Lediga jobb i Alvesta

Sök totalt 111 lediga jobb i Alvesta

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! 😃 Erbjuds: ∙ Hög provision ∙ Jobba på fester, deltid & flexibelt ∙ Sälj- & produktutbildning Krav: ∙ Flytande svenska i tal & skrift ∙ Vill sälja vuxenprodukter ∙ Driven & resultatorienterad

12 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Exploateringshandläggare, vikariat

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030. Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling? ARBETSUPPGIFTER Som exploateringshandläggare i Alvesta kommun kommer du att medverka i olika samhällsbyggnadsprojekt. I rollen blir du delaktig i utvecklingen av kommunens markreserv genom förvärv, förvaltning och försäljning. Dina arbetsuppgifter kan anpassas efter din kompetens men också vilja att lära sig nya saker. Tjänsten finns på Samhällsbyggnadsförvaltningens planavdelning då en av våra medarbetare kommer vara föräldraledig under perioden. På avdelningen arbetar vi med mark- och exploateringsfrågor, översiktlig planering, detaljplanering, GIS och mätning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har stort intresse för samhällsbyggande! Du har arbetslivserfarenhet inom administration kopplat till exploateringsfrågor eller likvärdigt och/eller relevant akademisk utbildning. Du är strukturerad, har stort kvalitetsfokus och trivs med varierande arbetsuppgifter. Som person är du ansvarstagande, du skapar goda relationer och möter olika människor och situationer på ett smidigt sätt, är positiv och pedagogisk. Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av dessa områden: ärendehanteringssystemet Castor, lantmäterifrågor, fakturahantering, avtalsskrivning, relevant lagstiftning samt hantering av tomtkö. Det är positivt om du har erfarenhet av stadsbyggnadsprojekt inom kommunal eller privat verksamhet. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Säkerhetsprövning genomförs som en del av rekryteringen. Godkänd säkerhetsprövning är en förutsättning för anställning. ÖVRIGT Vid frågor nås lättast via mejl, på telefon från 8 augusti Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.

12 juli 2024
Sista ansökan:
14 augusti 2024
Hydraultekniker till Växjö Hydraulservice

Till vår kund Växjö Hydraulservice AB söker vi en Hydraultekniker! Växjö Hydraulservice är ett litet och familjärt bolag på 8 anställda där alla värnar om det goda samarbetet och att kontinuerligt ge bästa tänkbara service till företagets kunder. De ”skräddarsyr” anläggningar efter kundens önskan och behov och kan även specialbygga på kundens begäran.        Nu söker vi en nyfiken, lösningsorienterad och kundvänlig Hydraultekniker som vill bli en del av vårt kompetenta och glada team!    ARBETSUPPGIFTER    Vi erbjuder en varierande vardag med ansvar för:  Reparation, service och nybyggnation av hydrauliklösningar både i egna lokaler och ute hos kund   Felsökning och en del konstruktion   Installation   Enklare dokumentation och avrapportering   Montage hos kund   Installation   Tjänsten anpassas efter person men du som söker ska ha möjlighet att utgå från Växjö eller Markaryd. Du kommer att arbeta på plats så väl som ute hos kund och förväntas kunna hjälpa till i både Markaryd och Växjö. Arbetet sker främst mellan 7 och 16 med resor ca. 10 mil runtomkring Markaryd eller Växjö. Du varvar service- och reparationsjobb ute på fältet med jobb i verkstaden. Ibland kan resorna bli längre och då och då får du resa ut på projekt som kan innebära övernattning.   Visst låter detta som en härligt spännande och intressant utmaning? Vi är redo för att introducera ytterligare en kollega i vår verksamhet!     PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER  Du som antar denna utmaning innehar någon form av teknisk utbildning inom hydraulik. Utöver din utbildning har du minst några års praktisk erfarenhet som service- eller underhållstekniker inom hydraulik. Du är van vid att verka i kundens miljö och trivs med att jobba både enskilt och i team.      Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom flera tekniska grenar då våra kunder har olika typer av verksamheter och behov. Vi är bolaget som erbjuder hög service, kompetens och tillgänglighet och på så sätt underlättar vardagen för våra kunder!      Som person är du klurig och lösningsorienterad samt duktig på att möta och hjälpa kunden. Vidare har du ett genuint tekniskt intresse och förmågan att kunna bygga ett långsiktigt gott förtroende.      Du har goda kunskaper i att läsa el- och hydraulschema.      B-körkort är ett krav samt att du talar och skriver flytande svenska och engelska.  ÖVRIG INFORMATION Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.  VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

12 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Extrapersonal till lagerverksamhet i Växjö

EXTRAPERSON TILL LAGERVERKSAMHET I VÄXJÖ Till vårt kundföretag i Växjö söker vi nu ett par duktiga och arbetsvilliga studenter/pigga pensionärer som är tillgängliga för jobb ett par dagar per vecka.  Vår kund är verksam inom lager och behöver förstärkning både under hösten.    ARBETSUPPGIFTER Uppdraget handlar främst om påfyllning och plockning på lagret samt in- och utleveranser med truck och packning och emballering. Arbetstiderna kommer att vara förlagda mellan 6:00-21:00 och du lägger dig själv tillgänglig mellan vilka tider du kan arbeta.  Uppdraget är som klippt och skuret för dig som vill arbeta någon eller ett par dagar per vecka och som gillar att arbeta på lager och med fysiska arbetsuppgifter. Du har ett flexibelt schema och varvar jobb med studier eller någon annan sysselsättning.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Vi söker dig som studerar på minst 50% eller har ett annat jobb på samma procent. Som person är du social, flexibel och pålitlig. Du är van att ta ansvar och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Självklart är du en god lagspelare som bidrar med hög arbetsmoral och positiv inställning bland kollegor och kunder.  Tjänsten ställer krav på högt tempo och noggrannhet samt god social kompetens och sinne för ordning och reda. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag där gott samarbete och öppenhet ligger i fokus. Visst låter detta som en trevligt och omväxlande extrajobb? Välkommen in! OM TJÄNSTEN Konsultuppdrag Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.    ÖVRIG INFORMATION Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.    VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

12 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Produktionsberedare och Inköpare till AT-Tillverkning i Alvesta

Vill du ha en central roll i ett innovativt företag där teknik och kvalitet står i fokus? Är du en noggrann och självgående person med erfarenhet av beredning och inköp? Då kan detta vara möjligheten för dig! AT-Tillverkning i Alvesta söker nu en engagerad Produktionsberedare och Inköpare som vill vara med och forma framtidens tillverkning inom hjälpmedelsbranschen. Ta chansen att bli en viktig del av ett dynamiskt team och bidra till företagets fortsatta framgång! Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Maxkompetens och du anställs direkt hos AT-Tillverkning. Dina arbetsuppgifter Som Produktionsberedare och Inköpare hos AT-Tillverkning kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att produktionen sker effektivt och kvalitetssäkrat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: Produktionsberedning: Förbereda och planera produktionsunderlag samt säkerställa att produktionsprocesserna är optimala för att möta kvalitets- och kostnadskrav. Underhåll av affärssystemet Monitor: Ansvara för att uppdatera och upprätthålla information i affärssystemet Monitor. Detta inkluderar uppdatering av kunduppgifter, orderhantering och övrig relevant information i systemet. Inköp: Ansvara för inköp av råmaterial, utvärdera offerter, upprätthålla och utveckla relationer med befintliga leverantörer samt på sikt sluta avtal med nya leverantörer. Hantera beställningar och säkerställa att material levereras i tid och enligt specifikation. Processutveckling: Bidra till kontinuerlig förbättring av processer och rutiner inom både beredning och inköp. Din profil Vi värdesätter att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och brinner för att arbeta inom detta område. För att lyckas i rollen som Produktionsberedare och Inköpare hos AT-Tillverkning är det viktigt att du är flexibel och nyfiken inför förändringar, samtidigt som du är pålitlig och noggrann i ditt arbete. Du arbetar självständigt och har god kommunikationsförmåga, vilket gör att du samarbetar effektivt med både kollegor och leverantörer. Vidare trivs du att arbeta i en mindre grupp och bidrar aktivt till en positiv och produktiv arbetsmiljö. För att vara aktuell för tjänsten har du som söker: Några års erfarenhet inom beredning samt erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Monitor. Grundläggande kunskaper och förståelse av ritningsläsning. Har du dessutom tidigare erfarenhet av CAD ser vi det som meriterande för tjänsten. God datorvana och förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort. Övrig information Placeringsort: Alvesta Start: Enligt överenskommelse Varaktighet: Tillsvidare, provanställning tillämpas Arbetstid: Heltid, 7-16 måndag-fredag Lön: Individuell lönesättning tillämpas AT-Tillverkning har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten eller processen i sin helhet så kontakta gärna oss via email [email protected]. Urval och intervjuer sker med viss fördröjning under semestertid, förvänta dig därför längre svarstid. Vi uppmanar dig dock att ansöka på www.maxkompetens.se redan idag!  Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR. Om Maxkompetens Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Om kunden AT-Tillverkning har en vision om att vara ledande inom aluminium och rostfritt. Vi vill hjälpa våra kunder med innovativa lösningar. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna. AT-tillverkning har sin plats i Alvesta som ligger mitt i Småland. Vi började vår verksamhet 2003 med legotillverkning och har utvecklats för att möta de förändrade kraven och förutsättningarna i branschen.

12 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Ekonomiassistent

Vill du vara en del av vårt Wica-team? WICA Cold AB är ett expansivt företag som säljer, utvecklar och tillverkar kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Vi är etablerade på marknaden och har tillverkat kyl- och frysdiskar sedan 1957. Våra kunder finns främst i Sverige, men också i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. På Wica Cold AB är vi för närvarande 360 anställda. Som ekonomiassistent arbetar du i huvudsak med att hantera leverantörsreskontra såsom granska, registrera, matcha, kontera och attestera fakturor. Det ingår också fakturering och kvittohantering. Löpande redovisning och kundreskontra såsom kravhanteringar, in-och utbetalningar samt bank- och kontoavstämningar kan bli aktuellt med tiden. Förutom ovanstående uppgifter förekommer även andra administrativa uppgifter, såsom posthantering, växel, beställningar av kontorsmaterial mm. Vi är ett gott gäng som hjälper varandra. Vi är fyra personer som arbetar med ekonomi, lön och HR. Om du är intresserad av lön- och personaladministration kan även det bli aktuellt i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som har; · ekonomiutbildning, (gymnasienivå) eller motsvarande erfarenhet av liknande arbete, · datorvana och kan grunderna i de vanligaste programmen inom Office-paketet. Vårt affärssystem är Monitor, · goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat med leverantörsreskontra tidigare. Har du dessutom erfarenhet av löpande redovisning och bokföring är det ett plus. Dina personliga egenskaper är viktiga! Du är positiv, noggrann, flexibel, och serviceinriktad. Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och prioriterar rätt saker. Du trivs att arbeta brett med många arbetsuppgifter. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt samarbeta och vara en del av ett team. Vi erbjuder dig · en utvecklande och spännande arbetsplats med högt tempo där vi alla arbetar mot gemensamma mål, · en betydande roll som ekonomiassistent med allehanda administrativa uppgifter, · årliga kick-offer, sommar- och julfest och däremellan Teambuildingaktiviteter, · möjligheten att representera ett företag som har stabil soliditet, stor investeringsvilja och stora ambitioner! Tjänsten är en heltidstjänst och inleds med en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde omgående eller så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar via mejl [email protected]. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-08-05. Skicka din ansökan till [email protected], och märk ansökan med ekonomi.

11 juli 2024
Sista ansökan:
5 augusti 2024
Underhållsmekaniker till ständigt nattskift!

Till vår kund söker vi nu en engagerad och tekniskt intresserad underhållsmekaniker! Som underhållsmekaniker kommer du arbeta med produktionssupport, felsökning och reparation, instruktioner och programmering. Du kommer utgöra en viktig roll hos vår kund och bidra till att säkerställa en effektiv och problemfri produktion. Utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kring reparationer och underhåll av maskiner är ett krav för denna tjänst. Dessutom bör du ha tidigare erfarenhet inom områden som el, pneumatik, hydraulik och mekanik. Vidare ska du ha enkelt för att anpassa dig efter nya utmaningar, ha god samarbetsförmåga och ett stort tekniskt intresse. I rollen som underhållsmekaniker kommer du också stå för upprättande av instruktioner och rutiner och delta i förbättringsarbeten. Din profil Utbildning eller erfarenhet kring reparation och underhåll av maskiner/fordon Kunskaper inom el, pneumatik, hydraulik och mekanik God anpassnings- och samarbetsförmåga Tekniskt intresse Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

11 juli 2024
Sista ansökan:
25 augusti 2024
Vi söker betongarbetare!

Betongarbetare sökes till spännande kund i Vislanda! Är du en noggrann och positiv person med ett sinne för detaljer? Då kan du vara den vi söker till vår kunds team i Vislanda! Om tjänsten Vår kund är verksam inom betongindustrin och tillverkar olika typer av prefabricerade betongelement. Som betongarbetare kommer du att spela en nyckelroll i deras projekt. Du kommer att arbeta utifrån ritningar med formsättning, armering och gjutning. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik, och där ditt arbete kommer att vara avgörande för projektets framgång. Vi söker dig som: Har god fysisk form Är noggrann och ansvarstagande Har en positiv attityd och en stark samarbetsförmåga Behärskar svenska i både tal och skrift Meriterande kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av betongarbete eller annat hantverksyrke Truck- och traverskort Erfarenhet är värdefullt, men vi välkomnar också sökande från andra branscher som är händiga och har en känsla för detaljer. Varför välja denna tjänst? Vi erbjuder en spännande och varierande arbetsmiljö Du blir en del av ett engagerat och professionellt team Möjlighet till personlig utveckling och vidareutbildning Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att ringa oss! Vi svarar gärna på dina funderingar och berättar mer om tjänsten. Välkommen med din ansökan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att senare kandidaten ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

11 juli 2024
Sista ansökan:
25 augusti 2024
Vi söker dig som är CNC-operatör!

TopWork söker nu en CNC-operatör som vill ta nästa steg i sin utveckling tillsammans med vår kund i Alvesta! Vi söker nu efter en duktig CNC-operatör till vår kund i Växjö. Du kommer utgöra en viktig roll i vår kunds produktion som just nu är i en spännande utvecklingsresa! Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har hunnit samla på dig arbetslivserfarenhet inom yrket. Vidare ser vi att du är van vid att ställa in och köra CNC-maskiner samt programmera då detta är en förutsättning för att bli en nyckel i vår kunds produktion.   Som person ser vi att du är samarbetsvillig, ansvarstagande och en problemlösare! Arbetet sker nära övriga kollegor men med mycket eget ansvar.   Dina arbetsuppgifter: Ställa in och köra CNC- maskiner Programmering Dagligt underhåll av maskinerna Ritningsläsning Måttkontrollera Har du truckkort/traverskort är det meriterande. Vid fler frågor är du välkommen att ringa mig! Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag!   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

11 juli 2024
Sista ansökan:
25 augusti 2024
Söker du ett varierande jobb inom industri? Titta hit!

Har du tidigare erfarenhet från industrin eller är redo att ta dig an en ny utmaning? Vi söker just nu en självgående och serviceinriktad industrimedarbetare för ett spännande uppdrag hos vår kund! Tjänsten som industrimedarbetare är en kombinerad roll där du kommer att hantera en variation av arbetsuppgifter, bland annat montering.  Din bakgrund Vi värdesätter dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industri men viktigast av allt är att du är engagerad, serviceinriktad och händig. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta med andra och du vill alltid bidra till ett bra resultat.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande: Svetsning Kunskap om olika metaller Ritningsläsning  B-körkort Om det här låter intressant, tveka inte på att skicka din ansökan hos oss på TopWork. Vi ser fram emot att höra från dig! Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering och en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

11 juli 2024
Sista ansökan:
25 augusti 2024