Miss Voon Sweden AB jobb

Lediga jobb hos Miss Voon Sweden AB

Serveringspersonal Miss Voon Skellefteå
Miss Voon Sweden AB
Hovmästare och servitörer

Miss Voon grundades 2011 på Sturegatan i Stockholm. Idag finner du restaurangerna i Stockholm, Uppsala och Skellefteå. Jonas Svensson med team driver Miss Voon och Goma asiatisk gastropub. Miss Voon är en modern restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär har varit ledorden när vi har utformat menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan. Vi söker nu efter förstärkning till vårt fantastiska matsalsteam i Skellefteå. Vi ser gärna att du har erfarenhet kring tidigare arbete inom service och restaurang men din vilja, personlighet och känsla för service är absolut viktigast. Du som söker är mat- och dryckesintresserad, lägger stor vikt vid detaljer och vill vara med och ge våra gäster en personlig serviceupplevelse utöver det vanliga. Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team.

15 dagar sedan
Sista ansökan:
13 juli 2025
Restaurangchef Stockholm
Miss Voon Sweden AB
Restaurang- och kökschefer

Miss Voon grundades 2011 på Sturegatan i Stockholm. Idag finner du restaurangerna i Stockholm, Uppsala och Skellefteå. Jonas Svensson med team driver Miss Voon och Goma asiatisk gastropub. Miss Voon är en modern restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär har varit ledorden när vi har utformat menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan. Miss Voon Stockholm hittar du på Sturegatan 22. Du får en trivsam arbetsplats med uteservering och utsikt över Humlegården. Arbetsbeskrivning Du får en ledande roll med målsättningen att driva, utveckla och förvalta restaurangen. Befattningen kräver ett starkt ledarskap, organisationsförmåga och resultatfokus. Huvudansvarig för daglig drift, skapa energi för både teamet och för våra gäster. Ledning/koordinering av personal inom verksamheten. Försäljningsutbud, mat-, dryck- och övrig försäljning efter gästernas efterfrågan och enligt koncept. Budget: verkställande och uppföljning. Optimera personalresurser i driften efter behov och kompetens. Lokalansvar. Kvalifikationer Du har varit arbetsledande som restaurangchef och har alltid kvalitet i fokus. Som person är du trygg i dig själv och i din chefsroll. Du har ett kommunikativt ledarskap och förmåga att skapa teamkänsla och tillföra entusiasm. En stor social kompetens är nödvändig då du kommer att ha mycket kontakt med gäster. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt och att du är strukturerad och kan ta egna initiativ. Kunskaper i Microsoft office, Caspeco och Trivec är meriterande. Vi ser gärna att du är utbildad sommelier, och att du har ett engagemang och intresse för branschen och att nätverka inom denna.

23 dagar sedan
Sista ansökan:
5 augusti 2025