Lediga deltidsjobb i Sigtuna

Det finns totalt 91 lediga deltidsjobb att söka i Sigtuna

Gymnastikledare för barn 2-6 år VT24

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som ledare för Djungelgympa i Sigtuna består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer: - Hoppa - Rulla/Kullerbytta - Balansera - Klättra Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Det här får du som är ledare hos oss Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor. Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper. Anställningsvillkor - Timanställning med start vecka 5, 2023 - Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor. - Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna. Mer info kommer vid en eventuell intervju. Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret. VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM! Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

4 december 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
McDonald's Arlanda Sky City söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster. Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick. En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter. Våra förväntningar på dig: - Att du är en team player som sätter laget före jaget - Att du vill lära dig nya saker och utvecklas - Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet - Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet. Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

4 december 2023
Sista ansökan:
24 december 2023
Undersköterska m. körkort som vill jobba i Sigtuna & Märsta - SE HIT!

Är du undersköterska/vårdbiträde med B-körkort och kan tänka dig arbeta både i Sigtuna och Märsta? Brinner du för att ge omsorg av högsta kvalitét, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss! Just nu söker vi just dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde och är intresserad av att gå på en timanställning. Om Olivia Hemomsorg Vi är ett väletablerat företag och ingår i koncernen Team Olivia. Olivia Hemomsorg är idag fördelat på 18 verksamheter som alla kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. Om rollen Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitét i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar. Upprätta genomförandeplaner, skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser. Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning. Om dig Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann och ansvarsfull. Kvalifikationer Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt äldreomsorg är meriterande. Körkort är ett krav Meriterande Du är utbildad undersköterska. Förmåner Vi erbjuder friskvårdsbidrag 2000kr/år Möjlighet för att efter sommaren få anställning i bemanningsteamet som konsult Anställningsform: Timanställning dag, kväll och helg. Vi tillämpar att man lägger sig tillgänglig minst 3ggr i veckan. Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister. Ansökan För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat. Vi kommer ta en första kontakt via mail om din ansökan låter intressant! Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Varmt välkommen med din ansökan!

4 december 2023
Sista ansökan:
12 maj 2024
Sigtuna söker nu undersköterskor vid behov!

Olivia Hemomsorg Sigtuna söker nu undersköterskor vid behov! Har du erfarenhet från äldreomsorgen? Är du utbildad undersköterska och brinner du för att ge omsorg av högsta kvalité, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss! Just nu söker vi just dig som är intresserad av en vid behovs-anställning hos oss! Om Olivia Hemomsorg Vi är ett väletablerat företag och ingår i koncernen Team Olivia. Olivia Hemomsorg är idag fördelat på 18 verksamheter som alla kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. Om rollen Det huvudsakliga uppdraget som omvårdnadspersonal inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalité i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar. Upprätta genomförandeplaner, skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser. Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning. Om dig Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann och ansvarsfull. Kvalifikationer Du är utbildad undersköterska. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från hemtjänst är meriterande. B-körkort är meriterande. Kunna cykla är meriterande. Förmåner Vi erbjuder friskvårdsbidrag 2000kr/år Anställningsform: Vid behov-anställning, Helt blandat - dag kväll och helg Tillträde: Enligt överenskommelse Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Ansökan För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat. Vi kommer ta en första kontakt via mail om din ansökan låter intressant! Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Varmt välkommen med din ansökan!

4 december 2023
Sista ansökan:
22 maj 2024
Sätuna (Märsta) söker nu undersköterskor vid behov!

Olivia Hemomsorg Sätuna (Märsta) söker nu undersköterskor vid behov! Har du erfarenhet från äldreomsorgen? Är du utbildad undersköterska och brinner du för att ge omsorg av högsta kvalité, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss! Just nu söker vi just dig som är intresserad av en vid behovs-anställning hos oss! Om Olivia Hemomsorg Vi är ett väletablerat företag och ingår i koncernen Team Olivia. Olivia Hemomsorg är idag fördelat på 18 verksamheter som alla kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. Om rollen Det huvudsakliga uppdraget som omvårdnadspersonal inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalité i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar. Upprätta genomförandeplaner, skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser. Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning. Om dig Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann och ansvarsfull. Kvalifikationer Du är utbildad undersköterska. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från hemtjänst är meriterande. B-körkort är meriterande. Kunna cykla är meriterande. Förmåner Vi erbjuder friskvårdsbidrag 2000kr/år Anställningsform: Vid behov-anställning, Helt blandat - dag kväll och helg Tillträde: Enligt överenskommelse Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Ansökan För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat. Vi kommer ta en första kontakt via mail om din ansökan låter intressant! Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Varmt välkommen med din ansökan!

4 december 2023
Sista ansökan:
12 maj 2024
Olivia Hemomsorg Märsta söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning

Olivia Hemomsorg Märsta söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning! Har du erfarenhet från äldreomsorgen? Är du utbildad undersköterska och brinner du för att ge omsorg av högsta kvalité, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss! Just nu söker vi just dig som är intresserad av en tillsvidareanställning hos oss! Om Olivia Hemomsorg Vi är ett väletablerat företag och ingår i koncernen Team Olivia. Olivia Hemomsorg är idag fördelat på 18 verksamheter som alla kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. Om rollen Det huvudsakliga uppdraget som omvårdnadspersonal inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalité i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull. Du är fast omsorgskontakt till kunderna på din grundslinga och har primärt ansvar för att säkerställa att de får rätt hjälp och stöd. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar. Upprätta genomförandeplaner, skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser. Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning. Om dig Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann och ansvarsfull. Kvalifikationer Du är färdigutbildad undersköterska. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från hemtjänst är meriterande. B-körkort är meriterande. Kunna cykla är meriterande. Förmåner Vi erbjuder friskvårdsbidrag 2000kr/år Anställningsform: Tillsvidareanställning, Dag/kväll, varannan helg Tillträde: Enligt överenskommelse Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Ansökan För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat. Vi kommer ta en första kontakt via mail om din ansökan låter intressant! Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Varmt välkommen med din ansökan!

4 december 2023
Sista ansökan:
12 maj 2024
Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! 😃 Erbjuds: ∙ Hög provision ∙ Jobba på fester, deltid & flexibelt ∙ Sälj- & produktutbildning Krav: ∙ Flytande svenska i tal & skrift ∙ Vill sälja vuxenprodukter ∙ Driven & resultatorienterad

2 december 2023
Sista ansökan:
1 januari 2024
Mötesbokning inom solceller | Deltid

Vill du vara en del av ett framgångsrikt team och samtidigt ha friheten att balansera arbete med andra engagemang? Som Mötesbokare på deltid hos Impressive Relations har du möjligheten att forma din egna framgång och samtidigt skapa positiva förändringar. Varför jobba med mötesbokning på deltid hos oss? - Flexibilitet: Vi förstår att livet består av mer än bara arbete. Med deltidstjänst som Mötesbokare har du flexibiliteten att skapa framgång inom karriär samtidigt som det passar ditt schema och livsstil. - Utbildning och utveckling: Vi investerar i din framtid. Som en del av vårt team erbjuder vi kontinuerlig utbildning inom försäljning, mötesbokning och aktuella projekt för att ständigt utveckla dina färdigheter och öppna dörrar till nya möjligheter. - Attraktiv arbetsplats: Vår moderna arbetsmiljö i Vasastan skapar en inspirerande plats där du kan trivas och växa. Vi är inte bara kollegor; vi är ett team som stöttar varandra mot gemensamma mål. - Konkurrenskraftig ersättning: Förutom en fast lön erbjuder vi en attraktiv provisionsmodell. Din insats och prestation belönas på ett sätt som speglar din framgång. - Gemenskap och kultur: Hos Impressive Relations tror vi på att skapa en arbetsplats fylld av likasinnade individer. Vår kultur, inspirerad av idrottsvärlden, fokuserar på teamwork och att nå nya höjder tillsammans. Som Mötesbokare på Impressive Relations kommer du att spela en nyckelroll i att etablera kontakt med potentiella kunder för våra samarbetspartners. Din huvudsakliga uppgift är att proaktivt nå ut till företag och privatpersoner via telefon för att presentera och marknadsföra våra tjänster inom områden som bla. solceller. Vi söker dig som: - Vill arbeta deltid, mån - tors kl. 16-20. Möjlighet för flexibilitet. - Är utåtriktad och besitter en hög social kompetens. - Är driven och självgående. - Är nyfiken och positiv. - Kan kommunicera flytande på svenska, både i tal och skrift. Vi erbjuder dig: - Utbildningar inom försäljning, mötesbokning och aktuella projekt. - En fast lön samt en attraktiv provisionsmodell. - Arbete från ett nytt och modernt kontor beläget i Vasastan. - En dynamisk arbetsplats med drivna och engagerade kollegor. - Möjlighet till heltidstjänst. Vi ser fram emot din ansökan! Nadja Felin, Rekryterare 076 722 59 70 | [email protected]

1 december 2023
Sista ansökan:
19 maj 2024
Säljare 8% till Märsta centrum

Brinner du för service och vill arbeta i en spännande bransch där du arbetar med en mix av både mode och ögonhälsa? Är kundrelationer något du värderar samtidigt som du själv får personlig och professionell utveckling? Nu söker vi på Synoptik en säljare till vår butik i Märsta centrum! Vill du arbeta på hela Sveriges folkoptiker där vi varit experter på optik sedan 1931? Sök då tjänsten redan idag! På Synoptik brinner vi för att dela med oss av vårt kunnande och vår passion för optik. Vår mission är att alla ska ha råd med kvalitetsoptik. Vi är ett värderingsstyrt bolag som lever våra värderingar varje dag. För oss är det viktigt att du som medarbetare hos oss även känner igen dig i dom: ❤ Vi vinner tillsammans ⭐ Vi brinner för service ↗ Vi äger vår framgång ♻ Vi gör hållbara affärer Som säljare på Synoptik erbjuder vi dig: ➜ Utvecklingsmöjligheter inom en spännande bransch där du får en gedigen introduktion och personlig utvecklingsplan ➜ Möjligheten att arbeta med långsiktiga kundrelationer bl.a. genom vårt glasögonabonnemang ➜ Ett arbete i ett team som präglas av samarbete och försäljningsglädje ➜ Kunskap kring optik, ögonhälsa samt bågförsäljning ➜ Utbildningsmöjligheter genom Synoptik Akademin  Arbetet som säljare innefattar att ansvara för butikens dagliga drift, utföra vissa förmätningar som görs innan undersökningen samt utföra enklare justeringar av glasögon. En av dina primära arbetsuppgifter är självklart att hjälpa kunderna i butiken, bland annat vid val av båge. Sök tjänsten redan idag! Vi tror att du som söker är en driven säljare som brinner för service och mötet med kunden. Du har erfarenhet från serviceyrket, gärna från butik. Det är meriterande om du även har erfarenhet från optikbranschen, men det är inget krav. Precis som dina kollegor är du positiv, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. För att ge kunden bästa möjliga service tror vi att du även är lyhörd för kundens önskemål samtidigt som du vågar ta egna initiativ. Vi tror också att du är engagerad, handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 8% där vi gärna ser att du påbörjar din introduktion och upplärning så snart som möjligt. Arbetstiden är förlagd främst under kvällar och helger. Det finns även möjlighet att arbeta fler timmar vid behov och semesterperioder. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten eller hur det är att arbeta på Synoptik är du välkommen att kontakta vår butikschef Alessia Santalucia på 08-591 128 95. Välkommen med din ansökan! ⭐ Följ oss gärna på sociala medier, vi finns på LinkedIn och Instagram

30 november 2023
Sista ansökan:
21 december 2023
Pysslingens förskola Steningehöjden i Märsta söker timvikarier

Just nu söker vi timvikarier till vår fina förskola Steningehöjden i Märsta. Är du ute efter ett roligt och flexibelt jobb, där du får arbeta med barn i åldrarna 1-5? Tveka inte att skicka en ansökan till oss! Om rollen Som timvikarie hos oss på Pysslingen Förskolor arbetar du i barngrupper med barn i åldrarna 1-5. Behovet kan gälla både som ersättare vid kortare frånvaro med möjlighet till längre vikariat om behov uppstår. Det innebär möjlighet till ett flexibelt arbete där din tillgänglighet styr. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att genomföra aktiviteter både inomhus och utomhus, samt avlasta ordinarie pedagoger med praktiska uppgifter. Pysslingens förskola Steningehöjden har skogen som närmsta granne, vilket gör att vi ofta vistas ute för att ta till vara på de vackra naturmiljöerna. Om du anställs som timvikarie ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs därför att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. Du har goda kunskaper i svenska språket och ska ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med dina medarbetare bidra till en fungerande verksamhet. Vi söker dig som • Har en gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig • Har en god samarbetsförmåga • Anser att varje möte är betydelsefullt • Är nyfiken och medforskande • Vill lära dig tillsammans med barnen • Är inlyssnande och respektfull • Har uppdraget och barnen i fokus Det är meriterande om du har en examen som barnskötare och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskola. Anställningsform Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön. Omfattning vid behov. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Låter det som ett jobb för dig? Skicka en ansökan nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. I vår rekryteringsprocess använder vi oss av tester. Du kommer få ett separat mail skickat till dig med en länk som tar dig till testet. Vi arbetar med löpande urval, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Kontakt Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta biträdande rektor Miriam Roberthson via [email protected] Vill du läsa mer om förskolan? Steningehöjden: https://pysslingen.se/steningehojden/ Varmt välkommen med din ansökan!

30 november 2023
Sista ansökan:
15 december 2023