Fräsare

Sök bland 5 lediga jobb som Fräsare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Operatör till CNC-styrd bordfräs Modul-System i Mullsjö

Om Modul-System Modul-System är en av världens ledande leverantör av inredningar för servicebilar. TILLVERKAT I SVERIGE – SÅLT VÄRLDEN ÖVER Inredningarna produceras i vår egna fabrik i Mullsjö utanför Jönköping. Kvaliteten säkerställs genom ISO 9001-certifiering och produktionsprocesserna följer också den europeiska TÜV-standarden.Produkterna lagerhålls både i vårt centrallager samt i nationella lager, vilket möjliggör för snabba leveranser till våra kunder. Dessutom exporterar vi till över 50 länder världen över. Huvudkontoret är beläget i Mölndal utanför Göteborg och vi har dotterbolag i Europa och Asien. Dessutom har vi ett globalt partnernätverk och våra produkter säljs i mer än 50 länder världen över. Modul-System ingår i Lifcokoncernen som är noterat på Stockholmsbörsen. Om tjänsten Operatör till CNC-styrd bordfräs för bearbetning av plast och aluminiumpaneler Arbetsuppgifter: - Ladda och starta befintliga program - Kvalitetskontroller av ingående material och bearbetade detaljer - Ladda maskinen med ingående material - Plocka av och paketera bearbetade detaljer Arbetstider 2 skift, mån-fre 05:45-14 och mån-tors 13:50-23:00 Teknikavtalet Tillsvidareanställning Månadslön Flit AB är ett starkt lokalt förankrat rekrytering- och bemanningsföretag. Då flera av våra kundföretag använder oss som rekryteringspartner så går många av våra medarbetare vidare till kvalificerade tjänster hos våra kunder. Intervjuer och tillsättning sker löpande, så sök tjänsten redan idag Vid frågor kontakta [email protected] eller via sms:a 070903298053

13 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Har du erfarenhet av CNC?

Om företaget Ekshärads Mekaniska verkstad här tillverkas kompletta kundanpassade produkter enligt kundens specifikation. Bolaget ingår i Hermano Group, som består av traditionella verkstadsföretag med rötterna i den värmländska tillverkningsindustrin. Företaget har enheter i både Molkom och Ekshärad, den här tjänsten finns i Molkom, strax utanför Karlstad. Frågor om tjänsten besvaras av Industrisupport (se nedan). Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med att programmera, rigga och köra fräs och därmed ingå i ett mindre bearbetningsteam. Det innebär att du jobbar med hela processen, från ax till limpa, d.v.s. läsa ritningar, programmera och CAM-bereda, problemlösa och rigga, kontrollmätning och gradning. Din profil Vi söker dig med verkstadsutbildning och erfarenhet inom skärande bearbetning. Du skall kunna programmera och köra fräs, självständigt. Du trivs i den mindre arbetsgruppen och vill själv vara med och lägga upp din dag, är du är positiv, framåt och intresserad av ditt arbete kommer du passa in i den här gruppen. Du tycker om att lära dig nytt och sätter kvalitet och säkerhet i fokus. Ekshärads mekaniska har utvecklats genom engagerade medarbetare – du kan bli en av oss om du: • har verkstadsvana och är positiv och ser fram mot utmaningar • är van att läsa ritningar och programmera • är noggrann, kvalitetsmedveten och riskanalytisk • kan ta anvisningar och följa instruktioner • har bil och körkort • har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift Om Industrisupport Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag. När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

3 maj 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
Vi söker CNC-operatör!

Om företaget Tycker du om korta serier och är fena på programmering och CAM-beredning? Då kanske du passar på Bröderna Hedbergs i Skattkärr. Företaget har en avancerad maskinpark inom svetsning och bearbetning, vilket passar dig som är sugen på att utvecklas som mekaniker. Bolaget ingår i Hermano Group, vilket borgar för en trygg anställning med goda utvecklingsmöjligheter. Hör av dig till nedanstående rekryterare om du har frågor! Dina arbetsuppgifter Som verkstadsmekaniker har du möjlighet att arbeta med hela processen, från ax till limpa, d.v.s. läsa ritningar, programmera och CAM-bereda, problemlösa och rigga, kontrollmätning och gradning. Du kommer att arbeta i en CNC-fräs och mycket av arbetstiden handlar om programmering. Din profil Vi söker dig med verkstadsutbildning och erfarenhet inom skärande bearbetning. Du skall kunna programmera och köra en bäddfräs. Om du är framåt och intresserad av ditt arbete kommer du passa in i gruppen. Du tycker om att lära dig nytt och sätter kvalitet och säkerhet i fokus. Dessutom gillar du arbetsinstruktioner och är bra på att både följa anvisningar och vara med och utveckla dessa. Vi hoppas att du är noggrann och duktig och att du ställer krav på din framtida arbetsplats. Bröderna Hedbergs har utvecklats genom engagerade medarbetare – vill du bli en av oss? Om Industrisupport Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag. När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

3 maj 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
CNC-Fräsare till RZ HB Mekaniska

Är du fräsare och vill jobba hos en attraktiv arbetsgivare med en avancerad och modern maskinpark? Då kan detta vara ett jobb för dig. RZ HB Mekaniska söker just nu en duktig fräsare till sin verkstad i Mölnlycke. Som fräsare kommer du att arbeta i en CNC-fräs där dina arbetsuppgifter kommer omfatta ritningsläsning, fräsning av korta och medelstora serier samt programmering. Din profil Du som person är självständig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet kommer värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst. Vi ser gärna att du även har: Några års erfarenhet som CNC-fräsare och av programmering Verkstadsutbildning eller motsvarande Bra att veta! Tjänsten är i utgångsläget en inhyrning via oss på Temp-Team med möjlighet till anställning hos kund. Som Temp-Team konsult omfattas du av gällande kollektivavtal och din konsultchef håller löpande kontakt för att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Ansökan! Sök tjänsten som CNC-fräsare redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdagen. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Elnaz Memarian, 073-398 31 40 på Temp-Team Rekrytering Bemanning. Varmt välkommen in med din ansökan.

25 april 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024
CNC-operatör till Eliasson & Lund Industrial Partner AB

Eliasson & Lund Industrial Partner AB söker ett par hungriga CNC-Operatörer med god erfarenhet från liknande arbete. Företaget ligger i nya trivsamma lokaler på Arendalsvägen. Inledningsvis är det inhyrning med övertag efter 6 månader. Kan eventuellt även bli en direktrekrytering. Arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta med några av våra nya högteknologiska CNC maskiner. Vilket innebär att du tidigare har erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och fräsmaskiner med styrsystemen Fanuc, Mitsubishi och Siemens. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp, men samtidigt kan arbeta självständigt i din roll att tillverka kvalitativa delar utefter kundens ritningar. Kvalifikationer • Du har flera års erfarenhet av att arbeta som CNC -Operatör i svarv/fräs 3, 4 & 5-axliga maskiner. • Du kan läsa ritning, programmera, rigga samt mätteknik. • Du talar och skriver svenska obehindrat, då detta krävs i denna tjänst. • Du har erfarenhet av att programmera i Gibbs-CAM eller i liknande programvaror. • Truckkort är meriterande.   Personliga egenskaper • Som person är du praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete. • Du är stresstålig och gillar att arbeta där det är full fart. • Du har hög arbetsmoral och trivs att arbeta i såväl team som självständigt. • Du är en problemlösare. Villkor • God lön • Friskvårdsbidrag • Gratis parkering • Nya fräscha lokaler • Trivsamma kollegor Ansökan I detta uppdrag samarbetar vi med FMR Bemanning. Har du frågor så kontakta Krister Eliasson på 0707-899606. Tillträde snarast så vänta inte med din ansökan! Välkommen!

25 april 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024