Lediga jobb i Värnamo

Sök totalt 282 lediga jobb i Värnamo

Arbetsledare

Som arbetsledare hos oss är det viktigt att du har förmågan att samarbeta och leda ditt team. Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och som inte är rädd att ta i. Vi tror att du har erfarenhet ifrån branschen och vill utveckla både dig själv och företaget. Om företaget Söderqvist Gräv är ett lokalt familjeföretag med kvalitet sedan 1970. Med våra engagerade och kompetenta medarbetare som idag är ca 40 stycken, verkar vi i både Värnamo och Lagan med omnejd. Tillsammans med vår breda kompetens och mångåriga erfarenhet är inget jobb för litet eller för stort Dina arbetsuppgifter Traditionella arbetsledaruppgifter såsom kalkylering, arbetsledning inom produktionen, kvalitetsuppföljning m.m. Din arbetsplats Huvudkontoret ligger i Värnamo med filialer i Ljungby/Lagan. Övrigt Lön enligt överenskommelse. Tjänstebil erbjuds. Så ansöker du Skriftlig ansökan via e-post till [email protected] eller ring Karl på 070 272 08 06.

17 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Säljare DVH sökes i Halland/Småland

Om ossFMCG Partner är ett av Sveriges ledande säljbolag inom dagligvaruhandeln (DVH), Servicehandeln, Apotek, Foodservice och online. Vi arbetar med inriktad butiksförsäljning och har hand om över 70 varumärken där flertalet är starka marknadsledare. Med våra 120 personer på fältet skapar vi långsiktiga resultat som syns. FMCG Partner är en del av SSI - Sales Services International som är världens största leverantör av säljtjänster med 90 000 anställda och en omsättning på 8 MDKR. ArbetsuppgifterDin främsta uppgift är att sälja in produkter till dagligvarubutikerna av de varumärken som kommer att ingå i din portfölj. I arbetet ingår även att bevaka kundernas position och samla in data vid dina besök. Ditt resultat kommer utveckla kundernas position på marknaden och du är en stor nyckelspelare i deras framgång.Vem söker vi?Vi söker en säljare som kan bygga relationer med butikens inköpare, har möjligheten att komma till avslut och leverera goda resultat. Du är van att hantera olika typer av personer, men tappar inte fokus från vad ditt butiksbesök handlar om. Du är pålitlig, strukturerad och kan planera din vardag på eget initiativ. Du behöver vara social, utåtriktad och älska möten med inköpare. Vi ser gärna att du har jobbat som säljare inom DVH tidigare men dina personliga egenskaper & egna driv väger tyngre oavsett erfarenhet.Anställningen är en projektanställning 1 Juli 2024 - 31 Dec 2024. Våra krav på dig som söker Du är van att bygga och underhålla yrkesmässiga relationer Erfarenhet av B2B-försäljning, gärna butik/DVH B-Körkort God datavana Meriterande erfarenhet från DVH erfarenhet av nykundsbearbetning erfarenhet av CRM-systemet Genero Vi erbjuder Starka och intressanta varumärken i portföljen. Ett roligt, omväxlande arbete med frihet under ansvar. Engagerade & positiva kollegor. Kunnig säljledning Egen tjänstebil En stabil fast lön + bonus Arbetstider Mån-Fre mellan kl. 8-17 Vi önskar dig lycka till och varmt välkommen med dig ansökan. Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum då vi ämnar kalla till intervjuer löpande under rekryteringsprocessen. Lycka till!

17 maj 2024
Sista ansökan:
20 juni 2024
Blästrare sökes..

Om tjänsten ..till vår kund strax utanför Forsheda! Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden. Du kommer att arbeta med efterbearbetning med montent såsom skär och blästring där även en del slipning och kontroller ingår. Här arbetar du utefter ritningar. Företaget använder sig av slungbläster med stålkulor coch utför ren lego blästring. De klarar av detaljer som är upp till 400 mm i höjd och 1200 mm i bredd. För att klara av arbetet bör du ha med dig någon form av industrivana samt truckkort. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och körkort krävs. Din profil Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

17 maj 2024
Sista ansökan:
7 juni 2024
Specialistläkare sökes till mottagning inom försäkringsmedicin

PBM Värnamo söker nu en specialistläkare till vårt försäkringsmedicinska team. Om oss PBM är en koncern fokuserad kring att tillhandahålla beteendepsykologisk kompetens inom tre huvudområden: Hållbart arbetsliv, hälso- & sjukvård och konsultverksamhet inom affärs-, ledarskaps- och organisationsfrågor. PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vår devis är Förändring som håller. Inom koncernen arbetar ca 300 personer varav merparten psykologer. Sedan hösten 2021 är vi en del av Kry. Mottagningen finns centralt i Värnamo sedan 2016. Vi är på plats 2-3 dagar i veckan och resterande tid administreras hemifrån. Teamet i Värnamo består av administratörer, arbetsterapeuter, psykologer, sjukgymnast samt läkare. Tillsammans har vi utarbetat en modell som stärker vår kvalité och gör arbetet roligare och trivsammare. Vi har mottagningar på flera orter i Sverige. VI ingår i KRY-koncernen med digital vård som komplement inom både primärvård och psykiatri. Möjlighet till att kombinera arbetsuppgifterna är mycket goda utefter kometens och dina egna önskemål. Om arbetet I rollen som läkare arbetar du med att utreda människor men komplex problematik efter en förutbestämd modell som Försäkringskassan tagit fram. AFU är en standardiserad försäkringsmedicinsk utredningsmetod som består av den försäkrades egen självskattning, en läkarundersökning med obligatoriska moment och en särskild metod för att, utifrån fastställda deskriptorer, bedöma och beskriva den försäkrades aktivitetsförmåga i en aktivitetsförmågeprofil. Målet med en AFU är att ta fram en aktivitetsförmågeprofil som visar inom vilka områden den försäkrade har begränsningar och vad hen klarar av att utföra trots sjukdom eller skada. Du arbetar nära ett team av arbetsterapeuter, fysioterapeut, psykolog och administratörer. Om dig Legitimerad allmänspecialist eller psykiatriker. Meriterande om du tidigare har arbetat med försäkringsmedicin. Övrig info Anställningsform: 100% tillsvidare med flexibel tjänstgöringsgrad Önskat startdatum: 1 september 2024 eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer? Kontakta biträdande verksamhetschef Kajsa Särenholm på [email protected] eller tfn: 0734-247089.

17 maj 2024
Sista ansökan:
1 juli 2024
Vi söker skjustativförare till Skillingaryd!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden. Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på vårat interna lager i Skillingaryd där du ska köra skjutstativ. Din profil Vi söker dig som är en duktig skjutstativförare. Det är ett krav att du kört mycket skjutare & har lagererarenhet sedan tidigare. Vi ser gärna att du är en framåtriktad person som gillar både att arbeta i team och ensam. Är detta något för dig? Tveka inte på att söka.

17 maj 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Vi söker svetsare till Skillingaryd!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden. Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Arbetsuppgifter Svetsning är ett hantverk och det sitter i detaljerna. Därför ser vi att du har ett gott engagemang och är arbetsvillig. Krav: - Erfarenhet inom MIG/MAG och TIG - Certifikat i Heta Arbeten - Ritningsläsning och svetssymboler - God svenska i både tal och skrift Mediterande: - Truckkort - Körkort - Robotsvets Din profil Har du erfarenhet av svetsning? Är du dessutom ansvarstagande, självgående och gillar högt tempo? Då är detta tjänsten för dig!! Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i denna process. Vi ser gärna att du har ett driv och en vilja att lära, även om du har tidigare erfarenhet av yrket. Du tummar även inte på kvalitén då företagets vision är att kunna sätta deras namn och tumavtryck på varje produkt till kund. Urval sker löpande och för att inte missa chansen - ansök redan idag!

17 maj 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Vi söker nu efter CNC operatörer till flera utav våra kunder!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden. Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Arbetsuppgifter Som CNC-Operatör kommer du att köra och övervaka maskiner samt kontrollera att det som tillverkas blir rätt mot specifik ritning. Du kommer att köra truck och leverera produkter till produktion och ut till last yta. Du som person är noggrann och gillar att jobba i en systematisk arbetsmiljö som ställer höga krav på kvalité och leveranssäkerhet. Anställningsform: Visstidsanställning på 6 månader via Aditro Logistics Staffing med goda chanser till förlängning antingen hos oss eller hos kund. Din profil Som person bör du ha ett intresse för maskiner/robotar och teknik. Vi ser gärna att du har ett öga för kvalité och trivs med att arbeta i grupp med andra. Du som söker: Har tidigare erfarenhet inom industriarbete, gärna som CNC eller maskinoperatör Har kunskap inom ritningsläsning och kontroll av tillverkade detaljer Har god data och systemvana Kan svenska språket i tal och skrift Truckkort A+B är ett krav. Det är meriterande om du Har tidigare erfarenhet av robotprogramering, programmering och felsökning Då vi rekryterar och presenterar kandidater löpande så ser vi gärna att du ansöker redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!

17 maj 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Barnskötare till Mossleområdet

Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna. Beskrivning Välkommen att söka tjänst som barnskötare på Mossleområdet i västa delen av Värnamo tätort. Området består av tre förskolor, Mosslelunds förskola fyra avdelningar, Gläntans förskola tre avdelningar och Mossle förskola fyra avdelningar. Tillsammans med oss får du vara med och utveckla en utmanande lärmiljö, arbeta med barnen i mindre grupper och vi lägger stor vikt vid att vara närvarande vuxna som upptäcker och utforska tillsammans med barnen. Arbetsuppgifter Som barnskötare har du en enastående möjlighet att påverka förutsättningarna för varje barns utveckling genom ett utforskande och kreativt förhållningssätt. Genom att vara närvarande och nyfiken på vad barnen är intresserade av kan du bidra till att skapa utvecklande lärmiljöer. Du arbetar aktivt med pedagogiska planeringar, dokumentation, reflektion och systematiska kvalitetsarbete tillsammans med övriga pedagoger för att utveckla verksamheten. Arbetet sker förtroendefullt och i nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet. All personal erbjuds fortbildning i bl a TAKK, NO-teknik och utbildningar ed kommunens utvecklingslärare samt kollegialt lärande genom dialogcaféer och pedagogiska forum. Kvalifikationer Vi söker dig med barnskötarutbildning samt goda kunskaper och erfarenheter i förskolans uppdrag och utvecklingsarbete. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Erfarenhet och goda kunskaper i att använda AKK, lärplattor och andra digitala hjälpmedel är meriterande.   Vi lägger stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och bemötande men även vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.  Villkor Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

17 maj 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Produktionstekniker

TopWork söker dig som är produktionstekniker för arbete hos kund utanför Väranmo.   Är du driven, nyfiken och trivs i att arbeta i team? Då tror vi att detta kan vara något för dig! Som produktionstekniker är det ditt ansvar att hjälpa till med utveckling inom produktion. Ditt arbete kommer bland annat innebär att du arbetar tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen. Det är en bred roll där du blir en viktig länk mellan produktutveckling/konstruktion och produktion. Tjänsten går att anpassas och justeras något utefter dina kompetenser och fokusområden.  Som Produktionstekniker ser vi att du har högskoleexamen i produktionsteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet inom områden som arbetsmätning eller produktionsekonomi. Erfarenhet från fordonsindustrin och/eller automation är meriterande. Kunskaper om Lean Manufacturing, Six Sigma, projektledning eller maskinuppföljningssystem är meriterande.   Som person har du ett stort eget driv, ansvarsfull och hög integritet.  Vi tror också att du har ett intresse av att leda andra och en förmåga att snabbt skapa förtroende hos såväl kund som medarbetare. För att lyckas krävs att du talar och läser svenska och gärna engelska.    Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

17 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
TopWork söker erfaren maskinoperatör

TopWork söker en driven maskinoperatör till kund i Gnosjö! Vår kund behöver utöka sitt team och är söker därmed en ny kollega! Vi ser gärna att du har har tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör eller liknande samt vill ha en ny och spännande utmaning. Arbetstiderna för tjänsten kan vara förlagda dagtid, såväl som kväll eller natt och det är därför nödvändigt att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetsplatsen obehindrat. För att passa i rollen tror vi att du är självgående, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga.   Är du intresserad av en tjänst i ett spännande företag? Tveka då inte att lämna in din ansökan redan i dag! Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

17 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024