Lediga jobb i Storfors

Sök totalt 17 lediga jobb i Storfors

Sommarvikariat Personligassistent / Lss-boende

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag. Beskrivning Är du intresserad av att jobba inom vård och omsorg i Storfors kommun? Vi söker personer som är intresserade av att arbeta som timanställda inom funktionsstöd. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du hjälper människor med deras dagliga omvårdnad. Storfors kommun är en rökfri arbetsplats. Arbetsuppgifter Arbetet består av att hjälpa enskild med personlig hygien samt hemmets skötsel inklusive vedeldning och gräsklippning, där detta förekommer som personligassistent.  Dagen struktureras tillsammans med den enskilde som motiveras i att bli delaktig i sitt eget liv och hemmets skötsel. Arbetsuppgifterna innehåller även uppgifter med sjukvårdsinsatser vilka kan vara delegerade av sjuksköterskan. På Lss-boende utför man även boendestöd. Dokumentation är ett krav i arbetet och görs digitalt. Kvalifikationer Vi söker dig som har vårdutbildning alternativt erfarenhet från omsorgsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer meriterande. Du ska ha fyllt 18 år och behärska det svenska språket på ett sätt att du kan kommunicera med kunder och kollegor samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver. Körkort B samt tillgång till egen bil är meriterande för att kunna ta sig till/från arbetsplatsen, vilken kan ligga på landsbygden. Grundläggande datakunskaper Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. För att passa för arbetet ser vi att du är social, lyhörd, kunna jobba självständigt och i grupp. Du ska ha kundens behov i centrum och ha ett professionellt bemötande mot kunder, anhöriga och kollegor. Övrigt Arbetet är förlagt till dag/kväll/natt, samt helgtjänstgöring. Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande. Till intervjun tar Du med legitimation, uppgifter på referenser samt vid behov arbetstillstånd. Det är önskvärt om du är vaccinerad mot Covid-19. Anställningsvillkor Anställningsform: Timanställning vid behov Omfattning: Timavlönad Tillträde enligt överenskommelse med arbetsgivaren.  För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

15 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Förskollärare till förskoleklass

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag. Beskrivning Vi söker en förskollärare till förskoleklass och fritidshem på Kroppaskolan i Storfors. Kroppaskolan är en F - 3 skola med ca 100 elever. Läroplanen har en tydlig förankring i skolans vardag. Du behöver vara mån om att skapa nära och förtroendefulla relationer med barnen och deras vårdnadshavare. Du behöver också vara flexibel då skolans personal är måna om att hjälpa och stötta varandra i olika situationer som kan uppstå i vardagen.  Det är viktigt att du som ny medarbetare är engagerad och agerar medforskare för att fånga upp och ta tillvara på de lärsituationer som uppstår i elevernas vardag. Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du för att undervisningen i förskoleklassen och på fritidshemmet genomförs så att eleverna stimuleras och utmanas i sin utveckling och sitt lärande. Tillsammans med dina kollegor arbetar du utifrån styrdokumentens mål, riktlinjer och värdegrund.  Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är flexibel, har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du sätter eleven i centrum och har lätt att skapa goda relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är lyhörd inför elevernas behov.  Erfarenhet av arbete i förskoleklass samt arbete med och kunskap om diabetes är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt Före anställning måste utdrag ur belastningsregistret uppvisas. Vi tillämpar provanställning. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.   Varmt välkommen med din ansökan! Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

11 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Direktförsäljare av lättsålda tjänster!

Direktförsäljare av lättsålda tjänster!Kaminvärme AB hjälper privatpersoner att spara pengar samtidigt som kunderna ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter med fokus på kaminer. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar installation.Nu söker vi fler fältsäljare som bearbetar distrikt och bokar in sina egna besök genom att vara ute och kontakta kunderna genom dörrförsäljning.Vår framgång bygger på direktförsäljning med tydliga strukturer och bra tekniska verktyg.Tjänsten kräver inga tekniska förkunskaper om kaminer eller installationer utan det som är avgörande för att lyckas i rollen är att du har rätt inställning, tålamod och gillar frihet under ansvar.På Kaminvärme värdesätter vi dina personliga egenskaper framför ett välfyllt CV.Vi erbjuder- Grundutbildning och löpande vidareutbildning/coachning- Generöst lönesystem- Goda möjligheter att växa inom bolaget- Tävlingar om fantastiska priser som utlandsresor, datorer, extra provision!Vi söker dig som- Har B-körkort- Är flexibel och kan arbeta eftermiddagar och kvällar- Trivs med att jobba självständigt- Är arbetsvillig och har en hög ambitionsnivå- Är positiv och ser lösningar hellre än problem- Alltid strävar efter att prestera och nå dina mål- Behärskar svenska flytande i tal och skriftSök enkelt utan CV, redan idag. Vi hanterar inkommande ansökningar löpande.

10 april 2024
Sista ansökan:
21 april 2024
Fältsäljare för Kaminvärme

Säljare med driv till Kaminvärme Sverige AB! Vill du hjälpa kunder till lönsamma investeringar och samtidigt kunna tjäna riktigt bra med pengar? Är du en driven och målinriktad vinnarskalle som älskar kundmöten? Ja, då har vi en plats för dig! Vi erbjuder våra kunder ved- och pelletskaminer av högsta kvalitet. Produkterna har en stor efterfrågan och ligger helt rätt i tiden. Vi hjälper kunden genom hela processen, från första möte med någon av våra duktiga säljare, till färdig installation.Vi utbildar alla våra säljare och har lång samlad erfarenhet av direktförsäljning så det enda du behöver ha är ett starkt driv och riktig vilja att lyckas i rollen.Våra säljare säljer i sitt närområde och ansvarar själva för att söka upp sina kunder genom att besöka privatpersoner i deras hem. Vi erbjuder- Grundutbildning och vidareutbildningar samt löpande coachning -Garantilön + provision -Möjlighet till ren provisionslön -Heltid med möjlighet att förlägga arbetstiden efter dina förutsättningar -Att få utvecklas inom företaget Dina kvalifikationer - Körkort är ett krav - Du trivs i ett högt tempo - Gillar att arbeta självständigt - Social och utåtriktad - Lösningsorienterad - Behärskar svenska flytande i tal och skrift - Grundläggande datorkunskaper (Email, Internet, appar)Välkommen in i värmen och häng med på en spännande och rolig resa tillsammans med oss på Kaminvärme Sverige AB.

10 april 2024
Sista ansökan:
21 april 2024
Modersmål arabiska

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag. Beskrivning Vi söker lärare med behörighet att undervisa i modersmål arabiska . Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för undervisningen i arabiska F-9, där undervisningen formas efter elevernas behov och förutsättningar.   Kvalifikationer Du är legitimerad lärare på mellanstadiet. Gärna med erfarenhet. Du är trygg med skolans styrdokument och har lätt för att bygga goda relationer med eleverna. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och vill tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för en god arbetsmiljö. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.  Villkor Deltid/timmar

2 april 2024
Sista ansökan:
16 april 2024
Lärare i hem- och konsumentkunskap

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag. Beskrivning Storfors kommun har tre grundskolor. Vi söker nu en lärare i hem- och konsumentkunskap till vår 4-9 skola, Vargbroskolan. Vi söker en tjänst till åk 4-9. Arbetsuppgifter Du arbetar som hem- och konsumentkunskapslärare . Du har mentorskap tillsammans med några kollegor i en klass. Du ingår även i ämnesarbetslag.  Kvalifikationer Du har lärarlegitimation. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du är en god ledare i klassrummet och har lätt för att skapa goda relationer med elever. Du har lätt för att samarbeta med kollegor.  Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

2 april 2024
Sista ansökan:
2 maj 2024
Lärare åk 4-6

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag. Beskrivning Vi söker  lärare med behörighet att undervisa på mellanstadiet. Din ämneskompetens får gärna vara så bred som möjligt. Du ingår i ett arbetslag i åk 4-6 tillsammans med kollegor där ni tillsammans arbetar och formar undervisningen till eleverna och elevgrupperna. Åk 4-6 arbetar med två lärarsystem.  Arbetsuppgifter Du kommer att tillsammans med en kollega ansvara för undervisningen i en årskurs på mellanstadiet där undervisningen formas efter elevernas behov och förutsättningar. Du har två klassrum med tillhörande grupprum till förfogande där eleverna individuella behov och förutsättningar sätts i främsta rum. Du undervisar i samtliga ämnen förutom bild, idrott och hälsa, slöjd samt hem och konsumentkunskap. I uppdraget ingår även mentorskap med tillhörande utvecklingssamtal.  Kvalifikationer Du är legitimerad lärare på mellanstadiet. Gärna med erfarenhet. Du är trygg med skolans styrdokument och har lätt för att bygga goda relationer med eleverna. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och vill tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för en god arbetsmiljö. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.  Villkor Heltidstjänst. Ferietjänst.

2 april 2024
Sista ansökan:
2 maj 2024
Kvalitetsmedarbetare för livsmedelsindustrin sökes!

Har du vad som krävs för att säkerställa högsta kvalitet inom livsmedelsindustrin? Vi söker en engagerad och kvalitetsmedveten person som vill vara med och forma framtiden för kvalitet och teknik inom branschen. Om du brinner för hög standard och vill vara en del av ett team som prioriterar utveckling, då är detta din chans att göra skillnad! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en Kvalitetsmedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Alla frågor kring tjänsten går till [email protected] Du erbjuds • En inspirerande arbetsmiljö där din röst hörs och dina idéer välkomnas • Möjlighet att vara en nyckelperson i utvecklingen av kvalitetsarbetet  • En spännande resa för såväl personlig som professionell utveckling Arbetsuppgifter • Ansvara för att material och färdig produkt går i linje med upprättade specifikationer • Ansvara för reklamationer, avvikelser och utredningar inom kvalitet • Genomföra riskanalyser och delta i kvalitetsprojekt • Bidra med din expertis inom hygien och hygienisk design • Utföra omfattande data- och FEM-analyser för kontinuerlig förbättring Vi söker dig som Har utbildning inom området av kvalitet, livsmedelsteknik, produktionsteknik eller motsvarande. Har du arbetslivserfarenhet från livsmedelsindustrin är detta meriterande. Viktigaste är din passion för kvalitet och förbättring, samt din förmåga att vara noggrann, driven och självgående. Vidare är du kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra kollegor. Utöver detta har du B-körkort samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då båda språken används dagligen i arbetet.  START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid STAD: Filipstad URVAL: Sker löpande KONTAKT: Rebecka Permestam #industri #livsmedel #kvalitet Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

21 mars 2024
Sista ansökan:
20 april 2024
Underhållsmekaniker till Degerfors Long Products

UNDERHÅLLSMEKANIKER TILL DEGERFORS LONG PRODUCTS ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en Underhållsmekaniker till vår fabrik i Storfors. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att sköta förebyggande och akut avhjälpande mekaniskt underhåll, samt arbeta med att förbättra och utveckla underhållsarbetet på enheten. I din roll ingår även daglig tillsyn av utrustning och att utförda åtgärder dokumenteras. Att reservdelar och övrigt material finns tillgängligt samt att material används rätt och beställs vid behov är en viktigt del i jobbet. Du kommer även ha en grupp underhållskollegor som stöttar upp i företaget, och din närmaste chef blir underhålls- och produktionschefen. På köpet får du ett härligt gäng med arbetskamrater i en familjär miljö. PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbete, gärna från verkstads- eller processindustri eller har ”skruvat” i andra verksamheter, exempelvis ute i fält. Har du traverskort, fallskyddsutbildning och Heta Arbeten är det meriterande. För att du ska trivas hos oss och med den här tjänsten tror vi att det är bra om du har god samarbetsförmåga och ett smidigt förhållningssätt. Du gillar att lösa uppgiften ihop med andra och drivs av att ständigt vilja förbättra utifrån realistiska förutsättningar. Du är van att dokumentera och är bekväm med inköp. Körkort är ett krav då vi har två produktionsanläggningar och det kan bli aktuellt att utföra jobb även i Degerfors. OM TJÄNSTEN Tjänsten som Underhållsmekaniker är en direktrekrytering där du blir anställd av Degerfors Long Products. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. ÖVRIG INFORMATION Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

20 mars 2024
Sista ansökan:
17 april 2024
Sök sommarvikariat som personlig assistent i hela Sverige! (Storfors kommun

Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället. Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Ange i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta. Skriv också om du kan hoppa in som timvikarie resten av året. Din ansökan blir synlig för våra assistansanvändare och deras personliga arbetsledare. Blir du utvald kontaktar arbetsledaren dig för en intervju. Innan du börjar arbeta får du en betald introduktion så du kan känna dig trygg i ditt uppdrag. Vi ser fram emot din ansökan! Fyll i formuläret och skicka in redan idag! 🌟 Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE. Annonsens ID-nummer: 225852 Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland. De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är: - Att göra skillnad för en annan människa - Variationen, friheten och glädjen Välkommen du också!

7 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024