Cheffle AB jobb

Lediga jobb hos Cheffle AB

Assisterande köksmästare till Event & Bankett på Grand Hotel Stockholm
Cheffle AB
Köksmästare och souschefer

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. OM ROLLEN I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi dig som idag arbetar som assisterande köksmästare eller dig som känner dig redo att ta nästa steg i karriären! Du ska med passion och kunskap vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster samtidigt som du är en ledare och förebild i teamet. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat, känner dig bekväm och rejält hemmastadd i ett eventkök samt besitter tydliga ledaregenskaper. Du kommer att vara del i ett engagerat och rutinerat team bestående av tre kockar, en souschef och köksmästare som dagligen arbetar tillsammans för att överträffa våra gästers förväntningar. Rollen som Assisterande köksmästare är främst en operativ tjänst då du spenderar majoriteten av din tid i köket med att coacha och leda kockarna samt souschef samtidigt som du vid behov stöttar upp köksmästaren i det dagliga arbetet. Gemensamt för alla som arbetar i köket är att vi har ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Alla event är unika med varierat antal gäster och oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och vi ser därför att det är en självklarhet även för dig. Det kommer stundtals att krävas en del flexibilitet och hårt arbete. Att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför en klar fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar som helger. VEM ÄR DU? Vi söker dig som är prestigelös, positiv och strukturerad Har minst 1 års tidigare erfarenhet av att arbetsleda i ett kök Har ett genuint intresse och passion för att skapa högkvalitativa gastronomiska upplevelser. Du har mellan 5- 8 års yrkesvana - tidigare erfarenhet från bankettverksamhet och internationellt kök är meriterande. Uppskattar variationen som ett eventkök erbjuder, där varje event är unikt och antalet gäster varierar. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet. Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala flytande svenska eller engelska. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group. Tillträde av tjänsten är under hösten 2025 Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller. Vi motser din ansökan senast 30/9-2025, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.  Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle redan idag! 5 års erfarenhet eller mer

3 dagar sedan
Sista ansökan:
23 juli 2025
KALLSKÄNKA MED ERFARENHET I VARMKÖK
Cheffle AB
Kockar och kallskänkor

FESTLOKAL - KONFERENS - CATERING - LUNCH Välkommen till MATSMAK i Gårda och Göteborg, endast ett stenkast från Ullevi och 10 minuters promenad till Avenyn, Svenska Mässan och Scandinavium.Festlokal och festvåning upp till 200 gäster för bröllop, fest och event mm. Konferens med dagkonferenser i varierande möteslokaler. Catering för alla tillfällen både företagscatering och privatcatering. Lunch alla vardagar mellan kl. 11 - 13.30. KALLSKÄNKA MED ERFARENHET I VARMKÖK Vi är ett litet familjeföretag och söker nu en engagerad kallskänka till vårt kök. MATSMAK finns i Gårda, Göteborg med 10 minuters promenad till Avenyn. Vi serverar lunch vardagar kl 11 – 13.30, catering, festarrangemang och har egen konferensanläggning. Kvälls- och helgarbete förekommer. Om rollen Ditt ansvar kommer att inkludera preparering av salladsbuffé, catering, festarrangemang och konferensförtäring. Du är serviceinriktad och alltid redo att hjälpa till. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är noggrann och ansvarstagande. Du leds av vår köksmästare och kan komma att hjälpa till även i varmköket. Vi är en liten personalgrupp som förlitar oss på varandra så flexibilitet är ett måste. Du som söker ska ha: Minst 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som kallskänka. Vara utbildad kallskänka. Erfarenhet av matlagning i varmkök. Tala flytande svenska Vi erbjuder Ett familjärt team med mycket engagemang Möjlighet att utvecklas inom köksarbete Vi har kollektivavtal Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en provanställning i 6 månader Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! 5 års erfarenhet eller mer

17 dagar sedan
Sista ansökan:
9 juli 2025
Kock och kallskänka till Créme Nybrogatan i Stockholm
Cheffle AB
Kockar och kallskänkor

En familjär kvarterskrog/bistro belägen på en av Stockholms mest attraktiva och centrala adresser. Créme är en mötesplats med en avslappnad känsla där gästen kan avnjuta både lunch, brunch och middag eller bara sluta upp för en drink i baren. Menyn är Medelhavsinspirerad och fokus ligger på vällagad rustik mat gjord på bra råvaror. Vår restaurang Crème ligger centralt på Östermalm och vi har öppet för lunch/brunch och middag. Vår kundkrets förväntar sig hög standard och personligt bemötande, vilket vi stolt har kunnat leverera under 24 års tid.  Vi söker nu en kock till vårt köksteam, med minst 5 års erfarenhet inom köks- och restaurangbranschen. Du har egna idéer, är ambitiös och har en stark organisationsförmåga som tillsammans med teamet kan fortsätta att utveckla restaurangen mot nya mål. Du är en flexibel och anpassningsbar person som har lätt för att samarbeta. Vi har höga ambitioner och många nya spännande saker framför oss. Du kommer jobba ihop med personal som har varit med oss länge men också med nya personer som precis som du, sökt till en spännande, utvecklande och rolig arbetsplats.  Vår ambition är att vara en bra à la carte krog att räkna med i centrala Stockholm, dit våra gäster går för god och inspirerande mat, högklassiga cocktails, intressanta möten och många skratt. Välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! 5 års erfarenhet eller mer

23 dagar sedan
Sista ansökan:
3 juli 2025
Varbergs Ölhall söker städare och diskare
Cheffle AB
Städare

Varbergs Ölhall är en restaurang som ligger i centrala Varberg med stort utbud av öl från hela världen. Vi har öppet för lunch samt á la carte med högt tryck från öppning till stängning. Vi söker nu en städare och diskare till vårt team på Varbergs Ölhall. Ordning och reda och en blick för detaljer är nyckelorden för dessa tjänster. Vi ser gärna att du gillar att jobba i högt tempo och är redo för en rolig utmaning. Du kommer bli en viktig pusselbit i företaget där du bjuds in i ett roligt och tajt team med en fin gemenskap. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen: Städa lokalen och dess uteservering Ta emot leveranser Diska under öppettider efter vissa städpass Arbetsdagarna varierar med bland annat helgdagar, arbetspassen är huvudsakligen morgon/dagtid. Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! Mindre än 1 års erfarenhet

23 dagar sedan
Sista ansökan:
3 juli 2025
Varbergs Ölhall i Varberg söker bartender
Cheffle AB
Bartendrar

Varbergs Ölhall är en restaurang som ligger i centrala Varberg med stort utbud av öl från hela världen. Vi har öppet för lunch samt á la carte med högt tryck från öppning till stängning. Vi söker nu en entusiastisk och kunnig bartender som kan trollbinda våra gäster med fantastisk dryck och ge dem en upplevelse de sent kommer att glömma. Som bartender i vår ölhall kommer du att vara en del av ett dynamiskt team där ölkultur, mat och gemenskap står i centrum. Din expertis och passion för öl kommer att skapa en atmosfär som får våra gäster att jubla och höja sina ölglas i tacksamhet. Har du inte mycket erfarenhet av just öl men känner att du är vass på annan dryck? Ingen fara, vi hjälper dig med ölkunskapen. Här är vad vi söker hos vår perfekta kandidat: Snabb och effektiv: Ölhallen kan vara hektisk ibland, så du bör kunna hantera stress och arbeta snabbt utan att kompromissa med kvaliteten. Du bör kunna servera våra gäster med ett leende och se till så att ingen förblir törstig. Kundservice: Att arbeta som bartender handlar inte bara om att hälla öl i glas. Du bör vara en utåtriktad person som älskar att interagera med människor och skapa en minnesvärd upplevelse för varje gäst. Ditt leende och positiva attityd kommer att vara dina bästa tillgångar. Minst 20 år gammal Om du känner att detta beskriver dig och du är redo att ge allt bakom baren i vår ölhall, så vill vi höra från dig! Skicka med ditt CV och en kort beskrivning av varför du är den perfekta matchen för oss. Välkommen med din ansökan här via Cheffle redan idag och bli en del av vårt härliga gäng! 1-2 års erfarenhet

28 dagar sedan
Sista ansökan:
28 juni 2025