Lediga jobb i Berg

Sök totalt 24 lediga jobb i Berg

Socialsekreterare

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss! Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt. Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver. Dina arbetsuppgifter Vi söker socialsekreterare för handläggning vuxna, främst utredning inom missbruk, och våld i nära relation. LVM, beslut om insatser, ev uppföljning av beslut och insatser. Sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare inom kommunal verksamhet. Möjliget till distansarbete kan förekomma. Kontakta oss gärna på [email protected] eller 010-178 36 20 för mer information Din profil Vi söker dig som är socialsekreterare med relevant erfarenhet. Varmt välkommen med din ansökan och dina önskemål redan idag!

12 juni 2024
Sista ansökan:
26 juni 2024
Få Sveriges högsta lön som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!

Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta på välbetalda uppdrag tillsammans med oss som konsult i sommar! Vi erbjuder en konsultuppdrag inom såväl den privata som den kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid ett uppdrag som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta för att ta ett uppdrag tillsammans med oss bekostar vi såväl din bostad som dina resor! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb med hög lön att erbjuda dig där vi tar vårt utgångsläge i dina egna tankar om hur du önskar att arbeta! Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för vårdbiträden! Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra! PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra vårdbiträden och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss! Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för välbetalt konsultuppdrag! Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!

12 juni 2024
Sista ansökan:
12 juli 2024
Kockar!

Storhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö 10 månader om året. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen (ca 1,5 mil åt vardera håll) och 11 mil från Östersund. Klicka på länken nedan för att se fler lediga jobb hos oss! https://storhogna.se/om-hotellet/lediga-tjanster-pa-storhogna Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglädje och du behöver kunna identifiera dig med dessa ord! Det här är du: - Du har minst 2 års yrkeserfarenhet - Du har relevant utbildning och ett gediget intresse för mat och dryck - Du har stor passion för kockyrket - Du önskar alltid att överträffa förväntningar - Du inspirerar och söker effektiva vägar att nå uppsatta mål - Du har en stor entusiasm, ett nytänkande, en flexibilitet samt ordning och reda - Du är flexibel och förstår att i stora verksamheter sker förändringar med kort varsel Arbetsuppgifter På vårt hotell serverar vi frukost, lunch och middag dagligen. Utöver detta har vi en barmeny mellan 12.00 och 21.00 Våra gäster sitter i Vinterträdgården eller kopparsalen och avnjuter sina måltider. Vi har även en ny restaurang som heter Fjällsidan - där serverar vi pizza och italienska delikatesser. Vi har även en våffelstuga uppe på fjället. Vi har mycket på gång på Storhogna vilket möjliggör stor variation i arbetet. Det blir ditt arbete att se till att våra gäster får den allra bästa maten under sin vistelse hos oss. Vi söker dig som vill jobba: Med start 25 juni - säsongsslut 2024 Anställningsgrad: 75 - 100 % - Personalboende finns - Vi har kollektivavtal - Vi har fina personalförmåner med gym, pool, rabatterade priser på mat, spa och shop samt bra priser på andra hotell inom Svenska Spahotell. - Vi tror att du gillar fjället om du ska trivas hos oss! Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa! Information och ansökan Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-07-01. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till rekryterare Patrik Hederström på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!

11 juni 2024
Sista ansökan:
1 juli 2024
Spapersonal/Hudterapeut

Spapersonal/Hudterapeut torhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö 10 månader om året. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen (ca 1,5 mil åt vardera håll) och 11 mil från Östersund. Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglädje och du behöver kunna identifiera dig med dessa ord! Tycker du om att leverera fantastisk gäst service? Tycker du om att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa! Det här är du: - Du som söker tjänsten är utbildad hudterapeut, spaterapeut eller massageterapeut - Du har ett brinnande intresse för spa och hälsa - Du är duktig med försäljningen. - Du älskar gäst service och drivs av ansvarskänsla och personlig utveckling. - Du är flexibel och gillar att jobba i team - Är van vid att jobba i högt tempo och kan lätt anpassa dig till nya situationer. Arbetsuppgifter: Förutom behandlingar ingår även arbete i vår spa reception och kassa hantering. Tvätt av handdukar m.m. Vi använder oss av de främsta produkterna från Kerstin Florian och C/o Gerd i våra behandlingar. Arbetstider i spat är Måndag-Torsdag 12-19, Fredag, Lördag 10-19 och Söndag 12-18. Vi ser gärna att du: - Har erfarenhet som instruktör för träningspass. - Har erfarenhet av program It´s perfect. Vi söker dig som vill jobba: Med start från 1 juli. Med möjlighet till tillsvidareanställning Anställningsgrad: 75%-100% - Personal boende finns - Vi har kollektivavtal - Vi har fina personalförmåner med gym, pool, spa och butik! Vi har även fina rabatter på andra hotell inom Svenska Spahotell. Information och ansökan Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-07-01 Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryterings verktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till Minna Tikkanen, Spachef [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Klicka på länken nedan för att se fler lediga jobb hos oss! https://storhogna.se/om-hotellet/lediga-tjanster-pa-storhogna

11 juni 2024
Sista ansökan:
1 juli 2024
Servitör/Servitris

Servitör/Servitris Storhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö 10 månader om året. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen (ca 1,5 mil åt vardera håll) och 11 mil från Östersund. Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglädje och du behöver kunna identifiera dig med dessa ord! Det här är du: Vi tror att du som söker tjänsten som servitör/servitris har ett brinnande intresse för gästservice, har ansvarskänsla och vill utvecklas personligt. Vi tror att du gillar att lära dig nya saker och att jobba i team! -Du har ett gediget intresse för mat och dryck och gillar att jobba i ett högt tempo. - Du har tidigare erfarenhet kvällsservering - Du har erfarenhet ifrån bar Arbetsuppgifter Vi serverar frukostbuffé, dagens lunch, kvällens 3-rätters middag samt en mindre barmeny. Våra gäster njuter av mat och dryck i vår fantastiska botaniska vinterträdgård! Vi ser gärna att du har: - Kassavana (vi använder oss av Anker) - Erfarenhet från bokningssystemet Hotsoft är ett plus Vi söker dig som vill jobba: Med start i juni efter överenskommelse. Med möjlighet till förlängning höst/vinter. Anställningsgrad 85% - Personalboende finns - Vi har kollektivavtal - Vi har fina personalförmåner med gym, pool, rabatterade priser på mat, spa och shop. Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud - det är vår styrka. Din styrka är att kunna förmedla vår känsla till gästerna! Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa! Information och ansökan Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-06-10 Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till Henrik Linusson, Platschef [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Klicka på länken nedan för att se fler lediga jobb hos oss! https://storhogna.se/om-hotellet/lediga-tjanster-pa-storhogna

11 juni 2024
Sista ansökan:
1 juli 2024
Köksansvarig till fjällen i sommar!

Köksansvarig till fjällen i sommar! Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen (ca 1,5 mil åt vardera håll) och 11 mil från Östersund. Vi har en stor restaurang där vi serverar frukost, lunch och middag i vår fantastiska botianska vinterträdgård. Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglädje och du behöver kunna identifiera dig med dessa ord. Tycker du om att leverera en fantastisk matupplevelse? Tycker du om att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa! Arbetsuppgifter: Leda ditt team på plats i Storhogna. Inköp, inventering av varor i köket. Menyplanering. Kalkylering av menyer. Du är en del av vårt driftteam och jobbar nära resturangchef samt bokningsavdelningen. Se till att våra rutiner efterföljs. Du kommer också vara med att utforma och förbättra dessa. Ansvar för att köket och dess biytor sköts efter konstens alla regler och lagar. Det här är du: Öppen, lyhörd och ansvarsfull och ser utmaningar som möjligheter. Trivs med arbete i högt tempo och tycker om att vara steget före. En lagspelare som sätter en ära i att skapa ett starkt, drivande och kompetent team. Finnas på plats i köket när det är högst tryck, detta innebär arbete kvällar, helger samt storhelger. Tillträde: Startdatum under juni efter överenskommelse. Med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställningsgrad: 100% - Vi har kollektivavtal - Vi har fina personalförmåner med gym, pool, rabatterade priser på mat, spa och shop. - Personalboende finns. Information och ansökan Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-07-01 Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till Henrik Linusson, Platschef [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Klicka på länken nedan för att se fler lediga jobb hos oss! https://storhogna.se/om-hotellet/lediga-tjanster-pa-storhogna

11 juni 2024
Sista ansökan:
1 juli 2024
Lokalvårdare

Lokalvårdare Storhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö 10 månader om året. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen ( ca 1,5 mil åt vardera håll) och 11 mil från Östersund. Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglädje och du behöver kunna identifiera dig med dessa ord! Det här är du: -  Öppen, lyhörd och ansvarsfull och ser utmaningar som möjligheter - Trivs med arbete i högt tempo och tycker om att vara steget före - Serviceglad och gästfokuserad -  En lagspelare som sätter en ära i att skapa ett starkt, drivande och säljande team Din profil och dina personliga egenskaper Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa! Arbetsuppgifter Sedvanliga städuppgifter inom hotell och restaurang Allmänna ytor Poolrengöring Spa Konferenslokaler Rumsstäd Arbetstiden är förlagd ca 5 dagar i veckan, varierande arbetstider Vi söker dig som vill jobba: Enligt överenskommelse och tillsvidare - Vi har kollektivavtal - Vi har fina personalförmåner med gym, pool, skiduthyrning, rabatterade priser på mat, spa och shop! - Vi tror att du gillar fjället om du ska trivas hos oss! - Personalboende finns Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud - det är vår styrka. Din styrka skall vara att förmedla vår känsla till gamla och nya gäster! Information och ansökan Vi tillsätter tjänsten löpande så skicka din ansökan direkt! Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till platschef Henrik Linusson [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Klicka på länken nedan för att se fler lediga jobb hos oss! https://storhogna.se/om-hotellet/lediga-tjanster-pa-storhogna

11 juni 2024
Sista ansökan:
1 juli 2024
Almia söker allmänspecialist till hälsocentral Berg

Gör det som du älskar, som konsult! Kvalifikationer Vi söker dig med minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du som konsult ansöker har god samarbetsförmåga, är noggrann, och ansvarstagande. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som Allmänspecialist med erfarenhet från Hälsocentral. Finner du tjänsten som Allmänspecialist till Berg intressant är du är varmt välkommen att höra av dig direkt  till Julia Augustsson eller någon av hennes kollegor på [email protected] eller 08-410 250 50. Vi ser fram emot att höra från dig! Har du redan ett uppdrag men vet en klockren kandidat, tipsa vidare och ta del av en tipsbonus! Tillsammans med din konsultchef på Almia får du skapa det bästa upplägget som passar just dig och dina behov. Vi gör vårt yttersta för att lyssna och förstå vem du är, vad du vill och vad du behöver. Vi vill helt enkelt veta vad som är viktigt för dig. Därför är vi extra lyhörda för vad du har för behov och önskemål när det kommer till uppdragets period, omfattning, geografiskt område samt arbetstider. Det absolut viktigaste för oss är att vi tillsammans hittar ett upplägg som går att anpassa efter ditt livspussel. Personliga egenskaper: Du är en positiv och engagerad kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas som konsult är det viktigt att du är prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du har du goda kunskaper i svenska och drivs av utmaningar och nya möjligheter. Vi erbjuder dig: Marknadskraftig lön En engagerad konsultchef Fördelaktiga förmånspaket Trygga villkor Tipsbonus Bli en del av Almia-familjen Almia Vårdbemanning är ett rikstäckande bolag med stort hjärta som gör allt för att du som konsult ska trivas och må bra. Tillsammans med dig följer vi dina önskemål och matchar uppdrag efter din erfarenhet. Du kommer alltid känna att du har ett stöd i din närmaste konsultchef, vars viktigaste uppgift är att se till att du mår bra. Hos oss på Almia får du ta del av en varm kultur där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. I ditt dagliga jobb som konsult är du en del av ett vårdteam, med allt vad det innebär. Som konsult hos Almia är du också en viktig del av vårt team, och vår gemenskap. Vi håller kontakt, följer dig i uppdragen, finns alltid nära till hands och hjälper dig att lösa de eventuella problem som kan dyka upp längs vägen. Vi ser även till att du får träffa dina Almia-kollegor då och då för att utbyta tankar, tips och erfarenheter. Vi tar hand om varandra, lika självklart naturligt som att du tar hand om andra. Sista svarsdag Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! www.almia.se 08-410 250 50 [email protected]

10 juni 2024
Sista ansökan:
3 juli 2024
Förskollärare

Välkommen till Bergs kommun. Här hittar du både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Närheten till fjällen, Storsjön och Östersund är attraktiv för många. På bergsliv.se har vi samlat inspirerande reportage om människor som bor i kommunen och fakta om våra tätorter. Om du är nyfiken på vilken bergsliv som passar dig så får du snabb vägledning via vårt quiz. Välkommen att hitta ditt drömliv i Bergs kommun! Vi tar emot din jobbansökan digitalt via vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter så ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-konsult via växel 0687-161 00, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan på Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar.  Arbetsuppgifter I Bergs kommun strävar vi efter att våra arbetslag ska bestå av två förskollärare och en barnskötare därför söker vi nu fler förskollärare till våra förskolor. Är du den vi söker? Kanske har du även en kamrat som också är förskollärare och ni vill arbeta tillsammans? Det kan ni göra hos oss. Bergs kommun är en seriös arbetsgivare och hos oss finns närhet till att vara ute både på jobbet och på fritiden. Hos oss är det inne att vara ute. Här finns förskolor även på de minsta orterna, och du kan bo och arbeta nära ditt hem i hela kommunen.  Vi strävar efter att erbjuda alla barn en likvärdig utbildning. Som förskollärare ges du en unik möjlighet att påverka och bidra till barns utveckling och lärande. Du arbetar strukturerat för en förskola som präglas av trygghet, nyfikenhet, lust och glädje. Vi ser också att du är fylld av idéer om hur barnens intressen kan tas tillvara för att utveckla arbetet i förskolan. I din roll ansvarar du tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av  undervisningen. Våra barngrupper är mindre vilket gör att du som pedagog har stora möjligheter att erbjuda barnen en trygg och god miljö på förskolan.  Vi har korta beslutsvägar och satsar på enkel kommunikation. Som förskollärare har du stor möjlighet att påverka ditt jobb eftersom enheterna är små. För oss är en liten enhet en eller två avdelningar, medan en större enhet kan bestå av fem eller sex avdelningar. Variationen i enheternas storlek gör att det finns möjlighet att söka sig till en liten enhet om man trivs bättre där, medan den som har behov av flera kollegor och de arbetssätt som präglar en större enhet kan söka sig dit.  Svenstaviks förskolor: 9 tjänster 100% Myrvikens förskola: 5 tjänster 100% Klövsjö förskola: 1 tjänst 100% Åsarna förskola: 1 tjänst 100% Hackås förskola: 1 tjänst 100% Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du behöver ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskola. Bergs kommun är en samisk förvaltningskommun och vi ser det därför som meriterande om du har kunskap i sydsamiskt språk och kultur. Personliga egenskaper Som person ser vi att du är engagerad, lugn och driven med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är kreativ och vill utveckla verksamheten med barnet i centrum. Alla människors lika värde har en tydlig innebörd för dig och du ser mångfald som berikande. Du har ett professionellt och relationellt förhållningssätt gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån dessa egenskaper.  Vi erbjuder .Mindre barngrupper .Korta beslutsvägar .Stora möjligheter till inflytande .Riktade utvecklings- och kvalitetsdagar .Kostnadsfria, pedagogiska måltider .Specialpedagogisk handledning .Pedagogiskt nätverk för förskollärare i kommunen .Arbetskläder .Förmånsportal och friskvårdsbidrag   Urval sker löpande under annonseringstiden, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Du behöver uppvisa ett utdrag från Polisens belastningsregister vid intervjutillfället.  Tillträde under juni samt augusti eller enligt överenskommelse. Här kan du också läsa mer om vår kommun Bergsliv Välkommen till Bergs kommun, kom och jobba med oss!    Kontaktinformation Helena Widenström, Rektor förskolor område mitt , 0687-164 90, [email protected] Maria Neiglick, Rektor förskolor område norr, 0687-161 69, [email protected] Ulrika Forsberg, Rektor förskolor område syd, 0687-163 61, [email protected] Facklig kontaktperson, Kommunväxeln, 0687-161 00 Arbetsplats Ängesvägen 4 845 31 Svenstavik

5 juni 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Vårdbiträden till hemvården

Välkommen till Bergs kommun. Här hittar du både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Närheten till fjällen, Storsjön och Östersund är attraktiv för många. På bergsliv.se har vi samlat inspirerande reportage om människor som bor i kommunen och fakta om våra tätorter. Om du är nyfiken på vilken bergsliv som passar dig så får du snabb vägledning via vårt quiz. Välkommen att hitta ditt drömliv i Bergs kommun! Vi tar emot din jobbansökan digitalt via vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter så ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-konsult via växel 0687-161 00, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Nu söker vi på Hemvård Mitt efter flera medarbetare. Är du en person som trivs med både självständigt arbete och i ett nära samarbeta? Som lockas av att verkligen göra skillnad för våra brukare och medborgare? Då kan det vara din ansökan vi väntar på! Arbetsuppgifter Som vårdbiträde i hemtjänsten arbetar du med omvårdnad och socialt stöd till människor i behov av hjälp för att klara sin vardag. Arbetet utgår i så grad som möjligt från varje individs behov och önskemål, där dialog och samverkan är viktiga redskap för att uppnå vård och omsorg av hög kvalitet. Genom att arbeta som vårdbiträde hos oss bidrar du till att skapa en miljö för den enskilde som präglas av gemenskap, samvaro, delaktighet och aktivitet. Arbetsuppgifter delegerade av legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal förekommer. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation samt kontakt med anhöriga. Du planerar, samordnar och utför vård - och omsorgsinsatser utifrån den enskildes individuella behov. Du blir en viktig del i en liten arbetsgrupp, där nära samarbete är helt avgörande. Vi värnar verkligen om varandra, våra vårdtagare och ser olikheter som styrkor. Samarbete, delaktighet och engagemang är jätteviktigt för oss och vi arbetar aktivt med att vara ett välmående arbetslag. Vi försöker hela tiden motivera, stötta och berömma varandra i det vi gör. Utöver detta omges vår verksamhet av lika delar vacker som vidsträckt och storslagen fjällnatur, med nära tillgång till exempelvis fiske, cykel och vandringar. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och/eller sjukvård är ett krav, gärna från tidigare arbete inom hemvård/hemtjänst. Eftersom kommunikation och dokumentation är viktiga redskap i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har en fullgjord undersköterskeutbildning.  Bergs kommun är en samisk förvaltningskommun och vi ser det därför som meriterande om du har kunskap i sydsamiskt språk och kultur. Personliga egenskaper För att passa i rollen som vårdbiträde hos oss behöver du vara duktig på att kommunicera, samt bemöta andra på ett konstruktivt och empatiskt sätt. Vidare ser vi också att du är engagerad och delaktig i att utveckla vår verksamhet, värderar samarbete högt och ser styrkor i olikheter. Eftersom arbetet ibland sker i högt tempo är det viktigt att du är driven och ihärdig. En viktig uppgift för alla våra medarbetare är att bidra till ett gemensamt, öppet, positivt och konstruktivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, utifrån dessa egenskaper. Vi erbjuder Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en härlig miljö, där du blir en del av en organisation i ständig utveckling och framåtrörelse. Hos oss värdesätter vi dig för din unika kompetens och erfarenhet och ser våra medarbetare som vår absolut viktigaste resurs. Vi har en förmånsportal med en rad olika erbjudanden för alla anställda.  Tjänsterna är tre vikariat med tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse, till och med september 2024 (med möjlighet till förlängning). Urval och kallelse till intervju kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.   Välkommen till oss! Kontaktinformation Martin Jonsson, Enhetschef, 0687-16179, [email protected] Fackliga kontaktpersoner, Kommunväxeln, 0687-161 00 Arbetsplats Vallmovägen 6 84531 Svenstavik

5 juni 2024
Sista ansökan:
19 juni 2024