Djurskötare, fjäderfä

Sök bland 5 lediga jobb som Djurskötare, fjäderfä och börja ditt nya yrkesliv idag!

Djurskötare till äggproduktion

Vi söker ännu en anställd till vår äggproduktion utanför Eslöv. Arbetsuppgifterna är bland annat tillsyn av djuren, äggpackning, gödselhantering, renhållning och uppföljning av produktionen. Som person är du nogrann, gillar att hålla rent och snyggt omkring dig och att arbeta fysiskt. Arbetstiderna är 7-16 och schema med helgarbete kan förekomma. Flytande kunskaper i svenska eller engelska.

22 april 2024
Sista ansökan:
22 maj 2024
Djurskötare

Vi söker en anställd till vår äggproduktion i Halmstad kommun. Du behöver ha erfarenhet av arbete med äggproduktion och ha intresse för djurhantering. Du behöver ha B-körkort och erfarenhet av att köra hjullastare och lastmaskin. Arbetsuppgifterna består av tillsyn av djuren, äggpackning, gödselhantering, renhållning och uppföljning av produktionen. Vi söker dig som är djurintresserad och kvalitetsmedveten. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid att du är rätt person som passar in i vårt team.

15 april 2024
Sista ansökan:
29 april 2024
Sommarpersonal till Swehatch

* Swehatch AB är ett företag som producerar och levererar dag gamla kycklingar i Sverige. Dem tillhör koncernen Scandi Standard som bland annat har varumärkena Kronfågel i Sverige och Danpo i Danmark. Koncernen finns i Sverige, Norge, Danmark , Finland och Irland. Swehatch består av både djurproduktion, där dem tar fram kläck ägg samt två kläckerier där dem kläcker fram den dag gamla kycklingen. De finns på två olika orter i Sverige, Flyinge samt Väderstad. Om tjänsten Vi söker just nu personal för sommarjobb till kläckeriet i Väderstad. Tjänsten innebär att du ingår i ett produktionsteam av ca 12 personer. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. övervakning och skötsel av produktionen, hantering av ägg och kyckling, tvättning av maskiner samt övriga produktionssysslor. Tjänsten innefattar tungt arbete och tunga lyft. Arbetsbeskrivning Arbetstiderna är schemalagda och förlagda dagtid alla veckodagar, måndag-söndag samt röda-/helgdagar. Behovet av sommarpersonal är från vecka 26-33, med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är 60-80% Vi söker dig som Krav för alla våra tjänster är att man har B-körkort & tillgång till bil. Vi söker dig som har ett stort driv samt en positiv inställning till arbete. Du behöver vara beredd på att utföra fysiskt tyngre arbete. Vi ser gärna att du som söker är van vid att ta egna initiativ och fort kan bli självgående. Du får ej ha fjäderfä eller reptiler hemma eller som hobby.

8 april 2024
Sista ansökan:
7 maj 2024
Sommarjobb Swehatch

Swehatch AB är ett företag som producerar och levererar dag gamla kycklingar i Sverige. Vi tillhör koncernen Scandi Standard som bland annat har varumärkena Kronfågel i Sverige och Danpo i Danmark. Koncernen finns i Sverige, Norge, Danmark , Finland och Irland. Swehatch består av både djurproduktion, där vi tar fram kläck ägg samt två kläckerier där vi kläcker fram den dag gamla kycklingen. Vi finns på två olika orter i Sverige, Flyinge samt Väderstad. Vi söker just nu personal för sommarjobb till kläckeriet i Väderstad. Tjänsten innebär att du ingår i vårt produktionsteam av ca 12 personer. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. övervakning och skötsel av produktionen, hantering av ägg och kyckling, tvättning av maskiner samt övriga produktionssysslor. Tjänsten innefattar tungt arbete och tunga lyft. Arbetstiderna är schemalagda och förlagda dagtid alla veckodagar, måndag-söndag samt röda-/helgdagar. Behov av sommarjobbare finns från vecka 25-33 Dina personliga egenskaper Vi söker dig som har ett stort driv samt en positiv inställning till arbete. Du behöver vara beredd på att utföra fysiskt tyngre arbete. Vi ser gärna att du som söker är van vid att ta egna initiativ och fort kan bli självgående och ha fyllt 16 år. Personen får ej ha fjäderfä eller reptiler hemma eller som hobby. Arbetstid/Varaktighet 60-80% Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] Arbetsgivare SweHatch AB Folkungavägen 48 59695 Väderstad Tel: 0706865411 E-post: [email protected]

19 februari 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Sommarjobb i unik bransch!

Vill du ha sommarjobb i en unik bransch? Då ska du söka jobb hos oss! Vi söker sommarjobbare över hela sommaren och har olika områden du kan jobba inom. UPPFÖDNINGSSTALL I uppfödningstallen följer du kycklingen från nykläckt till 16 veckors unghöna. Jobbet kräver att du är noggrann, observant och har högt ansvarstagande. Att du har ett djurintresse och vill vistas bland djuren ser vi som en självklarhet. Små kycklingar kräver mycket omsorg och att hålla rent och snyggt i stallarna är en viktig arbetsuppgift. Vi jobbar både vardagar och helger. Du behöver ha fyllt 18 år, ha körkort och tillgång till bil. AVELSSTALL I avelsstallen sker daglig skötsel av djuren och varje dag packas ägg som ska till vårt kläckeri. Precis som i uppfödningsstallen är, utöver att se till att djuren mår bra, renhållning en viktig arbetsuppgift. Äggen packas med hjälp av en packmaskin till kläckeriet, men du får en viktig roll i att sortera vilka ägg – vilka som ska till kläckeriet eller inte. Arbetet kräver att du är noggrann, självgående och kan ta eget ansvar. Vi jobbar både vardagar och helger. Du behöver ha fyllt 18 år, ha körkort och tillgång till bil. KLÄCKERI På vårt kläckeri får du följa en häftig och spännande process, där naturen härmas, fast i stort format för att få fram kycklingar. Kläckeriet är helt nyrenoverat så alla maskiner och utrymmen är i toppskick och med hög teknologi. Arbetet innebär att ta hand om äggen som kommer till kläckeriet från avelsstallen, hantering av kycklingar, rengöring av maskiner och utrustning samt lokaler. Kläckeriet är en miljö med höga hygienkrav, vilket ställer höga krav på rengöring i alla utrymmen i hela kläckeriet och är en del av det dagliga arbetet. Det är högt tempo vissa dagar och tunga lyft kan förekomma. Du ska ha fyllt 18 år och det är en stor fördel att ha körkort och tillgång till bil. För samtliga jobb gäller att du inte får ha egna fjäderfä eller reptiler hemma.

25 januari 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024