Skådespelare

Sök bland 12 lediga jobb som Skådespelare och börja ditt nya yrkesliv idag!

KILLAR SÖKES för SVTserie! 13-16 år till flera olika roller.

Inspelning är i Stockholmstrakten under sommaren 2024. Det här behöver vi till din ansökan: -Ditt namn -Ditt födelseår -Bostadsort -Vi behöver dina vårdnadshavares kontaktuppgifter. Exempelvis föräldrarnas mobilnummer och mailadress. -En nytagen ansiktsbild på dig -Spela även in en kort presentation av dig själv där du berättar vad du heter, hur gammal du är och var du bor. Och berätta gärna lite kort om vad du tycker är kul att göra på fritiden. Du kan spela in den korta presentationen av dig själv med exempelvis din mobiltelefon. Vi provfilmar löpande, så sök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan och lycka till! Sista ansökningsdatum: 2024-03-15 Betalt enligt överenskommelse.

1 mars 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Skådespelare sökes till mordgåta i Stockholm

Skådespelare sökes till mordgåta i Stockholm med start hösten 2024. Teater Scarlet och Eventligan söker nu skådespelare till höstens produktion i Stockholm. På Teater Scarlet spelar vi mordgåtor i historisk setting och denna gåta kommer vi att spela på Brygghuset i Stockholm. Pjäsen som vi kommer att spela säsongen 2024 -2025 i Stockholm heter "I Grevens Otid" och det är ett mycket dramatiskt kostymdrama med lagom mycket humor och glimten i ögat. I Teater Scarlets genom tiderna bäst säljande mordgåta får vi följa dramatiken kring Greve Samuel Af Ugglas, hans familj och Ostindiska kompaniet under 1700-talet. Vi får också följa med till Sillgatan som var känd som Europas på den tidens farligaste gata och lära känna dess invånare. Det är en historia med många tvister där handlingen vänder snabbt. Det handlar både om relationer, politik, pengar, stöld och förstås mord! En mängd olika karaktärer blir inblandade i historien och det är en riktig konst att lösa mordgåtan. Som skådespelare får man ta sig an både de mest dramatiska av scener och scener där humorn står i centrum. En möjlighet att använda hela sitt känsloregister. Ett teaterteam (en ensemble) består av 7 personer. Detta team sköter om hela den upplevelse som vi levererar till våra kunder. Våra teaterkvällar består förutom 4 akters teater med en speltid på ca 2 timmar också av en trerätters middag och en aktivitet i form av att publiken ska gissa vem som är mördaren. Det innebär att som skådespelare hjälper du också till med serveringen av maten mellan akterna alternativt så står du i baren. Det är på det hela taget ett spännande och intressant uppdrag där våra teaterteams blir väldigt sammansvetsade. Praktiskt information: Spelperioden: November 2024- April 2025 - Utvalda lördagar, totalt 14 tillfällen. 2, 9, 16 och 30 november samt 7 december 2024 och 11, 18, 25 januari, 8 och 15 februari, 8, 15 och 22 mars samt 5 april 2025 Repperiod: Oktober 2024, Måndag till torsdag mellan 17:00-22:30 och söndag heldag. (OBS! Repperioden är till stor del förlagd i Göteborg, vi ordnar enkelt boende till hela teamet under den perioden) Ersättning: Det går att välja mellan fast ersättning per föreställning eller procent på intäkterna. Plats: Brygghuset, Norrtullsgatan 12 i Stockholm. Sökning: Sök omgående då vi kallar till auditions löpande under våren. Skicka CV till [email protected]

1 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Teater Halland söker ungdomar som vill spela teater i sommar

Tycker du om att spela teater? Vill du ha det som sommarjobb? Teater Halland söker ungdomar som under några veckor i sommar spelar teater för barn på olika platser i Halland. Välkommen att söka! Det här innebär sommarjobbet Region Halland och Teater Halland har under två somrar samarbetat i ett projekt där ungdomar får sätta upp en teaterföreställning och spela denna för barn runt om i Halland. Inför sommaren 2024 söker vi återigen teaterintresserade ungdomar till detta sommarjobb. Föreställningarna kommer att ges på olika offentliga platser i Halland. Sommarjobbet är tre veckor och den första veckan kommer att ägnas åt att skapa den föreställning som ska visas. Det finns inget färdigt manus utan du, tillsammans med några andra ungdomar skapar en pjäs utifrån era kunskaper, intresse och fantasi. Två skådespelarcoacher/pedagoger kommer att hjälpa er och finns tillgängliga under hela spelperioden samt en projektledare. Övriga två veckor ägnas åt att spela upp er pjäs för barn i Hallands städer och tanken är att det ska ske utomhus. Skulle det mot förmodan bli dåligt väder kan det bli inomhus på någon lämplig plats. Vi planerar att ge tre till fyra föreställningar per dag och ort. Repetitionerna den första veckan kommer att ske i Teater Hallands lokal i Monarkhuset i Varberg. Under veckorna som vi spelar teater sker samling på morgonen i Varberg och ni skjutsas med bil till och från den ort där vi för dagen ska spela teater. Andra lösningar kan finnas beroende på var i Halland du bor. Om du behöver åka buss/tåg för att komma till arbetsplatsen står Region Halland för kort på Hallandstrafiken.    Vem söker vi? Till detta sommarjobb söker vi dig som bor i Halland, som är intresserad av och tycker om att spela teater. Eller så kanske du sysslar med dans eller spelar något instrument. Det är ett plus om du tidigare har sysslat med teater. Du är i åldern 16 -19 år. Skriv gärna några rader om dig själv i din ansökan. Då ni är en grupp som ska jobba tillsammans är det viktigt att du kan samarbeta. Vi ser också att du är en positiv och engagerad person som gillar lite utmaningar. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Lite om Teater Halland Teater Halland är Hallands länsteater med uppdrag är att spela teater för barn och unga. Ibland på plats på teatern i Varberg men lika ofta ute på turné på skolor och förskolor. Teater Halland är ett konstnärligt centrum som vill utmana och beröra. Det är en öppen plats där alla är välkomna. Tillsammans med sin publik pratar vi om sådant som skaver i oss och i samhället. Teater Halland är ett regionalt aktiebolag och därmed alla hallänningars teater! Har du frågor om sommarjobbet, hör av dig till: Elisabet von Knorring, produktionssamordnare 073-729 18 86 [email protected]  Varmt välkommen med din ansökan!

29 februari 2024
Sista ansökan:
28 mars 2024
Mångsidig humortalang sökes till huvudroll i sketchprogram för SVT

Till ett nytt humorprogram med musiktema för SVT Barn söker vi dig som kan spela FLERA av de skruvade huvudkaraktärerna och som dessutom kan sjunga. Tillsammans med tre andra komiker/skådespelare kommer du utgöra huvudensemblen i programmet, som är en fartfylld show från teamet som bland annat gjort SVT Barn-succén Kokobäng. Vi söker dig, oslipad oetablerad diamant eller etablerad komiker som • är kvinna 18-25 år • har flera radikalt olika karaktärer/dialekter/röster inom dig • har stor sångvana Vi tror att du redan skapat mängder av egna humorsketcher och kanske har du ett humorkonto på sociala medier (men det är inget krav). Vi tror också att du har tv-, film-, musikal- eller teatererfarenhet sedan tidigare (men det är inte heller ett krav). Programmet produceras av produktionsbolaget Rafflande! för SVT, och inspelning sker i Helsingborg under 6-8 veckor i juni-september 2024. Uppdraget är betalt. Ansök genom att ladda upp ett filmklipp där du presenterar dig och berättar varför du skulle absolut briljera i det här programmet. Ge också smakprov på minst fyra olika karaktärer/dialekter (eller hänvisa till ditt eventuella humorkonto). Vi har tyvärr bara möjlighet att återkoppla till de som gått vidare i ansökningsprocessen.

20 februari 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024
Färgsprakande humortjej till stor roll i sketchprogram för SVT

Till ett nytt humorprogram med musiktema för SVT Barn söker vi en fenomenalt färgsprakande och rolig humortalang i åldern 10-12 år! Tillsammans med fyra vuxna komiker/skådespelare kommer du utgöra huvudensemblen i programmet, som är en fartfylld show från teamet som bland annat gjort SVT Barn- succén Kokobäng. Vi söker dig som • är tjej, 10-12 år • är härlig, cool, självsäker, har massor av personlighet och komisk timing • är fenomenal på att improvisera, men har inget emot att lära dig manus heller • bor på hyfsat pendlingsavstånd till Helsingborg Vi tror att du har tv-, film-, musikal- eller teatererfarenhet sedan tidigare. Vi tror också att du tycker om att skapa egna humorsketcher och att du redan har ett stort lager! Programmet produceras av produktionsbolaget Rafflande! för SVT Barn, och inspelning sker i Helsingborg under 6-8 veckor i juli-oktober 2024. Uppdraget är betalt. Ansökan Ansök genom att ladda upp ett filmklipp där du presenterar dig och berättar varför du skulle absolut briljera i det här programmet. Ge också smakprov på lite humor/sketcher du gjort tidigare, eller spontan-improvisera nånting! Vi har tyvärr bara möjlighet att återkoppla till de som gått vidare i ansökningsprocessen.

20 februari 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024
Skådespelare (Kvinnlig, 18-25 år) sökes till spännande ungdomsserie!

Är du en passionerad skådespelare som drömmer om att vara en del av en unik serie som kommer sändas på TikTok? Vi letar efter en dynamisk och engagerad kvinnlig skådespelare i åldern 18-25 år att spela huvudrollen i vår kommande ungdomsserie. Rollbeskrivning: Vi söker en mångsidig skådespelerska som kan porträttera olika känslor och situationer med övertygelse. Rollen kräver närvaro och en stark närvaro framför kameran. Kvalifikationer: Ålder: 18-25 år Erfarenhet av skådespeleri (tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav) Utstrålande personlighet och förmåga att skapa känslomässig koppling med tittarna Flexibilitet och beredskap att utforska olika aspekter av karaktären. Utseende spelar ingen roll – vi välkomnar mångfald och ser fram emot att träffa skådespelare med olika bakgrunder och utseenden. Serien kommer att börja spelas in under våren 2024

13 januari 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Skådespelare (Manlig, 18-25 år) sökes till spännande ungdomsserie!

Är du en passionerad skådespelare som drömmer om att vara en del av en unik storsatsning på TikTok? Vi letar efter en dynamisk och engagerad skådespelare i åldern 18-25 år att spela huvudrollen i vår kommande ungdomsserie. Rollbeskrivning: Vi söker en mångsidig skådespelare som kan porträttera olika känslor och situationer med övertygelse. Rollen kräver närvaro och en stark närvaro framför kameran. Kvalifikationer: Ålder: 18-25 år Erfarenhet av skådespeleri (tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav) Utstrålande personlighet och förmåga att skapa känslomässig koppling med tittarna Flexibilitet och beredskap att utforska olika aspekter av karaktären Utseende spelar ingen roll – vi välkomnar mångfald och ser fram emot att träffa skådespelare med olika bakgrunder och utseenden. Serien kommer att börja spelas in under våren 2024

13 januari 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Skådespelare (Manlig, 40 år och uppåt) sökes till spännande ungdomsserie.

Är du en erfaren och passionerad skådespelare som har drömt om att vara en del av en unik storsatsning på TikTok? Vi letar efter en dynamisk och engagerad manlig skådespelare i åldern 40 år och uppåt att spela en framträdande roll i vår kommande ungdomsserie. Rollbeskrivning: Vi söker en erfaren och mångsidig skådespelare som kan porträttera olika känslor och situationer med övertygelse. Din livserfarenhet och unika perspektiv kommer att bidra till att skapa en minnesvärd karaktär och en fördjupad dimension till vår serie. Rollen en stark närvaro framför kameran. Kvalifikationer: Ålder: 40 år och uppåt Erfarenhet av skådespeleri (tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav) Utstrålande personlighet och förmåga att skapa känslomässig koppling med tittarna Flexibilitet och beredskap att utforska olika aspekter av karaktären Utseende spelar ingen roll – vi välkomnar mångfald och ser fram emot att träffa skådespelare med olika bakgrunder och utseenden. Serien kommer att börja spelas in under våren 2024.

13 januari 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Skådespelare (Kvinnlig, 40 år och uppåt) sökes till spännande ungdomsserie!

Är du en passionerad skådespelare som drömmer om att vara en del av en unik storsatsning på TikTok? Vi letar efter en dynamisk och engagerad skådespelare i åldern 40 år och uppåt att spela huvudrollen i vår kommande ungdomsserie. Rollbeskrivning: Vi söker en mångsidig skådespelare som kan porträttera olika känslor och situationer med övertygelse. Rollen kräver närvaro och en stark närvaro framför kameran. Kvalifikationer: Ålder: 40 år och uppåt. Erfarenhet av skådespeleri (tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav) Utstrålande personlighet och förmåga att skapa känslomässig koppling med tittarna Flexibilitet och beredskap att utforska olika aspekter av karaktären Utseende spelar ingen roll – vi välkomnar mångfald och ser fram emot att träffa skådespelare med olika bakgrunder och utseenden. Serien kommer att börja spelas in under våren 2024

13 januari 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Skådespelare, artister, musiker, komiker

Vi är en ledande artistförmedling i Sverige. Söker du en agent och artistförmedling? Ansök till vår artistförmedling via vår hemsida www.swedeagency.se

11 januari 2024
Sista ansökan:
28 mars 2024