Hydraulreparatör

Sök bland 3 lediga jobb som Hydraulreparatör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Hydraulik Tekniker till Hydrock i Kiruna!

Välkommen till Hydrock i Kiruna! Vi är ett framstående företag som lever och andas teknik och innovation, med en djup rotad kultur som värdesätter säkerhet, kompetensutveckling och medarbetarnas välbefinnande. Vår specialisering inom hydraulik, stålkonstruktioner och maskinmekanik gör oss till en nyckelspelare inom gruv- och tungindustrin. Varför Hydrock? Hos oss blir du en del av en familj där varje individ bidrar till företagets framgång. Vi erbjuder: Konkurrenskraftig Lön: Vi värderar din expertis och belönar din prestation. Personlig Utveckling: Vi satsar på din karriärutveckling genom kontinuerlig utbildning och möjligheter att växa inom företaget. Fasta arbetstider: Vardagar, dagtid. Arbetsuppgifter: Som Hydraulik Tekniker kommer du att vara ansvarig för att leverera service, reparationer och nytillverkning av hydraulikkomponenter för både stationära och mobila maskiner. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera provning och kontroll av enheter i vår moderna verkstad samt möjligheten att utföra arbete direkt hos kunderna. Krav och kvalifikationer: Gedigen erfarenhet och kunskap inom hydraulik. Förmåga att arbeta både självständigt och i team. B-körkort krävs. Erfarenhet av montage, reparationer, felsökning och schemaläsning. Meriterande: HPF-certifikat. Ansökningsförfarande Tjänsten kan fyllas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Hydrock samarbetar med Norra Resurs i denna rekryteringsprocess, och tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt hos Hydrock. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Olle Hjelm på mailadress [email protected] eller ansvarig rekryterare Christoffer Hjelm på mailadress [email protected]. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Om Företaget Hydrock AB har ett gediget kunnande inom stålbyggnation, hydraulik och maskiner för gruv- och bergarbeten. Vi erbjuder en bred flora av tjänster för industrin och är er samarbetspartner för kompletta projekt från projektering och konstruktion till färdig lösning. Bland våra produkter finns pumpar och högtryckstvättar. Vi är också återförsäljare för Petro-Canadas högkvalitetsoljor. Om oss Norra Resurs är en aktör inom rekrytering och bemanning i Norrland. Vi specialiserar oss på att matcha rätt kandidater med rätt roller och hjälper företag att bygga starka team. Med djup förståelse för den lokala arbetsmarknaden är Norra Resurs din pålitliga partner för rekryterings- och bemanningslösningar i Norrland.

16 februari 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024
Fältmekaniker- Stockholm

Har du erfarenhet av att meka med entreprenad- eller jordbruksmaskiner maskiner och är sugen på nya utmaningar? Nu söker vi en fätlmekaniker i Stockholm! Om företaget Familjeföretaget Hüllert Maskin är som generalagent för Merlo teleskopslastare marknadsledande inom deras segment, de är mycket stolta över deras framgångar på den svenska marknaden. De fortsätter att växa i Stockholm och söker nu ytterligare en Fältmekaniker som vill vara med och stärka deras varumärke i Stockholmsregionen. Hüllert Maskins huvudkontor finns i Vara och de är idag 30 medarbetare med säljkontor i regionerna Stockholm, Göteborg, södra Sverige samt Norrland och med ett rikstäckande servicenät. Dina arbetsuppgifter Som fältmekaniker arbetar du mestadels ute på fält med reparation, felsökning och service. Rollen innefattar kundkontakt samt att du är en viktig kugge i vårt eftermarknadsteam bestående av support, reservdelar och verkstad. Tjänsten är på heltid och arbetsorten är Stockholm. Anläggningen ligger i Upplands Väsby men du har möjlighet att utgå från hemmet. Din profil Som mekaniker hos Hüllert Maskin ser vi att du har följande kvalifikationer: Erfarenhet som mekaniker av entreprenad- eller jordbruksmaskiner Goda kunskaper inom elektronik, diagnostik och hydraulik Minimum B-Körkort Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Som person är du noggrann och känner stort ansvar för ditt utförda arbete. Du levererar med hög kvalitet och förstår vikten av att hålla god service gentemot våra kunder. Ditt arbetssätt är effektivt, initiativrikt och lösningsfokuserat. Har du C-körkort är det meriterande. Vi erbjuder Möjligheten att representera ett ledande varumärke hos en marknadsledande aktör. Hüllert Maskin AB är ett stabilt familjebolag sedan 1945.  Sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag. Kontinuerliga utbildningar så väl i Sverige som på Merlos fabrik i Italien. I denna rekrytering samarbetar Hüllert Maskin AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

8 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Händiga mekaniker söker till Västerhaninge!

Har du erfarenhet av service och reparationer? Är du en allsidig mekaniker som vill bidra med kunskap och nyfikenhet på arbetsplatsen? Då är det dig vi letar efter! Vår kund Truck -& Hydraulservice AB arbetar med att serva, vårda och reparera entreprenadmaskiner, både inom industri och marint. De söker nu ett långsiktigt tillskott till sin verkstad i Västerhaninge. I rollen som mekaniker förekommer varierade typer av reparationer av hydraul- komponenter och -system samt service och reparation av fordon. Arbetet utförs både i verkstad och ute på fält. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Truck -& Hydraulservice AB. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förelagda mellan 07.00–16.15 måndag till torsdag samt 07–15 på fredagar. Vidare förväntas du kunna starta omgående eller enligt överenskommelse. Din profil För att passa i rollen ser vi att du är en öppen person som har lätt att kommunicera med kunder och medarbetare, kan ta eget ansvar, ha vilja att utvecklas och lära sig nya saker. Vi ser gärna att du är kreativ när det kommer till att lösa problem. Vi söker dig som har: •Minst 3 års erfarenhet av arbete med tyngre maskiner/entreprenadmaskiner •B-körkort •Grundläggande kunskaper i svenska och engelska •Utbildning inom mekanik eller teknik är meriterande Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

27 december 2023
Sista ansökan:
29 februari 2024