Cheffle AB jobb

Lediga jobb hos Cheffle AB

Solen i Stockholm söker bartender

SOLEN är en stor och livlig nyöppnad restaurang nere i Slakthusområdet. Vi har ett stort gastronomiskt fokus och lagar mat från hela världen, men störst inspiration från Mexico, Italien och mellanöstern. Avslappnad men professionell servicenivå, stort fokus på vin och cocktails. SOLEN är en del i Adam & Albins restauranggrupp som även innefattar Adam/Albin (1 stjärna GM) och MISSHUMASSHU. Vill du bli en del av restaurang SOLENs framgångsrika team? Just nu söker vi en entusiastisk bartender med minst 2 års erfarenhet.  Vi söker dig som är socialt kompetent, van att hantera stora volymer och gillar ett högt tempo. Du är organiserad och van vid lite större drift.  Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående. Om du älskar bartending och vill vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter att leverera gästupplevelser av högsta kvalitet, så kan du vara den vi söker! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av SOLENs framgångssaga. Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! 2-4 års erfarenhet

26 mars 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Kock sommarsäsong på Magasinet i Västerås

Pråmen är en levande restaurang där gästen är i fokus tillsammans med mat och dryck i kombination! Som restaurang jobbar vi med luncher och middagsevent. Våra "fasta" event är avsmakningsmenyer på 9-16 serveringar med tillhörande dryckespaket. Utöver det så skräddarsyr vi middagar efter våra gästers önskan och behov. Matlagningen har fokus på säsong, lokalt, vilt, fisk och skaldjur. Allas delaktighet är viktig och som ett team gör vi sakerna tillsammans för att nå våra mål! För att komplettera Pråmen så har vi även vår sommarkrog Magasinet, belägen på kajen utanför. Magasinet är en sjönära sommarkrog med fokus på gäster, atmosfär, miljö och välsmakande enklare rätter som serveras i högt tempo utan avkall på kvalitet och finess. Vår meny omfattar allt från sallader, smörrebröd, färska skaldjur, varmrätter och desserter. Vi serverar full meny hela dagen, sju dagar i veckan. Magasinet i sig har anor från mitten 1900- tal och har fungerat som magasin för bojar, tampar och annan hamnutrustning. En tidigare central plats i hamnen som vi har återuppväckt, för att på vårt sätt återigen bli en plats full av liv, nu med glädje, mat och dryck. Nu letar vi efter dig/er för en sjönära och fartfylld sommar! Tjänsterna som vi söker är kockar till sommarsäsongen på Magasinet. Möjlighet för fortsättning finns efter säsongen inne hos oss på Pråmen! Du gillar att arbeta i högt tempo och har en strävan efter att utvecklas och hjälpa till att utveckla oss. Hög social kompetens och en positiv attityd är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet. Menyn omfattar allt från smörrebröd, sallader, färska skaldjur, varmrätter och desserter. Vi serverar full meny hela dagen, sju dagar i veckan. Du behöver kunna svenska i tal och skrift, samt kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster. Arbetstiderna är varierande och anställningen avser hela sommaren. I arbetsuppgifterna ingår arbete mot gäst, produktion, råvaruhantering, städ och skötsel inom våra satta rutiner. Lön efter avtal/överenskommelse. Tjänsten omfattar 75 - 100 % med arbetsstart efter överenskommelse. Vi är en arbetsplats med nolltolerans mot diskriminering!   Ser fram emot din ansökan via Cheffle redan i dag 😊 1-2 års erfarenhet

26 mars 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Souschef till Lydmar Hotel i Stockholm

Small luxury hotell och restaurang mitt i Stockholm! I Lydmar Hotel ligger Dining room som är en lyxig men avslappnad restaurang mitt i Stockholm. Här möts lokala gäster med hotellets boende från hela världen, i en atmosfär av ett välkomnande vardagsrum. Köket inspireras av både klassiska franska rätter och svensk traditionell matlagning. Vår meny följer säsong och råvarutillgång – för att servera det som är bäst just nu. Vi söker nu en souschef till vårt team i köket på Lydmar Hotel. Vi söker en ansvarsfull kock som kan ta egna initiativ, har öga för detaljer och fungerar bra i grupp.  Du ska ha en stor passion för matlagning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som souschef. Vårt kök har en förkärlek för det klassiska franska och italienska köket men vi tar även influenser från hela världen, vår meny är ständigt föränderlig. Vi är ett tight team som jobbar tillsammans för att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster. Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! 5 års erfarenhet eller mer

21 mars 2024
Sista ansökan:
20 april 2024
Kock med erfarenhet söks till Bread & Butter Bistro i Skummeslövsstrand

Vi är ett litet bageri och bistro med stora ambitioner i Skummeslövsstrand som växer så det knakar. På morgonen säljer vi nybakade frallor och bröd, på lunchen och middag serverar vi fantastisk mat i bistron. Vår ledstjärna är nöjda gäster och att alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Vi söker en kock som är har ett stort intresse för mat och som brinner för sitt yrke. Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär till viss del att ansvara för köket tillsammans med kökschefen samt hjälpa till i köket när det behövs. Vi vill gärna att du arbetar deltid till en början nu under våren, för att sedan gå över till heltid över sommaren.   Vi ser gärna att du är stresstålig, har en positiv inställning och är noggrann i det du gör. Ett leende gör susen och tar dig ofta väldigt långt för att bidra till en god arbetsmiljö. Tjänsten omfattar kvällar och helger. Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka in din ansökan och CV via Cheffle. Vi ser fram emot att få lära känna dig! 1-2 års erfarenhet

20 mars 2024
Sista ansökan:
19 april 2024
Bartender på The Old Smokehouse i Saltsjö-Boo

Stockholms första vedeldade Bbq-restaurang! Här möter svensk skärgård den amerikanska södern. Rök och eld är grundtanken i vår matlagning och vi binder på ett unikt sätt ihop två röktraditioner. Restaurangen är belägen precis vid vattnet med en underbar utsikt över Lännerstasundet bara 20 minuter från stan. Vi har öppet året runt och sommartid är vi välbesökta och har då utöver restaurangen samt tillhörande uteservering en cavabar på taket och även en foodtruck där vi serverar enklare mat till våra gäster på bryggan. Vi söker nu dig som är en självgående person som har jobbat några år som cocktailbartender. Du är ansvarsfull, positiv och utåtriktad samt brinner för service. Du bör vara stresstålig samt ha lätt att anpassa dig till olika situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra och är inte främmande för att hjälpa dina övriga kolleger i restaurangen och tar i där det behövs. Att du har ett stort intresse av mat och dryck är en självklarhet.   Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag! 2-4 års erfarenhet

15 mars 2024
Sista ansökan:
14 april 2024
Liberdade i Stockholm söker Hovmästare med vinkunskap

Bistro & Bar Liberdade, en modern bistro utan begränsningar. Vi välkomnar till en avslappnad miljö med röda sammetssoffor, grönska och behaglig belysning. Vi älskar mat och dryck och kommer att ta med er på unika smakupplevelser där det alltid finns något nytt att upptäcka. Hos oss ska du känna dig som hemma och vi tummar inte på servicen som är kunskapsdriven och från hjärtat. Vi har en matsal, en bar och två chambre séparée. Det är samma sköna vibe rakt igenom. Här finns något för alla smaker och tillfällen. Namnet Liberdade står för frihet och öppnade 2019. VI erbjuder en modern bistromeny med en twist, med älskade bistrorätter kryddade med Liberdades signaturrätter. Vi har över hundra sittplatser fördelat på matsal och bar. I vår stora bardel finns det platser för både en cocktail eller en bit mat. Liberdade söker nu en erfaren medarbetare med stor passion för gästen, maten och vinet. Om du är utåtriktad, har en passion för service och van vid högt tempo så kommer du trivas hos oss. Du vill att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd och håller hög kvalitet och servicenivå Om tjänsten: Som hovmästare är du ofta första ansiktet gästen möter. Du ser till att servicen och atmosfären är på topp, har god kommunikation mellan alla medarbetare och gäster. Du kommer guida gästen när det gäller vin och dryck i kombination med mat samt servering. Ansvarig över vinlista och annan dryck samt inventering.  Delar med dig av kunskap till dina medarbetare, leder teamet så att ni har hög kvalitet och servicenivå i samarbete med restaurangchef. Vi erbjuder en varierande, rolig och flexibel arbetsplats Krav och meriterande: Du har minst 5 års erfarenhet av hov, servering och dryck God kunskap i dryck Ledarskapserfarenhet Sommelierutbildning är meriterande Anställning: Tjänsten är på heltid med inledande provanställning. Arbetstider är kvällar och helger (öppet tis-lör) Ledig söndagar och måndagar. Individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Tillträde: Vi hanterar ansökningarna löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tänker oss start i augusti men kan bli tidigare enligt överenskommelse. Varmt välkommen att söka via Cheffle redan i dag! 5 års erfarenhet eller mer

15 mars 2024
Sista ansökan:
14 april 2024
Ricordi i Stockholm söker Servis personal

Ricordi är en samtida modern italienare där vi tar oss friheten att laga mat från större delen av Italien. Lite ”flott” uttryckt skulle man kanske säga att vår inriktning går mot en modern italiensk gastronomi, men egentligen är det inte svårare än att vi lagar den italienska maten vi älskar. Hantverket är i fokus och vi sätter stor stolthet i vår färska pasta som knådas dagligen. Menyn har till viss del tagit inspiration från den italienska kusten med dess pulserande ljusa och uppfriskande smaker. Här finns en stor mängd mozzarella och krämfylld burrata, tartarer och lättare fisk- och grönsaksrätter. En annan favorit är förstås vår surdegspizza med sin historia i Rom. Vi bakar den på italienskt mjöl, både som bianco och rosso och toppar med de bästa råvaror vi kan hitta. Ricordi i Stockholm söker medarbetare i matsalen   Som servitör/servitris hos oss så har du stort ansvar för servicen i restaurangen. I rollen ska du vara utåtriktad och gilla högt tempo.Du ska gärna ha erfarenhet med dig sedan tidigare och tycka om den kontakt med gäster och medarbetare som rollen omfattar.   God kommunikations- och organisationsförmåga är önskvärt.   Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av á la carte servering.  Vinkunskap är ett plus!    Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!  2-4 års erfarenhet

13 mars 2024
Sista ansökan:
12 april 2024
Kock/Kallskänka till Restaurang AG i Stockholm

En restaurang för alla...men om vi ska vara ärliga, framförallt för köttälskare. Om vi får skryta, så har AG Sveriges bästa porterhouse, clubsteak, entrecôte etc, handplockade och levererade av Scan. Självklart finns det mycket annat på menyn, men det är detta som ligger oss närmast om hjärtat. Vi hängmörar själva och i den stora kylen vid entrén hänger styckena på rad. Utbudet varierar eftersom vi helst använder närproducerade och säsongsbetonade råvaror, till exempel vilt på vintern och lamm på våren. Lokalen var en gång Hallbergs silversmedsverkstad och eftersom AG är den kemiska beteckningen för silver, fick det bli namnet. Jonas Bohlin har skapat inredningen med mycket kakel, småländska armaturer, läder från Tärnsjö och specialritade stolar. Med AG har vi skapat restaurangen vi själva skulle vilja gå till. Ett ställe för alla som tycker om att umgås, ha trevligt och äta förstklassiga råvaror tillagade utan krångel, men med små medel och stor kunskap. Många börjar med att äta sig hungriga på tapas i baren och fortsätter vid bordet med att dela olika förrätter. Sedan är det dags för – just det – en härlig köttbit. Mycket välkommen till oss. Restaurang AG letar efter dig som vill vara med och vidareutveckla en av världens främsta köttkrogar. Vi söker en kock/kallskänka som tillsammans med den nuvarande köksbrigaden vill fortsätta att utveckla vårt kök med respekt för både råvaror och kollegor. För att passa in i rollen ser vi gärna att du har 5 års yrkeserfarenhet, men mindre erfarenhet kan självklart kompenseras med noggrannhet och en vilja att söka kunskap. Samarbete, flexibilitet, struktur och fokus på gästen utgör grundpelarna i vår verksamhet. Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar rullande scheman och individuell lönesättning. Läs mer om oss på: www.restaurangag.se Välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! 2-4 års erfarenhet

12 mars 2024
Sista ansökan:
11 april 2024
Pas D'Art Stockholm söker servis

Belägen på en av Stockholms mest attraktiva och centrala adresser ligger Pas d'Art – en kreativ oas mitt i hjärtat av Bibliotekstan. Pas d’Art är en lokal mötesplats med en internationell känsla där gästen kan avnjuta både lunch och middag, samt sluta upp för en drink i cocktailbaren. Restaurangens utformning och inredning är signerad Martin Brudnizki. Martin står bakom klassiker som Flaggsviten på Grand Hôtel samt världskända Annabel’s och The Ivy Chelsea Garden i London. Restaurangen levererar ett kreativt och unikt kök – fransk inspiration i botten tolkad men med svenska råvaror. I augusti öppnar vi återigen upp vår efterfrågade frukost och Café Gourmand vilket skapar ett fantastiskt flöde av gäster genom hela dygnet och en krog med en internationell puls. Vem söker vi? Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av à la carte servering och behärskar att ta hand om en egen station. Du är en person med höga ambitioner, brinner för service och har passion för yrket. För denna tjänst krävs det att du är en tydlig lagspelare och är kommunikativ även vid ett högre tempo. För att trivas hos oss tycker du om att jobba efter ett varierande schema och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar. Vad innebär rollen som Servis? I rollen som servis arbetar du i en levande och omväxlande arbetsmiljö med ett dedikerat matsalsteam som tillsammans eftersträvar att alltid erbjuda varje enskild gäst den bästa servicen. Vad erbjuder vi? Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms storstadspuls med kollegor som är lika serviceintresserade som du! Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider vilket innebär att man arbetar dagtid, kvällar och helger.   Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag! 2-4 års erfarenhet

12 mars 2024
Sista ansökan:
11 april 2024
Vi söker nu kockar till vår härliga enhet Friends Corner i Sickla.

Friends Corner, By Niklas & Friends. Efter många år som kockar på välrenommerade krogar runt om i världen och Stockholm kände vi att vi ville göra något eget - tillsammans med människor vi gillar. Detta resulterade i Friends Corner, By Niklas & Friends som vi sedan 2022 byggt upp och driver tillsammans med vårt underbara team. Det är vi och våra Friends som gör det vi gör, hos oss är alla lika viktiga. Under åren har vi byggt upp ett kompetent team som tillsammans fixar allt från riktigt bra mat och en snygg paketering. ”Drivkraften är viljan". Inte bara att laga riktigt god mat, utan även bjuda på upplevelser där dofter, smaker och texturer tillsammans gör matupplevelsen. Vi skapar levande och kreativa miljöer i Niklas & Friends anda där mat och dryck står i fokus. Internationell frukost och café, vällagade luncher inspirerade från vårt kök som vi kallar New York- köket. Vår catering är i världsklass och vi serverar flera tusen portioner om året runt om i Storstockholm och på Gotland under Almedalen. Niklas & Friends har idag 4 st restauranger i City, Hammarby Sjöstad och Sickla. I vår stora och välkomnande lokal med öppet kök serverar vi vällagade luncher, frukost och vi har även en del catering. Vi gillar att hänga med i trender i så väl mat, dryck som inredning men drar oss inte för att arbeta med sköna klassiska rätter. Vi ser därför gärna att du är nyfiken och har ett starkt personligt driv.  Hos oss vill vi att våra gäster ska känna sig som hemma och få den absolut bästa upplevelsen - där du kommer vara en viktig del i detta arbete.   Arbetstiderna är mån-fre dagtid men ibland så har vi även förbokade fester och då blir det även kvällstid. Självklara saker hos dig: Minst 3 års erfarenhet, kunskap och nyfikenhet av matlagning Känner dig hemma och bekväm i köket och älskar att hälsa på i matsalen Nyfiken på vad som händer och bollar gärna idéer ihop med köksmästaren Erfarenhet av livsmedelssäkerhet Svenska och engelska i tal Självklara saker hos oss: Lön enligt överenskommelse Trygg och välkomnande arbetsplats Stora utvecklingsmöjligheter Viktigast av allt, att ha kul på jobbet Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! 2-4 års erfarenhet

12 mars 2024
Sista ansökan:
4 april 2024