Lediga extrajobb i Sundbyberg

Sök totalt 3 lediga extrajobb i Sundbyberg

Säljande rekryterare!

Vill du vara med på en resa där du kan hjälpa människor att hjälpa andra människor? Då vill du inte missa den här tjänsten! Vi på Viva Bemanning vill med hjälp av dig kunna ta nästa steg i utvecklingen. Vi bemannar med vårdpersonal i Sverige och Norge. Vi består i dagsläget av ett hårt arbetande team med mycket engagemang och positiv energi där alla arbetar mot samma mål – vi vill tillsätta alla uppdrag i Sverige för att bidra till en bättre värld. Vem vi söker: Nu söker vi en säljande rekryterare till vår bemanningsavdelning. Vi behöver en person som är anpassningsbar och driven. Någon som har både en säljande sida och är en människokännare. Detta är ett extrajobb och det vi erbjuder är att arbeta timmar på kvällar och helger. Du får gärna vilja lära dig om yrket och branschen och vi letar efter dig som jobbar noggrant och fokuserat. Den här tjänsten är perfekt för dig som älskar att prata i telefon med människor och hjälpa dem hitta rätt. Samtidigt får du vara på en arbetsplats fylld med ambitiösa kollegor som du kan lära dig massor av! Arbetsuppgifter: Syftet med tjänsten är att hitta leads (personer som finns tillgängliga och vill jobba) till övriga bemanningsavdelningen. Det gör du genom att främst ringa samtal och till viss del bearbeta ett antal marknadskanaler. De leads du arbetar med är främst ”kalla” (där du kontaktar legitimerad personal och gör en grundläggande behovsanalys). Tjänsten kan även komma att innefatta att lägga upp marknadsannonser, göra mailutskick och svara när det ringer in på vår växel. Det kan både tillkomma och tas bort arbetsuppgifter. Är du rätt person för tjänsten? Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och om du är en person med mycket driv och känsla för struktur och service. Vi behöver en person som har en välutvecklad förmåga att kommunicera, både skriftligt och muntligt. Du har en positiv inställning och gillar att göra det lilla extra för dina medmänniskor. Ett grundläggande krav är att du gillar att prata i telefon och med andra människor! Viva Bemanning jobbar med fyra värdeord som vi vill att vår nästa medarbetare eftersträvar: Gemenskap, Utveckling, Sunt förnuft och Kvalité. Kan du ge något exempel på hur du kan bidra med detta hos oss? Summerande arbetsvillkor: Start: Flexibel start under hösten 2024 Kontoret ligger i Enköping/Sundbyberg Timanställning med tillhörande timlön Arbetstid: vardagar 15.00 – 20.00 & helger 11.00 – 16.00 (2 – 3 pass per vecka) Ersättning 125kr/h + bonus per bokat lead. Ansökan: Skicka ditt CV och ett personligt brev till: [email protected] Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! Vi ser fram emot att höra från dig!

19 juni 2024
Sista ansökan:
19 juli 2024
myNanny barnvakt Sundbyberg, nanny / barnpassning 1-2 gånger/ vecka

Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support. Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/ Så funkar jobbet som barnvakt Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig! Mer om familjen Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta: Antal barn: 2 Ålder: 1 & 3 år Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-2 gånger i veckan Tider: Oftast hämtning från förskola och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar) Extrajobbet passar perfekt för dig som: Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nanny Detta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny: Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa Du är alltid försäkrad under barnpassningen Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag Följa och vara delaktig i ett barns utveckling Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen Introduktionsutbildning av oss på myNanny Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny Viktiga och relevanta meriter till ditt CV Ansök till jobbet på 3-4 min Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/ Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny. Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt En arbetsgivare – många möjligheter Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som: Nanny hos https://nannypoppins.se Barnvakt hos https://barnvakt.se Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovet Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter: Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg

14 juni 2024
Sista ansökan:
28 juni 2024
Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från vårt kontor i Stockholm och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra. Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage. Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys PS. Är du student så finns motsvarande tjänst även att söka som sommarjobb, extrajobb, exjobb eller på deltid. För rätt person hittar vi en lösning som passar. Hör av dig! Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen!

7 juni 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024