Lediga deltidsjobb i Herrljunga

Det finns totalt 4 lediga deltidsjobb att söka i Herrljunga

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! 😃 Erbjuds: ∙ Hög provision ∙ Jobba på fester, deltid & flexibelt ∙ Sälj- & produktutbildning Krav: ∙ Flytande svenska i tal & skrift ∙ Vill sälja vuxenprodukter ∙ Driven & resultatorienterad

21 november 2023
Sista ansökan:
21 december 2023
Deltidsbrandman

Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare. Vill vara med oss och skapa trygghet och säkerhet? Räddningstjänsten i Herrljunga söker nu deltidsbrandmän som vill göra verklig skillnad! Som deltidsbrandman får du möjlighet att vara en del av ett viktigt uppdrag som bidrar till att trygga våra invånares säkerhet i händelse av olyckor och brand. Vi söker dig som kan vara beredd att rycka ut på räddningsuppdrag var fjärde vecka parallellt med ditt nuvarande arbete. Vi erbjuder dig bl.a. sex veckors betald utbildning, lastbilskörkort och kontinuerlig kompetensutveckling. Du kommer också ha tillgång till våra gym på brandstationerna och får möjlighet att använda kommunens friskvårdsbidrag. Att vara deltidsbrandman hos oss innebär att du blir en del av en stark gemenskap, samtidigt som du får ett extraknäck som genererar kunskap, personlig utveckling och lön enligt kollektivavtal. Deltidsbrandman kallas även för "Räddningspersonal i beredskap" (RIB). Information om ersättningar och förmåner: https://rib.msb.se/filer/pdf/28902.pdf Film om att vara deltidsbrandman/RIB: https://youtu.be/6XdyJVfGjQY ARBETSUPPGIFTER Beredskap för att rycka ut vid olyckor och delta i räddningsinsatser. Övning runt 70 timmar/år (oftast kvällstid). Fysisk träning. Visst fordons- och materielvård. Växlande arbetstempo När larmet går gäller det att reagera snabbt och du måste fokusera helt på din uppgift. För att vara förberedd ingår kontinuerlig övning och viss fysisk träning i arbetsuppgifterna. Detta sker i regel på vardagskvällar med undantag från någon eller några övningsdagar per år. KVALIFIKATIONER - Över 18 år - Du behöver vara frisk och ha hygglig kondition - B-körkort - Bo och arbeta fem minuter från brandstationen i Annelund eller Herrljunga - Kunna rycka ut vid larm var fjärde vecka - Du behöver tillstånd från din ordinarie arbetsgivare ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

16 november 2023
Sista ansökan:
14 januari 2024
Vill du jobba extra som personlig assistent? Se hit!

Beskrivning av tjänsten Nu söker vi efter rätt person som vill stärka vårt team hos en man i Herrljunga. Mannen har down syndrom och behöver stöttning och motivering med allt som händer i vardagen. Viktigt att involvera kunden i allt man gör så han får känna sig delaktig. Passen man jobbar hos kunden är mellan kl 15 till 09 på morgonen med jour. Finns ett assistentrum. Exempel på förekommande arbetsuppgifter Du jobbar ensam med kunden så du följer med honom på allt han gör i sin vardag. Kunden gillar att bada, bowla , minigolf och åka på utflykter. Det förekommer även uppgifter som att laga mat, handla, städa och tvätta då kunden har ett eget boende. Detta är fördelat över veckans dagar. Tjänsten är extra/vid behov när någon ordinarie är sjuk eller behöver vara ledig. Perfekt tillfälle om man studerar eller vill jobba lite extra. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag. Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper - Lyhörd - Tålmodig - Ansvarstagande Om Frösunda Personlig assistans Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag. Övrig information - Anställningsform: Timanställning vid behov - Omfattning: Deltid - Arbetstid: Dag, kväll och natt - Tillträde: Omgående Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag 15/11 2023 Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Jennifer Larsson verksamhetschef 010-1303314 Varmt välkommen med din ansökan!

26 oktober 2023
Sista ansökan:
13 april 2024
Meningsfullt arbete som assistent vid behov

Beskrivning av tjänsten Nu söker vi efter rätt person som vill stärka vårt team hos en man i Herrljunga. Mannen har down syndrom och arbetspassen är förlagda på både dag kväll och även nattpass förekommer i tjänsten. Exempel på förekommande arbetsuppgifter Du jobbar ensam med kunden så du följer med honom på allt han gör i sin vardag. Kunden gillar att bada, bowla och åka på utflykter. Tjänsten är extra/vid behov när någon ordinarie är sjuk eller behöver vara ledig. Perfekt tillfälle om man studerar eller jobba lite extra. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag. Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper - Lyhörd - Tålmodig - Ansvarstagande Om Frösunda Personlig assistans Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag. Övrig information - Anställningsform: Timanställning vid behov - Omfattning: Deltid - Arbetstid: Dag, kväll och natt - Tillträde: Omgående Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag 25/9 2023 Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Jennifer Larsson verksamhetschef 010-1303314 Varmt välkommen med din ansökan!

6 september 2023
Sista ansökan:
23 februari 2024