Jobandtalent People Sweden AB jobb

Lediga jobb hos Jobandtalent People Sweden AB

Svetsare/kapare sökes till kund i Laholm

VÅRT ERBJUDANDE På Job&Talent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. Om jobbet Svetsa dig fram till framgång och kapa drömyrket hos vår kund i Laholm! Vi söker en gnistrande talang som älskar att smälta samman metall med sitt magiska handlag. Ta chansen att bli en del av ett team där varje gnist är en möjlighet till storslagenhet. Dina arbetsuppgifter Som svetsare/kapare hos vår kund kommer du att ha en spännande och utmanande roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att svetsa och kapa material med precision och skicklighet. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa att alla produkter uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med din skicklighet och noggrannhet kommer du att bidra till att vår kunds produkter får den perfekta finishen. Är du rätt person för jobbet? Vi söker dig som: - Har erfarenhet av svetsning och kapning - Har god kunskap inom metallbearbetning - Har en relevant utbildning inom svetsning eller liknande område - B-körkort och tillgång till bil. - Bra svenska, tal och skrift. Vi ser gärna at du har förmågan att arbeta noggrant och effektivt, att du är självgående och kan ta egna initiativ samt har god samarbetsförmåga. Vi ser också gärna att du är flexibel och kan anpassa dig till olika arbetsuppgifter. Intresserad? För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Övrigt Placeringsort: Laholm Tillsättning: enligt överenskommels OM OSS Job&Talent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

12 december 2023
Sista ansökan:
30 maj 2024
Koordinator till stort företag i Finspång

Supplier Quality Assurance Engineer Dina huvudsakliga ansvarsområden Som Supplier Quality Assurance Engineer kommer du att arbeta med att säkerställa att våra leverantörer uppfyller höga kvalitetsstandarder. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara: - Koordinera och driva aktiviteter för att snabbt och effektivt hantera avvikelserapporter från leverantörer. - Arbeta tillsammans med leverantörerna för att säkerställa att de genomför korrekta grundorsaksanalyser och implementerar åtgärder för att förhindra återkommande problem. - Analysera statistik kopplat till kvalitetsbrister för att verifiera åtgärder och identifiera eventuella återkommande problem. - Förbereda underlag och statistik inför möten som Supplier Performance Review och leverantörsmöten. - Bidra till ständiga förbättringar genom att utveckla processer och driva leverantörsutveckling. En viktig del av ditt arbete kommer att vara att samarbeta med andra avdelningar och interna kunder för att säkerställa att du har rätt förutsättningar för att utföra ditt arbete och för att uppnå hög kundnöjdhet. Eftersom våra leverantörer är en viktig del av vår verksamhet kommer du att vara en central koordinator mellan företaget och leverantörerna. Det innebär att du ansvarar för att driva och dokumentera avvikelsehanteringens olika faser, inklusive registrering, analys, åtgärd, implementering och övervakning. Du kommer också att säkerställa att korrekta kostnadsunderlag finns för eventuella ekonomiska krav mot leverantörer. Vi söker dig som är driven och ständigt strävar efter att förbättra både verksamheten och dig själv. Du är strukturerad och analytisk, och trivs när du kan skapa ordning och reda och uppnå uppsatta mål. Det är viktigt att du har förståelse för hur olika funktioner inom ett företag samarbetar och har förmåga att förbättra samarbetet mellan dem. Du bör också vara passionerad för kvalitet. Du tycker om att träffa och kommunicera med människor både internt och externt. Du är positiv, utåtriktad och skapar relationer lätt. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom produktion, verksamhetsutveckling, inköp, kvalitet eller relaterade områden. Eftersom du kommer att ha internationella kontakter med leverantörer och interna kontakter inom företaget är det viktigt att du kan kommunicera tydligt både på svenska och engelska. Du bör också ha god pedagogisk kommunikationsförmåga. OM JOB&TALENT Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

12 december 2023
Sista ansökan:
30 maj 2024
Lagerjobb i Strängnäs

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. ARBETSBESKRIVNING - Orderplock - Truck - In och utleverans DINA KVALIFIKATIONER - Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik. - Du bör kunna arbeta under varierande arbetstider. - Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå. - Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial. - Truckkort A 1-4 MERITERANDE - Truckkort B 1-5. DIN PROFIL För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du: - har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent. - är ansvarsfull har god känsla för detaljer. - har en hög servicenivå. - är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment. - är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse. ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! OM JOB&TALENT Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

11 december 2023
Sista ansökan:
29 maj 2024
Technical Analyst till kund i Finspång sökes!

Din roll: Bli en viktig del av vår kunds Warranty Project Engineer (WPE) team, där du kommer att få möjlighet att stödja och ge rekommendationer till garantiprojektledare. Som WPE kommer du att vara den tekniska experten när det gäller produkter och hjälpa till med allt som rör garantins omfattning. Du kommer också att samordna med materialkoordinationsteam för att säkerställa en smidig implementering. Ditt uppdrag som WPE är att förstå kundernas behov och översätta dem till praktisk implementering. Du kommer att vara den tekniska kontaktpersonen för både kunder och projektteam och delta i viktiga kundmöten. För att säkerställa att allt flyter smidigt kommer du också att diskutera med inköpsavdelning och eventuella underleverantörer för att förklara krav. Som WPE kommer du också att samordna med ingenjörsavdelning och ge värdefulla insikter om produkterna till projektteamet. Det är viktigt att du kan hålla dig informerad om rapportresultat och den aktuella situationen, samt meddela FoU-avdelning om eventuella vanliga fel. För att säkerställa att kundernas behov uppfylls kommer du också att förklara deras krav för projektteamet och hjälpa till med att förbereda platsbesök. Genom att upprätthålla din produkt- och applikationskunskap kan du lösa eventuella kundfrågor eller svårigheter på ett sätt som är förenligt med företagets uppdrag, värderingar och finansiella mål. För att vara framgångsrik i denna roll bör du ha en kandidat- eller civilingenjörsexamen inom mekanik, elektronik eller ett relaterat område. Du bör också ha utökad kunskap om gasturbiner, särskilt från MGT-flottan. Det är viktigt att du kan arbeta väl i team och har utmärkta kommunikationsfärdigheter. Du bör också kunna samordna tekniska frågor och genomföra möten. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i IT-system och mjukvara, särskilt SAP, PLM2020 och MS Office. Goda kunskaper i både skriftlig och muntlig engelska är ett krav och kunskaper i svenska är meriterande. Din arbetsplats kommer att vara på kontoret i Finspång, med möjlighet att arbeta hemifrån 2-3 dagar i veckan. OM JOB&TALENT Job&Talent erbjuder högkvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. Varje år anställer vi 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor i Sverige. Job&Talent grundades 2009 i Spanien och är nu ett globalt företag som verkar på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i vår koncern.

8 december 2023
Sista ansökan:
26 maj 2024
Projektledare med logistikutbildning

Om rollen Ditt arbete kommer att fokusera på att skapa tidtabeller och analysera materialflöden i gasturbinprojekt tillsammans med projektledningen. Du kommer att få stöd från vår erfarna Senior Project Scheduler (SPS) när det gäller att skapa projektschemat, och sedan är det ditt ansvar att uppdatera schemat kontinuerligt, hantera avvikelser och rapportera framsteg. När det gäller materialflödesanalys kommer din huvuduppgift vara att ha kontroll över och visualisera hur materialet rör sig genom olika gränssnitt i projektet. Dessutom kommer du att samarbeta med projektgruppen för att hitta lösningar på de utmaningar som uppstår under projektets genomförande. Vem är du? Vi söker dig som helst har en master- eller kandidatexamen inom logistik eller lång erfarenhet inom området (vi föredrar nyutexaminerade konsulter eller personer med liknande erfarenhet från arbetslivet). Det är en fördel om du har viss specialkompetens inom logistikområdet som kan komplettera vår nuvarande kompetens. Erfarenhet av fraktadministration och skapande av tekniska beskrivningar är också meriterande. Du kommer att arbeta med flera projekt samtidigt, så det är viktigt att du kan prioritera och skapa dina egna förutsättningar för att nå dina mål. Vi söker en analytisk, strukturerad, initiativrik och drivande person. Du är noggrann och kan se helheten, samtidigt som du kan balansera kundfokus med projektens interna mål. Det är också viktigt att du kan kommunicera pedagogiskt och tydligt med människor på olika nivåer, både internt och externt. Goda kunskaper i SAP, Qlik Sense eller Primavera är meriterande. Bra att veta Vi vill tillsätta denna roll så snart som möjligt, men vi lägger större vikt vid att hitta rätt person än att snabbt fylla positionen. Du behöver behärska engelska i både tal och skrift. Du kommer att behöva vara på kontoret i Finspång minst 3 gånger i veckan. I början kommer det att vara 5 dagar i veckan, men mer detaljer kommer att diskuteras under intervjun. Varmt välkommen med din ansökan! OM JOB&TALENT Job&Talent erbjuder högkvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. Varje år anställer vi 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor i Sverige. Job&Talent grundades 2009 i Spanien och är nu ett globalt företag som verkar på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i vår koncern.

8 december 2023
Sista ansökan:
26 maj 2024
Technical Writers sökes till ett företag i Finspång!

VÅRT ERBJUDANDE Vår kund i Finspång är för närvarande i behov av Technical Writers som kan utveckla och uppdatera tekniska instruktioner. I denna administrativa roll kommer du att samarbeta med svetsspecialister i produktionen samt konstruktörerna för att skapa och uppdatera instruktioner för reparationer av kärnmaskinen. Vi söker dig som har förmågan att kommunicera på både svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är också viktigt att du har en teknisk förståelse för att kunna kommunicera effektivt och förstå svetsning med verkstadspersonalen. Arbetet kommer i första hand att utföras på plats i Finspång, men det finns också möjlighet att arbeta på distans upp till 50% av tiden om detta fungerar bra efter en tid. Behovet av denna roll är under de kommande sex månaderna, med möjlighet till förlängning om allt fungerar bra. Om du är intresserad av att bli en del av teamet och bidra till turbinkonstruktionen, ser vi fram emot att höra från dig. Vi är övertygade om att du kommer trivas i den dynamiska och teknikintensiva arbetsmiljön där du får möjlighet att använda din tekniska kunskap och samtidigt vara en del av ett team som strävar efter att leverera högkvalitativa produkter till kunderna. Ansök idag och ta chansen att vara en del av en framgångsrik organisation. OM JOB&TALENT Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

8 december 2023
Sista ansökan:
26 maj 2024
Verktygsvan talang sökes till kund i Halmstad!

Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. Om jobbet som montör Är du en fordonsintresserad person med god verktygsvana? Tar du kanske studenten från fordonsprogrammet? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en fordonsmontör till vår kunds verksamhet i Halmstad. Vi söker framför allt dig som har gått en fordonsutbildning och har kunskaper i ritningsläsning. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent! I rollen som montör ansvarar du för att utföra korrigeringar och underhåll av fordon med hjälp av ritningar. Det kan handla om allt från att anpassa bilar till den svenska marnaden, till att installera stolsvärme, parkeringssensor, dieselvärmare och mycket mer. Är du rätt för rollen som montör? Till uppdraget hos vår kund söker vi dig som: - Är fordonsintresserad - Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) - B-körkort. - Har en god verktygsvana Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och även har en fordonsutbildning. Det är ett stort plus om du tidigare har utbildat dig (eller arbetat med) el, i fordon eller på annat håll. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du håller ordning och reda. Det är också viktigt att du har ett stort driv. För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet. För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. Intresserad? För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig! Övrigt Tillsättning: Enligt överenskommelse Placeringsort: Halmstad Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning Arbetstid : Dagtid Om Jobandtalent Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

8 december 2023
Sista ansökan:
26 maj 2024
Fordonsmontörer sökes i Halmstad!

Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. Dina arbetsuppgifter Som montör kommer du att ansvara för korrigeringar av fordon med hjälp av ritningar. Du kommer att anpassa bilar för den svenska marknaden och installera olika funktioner efter beställning, såsom stolsvärme, parkeringssensorer och dieselvärmare. Du kommer att stöta på varierande arbetsuppgifter som kontinuerligt testar dina kunskaper. Är du rätt person för jobbet? Våra krav är: Fordonsutbildning eller erfarenhet från branschen Kunskaper i ritningsläsning Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) B-körkort Det anses meriterande om du har: Erfarenhet av liknande arbete Utbildning eller erfarenhet inom el För att passa rollen ser vi gärna att du har ett stort fordonsintresse. Du är även noggrann, driven och öppen för att lära dig nya saker. För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet. För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. Sök tjänsten idag! För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Om Jobandtalent Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

7 december 2023
Sista ansökan:
25 maj 2024