Fastighetsstädare

Sök bland 15 lediga jobb som Fastighetsstädare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Lokalvård/Avsyn & städ

Jobba med oss! Vi söker dig som vill jobba deltid eller extra med hotellstäd, avsyning av lägenheter & avresestäd säsongen 24-25 från december till april. (Hotell med konferens, restaurang, afterski & moderna, ljusa lägenheter.) Du bör vara driven och noggrann och du passar in i vårt team om du är en glad ansvarstagande lagspelare. [email protected] eller 0684-15100 Välkommen till vårt härliga team!

12 juni 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Lokalvårdare

Miljöservice Boden AB vill erbjuda dig som ny hos oss en trevlig, rolig och öppen arbetsplats. Vi har flera års erfarenhet i branschen med nya utmaningar varje dag där du utvecklas såväl yrkesmässigt som person. Vi är alltid tillgängliga och håller en professionell dialog med kunder och leverantörer. Vår vision är att hålla bäst service i branschen med fokus på säkerheten och arbetsmiljö! Vi söker nu dig som är lösningsorienterad med ett stort engagemang till uppgiften. Som person är du flexibel, samarbetsvillig, ansvarsfull och positiv. Dina främsta arbetsuppgifter består av, företagsstäd, hemstäd, flyttstäd, byggstäd men det kan också variera med andra typer av servicearbeten eftersom vi inte tackar nej till ett jobb. Om detta känns intressant ska du söka dig till oss!

12 juni 2024
Sista ansökan:
12 juli 2024
Rastplats skötare

Hej, Vi söker just nu personal till vårat uppdrag åt Trafikverket i Helsingborg. Vi söker dig som har ögat för de lilla extra på jobbet och klarar av frihet under ansvar. Vårat uppdrag går ut på att städa, tömma sopor samt plocka skräp på rastplatser. Som anställd hos oss jobbar du själv och har tät kontakt med din arbetsledare. Du ska även kunna göra småreparationer så som VVS, byta tvålautomater, stopp i avlopp med mera. Om företaget: Tsfs Entreprenad är ett företag som gör uppdrag åt Trafikverket runt om i Sverige.

7 juni 2024
Sista ansökan:
7 juli 2024
Städare

Vi söker städpersonal till vår verksamhet i Boden. Städet omfattar cirka 7-14 timmar i veckan. Eftersom städet utförs på ett behandlingshem krävs registerutdrag från polisen. Det krävs också en personlig lämplighet för arbetet. Timanställningen tillsätts och påbörjas så snart vi hittat rätt person.

4 juni 2024
Sista ansökan:
4 juli 2024
Röjning /trimning

Vi söker extrapersonal till våra områden i Falköping över sommaren Jun-Aug. arbetet omfattar röjning trimning av aleèr och grönområden. städ av rastplatser och sophantering. Fördel om du har tidigare erfarenhet. Kan eventuellt bli förlängt efter sommaren.

3 juni 2024
Sista ansökan:
3 juli 2024
Heltid/deltid/Extra lokalvård/städare Sundsvall

Succén i Sundsvall fortsätter och vi söker därför efter pålitliga och engagerade personer till vårt härliga team för lokalvård/städ i Sundsvall. Är du redo att ta dig an en spännande och meningsfull roll där du får möjlighet att bidra till ett rena och trivsamma arbets- och boendemiljöer, då kan detta vara rätt tillfälle för dig att ansluta till vårt team. Vi söker personer med god arbetsmoral och en vilja att leverera kvalitet i varje uppgift. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som lokalvårdare hos oss möter du många olika människor och arbetar på varierande platser, både på olika företag och i privata hem. Vi utför olika typer av städning såsom hemstäd, företagsstäd, storstäd, flyttstäd, fönsterputsning mm. Introduktion kommer att ges. Kompetenskrav Tidigare erfarenhet av lokalvård eller likande är meriterande men inte ett krav. Tjänsten kräver B körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift.

3 juni 2024
Sista ansökan:
3 augusti 2024
Städare

Hej Vi behöver en person som kan jobba som städare. ..................................................................................................................................................................................................................................

2 juni 2024
Sista ansökan:
2 juli 2024
Rastplatsskötare

Vi söker helgpersonal till våra områden i Växjö/Ljungby. arbetet omfattar skötsel av rastplatser: städ av serviceutrymmen viss sophantering. Fördel om du har tidigare erfarenhet av fastighetsstäd. kan bli fler timmar ex. ersätta frånvaro ordinarie personal.

30 maj 2024
Sista ansökan:
29 juni 2024
Lokalvårdare

Vi flyttar nu till stora och fina lokaler på Strömpilsplatsen och söker nu efter en lokalvårdare/kontorsassistent till vårt kontor. Rollen kommer att innebära varierande arbetsuppgifter som främst handlar om att se till att kontoret alltid är i fräscht och gott skick. Det innebär att ha ett helhetsansvar för all städning (dammsugning, moppning, dammtorkning etc.), vattna blommor, tömma papperskorgar, rengöra kaffemaskin etc. Du kommer även att vara involverad i administrativa arbetsuppgifter såsom lunchbeställningar, kontakt med externa leverantörer samt sitta i receptionen och ta emot besökare. OM DIG Vi söker nu efter dig som har erfarenhet och vill arbeta som lokalvårdare. Vi tror att du tycker om att göra rent och fint, är strukturerad, noggrann och framförallt har en god servicekänsla och social kompetens. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du är prestigelös då dina arbetsuppgifter är av varierad art. Vidare så ser vi att du är flexibel och självgående samt har ett driv att vilja utvecklas. DU ERBJUDS Vi gillar högt tempo och att ha roligt tillsammans på jobbet! Vi tror att du har ett eget driv och en motor för att hela tiden ta dig framåt i hög fart. Vi värderar livsbalans där du kan balansera ditt privatliv med jobbet, det innebär att du har stor flexibilitet och väljer själv om du exempelvis vill riva av ett träningspass på arbetstid. Hos oss är friskvård viktigt, vi vill att du ska må bra på jobbet och ha de rätta förutsättningarna för att vara ditt bästa jag på arbetet. START: September OMFATTNING: 75%-100% ORT: Umeå KONTAKT: Magdalena Persson, HR-chef 076-78 27 143 [email protected]

27 maj 2024
Sista ansökan:
26 juni 2024
Vi söker dig som vill jobba inom städbranschen

Jobbtitel: Hemstädare - Tillsvidare anställning Företagsbeskrivning: Vi är en etablerad städfirma som fokuserar på att leverera högkvalitativ service till våra kunder. För närvarande söker vi en engagerad och pålitlig person som vill ansluta sig till vårt team för att utföra hemstädning i Norra Stockholm. Arbetsbeskrivning: Som hemstädare kommer du att vara ansvarig för att underhålla och städa privata fastigheter i olika områden i Norra Stockholm. Arbetsuppgifterna innefattar att utföra allmän städning enligt givna riktlinjer och säkerställa att våra kunders hem är väl omhändertagna. Krav: Erfarenhet av städning är meriterande men inte ett krav. B-körkort är önskvärt. Förmåga att kommunicera på svenska eller engelska. Arbetstider: Du förväntas arbeta mellan 6-8 timmar om dagen, 5 dagar i veckan. Vi söker dig som: Är noggrann och har öga för detaljer. Har en positiv inställning och kan arbeta självständigt. Är pålitlig och har god arbetsmoral. Fördelar med att arbeta hos oss: Möjlighet till långsiktig anställning för passande kandidat. Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget. Arbeta i en stödjande miljö med likasinnade kollegor. Ansökan: Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, skicka din ansökan med CV och eventuella referenser till [email protected]. Notera: Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och kan fylla positionen innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt dedikerade team av städproffs!

27 maj 2024
Sista ansökan:
26 juni 2024