Lediga jobb i Landskrona

Sök totalt 270 lediga jobb i Landskrona

Lokalvårdare till Landskrona

Nu söker vi Lokalvårdare omgående till Landskrona! Lokalvårdare, Tim anställning - Städning ute hos företagskund - Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av lokalvård - Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då du kommer att möta ett stort antal kunder - Vi vill att du är serviceinriktad då du blir ansiktet utåt för vårt företag - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet - Det är önskvärt att du har B-körkort men är inte ett krav Vänta inte med att skicka in din ansökan! Tillsättning omgående!

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
CE-Chaufförer inom distribution med släp - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Landskrona. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med god ersättning. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema. Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch. Arbetsuppgifter: Framföra fordonet på ett säkert sätt Ansvara för godset i bilen Har erfarenhet av att köra lastbil och släp Om dig: Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon, speciellt lastbil med släp. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. ADR utbildning och CE körkort är ett krav. Kvalifikationer: Positiv och prestigelös CE-Körkort samt YKB Kunna tala och skriva svenska Arbetet är förlagt mån-sön. Du kommer att få möjligheten att arbeta både dag och kväll. Lön enligt kollektivavtal, god ersättning! Tjänsten startar omgående. Om oss: Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara. Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Välkommen till Simplex!

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Gymnasielärare i Naturkunskap

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Vill du gå hem varje dag med känslan att du har gjort verklig skillnad? På Öresundsgymnasiet Landskrona sätter vi elevernas tro på sig själva och sin framtid i fokus. Tillsammans jobbar vi för att alla våra elever skall lyckas med sina studier och förverkliga sina drömmar. Våra fantastiska elever engagerar och utmanar oss att tillsammans bygga en skola utöver det vanliga där resultat, relationer, kunskapsfokus och stolthet får alla att växa. På skolan har vi följande program: BA, BF, EE, EK, NA, SA, VO samt Introduktionsprogrammen. Tjänsten innebär undervisning på både nationella program och introduktionsprogrammen. Vi söker dig som är utbildad gymnasielärare i naturkunskap. Du är positiv, relationell och brinner för att göra skillnad för elever. Du kommer vara delaktig i programlagets utveckling och du kommer ha ett nära samarbete med kollegorna inom naturvetenskapliga ämnen. Mentorskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Gymnasielärare med lärarlegitimation i naturkunskap. - Krav Erfarenhet av arbete på gymnasiet är meriterande. ÖVRIGT Arbetsgivarinformation: landskrona.se/jobbailandskronastad För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt GDPR. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

17 april 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024
Speciallärare i matematik (Gymnasiet)

ARBETSUPPGIFTER Vill du gå hem varje dag med känslan att du har gjort verklig skillnad? På Öresundsgymnasiet Landskrona sätter vi elevernas tro på sig själva och sin framtid i fokus. Tillsammans jobbar vi för att alla våra elever skall lyckas med sina studier och förverkliga sina drömmar. Våra fantastiska elever engagerar och utmanar oss att tillsammans bygga en skola utöver det vanliga där resultat, relationer, kunskapsfokus och stolthet får alla att växa. På skolan har vi följande program: BA, BF, EE, EK, NA, SA, VO samt Introduktionsprogrammen. Tjänsten innebär undervisning på både nationella program och introduktionsprogrammen. Vi söker dig som är utbildad speciallärare mot matematik. Du är positiv, relationell och brinner för att göra skillnad för elever som tycker att matematik är svårt. Hos oss kommer du både undervisa grupper och enskilda elever samt stötta och handleda dina kollegor i matematikpedagogik. Du kommer ha ett nära samarbete med skolans förstelärare i matematik och vara en del av vårt ämneslag i matematik. KVALIFIKATIONER Speciallärarutbildning mot matematik Erfarenhet av arbete på gymnasieskola är meriterande

17 april 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024
Extrajobb inom lager

Söker du extrajobb vid sidan av dina studier? Har du erfarenhet av rollen truckförare? Då kan du vara den vi söker. Vi söker nu duktiga truckförare som vill arbeta extra på ett kyllager i Landskrona. Arbetspassen är förlagda förmiddagar, eftermiddagar samt helger. Om tjänsten Arbetsuppgifterna består av truckkörning och plock med hjälp av pick-by-voice på kyllager. Du som söker tjänsten trivs att arbeta såväl enskilt som i grupp. Intervjuer och urval sker löpande och uppdragets start är v 20. Krav för tjänsten: • Truckkort A-B • Körkort B • Svenska i tal och skrift För att vara aktuell för tjänsten krävs även att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bestå av: • Orderplock • Truckkörning • Påfyllnad • Paketering Vem är du? Du som söker tjänsten är en positiv person med truckvana som gillar att samarbeta, är snabblärd och gärna tävlingsinriktad. Tunga lyft och högt arbetstempo är en del av arbetsdagen, därav är god fysik en förutsättning för att trivas i arbetet. Du sprider positiv energi på arbetsplatsen och hjälper gärna till där det behövs, även om det innebär åtaganden utanför dina ordinarie arbetsuppgifter. Svenska i tal och skrift är ett krav och du har inga problem att följa och förstå instruktioner. Arbetsort: Landskrona Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

17 april 2024
Sista ansökan:
16 maj 2024
Parkarbetare

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, beskärning, skräpplockning, avfallshantering. Även en del plantering av perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på området. När det är tid över hjälper man till i någon annan del av verksamheten. Du arbetar heltid förlagd på dagtid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en utbildning inom trädgård och växtkunskap eller motsvarande erfarenhet under minst 3 års tid. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Du arbetar både ensamt och i grupp därför är det viktigt att du trivs med båda delarna. Att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen ser vi som en självklarhet. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med allmänheten. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Vi ser även att du kan köra traktor, gräsklippare eller mindre trädgårdsredskap. Ett krav är att du har certifikat till användning av röjsåg. Det är även meriterande om du har certifikat i användandet av motorsåg, liftkort, heta arbeten, HLR och arbete på väg. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav då man behöver kunna ta sig runt med bil. ÖVRIGT Arbetsgivarinformation: https://www.landskrona.se/jobbailandskronastad För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt GDPR. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

17 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Pizzabagare

Vi söker en erfaren pizzabagare till vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av pizzabakning, degberedning och beredning av pizzaingredienser. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är trygg och ansvarsfull i din yrkesroll och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är vidare serviceinriktad och stresstålig.

17 april 2024
Sista ansökan:
2 maj 2024
Almia söker sjuksköterska till Landskrona kommun

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag i Landskrona kommun. Om uppdraget: Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom kommunen.   Period: 20240624 - 20240818, stor chans till förlängning! Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet är önskvärt. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunen.  Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.  Vi erbjuder dig: Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Mingelträffar med andra sjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.  Sista svarsdag: 2023-05-125 - Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.  https://almiabemanning.se/

17 april 2024
Sista ansökan:
29 maj 2024
Senior ekonom i Landskrona

Har du flera års arbetslivserfarenhet som ekonom eller controller? Varmt välkommen med din ansökan! Om uppdraget Vi söker en erfaren ekonom till en kommunal kund i Landskrona.Tjänsten är ett konsultuppdrag via Bemannia med startomgående till och med 2024-09-30. Därefter finns möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid med arbetstid belagd8-17. Arbetet sker på kundens kontor, och det finns vissmöjlighet till distansarbete.Dina arbetsuppgifter Ta fram ekonomiska underlag, analysera data och delta i framtagandet av annan efterfrågade ekonomisk information internt eller externt Löpande redovisning och kontoavstämningar Delaktig i bokslut och upprätta bokslutsspecifikation med tillhörande underlag Kontakt med revisorer vid efterfrågat material och övriga frågor kopplade till områdets avdelningar Kvalitetssäkra, sammanställa och analysera avdelningarnas ekonomiska ställning Svara på frågor och stötta verksamheter inom ekonomiområdet Vara vägledning och bollplank inför ekonomiska beslut och planeringar som verksamheternas chefer har Dina kvalifikationer Högskoleutbildning inom ekonomi Senior ekonom eller controller med minst två års erfarenhet av att arbeta med ekonomi i offentlig verksamhet Flytande i svenska i tal och skrift Goda kunskaper inom Officepaketet Meriterande Erfarenhet av Unit4 ERP (f.d. Agresso) Vad vi erbjuder dig Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta. Om ansökan Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 19/4. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Elvira Henningsson, [email protected] För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss underkontorstid på 076 013 22 00 Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

17 april 2024
Sista ansökan:
19 april 2024
Extrajobb som Mystery Shopper - Landskrona-området

Var med och skapa bättre kundmöten i Sverige – viktigt extrajobb Nu söker vi mystery shoppers och intervjuare för kortare uppdrag i hela landet. Custitude utför flera typer av kundundersökningar; Mystery Shopping, Store checks, exitintervjuer men även coaching på plats i butik. Vi skulle bli glada om du vill vara en del av vårt kundmötesteam som mystery shopper. Vi samarbetar med flera kedjor och företag som vill utveckla sitt kundmöte i olika kanaler. Då är en viktig del att förstå vad man är bra på och vad som är utvecklingsbart, både på kedjenivå men även på butiksnivå. Genom mystery shopping gör vi anonyma besök där vi utvärderar servicen och ser hur du blir bemött som kund. Arbetet är enkelt, men kräver stor noggrannhet och seriositet. Våra förväntningar på dig är att du är: • Förberedd: Du har alltid läst på instruktioner och manualer innan du gör dina uppdrag. • Ansvarsfull: Du ser till att dina uppdrag utförs enligt plan och i tid. • Pålitlig: Du förstår syftet med det du och Custitude gör, du är intresserad av resultaten och vill att kunden ska kunna utvecklas av dina svar. Du kan kommunicera väl på svenska både skriftligt och muntligt. Genom att du registrerar dig i vår databas kommer du bli en del av Custitudes kundmötesteam. Du kommer bli tillfrågad om uppdrag och kan välja att tacka ja/nej vid varje givet tillfälle. En observation tar oftast, inklusive rapportering, 1 timme. Ofta är tiderna för uppdragen väldigt flexibla vilket gör detta till ett mycket bra extrajobb.Ersättning är per uppdrag. Vi ser fram emot din ansökan. #jobbjustnu

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024