Uniflex Sverige AB jobb

Lediga jobb hos Uniflex Sverige AB

Erfaren montör inom husproduktion i Varberg sökes

Om tjänsten Vi söker nu montörer till en spännande industri inom husproduktion! Som montör kommer du att montera byggnadsdetaljer så som installationsmaterial (el, VVS), fönster, dörrar, inrede, golv mm. För tyngre material finns lyfthjälpmedel. Du kommer även utföra visst arbete med ytbeläggning. Arbetstiderna är på vardagar måndag till torsdag 07:00-16:15 och fredag 07:00-14:10. Start för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse. Vem är du? Vi söker dig som är händig och praktiskt lagd. Du har med fördel en praktisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från bygg/produktion/industri. Är du en självlärd hemmafixare och exempelvis genomför egna hantverksprojekt kan du växa in i rollen. Meriterande - Erfarenhet av monteringsarbete - Byggerfarenhet - Ritningsläsning. Arbetet utgår från ritningar som du läser och tolkar för att vidare kunna montera ihop modulerna enligt ritningen Vi ser att du som person är initiativtagande, ansvarstagande och har viljan att lära dig. Flexibilitet och anpassningsförmåga är också viktigt då rotation mellan olika arbetsuppgifter förväntas. Låter detta som ett spännande uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Om verksamheten Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

15 juni 2024
Sista ansökan:
29 juni 2024
Underhållsledare till Vattenfall

Nu söker vi en serviceinriktad underhållsledare till vår kund Vattenfall Services Nordic, Mätservice. Vattenfalls företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. De arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vattenfall utför bland annat en stor mängd kontroller samt åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Om tjänsten I denna roll jobbar du som underhållsledare vilket infattar olika händelserika uppgifter och ansvarsområden. I rollen har du ansvar och du kommer ha mycket kontakt med tekniker och kollegor. Arbetstider: Heltid, kontorstider 07:00-16:00 Arbetsplats: Stockholm, Västerås eller Uppsala. Du kan utgå från någon av städerna. Projektet pågår till 2026 men med chans till förlängning. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Jobbet handlar om att vara delaktig och ansvara i ett mätarbytesprojekt: • Ta emot en arbetsorder • Kvalificera ärendet (hur svårt jobbet är att utföra) • Eventuell tidsbokning med slutkund • Planera ut jobb och stämma av detta med tekniker • Följa upp ärenden med tekniker Vem är du? Du är van vid att ha en serviceinriktad roll som innebär både eget ansvar för exempelvis planering, samt återkommande samarbeten med kollegor och kunder. Därför ser vi att du är kommunikativ och ett inre driv. De personliga egenskaperna som samarbetsförmåga och högt ansvarstagande är avgörande för tjänsten. Krav för tjänsten: Talar och skriver flytande svenska God datavana samt erfarenhet av att jobba i ärendehanteringssystem Meriterande för tjänsten: Schemaläggning och ruttoptimering Bakgrund som ekonomiassistent Bakgrund som tekniker Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

14 juni 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Lagerpersonal till Helsingborg

Uniflex söker lagerpersonal på deltid till kundföretag i Helsingborg. Uniflex är en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi söker nu flera engagerade och arbetsamma personer. Du kommer anställas av Uniflex och bli uthyrd till kundföretaget på deltid. Vi söker dig som har ett aktuellt studieintyg eller har ett intyg på ett annat deltidsarbete på minst 51%. När du ansöker till tjänsten ber vi dig att bifoga ett studieintyg eller ett intyg från din andra arbetsgivare. Om tjänsten Du kommer arbeta hos kundföretaget på deras lager med att tex tömma inkommande gods via containers, packa och plocka. Som person söker vi dig som är driven, positiv, flexibel och trivs med ett fysiskt arbete tillsammans med dina kollegor trots att ditt arbete utfört självständigt. Du ska kunna arbeta minst två vardagar i veckan, meriterande är det också om du kan jobba mer under sommarmånaderna. Du anger själv vilka dagar i veckan du kan jobba och kan enkelt anpassa volymen utefter dina studier/ditt arbete. Arbetsuppgifter: * Plocka, packa och tömning av containers * Hantera och organisera lagerutrymmet * Utföra andra lagerrelaterade uppgifter vid behov Kvalifikationer: * Tidigare erfarenhet av lagerarbete * Truckkort med erfarenhet av att köra ledstapel * God fysik då arbetet kan vara fysiskt krävande * Noggrannhet och effektivitet i arbetsutförandet * Förmåga att arbeta både självständigt och i team * Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift * Annan huvudsaklig sysselsättning * Flexibel gällande arbetstider Urval och intervjuer kommer ske löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - skicka därför in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot din ansökan!

14 juni 2024
Sista ansökan:
13 juli 2024
Lagerpersonal till Helsingborg

Uniflex söker lagerpersonal för plock och pack till kundföretaget i Helsingborg. Uniflex är en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi söker nu flera engagerade och arbetsamma personer. Du kommer anställas av Uniflex och bli uthyrd till kundföretaget på heltid. Om tjänsten Du kommer arbeta hos kundföretaget på deras lager med att packa och plocka med ledstapel och/eller skanner utifrån orderbeställningar. Som person söker vi dig som är driven, positiv, flexibel och trivs med ett fysiskt arbete tillsammans med dina kollegor trots att ditt arbete utfört självständigt. Arbetsuppgifter: * Plocka och packa varor enligt beställningar * Säkerställa att rätt produkter skickas ut till kunderna * Hantera och organisera lagerutrymmet * Utföra andra lagerrelaterade uppgifter vid behov Kvalifikationer: * Tidigare erfarenhet av lagerarbete * Truckkort med erfarenhet av att köra ledstapel * God fysik då arbetet kan vara fysiskt krävande * Noggrannhet och effektivitet i arbetsutförandet * Förmåga att arbeta både självständigt och i team * Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift Tjänsten är på heltid under juli och augusti, men möjlighet till förlängning under hösten. Arbetstiden är förlagd på dagtid, klockan 7-16. Urval och intervjuer kommer ske löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - skicka därför in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot din ansökan!

14 juni 2024
Sista ansökan:
13 juli 2024
Vi söker C-chaufförer till sommaren!

Är du en C-chaufför som söker efter ett nytt uppdrag i centrala Borås? Vår kund söker nu förstärkning! Vi söker efter dig som är intresserad av att jobba med distribution av paket och styckegods till företag. Uppdraget är en heltidstjänst där du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund med start efter överenskommelse. Arbetstiderna kan variera från vecka till vecka och du kommer bli schemalagd under vardagar. För att vara aktuell till tjänsten behöver du ha giltigt C-kort, YKB och Digitalt förarbevis. Meriterande är om du har truckkort då det kan förekomma truckkörning inne i terminalen. Vem är du? För att trivas med arbetsuppgifterna tror vi att du som söker har tidigare erfarenheter av liknande arbeten. Du tycker om att jobba med lastbilen som redskap och vidare tror vi att du är en social och flexibel person som gillar att visa på god service till företaget och deras kunder. Har du en god lokalkännedom i Borås är detta meriterande. Arbetet kan stundtals vara tungt och stressigt så vi ser gärna att du som söker har god fysik och är stresstålig. Låter ovan beskrivning intressant? Ansök redan idag. Urval och tillsättning sker löpande. Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

14 juni 2024
Sista ansökan:
7 juli 2024
Produktionspersonal till Fristad sökes!

Är du redo för en spännande karriär inom industribranschen? Vi söker nu efter engagerade individer som är redo att ta sig an utmaningen med helgskift. Om du besitter ett truckkort, särskilt för motviktstruck, och har tidigare erfarenhet inom industrin, då kan du vara den vi letar efter! Arbetsuppgifter: - Utföra arbete enligt givna instruktioner och säkerhetsföreskrifter - Hantera material med hjälp av motviktstruck och andra relevanta verktyg - Arbeta i 12-timmarspass under helgskift Kvalifikationer: - Truckkort med erfarenhet av att köra motviktstruck - Tidigare arbetslivserfarenhet inom industrin - Förmåga att arbeta i ett team och följa givna instruktioner noggrant - Flexibilitet att arbeta helgskift och längre pass Vi erbjuder: - En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling - Konkurrenskraftig lön och förmåner - Möjlighet att arbeta i ett välrenommerat företag med goda tillväxtmöjligheter Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att lyckas i denna roll, skicka in din ansökan idag! Vem är du? Din profil - Vana att arbeta i industrimiljö - Gymnasieutbildning - Datorvana - Gediget intresse för teknik samt teknisk kunskap - Körkort - Truckkort Meriterande om du har vana av att arbeta med handmaskiner. Jobbet kommer tillsättas löpande så skicka in ansökan snarast. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

14 juni 2024
Sista ansökan:
7 juli 2024
Maskinoperatörer sökes till expanderade företag

Nu söker Uniflex flera Maskinoperatörer till vår samarbetspartner i Höganäs. Kundföretaget är i en expansiv fas och behöver därför förstärka sin produktion. Kunden erbjuder en arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter och de arbetar ständigt utefter att man ska ha kul på jobbet! Du kommer bli anställd av Uniflex och uthyrd som konsult till kundföretaget. Tjänsten är på heltid. Om tjänsten Vi söker dig som är praktiskt lagd och intresserad av produktionsarbete. Vi ser att du är en engagerade operatör som är hjälpsamma och trivs med att arbeta i grupp. Vi förväntar oss att du är positiv, noggrann, prestigelös och strukturerad i ditt arbete. Som person är du nyfiken och har ett naturligt driv och viljan att lära dig nya uppgifter. Arbetsuppgifter: * Manuell och automatiserad packning av produkt i konsumentförpackningar * Sanering och daglig skötsel av maskiner och produktionslokaler * Utföra och dokumentera löpande processkontroller och utbytesredovisningar i tillverkningsdokumentation Krav för dig som Maskinoperatör: * Tidigare erfarenhet av produktionsarbete * Tidigare erfarenhet som maskinoperatör * Tekniskt intresserad * Flytande i det svenska språket, både i tal och skrift * Kunna arbeta 2-skift alternativt nattskift Meriterande: * Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustri där det ställs höga krav på hygien, dokumentation och noggrannhet * Datorkörkort och/eller praktisk erfarenhet från arbete med SAP, M3 eller annan typ av verksamhetssystem * Truckkort för motviktstruck och ståstapel Tjänsten är med omgående start, alternativt enligt överenskommelse med kundföretaget. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - Skicka därför in din ansökan redan idag!

14 juni 2024
Sista ansökan:
13 juli 2024
Operatörer till Nammo i Lindesberg

Nammo-koncernen har ca 3.000 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 400 anställda. Vid produktionsenheten i Karlskoga samt Lindesberg utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björkborns Industriområde i Karlskoga och Köpingsvägen i Lindesberg och är idag ca 100 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet   Arbetsuppgifter Vi söker nu ett antal operatörer som ska jobba med montering, maskinövervakning, kontroll samt packning och märkning av färdiga produkter. Jobbet är dagtid. Men kan ändras till 2-skift. Då man jobbar med ammunitionsmontering kräver arbetet att du är noggrann. Det förekommer en hel del dokumentation, så noggrannhet och vana vid dokumentation är viktigt. Vi söker dig med minst 3-årigt gymnasium eller motsvarande och som har tidigare erfarenhet av monteringsjobb inom industrin. Körkort B är ett krav. Vem är du? Du måste vara noggrann och följa de säkerhetsföreskrifter och rutiner som finns. Vi ser att du är en person som är driven och som har lätt för att jobba i team. God svenska i tal och skrift. Tillsättning av tjänsterna kommer ske löpande, så skicka in din ansökan snarast.

14 juni 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Säljare/kundtjänstsupport sökes till Hyrbox i centrala Malmö

Är du en driven problemlösare som söker en spännande karriärmöjlighet i ett växande företag? Vill du vara med och forma framtidens Self-Storage-lösningar? Då kan du vara den vi letar efter! Om tjänsten Uniflex söker nu en passionerad säljare för att stärka Hyrbox Self-Storage-teamet i Malmö. Hyrbox, som grundades 2018, har snabbt vuxit och erbjuder nu marknadens bästa lösningar inom Self-Storage, förråd och magasinering. Med 14 avdelningar runt om i Sverige, varav 12 är öppna för kunder, är Hyrbox ständig på jakt efter talanger som kan bidra till företagets tillväxt. Tjänsten är på heltid och du kommer att bli direktanställd hos Hyrbox. Visstidsanställning tillämpas med möjlighet till förlängning. Rollen kombinerar försäljning, kundtjänst och marknadsföring, vilket ger dig en bred och varierad arbetsdag. Dina arbetsuppgifter i huvudsak • Aktivt kontakta nya potentiella kunder via e-post, telefon och personliga besök. • Genomföra säljmöten och stänga affärer. • Supporta kunder via inkommande och utgående samtal. • Föreslå relevanta produkter eller tjänster baserat på kundens behov. • Hantera bokningar och uppdatera kunduppgifter i vårt CRM-system. • Delta på mässor, seminarier och andra marknadsföringsaktiviteter. • Rapportera försäljningsaktiviteter löpande. Vem är du? Vi söker dig som har: • Tidigare erfarenhet inom försäljning • Goda kunskaper i svenska språket. • Erfarenhet av att arbeta med Officepaketet. • B-körkort. Du är utåtriktad, ordningsam och har en positiv inställning till att arbeta i team. Vi ser även att du är lösningsorienterad och bekväm med att sälja både via mejl, telefon och via personliga möten. Vidare ser vi gärna att du är van vid försäljning mot såväl privatpersoner som företag. Vad erbjuder vi dig? • En dynamisk och varierande arbetsdag. • Möjlighet att vara en del av ett innovativt och expansivt företag. • Personlig och professionell utveckling inom försäljning och marknadsföring. Tjänsten börjar i september eller enligt överenskommelse. Placering: Malmö Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

14 juni 2024
Sista ansökan:
19 juli 2024
Truckförare till Nammo i Lindesberg

Nammo-koncernen har ca 3.000 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 400 anställda. Vid produktionsenheten i Karlskoga samt Lindesberg utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björkborns Industriområde i karlskoga samt Köpingsvägen i Lindesberg och är idag ca 100anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet   Arbetsuppgifter Truckkörning och hantering av material. Visst administrativt arbete. Kvalifikationer Arbetet kräver truckkort och stor vana av truckkörning (motviktstruck). Vidare är det viktigt att du som söker är praktiskt lagd och även har vana av visst administrativt arbete i dataprogram. Som person har du lätt för att lära dig nya saker, är ansvarstagande, noggrann och självgående. Goda kunskaper i svenska är ett krav och vi ser gärna kunskaper i engelska. Du har allmänt goda kunskaper inom data och Officepaketet. Vem är du? Du måste vara noggrann och följa de säkerhetsföreskrifter och rutiner som finns. Vi ser att du är en person som är driven och som har lätt för att jobba i team. God svenska i tal och skrift. Tillsättning av tjänsterna kommer ske löpande, så skicka in din ansökan snarast.

14 juni 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024