery Sverige AB  driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Restaurang, möten och fest! Eatery vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Frukost på väg till jobbet, en prisvärd och vällagad lunch, en konferens i härlig miljö med modern teknik, catering till företaget eller en after work för att fira veckans prestationer. En konferens i historiska Lumafabriken, samla kollegorna för möte och därefter gemensam middag på Gärdet eller vad sägs om en födelsedagsmiddag i Sundbyberg eller Kungsholmen? Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår. Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/  OM TJÄNSTEN: Till Lumafabriken i Hammarby Sjöstad söker vi nu en driven och kreativ köksmästare som vill driva restaurangen framåt.  I historiska Lumafabriken finns lokaler för konferens och fest för sällskap från 20 till 330 personer. Här finns bland annat den unika glaskuben Volt, en lokal på 13:e våningen med fönster från golv till tak i alla fyra väderstrecken och en spektakulär utsikt över stora delar av Stockholm. Byggnaden, som är K-märkt räknas som en av Sveriges främsta funktionalistiska industribyggnader. Förutom fina lokaler för konferens och fest, erbjuds en härlig miljö för frukost, lunch och fika. Som köksmästare för denna enhet ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingen i köket. Du hanterar inköp och leverantörskontakter men är också aktiv i det operativa, dagliga arbetet. Du schemalägger och arbetsleder dina medarbetare i köket och säkerställer engagemang och motivation i teamet. Inom koncernen finns en central meny framtagen men du som köksmästare har möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. OM DIG SOM SÖKER: Du har några års erfarenhet av liknande roller och du är en social och framåt person som tycker att mötet med dina gästerna är det roligaste som finns. Du har ett eget kommersiellt driv och låter dig inspireras av trender inom matlagning. Vi tror att du har dessa egenskaper och kunskaper: Du har erfarenhet av traditionell husmanskost samt högkvalitativ matlagning för konferenser och festvåning Du har god kunskap av internationell matlagningskunskap och erfarenhet av att arbeta med rätter från olika delar av världen vilket ger en bred och kreativ kulinarisk repertoar. Du är social och gillar att möta gästerna och har förmågan att skapa en bra atmosfär och kundupplevelse Du är kreativ och lösningsorienterad i köket med förmågan att hitta innovativa lösningar under pressade situationer Du har god ekonomisk kunskap och är bra på att hålla koll på matkostnader, portionsstorlekar och maximera resurser utan att kompromissa på kvaliteten Du har starka ledarskapsförmågor och kan leda ett team och kan skapa en positiv arbetsmiljö och säkerställa att arbetet genomförs effektivt Du har hög kunskap inom matsäkerhet och egenkontroll vilket är avgörande för att säkerställa att alla livsmedel hanteras korrekt och att alla regler följs Du har goda kunskaper i svenska och engelska för att lätt kunna kommunicera med både personal samt gäster Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid beställningar och events.    Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen!  För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta [email protected]

76 dagar sedan
Sista ansökan:
28 september 2025
Diskare med körkort sökes för extra jobb!
Majola Restaurangkonsult AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Vi behöver utöka vår pool med ytterligare medarbetare som vill jobba extra. Observera att vi främst söker dig som har annat jobb och vill jobba extra på enstaka dagar! Arbetstiden är förlagd på dagtid, oftast måndag till torsdag ca kl. 10,00-15,00 eller efter behov. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i olika typer av restaurangkök med varierande arbetsuppgifter där både fin- och grovdisk ingår samt andra förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. OM MAJOLA OCH VÅRA UPPDRAG: Majola RestaurangKonsult är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Vi bemannar restauranger, hotell, skolor, kursgårdar, caféer & personalrestauranger i hela Stockholms län och kombinerar den bästa bemanningslösningen med att samtidigt ha full fokus på våra medarbetare. Vi söker dig som har erfarenhet inom disk där det även ingår andra arbetsuppgifter såsom städning, sopsortering och enklare köksarbete. Meriterande är dokumenterad erfarenhet av dessa arbetsuppgifter. OM DIG SOM SÖKER: Nu söker dig som har ett annat jobb, är pensionär eller studerar och vill jobba extra. Du har körkort och gärna tillgång till bil, om du inte har egen bil så har vi företagsbilar att låna ut vid behov. Vi har många kunder som behöver hjälp några timmar över lunchen, så dessa uppdrag passar dig som har möjlighet att kombinera med ett annat jobb på kvällen. Vi söker dig som är driven, flexibel, noggrann och stresstålig. Du måste ha arbetat som diskare tidigare och kunna arbeta dagtid inom stor Stockholm. Du måste ha antingen svenskt medborgarskap eller svenskt uppehållstillstånd och arbetstillstånd. Som anställd på Majola har du en personlig kontakt med oss som arbetar på kontoret. Vi ser fram emot att du hör av dig och hoppas att du vill bli en av oss! Skicka din ansökan direkt via annonsen på vår hemsida!

108 dagar sedan
Sista ansökan:
28 augusti 2025