Vinnande cv-exempel för olika yrken

Utforska våra cv-exempel som vi har skapat med hjälp av professionella cv-mallar från Aspirantus cv byggare. Bli inspirerad och få tips när du själv skriver ett cv. Alla exempel är skapade av rekryterare och har varit framgångsrika och lett fram till intervjuer. Du hittar allt från socionom till lärare till chaufför.

Chafför
/templates/img/exempel/cv-exempel-chauffor.png
Servitris
/templates/img/exempel/cv-exempel-servitris.png
Butik
/templates/img/exempel/cv-exempel-butikssaljare.png
Ungdom
/templates/img/exempel/cv-exempel-ungdom.png
Brevbärare
/templates/img/exempel/cv-exempel-brevbarare.webp
Lärare
/templates/img/exempel/cv-exempel-larare.webp

Cv-exempel anpassade till dagens yrkeskrav

Hur går det med cv skrivandet – retligt trögt och oinspirerat? Du är långt ifrån ensam att känna så här. Men samtidigt har vi goda nyheter till dig. Du har nämligen kommit till precis rätt ställe. Aspirantus rekryteringsexperter har lagt ned mängder av tid och skapat flera gratis cv-exempel med tips och inspiration just för dig som behöver få en liten push i rätt riktning. Vi utgår självklart ifrån riktiga jobbannonser och skapar ett cv för varje specifikt yrke. Om du gillar cv mallarna som används kan hitta dem i Aspirantus cv byggare som du dessutom kan testa helt gratis.

Ett välskrivet curriculum vitae (cv) har definitivt en stor betydelse vid ditt jobbsökande. En rekryterare ger dig ungefär 6 sekunders uppmärksamhet innan de bildar sig en positiv eller negativ uppfattning om dig. Orättvist? kanske, men när du har detta i åtanke så inser du förhoppningsvis att det är värt att lägga ned tid på din ansökan eftersom det kan avgöra om du får ditt drömjobb eller inte. Att anstränga sig och ge lite omtanke till sitt cv är helt enkelt en investering i dig själv och din egen framtid. Så kavla upp ärmarna och låt våra experter hjälpa dig på vägen med hjälp av alla cv exempel.

Vad ingår i våra cv-exempel

 • kontaktuppgifter
 • arbetslivserfarenhet
 • Utbildning
 • olika färdigheter
 • omvänd kronologisk ordning
 • Alla våra cv-exempel är optimerade för att arbetsgivaren ska få en positiv bild.
 • perfekta att ladda ned som PDF i vår professionella cv byggare
 • Relevant för det jobb vi skriver för
 • optimerade för rekryterare och arbetsgivare
 • anpassade cv-mallar från vår cv byggare
 • lyfter fram viktiga aspekter för jobbet som söks

Hur bör man använda ett cv-exempel?

Vi lever i en värld där det råder stenhård konkurrens om de bästa tjänsterna. Som du säkert redan vet är ditt cv den enskilt största faktorn som påverkar arbetsgivarens första intryck av dig som söker jobbet. Att ha ett genomtänkt cv som är anpassat till det jobb man söker sänder tydliga signaler om att du är seriös och faktiskt har tagit dig tid att läsa igenom jobbannonsen och förstår vilka krav som arbetsgivaren efterfrågar.

När du använder dig av Aspirantus färdiga cv-exempel ger du dig själv en kortare startsträcka eftersom du får värdefulla tips och exempel på hur du kan skriva ditt cv för just det yrket som du söker.

Våra exempel cv som är skapade av rekryteringskonsulter med hundratals rekryteringar i bagaget, hjälper dig att fokusera på de viktigaste aspekterna av det ditt cv ska förmedla i form av erfarenheter, utbildning och kompetenser. Vad som är viktigt varierar naturligtvis från yrke till yrke och det är därför våra cv-exempel kan fungera som en inspiration för i slutändan måste du alltid anpassa cv:t efter din egen bakgrund och just dina förutsättningar. Men det viktigaste av allt är att du faktiskt sätter igång och börjar skriva. Lycka till!