Lediga deltidsjobb i Nordmaling

Det finns totalt 4 lediga deltidsjobb att söka i Nordmaling

Sjuksköterskor

Nordmalings kommun söker nu två sjuksköterska till vårt HSL-team inom sektor omsorg. Välkommen med din ansökan! Verksamheten Den kommunala hälso- och sjukvården i Nordmalings kommun ansvarar för att hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses under hela dygnet. HSL-enheten består utöver distrikts-/sjuksköterskor av sjukgymnast och arbetsterapeuter och arbetar mot särskilda boenden, korttidsplatser, gruppbostäder och hemsjukvård. Vi har ett attraktivt arbetsschema som du kan påverka själv med begränsat antal kvällar och helger under en schemaperiod på 14 veckor. Rollen Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård/hemsjukvård. Adekvata akuta och planerade insatser jourtid såväl i särskilt boende, ordinärt boende samt oplanerade hembesök påkallade av hälsocentral eller 1177. Som sjuksköterska utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Du ger även handledning och delegering till omvårdnadspersonal. Vi arbetar med kvalitetsregistren Senior Alert, BPSD och Palliativa registret. Dokumentationen sker i LifeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet helst från kommunal- och/eller landstingsverksamhet. B-körkort krävs. Meriterande är erfarenhet av hemsjukvård. Du förväntas kunna arbeta självständigt. Vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, är noggrann, ansvarstagande samt flexibel. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Om Nordmalings kommun Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten. Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna! Nordmalings kommun har cirka 7100 invånare, och 650 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö. Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen. Jobba som räddningstjänstpersonal i beredskap I kommunen finns ett stort behov av att förstärka räddningstjänsten, varför vi ser det som positivt att även kunna arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap. Annonsering Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.

24 november 2023
Sista ansökan:
15 januari 2024
Sjuksköterska natt

Nordmalings kommun söker nu en sjuksköterska till vårt HSL-team. Välkommen med din ansökan! Arbetsplatsen Den kommunala hälso- och sjukvården i Nordmalings kommun ansvarar för att hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses under hela dygnet. HSL-enheten består utöver distrikts-/sjuksköterskor av fysioterapeut, arbetsterapeuter och rehabassistent. HSL-enheten arbetar mot särskilda boenden, korttidsplatser, gruppbostäder och hemsjukvård. Rollen Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård. Adekvata akuta och planerade insatser jourtid såväl i särskilt boende, ordinärt boende samt oplanerade hembesök påkallade av hälsocentral och 1177. Som sjuksköterska utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Du arbetar med kvalitetsregistren Senior Alert, BPSD och Palliativa registret när det är aktuellt. Du ger även handledning och delegering till omvårdnadspersonal som arbetar på natten. Dokumentationen sker i LifeCare. Vi erbjuder ett bra nattschema med tid för återhämtning. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. B-körkort krävs. Meriterande är erfarenhet från kommunal och/eller regional hälso- och sjukvård. God systemvana och hantering av kvalitetsregister och dokumentationssystem inom vård är även meriterande. Du förväntas kunna arbeta självständigt. Vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. Arbetet kräver även att du har en god samarbetsförmåga, är noggrann, ansvarstagande och flexibel. Övrigt Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Om Nordmalings kommun Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten. Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna! Nordmalings kommun har cirka 7100 invånare, och 650 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö. Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen. Jobba som räddningstjänstpersonal i beredskap I kommunen finns ett stort behov av att förstärka räddningstjänsten, varför vi ser det som positivt att även kunna arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap. Annonsering Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.

7 november 2023
Sista ansökan:
20 december 2023
Personliga assistenter till en glad kille.

Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala aktörer agerar tillsammans med myndigheter mot ett gemensamt mål: en hållbar välfärd. Med tydlighet och transparens inom både kvalitet, ekonomi och miljöpåverkan vill vi leda utvecklingen av en ny, ansvarstagande branschrörelse. Vi vill att varje människa ska kunna känna sig trygg med att det finns en god välfärd, inte bara idag utan även i framtiden. Två engagerade och aktiva personliga assistenter sökes till glad kille med stort motorintresse. Du jobbar utifrån ett fast schema fördelat på dag-, kvälls- och helgspass samt väntetid på natten. Även kunna hoppa in med kortvarsel. Tjänsterna är fördelat på ca 25% och 50%. Här behöver du hantera svenska språket i både tal och skrift. Tryggheten mellan dig och kunden samt i dina göromål säkerställs genom introduktionspass. Du arbetar aktivt efter tydliga rutiner med kundens behov i hemmet och vid aktiviteter. Vi ser därav att du är van att arbeta efter fastställda rutiner och har hög arbetsmoral och ansvarskänsla. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, meriterande om du tidigare jobbat som personlig assistent. Kunden väljer själv sina assistenter och stor vikt läggs vid personlighet. Vår kund behöver hjälp med allt i sin vardag. Han gillar bland annat att spela tv spel, bilar, teknikprylar, promenader och aktivera sig på andra sätt. Det är bra om du som söker är driven, gillar att jobba aktivt och har körkort. -När du jobbar ihop med mig kommer du och jag umgås mycket, därför är personkemin viktig för mig. Jag bor tillsammans med min mamma och har även en hund. Jag sitter delvis i rullstol men kan gå kortare sträckor på bra underlag så en del lyft förekommer. Tydlig kommunikation mellan dig, mig, kollegorna och min mamma är en förutsättning för ett bra samarbete. För att vi ska passa ihop är det bra om du har dessa egenskaper: -Uppmärksam -Tålamod - Noggrann - Ansvarsfull Intervjuer sker löpande varvid tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan.

18 oktober 2023
Sista ansökan:
19 december 2023
Extrajobb inom vård och omsorg

Är du ute efter extra jobb? Vi söker nu dig som kan hoppa in och jobba om behov uppstår i verksamheterna. Välkommen med din ansökan! Arbetsplatsen Nordmalings kommun söker kontinuerligt extrapersonal inom vård- och omsorg som kan jobba vid korttidsbehov, t.ex. vid sjukfrånvaro och semestrar. Här finns möjligheter att arbeta som undersköterska, vårdbiträde, boendehandledare och arbetshandledare. De verksamheter som är aktuella är: - Hemtjänsten;  i Nordmaling, Gräsmyr, Rundvik och Nyåker samt nattpatrullen - Kommunens äldreboende Strandbacken i centrala Nordmaling - LSS verksamheten - verksamhet för personer som har funktionsvariation. LSS-verksamheten består av daglig verksamhet, gruppbostäder, trapphusboende och korttidsboende  Arbetstiderna varierar och är förlagda dag, kväll och helg alternativt natt.  Rollen Arbetet som undersköterska/vårdbiträde innebär god vård och omsorg om våra äldre och att stödja dem i deras vardag. Du hjälper våra äldre med bland annat vardagliga sysslor, aktiviteter, personlig hygien och utdelar medicin till de som behöver. Delegerade arbetsuppgifter från kommunens HSL-enhet ingår samt fortlöpande dokumentation (så som ex åtgärder, hälsotillstånd och socialt tillstånd) i vårt nuvarande verksamhetssystem. Arbetet som boendehandledare/arbetshandledare inom LSS innebär att vara stöd och en hjälp till målgruppen för att de ska kunna leva ett självständigt liv och få en meningsfull vardag.  Kvalifikationer Du som söker behöver vara 18 år och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet och/eller en utbildning inom vård och omsorg. Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och är trygg, stabil och har en god empatisk förmåga. Vi värdesätter även att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel. Personliga egenskaper värderas högt. För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift. När det gäller hemtjänsten krävs det att du har körkort klass B och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil. Anställningen Vikariat eller allmän visstidsanställning/särskild visstidsanställning. Timlön. Tillträde enligt överenskommelse. Om du börjar som vikarie hos oss under hösten/vintern så är möjligheterna stora att få sommarjobb 2024.   Om oss Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten. Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna! Nordmalings kommun har cirka 7100 invånare, och 650 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö. Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen. Jobba som räddningstjänstpersonal i beredskap I kommunen finns ett stort behov av att förstärka räddningstjänsten, varför vi ser det som positivt att även kunna arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap. Annonsering Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.

20 september 2023
Sista ansökan:
12 januari 2024