Lediga deltidsjobb i Vännäs

Det finns totalt 15 lediga deltidsjobb att söka i Vännäs

Undersköterska/vårdbiträde

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vi söker medarbetare till Borgmästargården, ett särskilt boenden i Vännäs. En viktig del i ditt arbete som undersköterska/vårdbiträde är att arbeta personcentrerat. Det betyder att du har både intresse och nyfikenhet att ge livskvalitet och skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Du ser anhöriga till våra brukare som en viktig resurs.  Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska/vårdbiträde på Borgmästargården i Vännäs.  Du sätter alltid individen i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du bör vara intresserad av omvårdnad, teknisk utrustning och teamarbete. Som undersköterska får du ett spännande och meningsfullt arbete. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut.  Kvalifikationer Dina kvalifikationer: I första hand söker vi dig, som är utbildad undersköterska, med erfarenhet av att jobba med äldre personer som har en kognitiv svikt eller en demenssjukdom men det är inget krav. Du har ett flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt med god samarbetsförmåga. Delegerade uppgifter från hälso-och sjukvården samt dokumentation är ett krav och ingår i ditt uppdrag. Vi vill att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg mellan kl 0650-2100. Introduktionen anpassas efter individuella behov där all nödvändig utbildning för uppdraget ingår. Visst vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. Villkor Resurspass är schemalagda och ingår i ditt uppdrag.

1 december 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Timvikarier inom vård och omsorg

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning - Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor i behov av stöd och som vill vara med och göra skillnad. Vännäs kommun erbjuder en arbetsplats där du är delaktig i ett meningsfullt arbete. Du kommer att få ett arbete som är omväxlande, utvecklande och lärorikt. Du kan arbeta inom äldreomsorg stöd och omsorg (LSS). Arbetet är förlagt under dag, kväll, helg och natt. Att arbeta inom äldreomsorg innebär ett självständigt arbete med äldre personer som behöver stöd i vardagen. Vi söker dig som vill stödja äldre personer i det egna hemmet eller på ett omsorgsboende. De äldres integritet, trygghet och välbefinnande kommer att vara fokus i ditt arbete. Arbete inom LSS innebär att arbeta med personer som har en funktionsnedsättning och behöver stöd i vardagen, antingen i det egna hemmet (personlig assistans) eller på gruppbostad. Arbetets fokus är att ge brukarna möjlighet att leva ett självständigt liv. Arbetsuppgifter Vanliga arbetsuppgifter är stöd/hjälp med - att ta på och av sig kläder - personlig hygien - måltider. Du utför hushållssysslor, fungerar som stöd i utförande av fritidsaktiviteter (exempelvis bad, bowling, ridning eller bio) samt finns som generellt stöd i vardagen för brukarna. Kvalifikationer För att arbeta inom vård och omsorg behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket. Det krävs kunskaper i både tal och skrift för att kunna utföra vårddokumentation, ta emot medicindelegering samt kommunicera med brukare. Meriterande om du har - studerat eller studerar på vård- och omsorgsprogrammet, alternativt att du har annan utbildning med inriktning omsorg eller socialt arbete - arbetslivserfarenhet inom stöd och omsorg. Din personliga lämplighet är viktig och vi vill att du är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd. Det är mycket viktigt att du har ett respektfullt bemötande gentemot brukare och att du tar hänsyn till deras individuella behov och önskemål. Villkor Du ska ha fyllt 18 år. Till vissa av våra verksamheter krävs körkort. Observera att vi tar emot ansökningar endast via vårt rekryteringssystem, inga ansökningar via andra kanaler kommer att hanteras. Tillsättning sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan då det finns stora möjligheter att börja arbeta som timvikarie under våren med fortsättning över sommaren. Välkommen med din ansökan!

1 december 2023
Sista ansökan:
13 december 2023
Elevassistent grundsskola åk 4-6 Vännäsby skola

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Är du en positiv och nyfiken person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team. Vår verksamhet genomsyras av kunskap, gemenskap och mångfald och vi strävar varje dag efter att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att lyckas i skolan. Vägen dit går genom vårt fokus på: - att alla kan, alla vill och alla ska lyckas - bra medarbetare och ledare och deras utveckling - relationer och kommunikation - genomtänkt struktur och tydlig organisation - kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt - kunskap om och tillgång till modern digital teknik - lärande utifrån ett 1-16 års perspektiv - varje barns maximala potential - att förbättra resultat Låter det här intressant? Kul! Om dessutom nedanstående stämmer in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga kollegor och skickar in din ansökan!  Arbetsuppgifter Uppdraget är att vara ett stöd för två elever med diabetes vilket innebär att du är ett stöd för eleverna  under hela skoldagen och lunchen. Du kommer också att finnas med i klass och dela ansvaret för eleverna i klassen tillsammans med klassens lärare. Arbetet leds och planeras av klassens lärare. Uppdraget går att kombinera med arbete på fritidshemmet på eftermiddagen. Kvalifikationer Vi söker dig som: - har en god kunskap och erfarenhet av olika former av NPF-diagnoser samt beteendeproblematik - har ett lågaffektivt bemötande - är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån elevens behov - är lyhörd - är ansvarstagande  - lägger stor vikt vid att skapa goda relationer och samarbeten med elever, medarbetare och föräldrar - ser din roll i hela enhetens utveckling - har höga positiva förväntningar på elever och kollegor - agerar för att alla ska trivas och nå sin fulla potential - har en god människosyn och ser alla elevers rätt till lärande  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt tidigare erfarenhet. Villkor Tjänsten tillsätts i enlighet med erforderliga beslut. Intervjuer sker löpande.

29 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Elevassistent, Liljaskolan

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Liljaskolan, Vännäs gymnasium, söker elevassistent/er för arbete med ungdomar på våra program. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ett mentorsteam. Du kommer i huvudsak att arbeta med stöd till enskild elev under skoldagen, men också delta i det gemensamma ansvaret för hela elevgruppen tillsammans med mentorer. Som person lägger du stor vikt vid att bygga relationer och skapa goda samarbeten. Du har positiva förväntningar på elever och personal, arbetar och agerar för alla elevers trygghet, studiero och måluppfyllelse. Kvalifikationer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt tidigare erfarenhet.  Villkor Tjänsten är en till två visstidsanställningar om 50-100% under läsåret 23/24, med tillträde enligt överenskommelse om erforderliga beslut fattas. Vi tillämpar löpande rekrytering så kom in med din ansökan så snart som möjligt. Medtag utdrag ur belastningsregistret vid eventuell intervju.

21 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Timanställda fritidsledare till fritidsgården Ikaros

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vännäs kommun söker flera timanställda fritidsledare till fritidsgården Ikaros. Arbetsuppgifter På Ikaros arbetar du med ungdomar mellan 13-18 år. Fritidsgården har öppet 4 kvällar per vecka.  Som fritidsledare är du en trygg vuxen som skapar goda relationer med ungdomarna och bidrar till att fritidsgården blir en trevlig och trivsam miljö för alla. Du planerar och genomför olika aktiviteter tillsammans med ungdomarna. Det är ett jobb som kräver både kreativitet och drivkraft men framför allt ett genuint intresse för ungdomars välmående och framtidstro. Du arbetar kvällstid mellan 17:30-21:00 (fredagar 18:30-23:30) en eller flera kvällar per vecka. Kvalifikationer Du har minst gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning som fritidsledare eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar är nödvändigt, och om du har tidigare erfarenhet inom pedagogisk verksamhet är det en fördel. Du har lätt för att skapa relationer med ungdomar och ett lösningsorienterat och inkluderande förhållningssätt.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med rekryteringsprocessen.

21 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Serviceinriktad Medarbetare 50-100%

Ordning och Reda fortsätter att växa och är idag ca 15 anställda med ett arbetsområde som täcker framförallt Vännäs, Bjurholm, Vindeln och Umeå. Vi söker nu ytterligare en medarbetare att stärka upp vårt team med placeringsort Vännäs inom framförallt städ/lokalvård. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du ska vara serviceinriktad och vi ser helst att du har erfarenhet av kundkontakt men det är inget krav, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift. Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalitet på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag. Arbetet kan ske både i grupp och med egna uppdrag. Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister samt skriver under ett sekretessavtal för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget. Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att vara förlagda dagtid/vardagar. B-Körkort med manuell behörighet samt att behärska svenska i tal och skrift är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav. Tillträdesdag omgående eller enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Märk ansökan med "Serviceinriktad medarbetare Vännäs"

20 november 2023
Sista ansökan:
20 december 2023
Timvikarier till Vännäsby skola

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen. Vännäsby skola har just nu stort behov av timvikarier inom skola och fritidshem. Vi söker dig som fyllt 18 år och som har ett intresse för arbete med barn. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet inom området. Du behärskar det svenska språket såväl i tal som i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du får möjlighet till arbete med stor variation. Uppdraget kan innebära arbete i allt från förskoleklass och fritidshem till klass/elevresurs eller undervisning i åk 1-6. Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskännande. Du får dina uppdrag via skolans vikariesamordnare och kan själv styra vilka dagar du är tillgänglig för arbete. För att få arbeta inom skola måste sökande enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blankett för utdrag från belastningsregistret finns på polisens webbplats www.polisen.se. Använd den blankett som avser "arbete i skola eller förskola". Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta: Vikariesamordnare Börje Bergström 070-652 38 02 / [email protected] Välkommen med Din ansökan!

14 november 2023
Sista ansökan:
12 januari 2024
Undersköterska/vårdbiträde

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning En viktig del i ditt arbete som undersköterska/vårdbiträde hos oss är att ge livskvalitet och skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Du ser anhöriga till våra brukare som en viktig resurs. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Vännäsby Äldrecenter. Du sätter alltid individen i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du bör vara intresserad av omvårdnad, teknisk utrustning och teamarbete. Som undersköterska på Äldrecenter får du ett spännande och meningsfullt arbete. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut.  Kvalifikationer Dina kvalifikationer: I första hand söker vi dig, som är utbildad undersköterska, med erfarenhet av att jobba med äldre och demenssjuka människor, men det är inget krav. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt med god samarbetsförmåga. Delegerade uppgifter från hälso-och sjukvården samt dokumentation är ett krav och ingår i ditt uppdrag. Vi vill att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg. Introduktionen anpassas efter individuella behov där all nödvändig utbildning för uppdraget ingår. Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden går ut. Villkor Resurspass är schemalagda och ingår i ditt uppdrag.

14 november 2023
Sista ansökan:
5 december 2023
Nattjänst på 72% till liten flicka!

Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. Vi på Kura Omsorg söker en engagerad och trygg personlig assistent till en fantastisk 4-årig flicka! Vi erbjuder en nattjänst på 72%. Arbetstiderna är framförallt förlagda mellan 20.00-07.30. Inskolning sker enligt överenskommelse med tillträde senast v.50. Vidare är arbetsplatsen lokaliserad i Vännäs. Vi ser därför positivt på att du som söker bor eller önskar jobba i Vännäs, alternativt är öppen för att pendla. Schemat är anpassat efter tåg- och busstabell mot avgångar i Umeå. Du kommer att få arbeta hos en glad flicka med glimten i ögat. Arbetsplatsen är förlagd till hennes hem där hon lever tillsammans med sina två mammor och syskon. Förbered dig på dagar med mycket fart och fläkt! Arbetsuppgifterna består främst av omvårdnad och övervakning av syresättning. Det finns mycket tydliga (skriftliga) rutiner och stöd både i arbetsverktyg, men också av kollegan då man alltid jobbar dubbelt på sina arbetspass. Du och dina kollegor är viktiga personer för hennes utveckling, då ni både hjälper henne med daglig träning och bidrar till att hon får möjlighet att kommunicera. Är du den vi söker? Du som söker bör vara barnkär, lyhörd och ansvarstagande. Du har med fördel en del tidigare erfarenhet med dig in i tjänsten, både arbets- och livserfarenhet. Arbetsuppgifterna kräver att du klarar av att hålla stort fokus i de olika momenten. Du arbetar i en stor personalgrupp, samarbetsförmåga är därför av stor vikt. Vi ser vidare att du som söker är flexibel och kan hoppa in med kort varsel vid dina kollegors frånvaro. Erfarenhet av vård och omsorg eller personlig assistans är meriterande. Trackerfarenhet och körkort likaså, men det är inga krav. Är du pusselbiten som saknas i en härlig arbetsgrupp där alla arbetar för att stötta en fantastisk liten tjej att leva livet som alla andra? Välkommen med din ansökan! ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vidare anordnar vi dessutom aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss! DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan. FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTER Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "arbete med barn med funktionsnedsättning". Beställ här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

13 november 2023
Sista ansökan:
19 december 2023
Nattjänst med inslag av kväll på 69% till liten flicka!

Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. Vi på Kura Omsorg söker en engagerad och trygg personlig assistent till en fantastisk 4-årig flicka! Vi erbjuder en nattjänst med inslag av enstaka kvällspass på 69%. Arbetstiderna varierar framförallt mellan 20.00-07.30 och 14.15-20.00. Inskolning sker enligt överenskommelse med tillträde senast v.50. Vidare är arbetsplatsen lokaliserad i Vännäs. Vi ser därför positivt på att du som söker bor eller önskar jobba i Vännäs, alternativt är öppen för att pendla. Schemat är anpassat efter tåg- och busstabell mot avgångar i Umeå. Du kommer att få arbeta hos en glad flicka med glimten i ögat. Arbetsplatsen är förlagd till hennes hem där hon lever tillsammans med sina två mammor och syskon. Förbered dig på dagar med mycket fart och fläkt! Arbetsuppgifterna består främst av omvårdnad och övervakning av syresättning. Det finns mycket tydliga (skriftliga) rutiner och stöd både i arbetsverktyg, men också av kollegan då man alltid jobbar dubbelt på sina arbetspass. Du och dina kollegor är viktiga personer för hennes utveckling, då ni både hjälper henne med daglig träning och bidrar till att hon får möjlighet att kommunicera. Är du den vi söker? Du som söker bör vara barnkär, lyhörd och ansvarstagande. Du har med fördel en del tidigare erfarenhet med dig in i tjänsten, både arbets- och livserfarenhet. Arbetsuppgifterna kräver att du klarar av att hålla stort fokus i de olika momenten. Du arbetar i en stor personalgrupp, samarbetsförmåga är därför av stor vikt. Vi ser vidare att du som söker är flexibel och kan hoppa in med kort varsel vid dina kollegors frånvaro. Erfarenhet av vård och omsorg eller personlig assistans är meriterande. Trackerfarenhet och körkort likaså, men det är inga krav. Är du pusselbiten som saknas i en härlig arbetsgrupp där alla arbetar för att stötta en fantastisk liten tjej att leva livet som alla andra? Välkommen med din ansökan! ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vidare anordnar vi dessutom aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss! DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan. FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTER Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "arbete med barn med funktionsnedsättning". Beställ här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

13 november 2023
Sista ansökan:
19 december 2023