Lediga jobb i Bengtsfors

Sök totalt 25 lediga jobb i Bengtsfors

Undersköterska, Solbacken

Det här är vi Solbackens särskilda boende ligger i Billingsfors tätort, på gångavstånd till centrum med lugna omgivningar och närhet till naturen. Här bor 46 äldre och personer med olika behov av vård och omsorg. Totalt finns 46 lägenheter uppdelade på sex avdelningar. Fyra avdelningar är avsedda för personer med demenssjukdomar eller med minnesproblematik. Vi som arbetar här är vård- och omsorgspersonal med stor erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och hälso- och sjukvård. Boendet är bemannat dygnet runt. Ditt jobb är viktigt Som undersköterska på särskilt boende arbetar du med vård- och omsorgsarbete efter våra brukares individuella behov, det kan exempelvis handla om att hjälpa till med påklädning, hygien, vara ett stöd vid måltider, aktiviteter mm. Arbetet utförs i brukarnas eget hem. Efter delegering från sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut kan ditt arbete omfatta sjukvårdande och rehabiliterande uppgifter. Du har även ett dokumentationsansvar för de brukare du besöker och jobbar aktivt med ditt kontaktmannaskap. Det här är du I uppdraget som undersköterska får du ta ett eget ansvar, det är viktigt att du är flexibel, trygg som person och att du sätter brukarens behov och önskemål i fokus. Du tycker om möten med människor, är lyhörd och empatisk samt har en vilja att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra brukare. Vi ser gärna att du har vana vid att använda datorer och i synnerhet dokumentationssystemet LifeCare. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Om du tidigare arbetat som undersköterska är det meriterande. Välkommen med din ansökan! Kompetenskrav Gymnasieutbildning Utbildad undersköterska Vi gillar olika! Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande. Anställningsvillkor Anställningsvillkor: Tillsvidare Sysselsättningsgrad: 100 procent Tillträde: Efter överenskommelse Lön: Individuell lönesättning tillämpas Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas. OBS! Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Om ansökan Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Offentlig handling Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

13 juni 2024
Sista ansökan:
15 juli 2024
Åmål: IT-tekniker till Resolutor

Är du en driven IT-tekniker?   Du har mycket goda kunskaper från flera av nedanstående områden:  Windows Server Windows Terminal Server Microsoft SQL Server VMwares olika virtualiserings produkter Ciscos produktsortiment  För rätt person erbjuder vi ett mycket stimulerande arbete. Möjligheten till personlig utveckling är stor och din roll är att aktivt påverka vår utveckling.  Följande egenskaper anser vi vara meriterande:  En entreprenörsanda där du gillar att vara med och påverka och ta ansvar samt arbeta i ett framgångsrikt team. Som person drivs du av problemlösning och tilltalas av att hjälpa andra med deras problem.  Resolutor AB tillhandahåller:  Lösningar kring affärssystemet PengVin Försäljning och installation av hård/mjukvara Molntjänster i egen regi  Tjänsten innebär uppdrag hos kund varför körkort är ett krav. Placeringsort: Åmål

13 juni 2024
Sista ansökan:
14 juli 2024
Få Sveriges högsta lön som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!

Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta på välbetalda uppdrag tillsammans med oss som konsult i sommar! Vi erbjuder en konsultuppdrag inom såväl den privata som den kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid ett uppdrag som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta för att ta ett uppdrag tillsammans med oss bekostar vi såväl din bostad som dina resor! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb med hög lön att erbjuda dig där vi tar vårt utgångsläge i dina egna tankar om hur du önskar att arbeta! Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för vårdbiträden! Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra! PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra vårdbiträden och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss! Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för välbetalt konsultuppdrag! Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!

12 juni 2024
Sista ansökan:
12 juli 2024
Specialtransport

Vi söker chaufförer dragbil med jumbotrailer. Då vi har utökat våran vagnpark så söker vi just nu efter fler duktiga chaufför för specialuppdrag på hela Sverige Vi söker dig som är ordningsam, plikttrogen, och problemlösare. Gillar du ordning och reda och vill jobba i ett litet företag där du är en i gänget och inte bara en person på anställningspappret så är detta ett jobb för dig. Utgångsort: Uddevalla och du har din egen bil som du sköter om, och ligger ute Söndag-fredag (kan variera från vecka till vecka) CE-behörighet , YKB krav, Digitalt förarkort, Säkralyft, ADRS-Stycke, tillgång till egen personbil Säkralyft och ADR meriterande Lön enligt kollektivavtal. Vänta inte med att söka, då intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka Er ansökan på mail så tar vi det därifrån. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

12 juni 2024
Sista ansökan:
12 juli 2024
Vi söker timvikarier/sommarvikarier i Bengtsfors med omnejd

. Vi söker timvikarier till Inspirerakontoret i Bengtsfors. Vi har behov av vikarier som har erfarenhet av personlig assistans. Du bör vara flexibel. Stor vikt lägges vid personkemi. Tycker du att detta låter spännande så ta kontakt.   Krav: Behärska svenska språket i både tal och skrift Körkort och tillgång till bil Bank id för att kunna signera din tidrapport och se ditt schema Giltigt utdrag från belastningsregistret (får ej vara äldre än 1 år) https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Vi tror på att närhet till våra kunder och medarbetare ger både trygghet och hög kvalité på den service vi ger. Vårt mål är att bistå människor oavsett funktionsnedsättning med den i särklass tryggaste personliga assistansen samt att vara den i särklass bästa arbetsgivaren. Vår verksamhet genomsyras av fem värdeord: engagemang, kompetens, respekt, omsorg och trygghet, vars initialer bildar ordet EKROT, ett ord som återfinns i allt vi gör. Känner du att du tycker om människor och vill prova detta yrke så tveka inte att kontakta oss. Vi rekryterar fortlöpande.

12 juni 2024
Sista ansökan:
12 juli 2024
Kostbiträde

Det här är vi På Måltidsenheten ansvarar vi för tillagning och servering av mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg, vi finns på alla orter i kommunen med totalt 13 kök varav åtta är tillagningskök. Vi är drygt 30 medarbetare. Måltidsenheten har ett nära samarbete med övriga Dalslandskommuner och Säffle i arbetet med upphandlingar och kring gemensamma måldokument. Vi strävar efter att laga mat från grunden, använda ekologiska och svenska råvaror samt handla lokala livsmedel. Vi jobbar aktivt med klimatmål 2030, både på Måltidsenheten och i kommunen. Vi följer löpande upp mål kring svinn, koldioxidutsläpp etc. För oss är det viktigt med kontinuerligt utvecklingsarbete och delaktighet för att uppnå goda resultat som vi kan stå för. Ditt jobb är viktigt Mottagning av måltider från produktionskök, tillagning av tillbehör och specialkost, salladsberedning, tillagning av frukost och mellanmål, egenkontrollarbete, beställningar, servering, disk- och städarbete samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. Tjänsten är för närvarande placerad i ett mottagningskök inom skola. Köken inom Måltidsenheten samarbetar med varandra och du kan därför behöva ersätta en kollega i annat kök vid behov. Det här är du Vi söker dig som har restaurang- och storhushållsutbildning, annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning i allergi och specialkost. Du har kunskap och intresse för goda och näringsriktiga måltider där gästen och måltidsmiljön står i centrum. Vi arbetar med hållbara måltider och med att minska matsvinnet, så det är viktigt att du är miljömedveten. Du kan arbeta både självständigt och samarbeta i grupp, du arbetar effektivt och är kundorienterad med en utpräglad känsla för service. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande gentemot matgästerna. Du tar ansvar för ditt uppdrag och är duktig på att organisera och planera ditt arbete. Vidare har du god kommunikativ förmåga, är lojal och har lätt för att samarbeta och komma överens med andra människor Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska kunna tala, läsa och förstå svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Kompetenskrav Gymnasieutbildning Erfarenhet från liknande arbete Datavana är ett krav eftersom varubeställningar görs digitalt. Vi jobbar med kostdataprogrammet Matilda, erfarenhet från detta är därför meriterande. Grundläggande datakunskap i Office-programmen är förutsättningar för tjänsten. Vi gillar olika! Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande. Anställningsvillkor Anställningsvillkor: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas Sysselsättningsgrad: 100 procent Tillträde: Efter överenskommelse Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan. Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas. OBS! Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Om ansökan Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Offentlig handling Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

12 juni 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Sjuksköterska, Hemsjukvården

Det här är vi I Bengtsfors Kommunala Primärvård jobbar vi med äldre och personer med funktionsnedsättningar – alla som behöver vård hemma. Ramen för vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat hälso- och sjukvårdslagen, därutöver drivs vi av att tillgodose de behov våra vårdtagare har och tar ansvar för att de får ett gott bemötande. Vi har vår gemensamma samlingslokal på Björkåsen i Bengtsfors men det finns även kontor på fler orter i kommunen. Våra vårdtagare är spridda över hela kommunen, från Gustavsfors i norr till Bäckefors i söder. Ditt jobb är viktigt Som sjuksköterska arbetar du självständigt, gör egna medicinska bedömningar, hanterar läkemedel och planerar omvårdnadsinsatser. Du arbetar hemma hos våra vårdtagare, både i vanligt boende och på våra särskilda boenden. Din arbetsinsats spelar en stor roll för de du besöker. Det är ett omväxlande arbete med många kontaktytor, både internt och med vårdtagare, anhöriga och andra vårdinrättningar. Du ingår i en grupp med sjuksköterskor och arbetar även i team med fysioterapeut, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. Det här är du Tycker du om att arbeta självständigt, hitta lösningar och utveckla verksamheten? Det är bra, för vi söker en person som är ansvarsfull, noggrann, trygg i sin yrkesroll och har förmåga att analysera och hantera nya situationer. Du tycker om möten med människor och har ett intresse av att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra vårdtagare. Om du tidigare har arbetat i hemsjukvård eller liknande är det meriterande, likaså värdesätter vi om du har någon specialistutbildning. Vi ser gärna att du har vana vid att använda dator och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Välkommen med din ansökan! Kompetenskrav Högskoleutbildning som är relevant för jobbet, Legitimerad sjuksköterska Körkort klass B är ett krav Vi gillar olika! Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande. Anställningsvillkor Anställningsvillkor: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas Sysselsättningsgrad: 100 procent Tillträde: Efter överenskommelse Lön: Individuell lönesättning tillämpas Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas. OBS! Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Om ansökan Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Offentlig handling Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

12 juni 2024
Sista ansökan:
15 juli 2024
Socialsekreterare, IFO vuxenenheten - missbruk och socialpsykiatri

Det här är vi Bengtsfors och Melleruds kommuner har en gemensam styrning och ledning av det sociala området för att lösa framtidens kompetensförsörjning och säkra socialtjänstens utvecklingsarbete. Området leds av en socialchef och delas in i fem verksamhetsområden; individ och familjeomsorg inklusive socialpsykiatri, vård och omsorg boende, vård och omsorg, stöd och service (LSS) samt stab och administration. Genom samarbetet skapas möjligheter att dela både chefstjänster och specialistkompetenser på ett sätt som blir fördelaktigt för båda kommunerna. Det finns en stor nytta med samarbetet då många frågor kopplade till kvalitetsutveckling och kvalitetsledningssystem är liknande i kommunerna, särskilt på en övergripande nivå. Vi arbetar enligt devisen ”Vi är i framkant och har en unik samverkan där individen alltid är i centrum”. Varmt välkommen att bli en del av vårt lag! Den gemensamma individ- och familjeomsorgen består av enheterna; vuxenenheten, enheten för barn och unga, öppenvårdsenheten, ekonomiskt bistånd inklusive arbetsmarknad och integration samt enheten för bistånd vård och omsorg. Inom individ- och familjeomsorgen sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö och chans att påverka och göra skillnad. Individ- och familjeomsorgen (IFO) i Bengtsfors- och Melleruds kommun har sedan juni-23 en gemensam verksamhet i Bäckefors: Vuxenenhet missbruk, beroende, socialpsykiatri och våld i nära relation. Vi har vår enheten belägen på Dalslands sjukhus och här arbetar socialsekreterare och behandlare i team runt klienterna. På enheten arbetar fem socialsekreterare och fyra behandlingssekreterare med ledning av en 1:e socialsekreterare. I små kommuner är avstånden mellan verksamheterna mindre och vi arbetar alltid för ett nära samarbete i alla riktningar. Vi söker nu en socialsekreterare som vill vara en del av vårt team och fortsätta utveckla vår enheten på IFO. Ditt jobb är viktigt Som socialsekreterare träffar du många olika människor med varierande behov. Du utreder deras anmälningar och ansökningar, bedömer den sökandes situation och fattar beslut om insatser. Du kan också behöva presentera förslag till beslut inför ansvarig nämnd eller chef. En del i arbetet består av att delta i samarbeten med andra yrkesgrupper och nätverk. Det här är du Att arbeta som socialsekreterare kan vara utmanande, du måste därför vara kunnig och trygg i din yrkesroll och ha en förmåga att analysera olika situationer. Du måste vara intresserad av människor och ha en förmåga att sätta dig in i andras livssituation. Du bör ha en god förmåga att utreda ärenden och vara kunnig i olika utredningsmodeller, uttrycka dig i tal och skrift och kunna fatta beslut. Det är också viktigt att ha ett strukturerat arbetssätt och ha kunskap om gällande lagstiftningar. Det är meriterande att ha yrkeserfarenhet samt kännedom om offentlig verksamhet och hur samhället är uppbyggt då du ofta har kontakt med andra myndigheter. Vi ser gärna att du har vana vid att använda dator. Välkommen med din ansökan! Kompetenskrav Högskoleutbildning som är relevant för jobbet, Socionom examen, socialpedagog examen Erfarenhet från liknande arbete Meriterande är ASI, Freda, Patriark och MI Körkort klass B är ett krav Vi gillar olika! Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande. Anställningsvillkor Anställningsvillkor: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas Sysselsättningsgrad: 100 procent Tillträde: Snarast Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan. Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas. OBS! Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Om ansökan Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Offentlig handling Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

11 juni 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Sjuksköterska! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

SSK! Inte hittat vad du söker? Låt oss hjälpa dig! Som sjuksköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process. Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker. Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna. Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv. Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden! Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare. Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare [email protected]

10 juni 2024
Sista ansökan:
10 juli 2024
Stödassistent Gruppboende inom LSS

Det här är vi På LSS-enheten bidrar vi till att ge andra människor ett bra liv, vad kan vara viktigare? Inom vår verksamhet finns gruppbostäder som är bemannade dygnet runt, en del av våra brukare bor hemma och har då istället personlig assistans i hemmet. Vi har även korttidsplatser där vi tar emot både barn och vuxna samt dagliga verksamheter där våra brukare har sitt arbete. Vårt mål är att personer med funktionsnedsättning ska ha möjlighet att leva som andra i enlighet med lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Ditt jobb är viktigt Som stödassistent arbetar du med stöd och service efter vår brukares individuella behov. Det kan exempelvis handla om att stötta i olika aktiviteter, hjälpa till med påklädning eller vara ett stöd vid måltider. Efter delegering från sjuksköterska kan ditt arbete omfatta sjukvårdande uppgifter. Du har även ett dokumentationsansvar för de brukare du arbetar med. Det här är du I uppdraget som stödassistent får du ta eget ansvar, det är viktigt att du är flexibel, trygg som person och att du sätter brukarens behov och önskemål i fokus. Du tycker om möten med människor, är lyhörd och empatisk samt har en vilja att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra brukare. Vi ser gärna att du har vana vid att använda datorer och i synnerhet dokumentationssystemet Lifecare. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Om du tidigare arbetat som stödassistent är det meriterande. Välkommen med din ansökan! Kompetenskrav Gymnasieutbildning, Undersköterskeutbildning med inriktning mot funktionsvariationer. Barn- och fritidsprogrammet eller omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning (och/eller socialt arbete, pedagogiskt arbete). Vi gillar olika! Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande. Anställningsvillkor Anställningsvillkor: Vikariat, dock längst till och med 2025-08-31 Sysselsättningsgrad: 100 procent Tillträde: Efter överenskommelse Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan. Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas. OBS! Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Om ansökan Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Offentlig handling Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

10 juni 2024
Sista ansökan:
17 juli 2024