Barberare

Sök bland 6 lediga jobb som Barberare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Erfaren barberare sökes

Vi söker en barberare med minst 5års erfarenhet av frisör yrket. Måste kunna nya tekniker när det gäller klippning/rakning då vi jobbar med sax, maskin och kniv. Vill ständigt utvecklas och lära sig nya tekniker.

25 mars 2024
Sista ansökan:
21 april 2024
BARBERARE I KUNGÄLV

vi behöver fler medarbetare så vi söker nu kompetenta frisörer ! Vi söker dig som älskar hår och att klippa! Ramsbarbers är ett nytt och unikt drop-in koncept . kvalitet genom att vi har några av landets bästa frisörer Vi fokuserar på det vi är bäst på; bra klippningar och enkel styling. HUR SÖKER DU TJÄNSTEN? Mail : [email protected] Call : 070 475 29 85

16 mars 2024
Sista ansökan:
1 augusti 2024
barberare

We are looking for experienced barbers to join our team. As a men's hairdresser with us, you will work in a dynamic and creative environment where you have the opportunity to develop your skills and grow as a professional. Requirements: you must be able to do skin fade, beard shaving and shape long and short beards Swedish and English is mandatory

7 mars 2024
Sista ansökan:
13 april 2024
Herr Barberare

Arafat Barbershop salong söker en duktig barberare som kan klippa håret som skinfade klippning, Classic klippning och fixa skägg . I salongen finns två arbetas stolar en av dem är ledig. salongen har sitt stamma kunder och får nya kunder hela tiden.

6 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
barberare

Vi söker erfarna och barberare att ansluta sig till vårt team. Som herrfrisör hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där du har möjlighet att utveckla dina färdigheter och växa som professionell. Krav : du ska kunna göra skin fade , skägg rakning och forma lång och kort skägg svenska eller engelska är obligatorisk Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider och en chans att arbeta i en trivsam och professionell miljö. Om du tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team av herrfrisörer, vänligen skicka in ditt CV och en kort beskrivning av dig själv. Vi ser fram emot att höra från dig Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

5 februari 2024
Sista ansökan:
1 augusti 2024
Heltid eller deltids anställning

Är du en passionerad barberare som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Västerås barbershop vara den perfekta arbetsplatsen för dig. Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att skapa en upplevelse som kunderna kommer att minnas och uppskatta. Som barberare hos oss får du möjligheten att utforska ditt intresse för extensions och vara en del av en arbetsplats där utveckling och nöje går hand i hand. DIG VI SÖKER: ✔ Språkkunskap - Svenska ✔ Entusiastisk och positiv ✔ Bidrar till en fantastisk teamkänsla INFORMATION OM TJÄNSTEN: ✔ Grundlön + provision. Erfaren barberare snittlön 22 000-35 000kr/mån. ✔ Tillträde omgående ✔ Tillsvidareanställning med inledande provanställning ✔ Heltid, helger ANSÖKAN: Ansökan skickas till [email protected] Bifoga gärna ditt CV Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

22 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024