Lediga jobb i Emmaboda

Sök totalt 39 lediga jobb i Emmaboda

Produktiontekniker med erfarenhet från plastindustri!

Produktionstekniker till spännande och innovativt företag med tydliga mål och visioner! Om tjänsten Till vår kund söker vi dig som vill arbeta med utveckling och optimering av processer gällande formsprutning . Ditt arbete kommer innebära en variation av provkörning och validering av nya och befintliga formsprutningsverktyg och du kommer arbeta tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen. Det är en bred roll där du blir en viktig länk mellan produktutveckling/konstruktion och produktion. Din profil Vi ser gärna att du har högskoleexamen i produktionsteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Det är meriterande om du har ställarcertifikat och en plastteknisk utbildning.  Som person är du ansvarsfull, har ett stort eget driv och känsla för kvalitet  Vi tror också att du har ett intresse av att leda andra och en förmåga att snabbt skapa förtroende hos såväl kund som medarbetare. För att lyckas krävs att du talar och läser svenska och gärna engelska.  Kontakta ansvarig rekryterare vid eventuella frågor om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!   Tjänsten kan vara aktuell både som direktrekrytering eller inhyrning, där inhyrningen inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

12 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Emmaboda vårdcentral söker dig som är sjuksköterska!

Är du sjuksköterska eller distriktssköterska?Just nu söker vi efter dig som vill arbeta hos oss i Emmaboda i sommar!För att jobba hos oss krävs det att du är legitimerad sjuksköterska och att du värdesätter en hög kvalité och god gemenskap på arbetsplatsen. Beroende på din erfarenhet och kompetens kan du bemanna olika delar av vår verksamhet. Vi erbjuder ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Hos oss kommer du att kunna arbeta med antingen mottagningsarbete med direkt patientkontakt eller telefonrådgivning där du ansvarar för triagering. Är du distriktssköterska är detta meriterande för tjänsten. Ditt främsta fokus kommer vara att ge patienten den bästa vård som är möjlig samt att bidra med din personlighet och positiva energi. Meriterande är om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt erfarenhet av primärvården sedan tidigare. Det är även meriterande är om du är distriktssköterska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Är du intresserad finns viss möjlighet att fortsätta som timanställning vid behov efter sommaren. Anställningsvillkor Anställning mellan v.29-32 Arbetstid dagtid vardagar Vikariat Om Achima Achima grundades redan år 2004 och har sedan dess varit aktörer inom primärvården.Idag har vi 12 vårdcentraler runt om i Sverige och ett huvudkontor som är beläget i vackra Karlskrona. Som anställd hos oss kommer du snabbt märka att vi har en stark företagskultur. Företagskulturen kallar viThe Achima Wayoch präglas av en familjär känsla med mycket arbetsglädje och fokus på bemötande. Vill du lära känna oss bättre innan du söker tjänsten? Besök oss gärna på sociala medier: Linkedin, Facebook och Instagram. Missa inte heller att läsa om alla förmånerdu får som anställd hos oss!För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef, Petra Franzén, på [email protected] alternativt 072-322 56 61.

12 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Erfarna svetsare sökes till högteknologisk kund

Vi söker erfarna och kvalificerade svetsare till vår kund. Om du har rätt kompetens, är självgående och trivs i en stimulerande arbetsmiljö, då är du precis den vi letar efter! ARBETSUPPGIFTER Självständigt utföra svets- och sliparbete i stål, rostfritt och aluminium. Svetsprocesser inkluderar MIG, MAG, TIG, MMA, lödning, punktsvetsning och induktionssvetsning. Arbete med svetsning i löpande produktion, prototyptillverkning samt fixturtillverkning. PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Erfarenhet av MAG och TIG-svetsning i material som är 1,5 - 20 mm tjockt. Förmåga att arbeta självständigt, noggrant och ha god samarbetsförmåga. Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik är viktiga förutsättningar. Kunna läsa och förstå svenska. Uppnå kvalitetsnivå B enligt ISO 5817. Godkänd enligt företagets interna svetsarprövning i enlighet med ISO 9606-1 eller ISO 9606-2. Utbildning: Verkstads- eller industriteknisk utbildning med inriktning på plåt och svets eller motsvarande. Meriterande: Traverskort och certifikat från svetsarprövningar. OM TJÄNSTEN Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Efter en tids anställning hos Eterni övergår anställningen till vårt kundföretag.   ÖVRIG INFORMATION Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

9 april 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Undersköterska

Emmaboda kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en knutpunkt mitt i hjärtat av sydöstra Sverige med närhet till såväl vacker natur som till Kalmar, Karlskrona och Växjö. Det övergripande och gemensamma målet är att ständigt utvecklas så att kommunen är attraktiv att bo, verka och leva i samt att kommunen är attraktiv som arbetsgivare. ARBETSUPPGIFTER Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge social omsorg till personer som fått ett bistånd beviljat enligt socialtjänstlagen. Arbetet utgår från ett salutogent synsätt där den enskildes behov ska stå i centrum. Hos oss arbetar vi i små grupper där det läggs stort ansvar på dig som undersköterska att planera upp dagen tillsammans med de enskilda du kommer träffa. Just nu håller vi aktivt på att implementera IBIC och Senior Alert i vårt arbete. Vi arbetar i verksamhetssystem LifeCare och därför är det också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i detta verksamhetssystem. KVALIFIKATIONER Du ska ha slutfört vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning med undersköterskekompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och om erfarenhet från yrket finns. Meriterande är om du har erfarenhet av att möta personer med en demenssjukdom. Som person är du möjlighetsorienterad, strukturerad, flexibel, samarbetsvillig och du gillar att jobba med utvecklings projekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i hemtjänst med ett salutogent synsätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift, då kommunikation och dokumentation är en stor och viktig del av arbetet. Körkort för bil krävs. Gillar du ett varierande, utmanande, roligt och utvecklande arbete så är det just det du får om du kommer och jobbar hos oss!

8 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Driven säljare inom solcellsbranschen sökes - Emmaboda kommun

Allt fler vill leva mer klimatvänligt och intresset för att investera i solenergi växer i Sverige. Det gör att vi på Solsystem Sverige nu söker fler säljare (som egen-företagare) till vårt team! Driver du, eller är du redo att starta, ett eget bolag inom försäljning? Brinner du för försäljning, är du intresserad av ny teknik och föredrar att arbeta självständigt mot högt uppsatta mål? Då ska du läsa vidare! Denna annons avser 1 st säljare för följande distrikt: Emmaboda kommun. Lönen är 100% provisionsbaserad. ”Du gör det du är bäst på – försäljning.” Solsystem finns i dag i stora delar av södra Sverige och hjälper både privatpersoner och företag att investera i solenergi. Oavsett om det handlar om villor, gårdar, sommarstugor eller större projekt jobbar vi efter samma modell: att erbjuda kundanpassade lösningar där vi tar ansvar för allt från uppstart till målgång. Du gör det du är bäst på – försäljning! För att skapa en så sanningsenlig offert som möjligt sköter du även en enklare uppmätning av kundens tak som sker vid första kundbesöket. Det är denna uppmätning som ligger som grund för din offertpresentation. Vid en order laddar du upp ordern i vårt projektsystem inkl. alla väsentliga data. Monteringen och installationen av solcellsanläggningen sköter Solsystem centralt men du som säljare förväntas finnas vid kundens sida genom hela processen. Som säljare hos oss är du egen företagare samtidigt som du representerar Solsystem, med stöd och support från Solsystems ledning. Försäljning kräver förberedelse och din uppgift är att attrahera nya kunder och bearbeta inkommande förfrågningar. Du arbetar mot en provisionsbaserad lön och representerar ett eget distrikt där du finner kunder, utför hembesök, skapar intresse för att sedan leda affären i mål. Du har också möjlighet att tillsammans med våra andra säljare från omkringliggande distrikt delta på mässor och hålla informationsmöten om solenergi. Vem är du? Vi söker dig som driver, eller är redo att starta, ett eget bolag inom försäljning, som är mål- och resultatinriktad och som alltid strävar efter att utvecklas i din roll som säljare. Du trivs med att arbeta självständigt mot högt uppsatta mål och har ett intresse för miljö och ny teknik. Tidigare erfarenhet som utesäljare är meriterande. Har du drivit, eller driver, ett eget företag är detta också meriterande. Krav: · Obehindrad svenska i tal och skrift · Innehar B-körkort · God datorvana Det finns en enorm nyfikenhet på klimatsmarta alternativ och solenergi har en oerhört stark utvecklingskurva. Vill du bli en del av vår framgångsresa? Skicka ditt CV och personliga brev (gärna med ett foto på dig själv!) till oss så hör vi av oss!

6 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Industrielektriker

Vi söker en industrielektriker! Vi söker dig som är en erfaren industrielektriker och tycker om att arbeta med felsökningar och reparationer. Du kommer arbeta nära andra avdelningar och se till att driften förblir problemfri vilket ställer som krav på dig att du har enkelt för att samarbeta och att du är ansvarstagande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med spänning, har mätkunskaper och grundläggande kunskaper om elfara. Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag, vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.   Dina arbetsuppgifter:  Förebyggande underhåll på elektrisk utrustning Installation Arbeta med förbättring av maskinutrustning på arbetsplatsen Vi ser att du som söker behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Du som söker ska kunna arbeta självständigt och i grupp, planera ditt arbete samt ta egna initiativ.   Varmt välkommen med din ansökan redan idag!   Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

5 april 2024
Sista ansökan:
26 april 2024
Produktiontekniker med erfarenhet från plastindustri!

Produktionstekniker till spännande och innovativt företag med tydliga mål och visioner! Till vår kund söker vi dig som vill arbeta med utveckling och optimering av processer gällande formsprutning . Ditt arbete kommer innebära en variation av provkörning och validering av nya och befintliga formsprutningsverktyg och du kommer arbeta tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen. Det är en bred roll där du blir en viktig länk mellan produktutveckling/konstruktion och produktion. Vi ser gärna att du har högskoleexamen i produktionsteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Det är meriterande om du har ställarcertifikat och en plastteknisk utbildning.  Som person är du ansvarsfull, har ett stort eget driv och känsla för kvalitet  Vi tror också att du har ett intresse av att leda andra och en förmåga att snabbt skapa förtroende hos såväl kund som medarbetare. För att lyckas krävs att du talar och läser svenska och gärna engelska.  Kontakta ansvarig rekryterare vid eventuella frågor om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!   Tjänsten kan vara aktuell både som direktrekrytering eller inhyrning, där inhyrningen inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

5 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sjuksköterska/koordinator

Emmaboda kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en knutpunkt mitt i hjärtat av sydöstra Sverige med närhet till såväl vacker natur som till Kalmar, Karlskrona och Växjö. Det övergripande och gemensamma målet är att ständigt utvecklas så att kommunen är attraktiv att bo, verka och leva i samt att kommunen är attraktiv som arbetsgivare. Vår kommunala Hälso- och sjukvårdsenheten består av sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter. Vi arbetar i team med övriga professioner i socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en sjuksköterskekoordinator, är det du? Du kommer arbeta vardagar i nära samverkan med befintlig koordinator. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag och timme till timme. I uppdraget som sjuksköterska/koordinator ingår: • Ansvara för att planera för en trygg och säker hemgång från slutenvården i samverkan med rehab, biståndshandläggare, enhetschefer, sjuksköterskor/distriktssköterskor och regionens primärvård. •Ansluta patienter till kommunal hälso- och sjukvård utifrån uppdrag från regionens primärvård •Hantera hembesöksuppdrag från regionen. •Medverka vid SIP. •Utifrån vårdtyngd och behov fördela resurser vid akut korttidsfrånvaro tillsammans med schemaansvarig. •Kompetensförstärkning av förvaltningens omsorgspersonal gällande Hälso- och sjukvårdsuppgifter samt ansvara för vårt kliniska träningscentrum (KTC) •Patientansvar vid korttidsvistelse. •Om verksamheten kräver, vara resurs dagtid/vardag. •Representera hälso-och sjukvården i samverkansgrupper med regionen. •Medverka i process- och utvecklingsarbete inom socialförvaltningen. Vi är en verksamhet under ständig utveckling, arbetsuppgifter kan tillkomma och dras ifrån. KVALIFIKATIONER •Du behöver ha ett öppet sinne, förmåga att hantera nya förutsättningar och ha tentaklerna ute. •Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, inneha en god servicekänsla samt ett professionellt bemötande •Vi lägger stor vikt vid planerings- och samarbetsförmåga. •Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi använder LifeCare och Cosmic samt Appva för digital signering. •All erfarenhet från vård och omsorg är meriterande men även arbetslivserfarenhet i övrigt. •Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra en god kommunikation med dig som sökande tar vi bara emot ansökningar digitalt. Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

4 april 2024
Sista ansökan:
22 april 2024
Yrkeslärare Robot- och Automationsteknik

Emmaboda kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en knutpunkt mitt i hjärtat av sydöstra Sverige med närhet till såväl vacker natur som till Kalmar, Karlskrona och Växjö. Det övergripande och gemensamma målet är att ständigt utvecklas så att kommunen är attraktiv att bo, verka och leva i samt att kommunen är attraktiv som arbetsgivare. ARBETSUPPGIFTER Har du funderat på om din kunskap kan nyttjas för något större? Vi erbjuder dig en roll där du är en del i något stort som gynnar den regionala industrin. Du kommer att utveckla dig själv, men framför allt utbilda morgondagens produktionspersonal. Välkommen med din ansökan redan idag! Utöver den befintliga robotparken i Industritekniska och Teknikprogrammets lokaler på Norra Lindåsgatan ska en ny robotcell med tillhörande CNC-fräs installeras under våren och tillsammans med dina kollegor ska den startas upp och integreras i flera kurser på våra olika utbildningar. Digitaliseringen av tillverkningsindustrin har kommit långt men vi har en bit kvar, i synnerhet när det kommer till att klä och fylla på med kompetent personal som kan hantera automatiserade lösningar. Det är här du kommer in! Vi erbjuder dig möjligheten att utbilda morgondagens produktionspersonal inom automation och teknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom områdena Grundläggande ellära, Elsäkerhet, Mekatronik, Styr-, mät- och reglerteknik, Robotteknik samt PLC-programmering Utbildningsupplägg, processer och system finns. Samtidigt som utrymmet är stort för att utveckla kursernas innehåll och upplägg utifrån din kompetens. Arbetet sker i nära samarbete med regionens företag och arbetslaget för industriutbildning. Du kommer jobba med elever/studenter på vårt industritekniska program, teknikprogrammet samt teknikprogrammets fjärde år och vår yrkeshögskoleutbildning. Även komvux kan vara aktuellt. Kurser som du kanske tidigare har undervisat i kan vara: Industritekniska processer 1, Robotteknik 1, Mekatronik 1 KVALIFIKATIONER För att du ska trivas och vara framgångsrik i rollen tror vi att du kommer från en roll där automation varit en del av ditt arbete och/eller att du har jobbat som Industri-/tekniklärare inom ovanstående områden. Det viktigaste för oss är att du tycker om att arbeta med människor, vill dela med dig av din kunskap samt hjälpa andra att utvecklas. Du har ett stort tekniskt intresse och förstår hur olika tekniker samverkar och skapar effektiva processer och lösningar samt vad maskiner & robotar behöver i termer om underhåll och service. Vi söker i första hand en dig som är legitimerad lärare med erfarenhet och kompetens inom automation och robotteknik. Har du kunskap och erfarenhet inom svetsning (TIG, MIG/ MAG, MMA och Gas) är det meriterande. Vidare har du god datorvana och behärskar Office-paketet utan problem. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Din personlighet är viktig för oss! Du är trygg i dig själv, har ett ödmjukt förhållningssätt och hög integritet. Genom att bemöta och hjälpa andra människor på ett förtroendeingivande sätt skapar du goda samarbeten och bra kommunikation. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra en god kommunikation med dig som sökande tar vi bara emot ansökningar digitalt. Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

2 april 2024
Sista ansökan:
23 april 2024
Ekonomiansvarig till Runes AB i Emmaboda

EKONOMIANSVARIG TILL RUNES AB I EMMABODA    Är du en jordnära och ansvarsfull person som vill ta dig an en bredare ekonomiroll där du själv får vara med och påverka och forma delar av innehållet och din vardag? Då kanske vi har din nästa utmaning!  Till vår kund Runes AB i Emmaboda rekryterar vi en Ekonomiansvarig med placering på huvudkontoret i Emmaboda. Runes AB är ett familjebolag som startade redan 1955, vi arbetar verksamhetsnära och gillar att växla mellan självständigt arbete och teamarbete. Hos oss är lagspelet viktigt och det är just tillsammans, som vi kan nå goda resultat!   Vi är 17 anställda, fördelat på administrativ personal, chaufförer, säljare, butiks- och verkstadspersonal. Ett team som har roligt på jobbet och som alltid möter våra kunder med ett leende och en hög service!    Du ingår i ett team på tre personer där det goda samarbetet och prestigelöshet står i fokus.   Vi uppskattar kommunikation och ärlighet och har ”högt till tak” och strävar alltid efter att utveckla både oss själva, teamet och verksamheten. Vill du bli en del av vårt lokala team i Emmaboda? Vi är redo för att introducera vår nya kollega redan idag!  Som Ekonomiansvarig har du ett nära samarbete med VD och med övriga administrativa funktioner på bolaget. Du har även ett samarbete med ansvariga på moderbolaget i Halmstad.     I din roll har du ansvar för alla ekonomirelaterade frågor från löpande redovisning till månads- och årsbokslut samt analys och resultatuppföljning. Tillsammans med VD ansvarar du för att utveckla och effektivisera ekonomifunktionen samt till viss del utveckla dagliga rutiner och strukturer i rätt riktning.   Välkommen till ett spännande bolag med goda framtidsutsikter! Läs gärna mer om verksamheten på www.runesbensin.se     ARBETSUPPGIFTER  Dina viktigaste arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer vara att:  Ansvara för månads- och årsbokslut samt rapportering till moderbolaget.   Ansvara för ekonomiarbetet med planering, redovisning, prognoser, finansfrågor, kreditfrågor, deklarationer och skatter.  Hålla i den löpande kontakten med banker och myndigheter.  Löpande analysera resultat och kostnader.   Kassaavstämning för den fysiska butiken  Säkerställa att deadline följs enligt uppsatta rutiner och tidsplaner.  Vara ett stöd och supportera VD och övriga kollegor i ekonomirelaterade frågor.      Rollen är som klippt och skuren för dig som brinner för det verksamnära arbetet och som gärna vill ta klivet in i en roll med helhetsansvar. Du har sinne för ordning och reda och är noga med att slutföra det du tar dig an. Visst låter detta som en spännande tjänst? Varmt välkommen till oss på Runes AB!    PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER  Du som söker denna roll har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Utöver din akademiska bakgrund har du flerårig erfarenhet av att jobba med kvalificerade redovisningsuppgifter samt ett par års erfarenhet av bokslutsarbete. Du har en bred ekonomikompetens och känner dig trygg inom såväl redovisning som analys och ekonomistyrning.    För att trivas hos oss är du van att har ett nära samarbete med VD och är den som driver ekonomiarbete för att nå deadlines och uppsatta ekonomiska mål och nyckeltal. Din förmåga att växla mellan operativa arbetsuppgifter och uppgifter av med strategisk karaktär är självklar, likaså att du trivs med att jobba självständigt.   Du är en analytisk och ansvarsfull person med ett öppet och flexibelt tankesätt. Du är van att jobba enligt uppskatta strukturer och rutiner men är också öppen för att utveckla och trimma dessa. Vi värnar om det goda samarbetet och att vi alla kan stötta varandra, något som vi tror och hoppas även ligger dig lite extra varmt om hjärtat.    Vi värdesätter dina goda systemkunskaper, har du arbetat med löner är detta meriterande. Vidare talar och skriver du flytande svenska och engelska, B-körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.     OM TJÄNSTEN  Tjänsten som Ekonomiansvarig är en direktrekrytering till Runes AB!     ÖVRIG INFORMATION  Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.     VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

2 april 2024
Sista ansökan:
21 april 2024