Lediga sommarjobb i Vimmerby

Här kan du söka totalt 16 lediga sommarjobb i Vimmerby hitta ditt nästa feriejobb här

Sommarvikarier till Sofidel i Kisa!

* Är du över 18 år och söker sommarjobb inom processindustrin hos ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du som person lojal och engagerad i ditt arbete? Då är det dig vi söker! Om tjänsten Vi söker nu flera sommarvikarier till produktionen hos vår kund Sofidel i Kisa. Sofidel Sweden AB är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden. Sofidel arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering. Sofidel vill att samtliga medarbetare skall vara delaktiga i att skapa en arbetsplats som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. Anställningsperioden är förlagd under sommarperioden maj-augusti. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom Sofidel och vid gott arbete finns möjligheten till fortsatt anställning efter sommaren alternativt återkommande sommarvikariat i framtiden. Arbetsbeskrivning Maskinoperatör Dina arbetsuppgifter kommer vara att assistera Sofidels maskinförare vid papperstillverkning alternativt att självständigt operera förädlingsmaskiner. Arbetstider: kontinuerligt 5-skift. Lagersupport Arbetet som lagersupport innebär mycket eget ansvar vid lastning och lossning, daglig truckkörning och ansvar att se till att produktionen är försedd med råmaterial och att lagerytan tas tillvara på ett optimalt sätt. Arbetstider: Dagtid/ 2-skift För att vara aktuell för denna tjänst ser vi gärna att du har viss körvana med truck sedan tidigare. Vi söker dig som har en stark förmåga att vara flexibel, lösningsorienterad, har lätt för att lära och vill ha ett roligt och givande sommarvikariat inom industrin! Du är duktig på att samarbeta med olika typer av människor och du tycker dessutom att det är en riktigt rolig del av jobbet. Som person tror vi också att du har framåtanda, är positiv till din natur och att du alltid vill göra ditt bästa för att leverera hög kvalitet i ditt arbete. För att trivas på Sofidel tror vi att du är en person som både tycker om att arbeta självständigt men också tillsammans i team. I arbetet inom processindustrin ligger stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet där du som medarbetare behöver vara medveten och följa företagets säkerhetsföreskrifter i produktionen. Du bör även med fördel ha körkort och tillgång till egen bil om du inte bor i Kisa. Kvalifikationer Gymnasiekompetens Ha fyllt 18 år Goda kunskaper i Svenska Meriterande Erfarenhet av industriarbete Erfarenhet av skiftarbete eller nattarbete Truckkort Traverskort

27 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Vi söker sommarvikarier inom lokalvård i Vimmerby

HS Service och Support AB bildades 1984 och har idag ca 550 anställda. Huvudkontoret har sitt säte i Karlskrona. Vi finns på flera orter i södra Sverige. Vill du arbeta under sommaren med att utföra städning på företag under juni, juli och augusti? Sök idag, vi anställer löpande! Vi söker dig som som tycker om möta kunder, arbeta metodiskt och att ha ett eget ansvarstagande. Du är social, flexibel, serviceinriktad och tycker om att leverera hög kvalité för att få nöjda kunder. Du kommer ansvara för skötsel och utförande av städuppdrag åt våra kunder. Ditt arbetsområde är Kalmar med omnejd. Hos oss arbetar man oftast ensam och på större städningar arbetar ni i grupp För denna tjänsten krävs att man har B-körkort för att kunna ta sig fram mellan våra kunder. Tidigare erfarenhet av lokalvård är meriterande. Arbetstider: Dagtid.

20 februari 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024
Sommarvikariat kontaktperson till Elisabethgården Akut- och Utredningshem

Verksamheten Elisabethgården ligger fint beläget med stora grönytor och en vacker uppväxt trädgård cirka 5 km söder om Vimmerby. På Elisabethgården gör vi på uppdrag av socialtjänsten utredningar gällande barns behov och föräldrars förmåga att tillgodose barnens behov. Vår målgrupp är barn i åldern 0-16 år tillsammans med föräldrar. Utredningarna följer BBICs utredningsstruktur med inslag av Signs of Safety och grundar sig på samspelsobservationer mellan föräldrar och barn. Vi utgår från ICDP och TMO i vårt förhållningssätt. Idag har Elisabethgården ramavtal med drygt 190 kommuner i Sverige. Under en utredningsplacering är familjen vanligen placerad mellan 10-14 veckor. Ett team som består av en utredare och två kvalificerade kontaktpersoner utses och dessa ansvarar för och planerar aktiviteterna för och i familjen under tiden de är på Elisabethgården. Kvalificerad kontaktperson Vi är nu i behov av sommarvikarier och söker dig som är nyfiken, driven, har lätt för att samarbeta med hög förmåga till att ta ansvar. Som vikarierande kontaktperson arbetar du nära familjerna i deras vardag. Dagliga samspelsobservationer vilka både är planerade och oplanerade och som sedan dokumenteras, är grunden i arbetet. I arbetsuppgifterna ingår även samtal med barn och föräldrar samt diverse praktiska sysslor såsom körningar, myndighetskontakter, umgängen m.m. Tjänsten är en visstidsanställning med början i juni och avslut i augusti. Du arbetar heltid på rullande 3-veckorsschema med tjänstgöring var tredje helg. Din profil Vi söker dig som är driftig, positiv, engagerad och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad och har god förmåga att ta ansvar. Du har eller har påbörjat en två-årig eftergymnasial utbildning som är adekvat för arbetet såsom socialpedagog, behandlingspedagog eller motsvarande enligt arbetsgivarens bedömning. Du är en person som trivs att arbeta med människor och främst barn då Elisabethgården lägger stort fokus på barnen utifrån Barnkonventionen och barns rättigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska i både tal och skrift samt ha god datorvana. Inför anställning kommer vi att be om utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister. Körkort för manuell växellåda är ett krav. Intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstiden gått ut så kom in med din ansökan så snart som möjligt!

12 februari 2024
Sista ansökan:
11 mars 2024
Butiksmedarbetare till Hultsfred/Vimmerby

Vi lägger stor vikt i att du som anställd har möjlighet att jobba i båda butikerna. I rollen som butiksmedarbetare ingår butiksarbete, försäljning och kundservice i världsklass. I arbetsuppgifterna ingår uppackning, exponering, påfyllning av produkter, öppning och stängning av butiken samt att se till att våra kunder har den bästa möjliga upplevelsen i våra butiker. I samråd med butikschef blir du tilldelad avdelningsansvar. På så sätt äger du driften av din egen avdelning och ansvarar för att den presterar på bästa möjliga sätt – varje dag. Det innefattar bland annat att beställa upp produkter så att avdelningen alltid är välfylld och inbjudande. I kassan tar du hand om våra kunder som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. Det är till fördel om du har kassavana och tidigare erfarenhet av försäljning och service. Övrig information Tillträde: Enligt överenskommelse Anställningsgrad: Säsongsjobb med chans till extra timmar Plats: Dollarstore Vimmerby Bolagsgatan 3, Dollarstore Hultsfred Handelsvägen 7 Lön: Timlön enligt kollektivavtal Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut. Som en del i Dollarstores rekryteringsprocess genomför företaget bakgrundsanalyser tillsammans med Svensk Bakgrundsanalys vilket är ett auktoriserat företag inom bakgrundskontroller. Välkommen med din ansökan. Dollarstore är en av Sveriges största lågprisaktörer och vi fortsätter växa. Idag har vi över 130 butiker i både Sverige och Danmark där vi erbjuder våra kunder glädje, gemenskap och fantastiska priser. Sedan augusti 2023 ingår Dollarstore i finska Tokmanni Group och tillsammans med dem är vi en av de ledande lågprisaktörerna i Norden och är listade på finska börsen. Tillsammans med våra 2000 medarbetare brinner vi för försäljning och mötet med kunden. Välkommen till Dollarstore! DollarStores DNA - Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser - Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar. - Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt. - Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

6 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Pizzabagare på Vimmerby Camping

Vimmerby Camping söker nu en passionerad och skicklig pizzabagare för att berika vårt team och ge våra besökare en smakfull upplevelse. Restaurangen ligger precis intill den fantastiska sjön Nossen och många kommer dit för att avnjuta god mat och dryck.   Arbetsuppgifter: Som pizzabagare på Vimmerby Camping kommer du att vara ansvarig för att skapa läckra och kvalitativa pizzor för våra gäster. Ansvara för att skära, förbereda och organisera ingredienser för att säkerställa en smakrik och aptitretande pizzaupplevelse. Se till att varje pizza uppfyller våra höga kvalitetsstandarder och presenteras på ett lockande sätt. Erfarenhet av att baka pizza är starkt meriterande. Snabb och effektiv arbetstakt under högt tempo. Förmåga att arbeta i ett team och samarbeta med övrig personal. Hög hygien- och kvalitetsmedvetenhet. Tjänsten är på heltid/deltid och kommer att innefatta arbete under kvällar och helger med start 2024.05.01 Känner du att du vill vara med och skapa magi med oss så skicka in ditt personliga brev och gärna också ett CV.   Välkommen till Vimmerby Camping, där vi tillsammans skapar smakfulla och minnesvärda stunder för våra gäster! Vimmerby Camping är inte bara en arbetsplats; det är en plats där utvecklingen går från person till framtid. Att arbeta här innebär att vara en del av en anläggning med en rik historia, de första camparna anlände redan på 1940-talet. Miljoner med människor har sedan dess mött solstrålarna som glittrar i sjön Nossens vatten och varje sommar välkomnar vi runt 65 000 boende gäster – minst lika många därtill besöker den vackra stranden. Miljön på Vimmerby Camping är lika mångsidig som dess besökare. Här kan du slappna av i en lugn miljö eller höja pulsen till max – det är ditt humör för dagen som bestämmer. Oavsett om du vill njuta av fiske eller solbad, ta en tur med trampbåt eller bara koppla av. Möjligheterna är lika varierande som aktiviteterna. Vare sig du står vid grillen och lagar med eller föredrar att bli serverad strävar vi efter att erbjuda en så bred och unik upplevelse som möjligt. Vi som driver anläggningen har en stark drivkraft – att varje kollega ska vara stolt över att ha Vimmerby Camping som en del av sitt CV. Här är det inte bara ett jobb; det är möjligheten att vara med och skapa minnen för både gäster och medarbetare. Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut. Välkommen till Vimmerby Camping, där arbete blir en del av en historisk resa och där varje dag är en möjlighet att göra skillnad.

1 februari 2024
Sista ansökan:
29 februari 2024
Serveringspersonal på Vimmerby camping

Vimmerby camping är en livfull och välbesökt plats för såväl barnfamiljer som campingfantaster från när och fjärran. Vi söker nu engagerad och serviceinriktad serveringspersonal för att förstärka vårt restaurangteam och skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster. Restaurangen ligger ett stenkast från den populära sjön Nossen där vi vill erbjuda en vänlig och professionell service och ta emot beställningar och ge rekommendationer. Servera mat och dryck med omsorg och säkerställa att rätterna presenteras snyggt och enligt våra standarder. Arbeta nära kökspersonalen för att säkerställa effektiv kommunikation och smidig service. Hantera betalningar noggrant och säkert, ge korrekt växel och kvitto. Hjälpa till med att hålla restaurangen ren och organiserad, samt med förberedelser inför och efter öppettider. Kvalifikationer: Erfarenhet av restaurang- eller serveringsarbete är meriterande. Svenska och engelska flytande är ett krav. Positiv attityd och förmåga att arbeta under högt tempo. Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienpraxis. Flexibilitet att arbeta kvällar och helger.     Tjänsten är på heltid/deltid och kommer att innefatta arbete under kvällar och helger, särskilt under högsäsong. Vimmerby Camping är arbetsgivaranslutna till Visita och följer de lagar som finns gällande arbetstider och ledighet.      Ett personligt brev är obligatoriskt till ansökan, har du ett CV får du gärna skicka med de också    Välkommen till vårt restaurangteam på Vimmerby camping, där vi tillsammans skapar smakfulla minnen för våra gäster!       Vimmerby Camping är inte bara en arbetsplats; det är en plats där utvecklingen går från person till framtid. Att arbeta här innebär att vara en del av en anläggning med en rik historia, de första camparna anlände redan på 1940-talet. Miljoner med människor har sedan dess mött solstrålarna som glittrar i sjön Nossens vatten och varje sommar välkomnar vi runt 65 000 boende gäster – minst lika många därtill besöker den vackra stranden. Miljön på Vimmerby Camping är lika mångsidig som dess besökare. Här kan du slappna av i en lugn miljö eller höja pulsen till max – det är ditt humör för dagen som bestämmer. Oavsett om du vill njuta av fiske eller solbad, ta en tur med trampbåt eller bara koppla av. Möjligheterna är lika varierande som aktiviteterna. Vare sig du står vid grillen och lagar med eller föredrar att bli serverad strävar vi efter att erbjuda en så bred och unik upplevelse som möjligt. Vi som driver anläggningen har en stark drivkraft – att varje kollega ska vara stolt över att ha Vimmerby Camping som en del av sitt CV. Här är det inte bara ett jobb; det är möjligheten att vara med och skapa minnen för både gäster och medarbetare. Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut. Välkommen till Vimmerby Camping, där arbete blir en del av en historisk resa och där varje dag är en möjlighet att göra skillnad.

1 februari 2024
Sista ansökan:
29 februari 2024
Städteamet på Vimmerby Camping

Vimmerby Camping söker nu medarbetare till vårt städteam för sommarsäsongen 2024. Som en viktig del av vår verksamhet är renlighet och trivsel av högsta prioritet för att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Om du delar vår passion för service och noggrannhet är detta en fantastisk möjlighet att bli en del av vårt team.   Arbetsuppgifter: Daglig städning av campingens faciliteter, inklusive servicebyggnader, kök, och gemensamma utrymmen. Ansvar för underhåll av städutrustning och rapportering av eventuella problem. Samarbeta med övriga i städteamet för att säkerställa en ren och inbjudande miljö. Hantera och använda rengöringsprodukter på ett miljövänligt och hållbart sätt. Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av städning och underhåll, helst inom hotell- eller campingbranschen. Förmåga att arbeta i team och anpassa sig till föränderliga arbetsmiljöer. Noggrannhet och öga för detaljer. Vi erbjuder: En unik arbetsmiljö i hjärtat av Vimmerby med närhet till natursköna omgivningar. Möjlighet till personlig och professionell utveckling. Vi är arbetsgivaranslutna till Visita och följer de lagar som finns gällande arbetstider och ledighet. Ditt personliga brev är obligatoriskt men om du vill komplettera med ditt CV är det varmt välkommet.  Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt Team och skapa en ren och inbjudande miljö för våra gäster. Vimmerby Camping – där rena stunder och naturlig charm möts!   Vimmerby Camping är inte bara en arbetsplats; det är en plats där utvecklingen går från person till framtid. Att arbeta här innebär att vara en del av en anläggning med en rik historia, de första camparna anlände redan på 1940-talet. Miljoner med människor har sedan dess mött solstrålarna som glittrar i sjön Nossens vatten och varje sommar välkomnar vi runt 65 000 boende gäster – minst lika många därtill besöker den vackra stranden. Miljön på Vimmerby Camping är lika mångsidig som dess besökare. Här kan du slappna av i en lugn miljö eller höja pulsen till max – det är ditt humör för dagen som bestämmer. Oavsett om du vill njuta av fiske eller solbad, ta en tur med trampbåt eller bara koppla av. Möjligheterna är lika varierande som aktiviteterna. Vare sig du står vid grillen och lagar med eller föredrar att bli serverad strävar vi efter att erbjuda en så bred och unik upplevelse som möjligt. Vi som driver anläggningen har en stark drivkraft – att varje kollega ska vara stolt över att ha Vimmerby Camping som en del av sitt CV. Här är det inte bara ett jobb; det är möjligheten att vara med och skapa minnen för både gäster och medarbetare. Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut. Välkommen till Vimmerby Camping, där arbete blir en del av en historisk resa och där varje dag är en möjlighet att göra skillnad.

1 februari 2024
Sista ansökan:
29 februari 2024
Hovmästare på Vimmerby Camping

Hovmästare på Restaurang Nossen Är du en passionerad och erfaren restaurangare som är redo för att ta anställning på en utvecklande arbetsplats? Då är du precis den vi söker! Restaurang Nossen är en populär och välkänd restaurang belägen precis vid sjökanten. Här får du möjligheten att möta och interagera med mängder av nya människor varje dag. Som hovmästare på Restaurang Nossen blir ditt främsta fokus att se till att våra gäster trivs och har en minnesvärd upplevelse. Du kommer även att ha ansvar för att dina kollegor utvecklas och samarbetar som ett väloljat team. Du kommer att vara den som leder och inspirerar kollegorna, och får dem att prestera på sin allra bästa nivå. Restaurang Nossen är öppen 7 dagar i veckan under sommarsäsongen, från kl. 12.00 till 22.00. Du kommer att arbeta både lunch- och kvällsskift, och tjänsten sträcker sig från maj till september. Vi söker dig som: • Har tidigare erfarenhet från servering • Är serviceinriktad och gärna går först • Har kunskaper inom drycker och mat • Är en lagspelare som trivs med att arbeta i team • Har förmågan att behålla lugnet och vara effektiv under tidspressade situationer Vi kan erbjuda dig: • En dynamisk och utvecklande arbetsplats • Möjligheten att arbeta i en vacker miljö • Omfattande möjligheter till personlig och professionell utveckling Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och att tillsammans skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Skicka in din ansökan redan idag! Vimmerby Camping är inte bara en arbetsplats; det är en plats där utvecklingen går från person till framtid. Att arbeta här innebär att vara en del av en anläggning med en rik historia, de första camparna anlände redan på 1940-talet. Miljoner med människor har sedan dess mött solstrålarna som glittrar i sjön Nossens vatten och varje sommar välkomnar vi runt 65 000 boende gäster – minst lika många därtill besöker den vackra stranden. Miljön på Vimmerby Camping är lika mångsidig som dess besökare. Här kan du slappna av i en lugn miljö eller höja pulsen till max – det är ditt humör för dagen som bestämmer. Oavsett om du vill njuta av fiske eller solbad, ta en tur med trampbåt eller bara koppla av. Möjligheterna är lika varierande som aktiviteterna. Vare sig du står vid grillen och lagar med eller föredrar att bli serverad strävar vi efter att erbjuda en så bred och unik upplevelse som möjligt. Vi som driver anläggningen har en stark drivkraft – att varje kollega ska vara stolt över att ha Vimmerby Camping som en del av sitt CV. Här är det inte bara ett jobb; det är möjligheten att vara med och skapa minnen för både gäster och medarbetare. Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut. Välkommen till Vimmerby Camping, där arbete blir en del av en historisk resa och där varje dag är en möjlighet att göra skillnad.

31 januari 2024
Sista ansökan:
3 mars 2024
Sommarpersonal till restaurang Brygghuset

Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier och har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet. För mer information, se www.abro.se Vill Du ha sommarens roligaste jobb? Är Du en lagspelare som brinner för service, är stresstålig och ÄLSKAR att ha roligt på jobbet? Då är Du varmt välkommen till oss. Vi söker nu Servis, Diskare och Kökspersonal till sommaren 2024. Brygghuset serverar lunch fem dagar i veckan, Ala carte serveras på kvällstid och vi tar även hand om ölprovningar, bryggerivisningar samt att vi anordnar konferenser på förfrågan. På Brygghuset erbjuder vi en glad, folklig och nyskapande brasseriliknande pub för alla. Vi strävar efter en varm och gedigen service samt en modernare pubmat av högsta kvalitet där råvarorna ska vara så lokalt producerade som möjligt. Du värdesätter hög service och är en lagspelare som vill ha kul på jobbet. Om du besitter god erfarenhet av restaurangbranschen eller är om du är öppensinnad och har lätt för att lära dig, då har vi arbetsplatsen för dig. Brygghuset erbjuder dig en trygg och utvecklande arbetsplats och du kommer ha god stöttning av moderbolaget Åbro Bryggeri. Tjänsterna är både på timmar/deltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande. För frågor om tjänsterna kontakta Nina Eklund; [email protected] eller på telefon 076-1080793 Varmt välkommen med din ansökan!

24 januari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Sommarjobb inom Stöd och Omsorg LSS 2024

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.Vill du ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb? Vi söker nu Semestervikarier till verksamhet Stöd och omsorg LSS sommaren 2024. Vill du ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb? På Socialförvaltningen jobbar vi med människor, vi ansvarar för omsorg om äldre och funktionshindrade. Vi som jobbar här hjälps åt i vårt gemensamma mål att ge bästa tänkbara service och omsorg till invånarna i Vimmerby kommun. Ett sommarjobb hos oss innebär att du får nyttig arbetslivserfarenhet och möjlighet att skapa nya kontakter. Vi har schyssta anställningsvillkor och som ny semestervikarie får du genomgå en introduktionsutbildning inför sommaren.  Arbetsbeskrivning Verksamheten ansvarar för att personer med funktionsvariation får stöd och omsorg för att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. I ditt arbete hos oss är det viktigt att kunna möta varje person, att kunna se varje individ samt kommunicera och vara lyhörd för behov och intressen. Personens behovsområden är beskrivna i en genomförandeplan. I arbetsuppgifterna ingår också dokumentation i vårt dokumentationssystem, Procapita, samt utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation av ansvarig sjuksköterska. Arbetstiderna fördelas dag, kväll/natt, helg samt nattjänstgöring.     Gruppbostäder Det finns idag sex olika gruppbostäder inom Vimmerby tätort. På en gruppbostad bor 4-6 personer i egna lägenheter. Dessa personer har behov av närhet till personal dygnet runt. Arbetet innebär i stora drag att stödja personerna att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Det kan vara att laga mat, stötta med personlig hygien, göra inköp tillsammans med personen, mm. Servicebostad Det finns idag tre olika servicebostäder inom Vimmerby tätort. Servicebostad är en mellanform mellan helt självständigt boende i egen lägenhet och en gruppbostad. Varje servicebostad har ett antal lägenheter knutna till sig. Att arbeta i servicebostad innebär stöttning och motivation i personens eget hem utifrån personens genomförandeplan. Daglig verksamhet Inom daglig verksamhet erbjuder vi meningsfull sysselsättning, för personer inom LSS, som bidrar till den personliga utvecklingen samt främjar delaktighet i samhället. Verksamheten bedrivs med olika inriktningar för att passa den enskilde personen. Hänsyn tas utifrån personens förutsättningar. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag – fredag.  Korttids/fritids Arbete med barn och ungdomar som har funktionsvariation. Verksamheten bedrivs så att de grundläggande behoven av tillsyn, vila, rörelse, aktivitet, måltider och övrig omvårdnad anpassat till funktionsvariation och ålder tillgodoses. Verksamheten är bemannad dygnet runt, arbetstiderna fördelas dag/kväll/natt/helg samt ren nattjänstgöring.     Personlig assistans Att arbeta som personlig assistent innebär att stötta och motivera personen i dess hem. Arbetet innebär i stora drag att stödja personerna att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Det kan vara att laga mat, stötta med personlig hygien, göra inköp tillsammans med personen, mm. Ensamarbete är vanligt när man arbetar som personlig assistent.   Kvalifikationer Vi söker dig som:  • Fyllt 18år • Har utbildning inom Omvårdnadsprogrammet, Fritidsledarutbildning, Barn och fritidsprogrammet, Behandlingspedagogsutbildning eller likvärdig utbildning. • Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande.  • Körkort klass B är önskvärt. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Som person är du ansvarstagande och flexibel, du har ett serviceinriktat sätt och en positiv inställning med ett gott och respektfullt bemötande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver även dokumentation och därför måste du ha datorvana samt måste behärska svenska språket i tal och skrift. Kan du ytterligare ett språk är det positivt. Tjänsten omfattas av ID-kontroll och registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa giltigt Pass, nationellt id-kort eller personbevis innan anställning sker. Du som sökande måste visa ett utdrag utan anmärkning från polisens belastningsregister. Observera att det tar cirka två veckor att få utdraget, så beställ i god tid.  Beställ belastningsregister via denna länk genom att kopiera och klistra in i webbläsaren: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Du gör så här:  • Klicka, Till e-tjänst för registerutdrag • Logga in med BankID  • Välj från listan  • Arbeta med barn med funktionsnedsättning Om du får anställning som timavlönad så ska du genomgå en webbintroduktion när du anställs. Du behöver också skriva under en sekretessförbindelse. Anställningens omfattning Anställningsform: Sommarjobb  Sysselsättningsgrad: Timavlönad Tillsättning: Sker löpande Ansökan Bemanningsenheten ansvarar för rekryteringen till enheterna. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Detta är för att underlätta vår administration av anställningar. Tack!  Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarst.    Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 010-35 69 000. Varmt välkommen med din ansökan!

23 januari 2024
Sista ansökan:
21 april 2024